首页 一百所答案
  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    M:What happened?W:I was playing football with Bonzo in the garden,and the ball went over the garden into the road.WhenBonzo was running after it,he got hit by a car.M:Oh,no!Didn't the driver see Bonzo?W:Not really.Bonzo was running too fast.We took him to the pet hospital immediately,but there was nothingthey could do.M:Oh,poor dog.I know hew much he meant to youW:I have had him since he was twe months old.He was like one of my family.M:I know you are very-sad but you can't be alone like this anymore.Let's go out and do some shopping,whichis your favorite.W:I would like to have a cup of coffee to calm down.M:Fine.Let's go.(Text 9)W:How do you know how old a star is?M:For most stars,we find its age from how big it is.We can know its size from the amount of light it putsout,and its color.Then the size tells us how long a star will live.Big stars live a short life while small starslive much longer.W:I've always wondered if there is an end in space.Do you think scientists have found the answer?M:This is a difficult question.The truth is that we have no idea!We currently don't have a way of testing it.But some scientists will come up with a way in the future.I have faith in it.W:The last question is fromour readers:do you believe there's other life in different parts of the universe?M:There are so many planets in the universe.Life may exist on other planets.But will we ever find or researchthem?I think that's very unlikely.(Text 10)W:Hello,everyone.Welcome to World Music.Today we'll have a look at Westlife.I betieve many of you arequite familiar with them.Westlife was an Irish boy band who.formed in 1998 and broke up-in 2012.Westlifesold over 50 million records worldwide.In addition,the group had 14 number-one singles in the UnitedKingdom,the third-highest in UK history.They achieved a totad of 26 top ten singles over their 14-yearcareer.In April 1999,the group had their first single,Swear It Again,which immediately topped the listsin Ireland and in the UK for two weeks,which earned them great fame overnight.Their second single,IfILet You Go,which appeared in August 1999 along with Flying Without Wings in October the same year,also topped the lists in the UK.By 2010,Westlife was listed as the UK's top-selling album group of the21st century.Although they gained great success in Europe and Asia,Westlife never managed to break intothe US market,achieving onty one hit single in2000:Swear It Again.参考答案1~5 CBABC 6-10 ACBBC*11~15 ABCBC 16~20 CBBAC2l.B细节理解题。根据“Hear from Norma Guillard,a Cuban social psychologist and former brigadista(准将)with the 1961 Cuba Literacy Campaign,about Cuba's efforts to bring literacy to the entire country.案。

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    1.使世代相传,流传精编(第27-47M:This is my second time.It is even more beautiful“Happy Birthday!”her father said.“Oh my!Christmas with your dad?We stayed in thein the autumn.All the leaves change color,andHow could I forget it was my birthday?And that'sthe reason you were baking a cake,Mom!"Emily扣教材,厉house andgether.Did you spend the holidaythe place is great.ents?W:I will ask my friends if they want to come in thesaid.Then they ate the cake and had fun.After amonth,Emily had proved that she was ready for her制,同步检autumn thenyear.I went up to Manchester forown pet.Her mother told Emily to get in the car(Text 10)ith my cousin John and then I wentEvery year on the Ist of November,my motherwith her and her dad.Emily sat in the car in great第二asks me what I want for Christmas.This year I toldexcitement.ew Year.Emily's dad parked right in front of a pet storeget on?her I wanted the new video game "An AdventureEmily ran inside even before her parents got out.now,we'd never spent ChristmasThrough Time'It was the game of the year.Everyone wanted it.I waited patiently for ChristmasThey went inside and looked at the animals.She学合刊re,so it was kind of different.Johnwanted them all!But she liked a cat and a rabbituiet,er,a bit too quiet.I would haveto arrive.Early Christmas morning,I went straightmost.Her mother told her that she could buy only个合刊),ve a few more friends around Ito the tree to open all my presents.I openedone of the two animals.Emily chose the one sheissed all the usual fun.everything,but my video game was not there.I wasliked most.It was the cat.She decided that she'd导、阅读号year perhaps.really sad.It was the only thing I really wanted.Icall the cat Paws.After they returned home,Emilyle up for it!tried to put on a brave face and thanked my familyintroduced her new pet to Butter."Paws,this ise!I know it must have been reallyfor all my other great presents,but they knew I wasButter!”Then they became friends!Theyplayed,专练和听disappointed.I thought I was going to cry.I ran upthey went to parks and they went to shopping mallsto my room,so no one would see the tears in mytogether!eyes.To my surprise,there was a gift sitting on my基础题参考答案同步are you planning to do for thebed.I opened the tiny box carefully.It was the video单词拼写2.装饰;点缀;粉刷,油漆nd New Year holidays?game I wanted!I ran back downstairs and hugged1.wedding期)、同步as,I will stay with my parents inmy mom.I was the happiest boy in the world!3.ceremonyen for New Year,I will visit a friend4.适合正式场合的,正规的,庄重的参考答案6.传统,传统的信仰(或风俗)期):精讲Edinburgh.1-5 ABCAA6-10 CBCCA11-15 ACBCA5.bride7.bridegroom8.惹人注意的,引人注目的egreat.I've always wanted to16-20 BBABC21-25ABBDD26-30 BBCAD41-45 BCBAD9.ordinary10.风俗,俗:个人惯:光顾ew Year in Scotland.I knowthe31-35ADBCC36-40 GCFBA11.romantic12.印象,感想:影响,效果课前课后there are great fun.46-50 CAACA51-55 BCCAD13.merryHogmanay in Scotland.And we will56.your57.a58.be celebrated14.进入,出场:入口:进入权:准许加入阅读Street to join the big party.59.and60.from61.annually15.costume16.班机,航班:航程;飞行u do at the party?62.to try63.placed64.attractions17.beer18.特殊场合,盛会;时刻;时机ngo into some pubs for some65.traditiona】19.roast20.乐队,乐团;一伙,一帮:带,箍期):语篇atch all the performances.写作21.annualat.第一节22.扭转,转动;使弯曲;曲折/转动:转折:曲折处自主探清best bit is singing Auld Lang SyneOne possible version:23.engine24.鼓掌,拍手ck strikes midnight.My favourite festivalAmong the festivals at home and abroad,the25.acid26.齐步走,前进;游行示威游行示威;行进新}amazing!Thanks for taking meSpring Festival always comes first to my mind.Asthe most typical Chinese traditional festival,it27.current28.东西,物品;活儿,话/填满,装满;把…塞进期):创Karen.I am happy you could come.always means a time of reunion for Chinese people,u find out about this mountainwherever we are.Family members gather together29.vehicleon New Year's Eve,eating all kinds of food,talking语块默写1.anything but2.可感觉到:在传播中掌握策!in my guidebookabout the past,and hoping for a good future happily3.be caught up in4.消防车most beautiful mountain I ve everat the table.As for children,receiving "luckymoney"in red envelopes is probably their favourite三、根据要求完成下列句子。festival custom.All in all,it really brings happiness1.风俗惯告诉一个人他必须做什么。听les,huge rocks,and a zoo in it.atvisiting the zoo wasto me.That's why I like it most2.I did not understand all of the traditional customs第二节3.through4.pleased听力强cause it was too late.ou heen here?One possible version:5.both6.with

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    infechoohivalued when students apply for⑨areis on great significance.⑩of第二节书面表达(满分25分)【参考范文】Dear Tom,I'm Li Hua,a Chinese student working as a journalist in our school English Newspaper.I amwriting to ask whether I may have the honor to arrange an interview with you.We are doing an interview project at the moment called People in Campus and would youplease let me come and interview you?If so,I wonder whether it is OK for you to share your ideasand perspectives on cultural differences with us,which may foster an interest in different cultures inthe world.Also,where would be a good place?I don't mind if it's indoors or outdoors but if youcould let me know in advance,I would highly appreciate it.Looking forward to hearing from you.Yours sincerely,Li Hua【评分标准】语法填空评分标准每小题答对评1.5分,答错评0分,不评0.5分或1分。2.出现大小写错误按未答对认定,评0分。3.如果单词书写不规范导致无法辨认,按答错来认定,评0分。4,英、美两种拼写方式均可接受,均视为正确答案。短文改错评分标准

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    卷行天下·英语参考答案周测卷一单句填空1.to gain 2.a 3.of 4.loosely 5.sank 6.violence 7.performance(s)8.with 9.to have 10.paintings短语填空11.help;out 12.let;down 13.let off steam 14.be made up of 15.pulls his/her weight 16.fit in with17.find out 18.prefers to 19.turn to 20.concentrate on阅读Chris Roh和Morteza Gharib通过观察发现蜜蜂可以在水面滑行,于是计划开发一种既能在天空飞行也能在海面滑行的机器人。21.B根据第2段第1句可知,作者提到牛顿和富兰克林是为了说明Chris Roh的发现也是很偶然的。22.D根据第3段可知,研究人员通过用金属丝限制蜜蜂的身体行动来观察蜜蜂是怎样做到在水面滑行的。23.C根据最后一段可知,关于蜜蜂在水面滑行的发现可能会被应用于开发新的机器人。24.D通读全文可知,本文主要介绍了研究人员通过观察蜜蜂在水面滑行,了解了其中的原理,然后计划开发新的机器人。七选五25~29 BDFEA完形填空作者经历了很多不顺心的事,但仍然保持着积极心态,最终他的生活迎来了转机。30.A我儿子没能进入一所好学校。31.B为了减少生活开支,我们不得不从一套大公寓搬进了一套小公寓。32.D最要紧的是我的岳父一周前也去世了。33.C面对这些情景,我有两个心理选择。34.B要么心烦意乱,失去内心的静;要么用自信和积极这两种强大的精神力量取代消极的想法。35.C我相信我经历的痛苦会塑造我的性格。36.D我的优点将增强我的信心,使我有一天成为一个成功的人。37.A我明白,好时光和坏时光都是生活的一部分。38.C美好的时光让我快乐,而糟糕的时光使“内在的”我变得更强。39.D幸运的是,两个月后我找到一份高薪的工作。40.B时间也治愈了我妻子因父亲离世所遭受的精神伤痛。41.A我回到正常的生活轨道上,我有信心说,最重要的是对生活的积极态度。42.B43.A我愿生活能给予你最美好的一切,同时,我强烈建议你对生活采取同样的态度,以防陷入那样的窘境。44.D·1·【22新教材·zC.英语·参考答案一WYB一必修第三册一QG】

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    高三英语参考答案、提示及评分细则听力部分录音稿(Teat 1)M:Ouch,it really hurts terribly here,because I fell over heavily just now.W:I think you need an X-ray.Shall I help you get to the hospital?(Teat 2)M:The shop owner charged me 120 dollars for this vase.W:Are you kidding me?If I were you,I would pay one-tenth its price at most.(Text 3)W:Do you know who Julian Assange is?M:I've never heard that name before.Who is he?W:He's been in the news a lot lately,but I'm not exactly sure why he is famous.I'm going to look his name up online.(Text 4)W:Billy,can I have your science homework?M:Um,I'm really sorry but a friend came over last night,so I only had time to finish half of it.Plus,I left it all at home.W:Billy,you'd better have it done by tomorrow.(Text 5)W:I lived in Germany when I was a child,so I can speak German very well.And I also learned Italian and French in college.M:Well,the job involves a lot of business trips to Spain,and we expect someone with a good command of Spanish.(Text 6)W:Do you have lessons today?M:Yes,I have one lesson about American history and the other is English Grammar.Both are in the morning.W:I have a lesson about English history this afternoon.But I don't feel well.Can you take over the class for me?M:OK.Which class should I go to?W:Teaching Building,Room No.310.M:OK.It's just next to the class where I will go this morning.You should go to see a doctor.By the way,what's the time by yourwatch?W:It is five to seven.M:I must be leaving or I will be late for class.(Text 7)M:It is a great art show,isn't it?By the way,I'm David.W:Yes,it's successful.The paintings are so beautiful.I'm Lucy.Nice to meet you.M:Me too.Are you from England?W:Actually,I was born in Paris,but I grow up in London.How about you?M:Oh,I'm a local man in New York.I'm an art teacher in New York University.This art show is held by my students.W:Really?I am a student majoring in piano performance in the same college.I will hold a piano party next Saturday night at the SilverBar.Would you like to come?【高三英语参考答案第1页(共4页)】

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    第29期参考答案M:Well,you can take the No.13 bus to the subway station.love them too.On Sunday.I usually do my homework in the第1版and then you can get there by subway.morning.After lunch I go to the sports club with my friends共同关注W:Thanks,and how long does it take to walk to the bus stop?Ray and Li Qiang.We usually get there by subway,but1.australia2.All primary school students in AustraliaM:About fifteen minutes.You can also ride a bike.It takessometimes my father drives us.Li Qiang and I like running.3.health4.Walk homeonly about five minutes2-4版请听第3段对话,回答第10至第12小题。Ray is good at swimming.So,I always have a good time onweekendsUit3综合能力评估试题听力材料及参考答案M:Morning,Katy.Is the school trip in June or July?参考答案听力材料W:Morning,Andy.It's in July.Our sports club has a bike tripA)请听下面5段对话每段对话后有一小题,从题中所一、听力测试in June给的A、B、C三个选项中选出最准选项。6-10 BCBAB11-15 BCABC听完每段对话后1-5AACCBM:A bike trip?It sounds good.Riding a bike is healthy你将有时间回答有关小题和阅读下一小题。16.fifteen/15 kilometers 17.78/seventy-eight每段对话读两遍。W:You're right.And it's also relaxing.You can join us!19.car1.W:I take the bus to get to school every day.What about you,18.does his homework20.swimmingM:Are you sure?It's great!Are you good at riding a bike?单项填空Liangliang?W:No,but I like it.It's so interesting for me.25-28 BDBCM:Usually by bike.But sometimes I walk to schoolM:And can my brother Owen come with us?He rides a bike21-24 CDAD三、完形填空2.W:Chip,is your home far from school?very well.W:I think so.29-33 DABCD34-38 CAABC39-43 CBDADM:Yes,about 20 kilometers.So I live with my grandparentson school days.It's only about 5 kilometers from my请听第4段对话,回答第13至第15小题。44.eight45.old46.homework 47.studentsgrandparents home to the schoolM:Hi,Linda.How do you come to school every day?48.by49.car50.playing to play3.M:Mom,Jenny and I don't like the train trip.It's too longW:Usually my father drives me to school.It takes about half51.and52.sports53.singing54.storiesand always boring for us.an hour.Sometimes I take the bus,but I need to get up very四、阅读理解W:Lewis,I think the train trip is fun.You know,it's a goodearly.55-57DCC58-60BCB61-64 BADBtime to make new friends.M:So do you live far from school?65-68 BACA69-72 BACD73-77 FGACD4.M:Do you take the bus to school every day?W:Yes.about 15 kilometers.五、补全对话W:Yes,and it usually takes about 40 minutes.When my dadM:Wow!That's far.78-82 GDEFBdrives me to school,it only takes 20 minutesW:Yeah.My father and I need to leave home at a quarter to六、书面表达One possible version:5.W:My dad is a teacher.He always gets up at a quarter to sixseven in the morning.What about you,Ted?like to go to Shanghai for the holidays.I go there within the morning.At half past six he leaves home,and heM:At half past seven.I live about 2 kilometers from school.my family either by plane or by high-speed train every year.Itgets to school at seven o'clock.W:Do you go to school by bike?usually takes us about 2 hours to get there by plane fromM:Oh.he gets up so early.M:Sometimes.I usually walk to school,and it takes aboutBeijing and about 5 hours by high-speed train.I like the twoB)请听下面4段对话每段对话后有几个小题,从题中twenty-five minutesways of traveling because they are very fast and I can have lots所铃的ABC个项出听每段对话前,C)请听下面一段独白,根据独白内容完成下列句子,of time to have fun.你将有时间阅读各个小题每段对个空格不超过3个单词。听独白前你将有时间阅读句子内请听第1段对话,回答第6、7小题。独白读两遍初同知考W:How do you get to school,Tom?Hi,there,I'm Roger.What do you usually do onM:I usually take the bus.weekends?I usually go to my grandparents'home with myW:How long does it take you to get to school by bus?parents on Saturday morning.They live about fifteenkilometers from our home.We usually drive to their home.It英M:It takes me about 25 minutes.济请听第2段对话,回答第8、9小题。takes about twenty minutes.My grandpa is eighty-one years语料W:Excuse me,how can I get to the library,please?old,and my grandma is seventy-eight.They love me,and IN--------

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    and the oteintheafCrindewald.rists fromeundhenaanveamid-aaoaeeptheteailSeoeyagrfwhmee-highbioekgtecne elhte theprocess as well as the finished pieces.let the cold weather eep you inid handcingeveoattend!1.What is unique about The Ice Festival at Lake Khousgol?A.It is held on the frozen lake.C.It attracts many foreign visitors.B.It has activities related to iceD.It is specially loved by film-lovers.2.If you're uioutherly life of people Norhmericyo enA.The Ice Festival at Lake KhovsgolC.Troms International Film FestivalB.Anchorage Fur Rendezvous3.What is the purpose of this text?D.Grindelwald World Snow FestivalA.To explain why winter is not a good time to stay inside.B.To show benefits of some exciting winter festivals.C.To tell about the history of the winter festivals.D.To introduce some fun-filled winter festivals.BYou are reading a novescienee repor or whatever,but you do not absob anything.You haveprobably experienced such a situation many a time.but have you ever thought about why thishappens?The answer to this question cannot be explained by researchers clearly.Simply put,we do notreally know why we end up reading automatically without fully understanding what we are reading.The "keep reading,but the mind wanders off effect is more common than you might think.If youthink that you are one of the few who suffer from this but most well-read people don't,I have only onething to tell you that you are wrong.When you read something,the connection between two neurons(t神经元)一cells that carryinformation in the brain-could be strengthened if they work together at the same time.You mustconcentrate on the subject that you are reading.If you think about something else,your workingmemory is busy with other thoughts.You cannot make connections between the two neuronssuccessfully then.Think of your attention like a spotlight()on a stage that draws and catches your attention.The brain is constantly given so much information from the outside world.But your brain only paysattention to the things you really need,though a lot is going on outside it.So,your brain is designed toswitch the task of reading to the mind-wandering mode to save effort.The more time you spendreading,the longer it remains a part of your environment.Your attention will need to be kept entirelyby your mind.Focusing on something constantly makes the brain particularly stressful,causing you tofeel tired.The mind-wandering mode is particularly good at processing information by chance.The advantageof this is that you can read with the smallest effort while thinking about something that has nothing todo with it.As a result,you end up reading automatically without really absorbing most of it.4.What does the author think of"mind-wandering"phenomenon while reading?A.It's quite common.B.It can be avoided.C.It can be explained clearly.D.It won't happen to educated readers.5.How can a reader strengthen the connection between two neurons?A.By reading widely.B.By focusing on a certain subject.C.By reading together with others.D.By thinking about relevant subjects.6.What is the purpose of paragraph 5?A.To offer ways on how to reduce stress.B.To analyze the reasons of mind-wandering.3运1度o动指LC.To stress the importance of reading attentively.D.To point out the harm of mind-wandering effect.7.In what aspect can the mind-wandering mode benefit readers?A.Making reading easier.B.Improving reading speed.C.Absorbing the reading deeper.D.Increasing the reading's difficulty level.伯乐马2022年高考基本分专练·英语·第20页(共62页)

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    2021-2022学年度双语学报第14期StudentTimesRX版践行课程标准发展核心素养高长2021年11月9日双语学报社编辑出版北京师范大学外国语言文学学院学术指导总主编刘兆义国内统一连续出版物号CN34-0030总第4070编辑小语:本版配合选修6Ui计3,解决课程的导入与主题拓展,并提供一篇与单元话题相关的拓展阅读。Extended re拓展茂Links课文链接阅读下面短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。iobacco freThe importance of healthySTOP无烟佛罗里州项目,宣在预且根据疾病预在实族帮助州

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    参考答案)22-26新题型专练参新题型专练(4)第一节:七选五I-5 AEGFC第一节:七第二节:语法填空第二节:语1.destinations2.are1.activitie3.is called4.which3.worse5.with6.closer5.highly7.a8.arriving7.by9.to book10.easily9.a第三节:读后续写第三节:iress.Abigail made it to the desk in two leaps."I'd like to'WheAsapply for the Teacher's Assistant,”she said.“Isee,”saidsurprisecre itthe receptionist at the desk."Are you a student here?"of Luke'in“Not yet,”said Abigail..“Can you do gymnastics?”sheand said.Nila.asked.Abigail did a roundoff right then and there."Itup a tras ifappears you are fit for the job,"she said."I think youbranchesouldmay be just what we're looking for."Abigail smiled.and trieer.“There is one thing,”said the receptionist..“T'marms.S“Whatromafraid we don't pay in money.We pay with free classes.gotWould you still be interested?"Abigail jumped so hightree.TIt washeythat there was no doubt about her answer.In fact,sheathewas so happy that she did handsprings all the way home.me toice,Abigail spent every afternoon at the gym.So by the timeredshe got home each day,she'd had her fill of gymnastics.laughiHer parents were happy.Her brother was happy,too.Andhe savoardAbigail was happiest of all.After that,the only placesmilecAbigail heard anyone say "Abigail,enough!"was at themysteand sagym-at closing time.新题型专练(S)up th第一节:七选五1-5 FABGEsurpraddec第二节:语法填空1.runner2.is4.how第3.to enjoy第二5.ways6.of7.0r8.exactly1.is3.to9.helpful10.following第三节:读后续写7.I felt my fuce get hot,and I explained."I didn't saylunly,that."I didn't like feeling jealous but I couldn't help it9.annostcar.I wasn't ready to take the test for my next lever becausegetI hadn't been practicing every day.A week later,at thealmouslevel testing,I saw Marti."You'll do fine,"I said,poureyalthough I knew I'd feel better if Marti made a mistake.wateweWhen Marti finished her test,everyone cheered.One ofcowastthe judges asked Marti how often she practiced."Abouttheice that

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    2023届高三年级12月西部联考·英语参考答案、提示及评分细则1~5 ACBBA 6~10 BCBAC 11~15 BCCBA 16~20 ACACB【文章大意】本文是一篇应用文。文章向我们介绍了四个人讲述的他们生活中的小故事。2l.A细节理解题。根据A real doll下面的内容“I changed my name tag from‘Barb'to‘Barbie’.”可知答案。22.C细节理解题。根据Happy wife,happy life下面的内容“but one small change in attitude saved ourmarriage forever'”可知答案。23.D推理判断题。四个人在日常生活中做出的细微调整给他们自己的生活带来了巨大改变。【文章大意】本文是一篇记叙文。文章讲述了Fuchsia Dunlop用味觉“寻路中国”的故事。24.D词义猜测题。根据第二段“Growing up in a household in Oxford always filled with exotic flavors fromJapan,Turkey,Spain,India and Austria'”可知,Dunlop生活在牛津,但是牛津充斥着来自其他国家的食品风味。故此处exotic的含义是:奇异的,异国风情的。25.B细节理解题。根据第二段“her dream did not start to come true until she came to Chengdu”可知答案。26.C细节理解题。根据第五段“To better understand the context of the food in Jiangnan,Dunlop startedreading Chinese classics like Dream of the Red Chamber”可知答案。27.A标题归纳题。文章主要讲Fuchsia Dunlop用味觉“寻路中国”的故事。【文章大意】本文是一篇说明文。沙尘暴对中东的威胁越来越大。28.A主旨大意题。第一段描述的场景主要是讲伊拉克沙尘暴的严重性。29.B推理判断题。根据第三段“In20l5,some people blamed a fierce summer storm in the Levant on Syria'scivil war'”的提示可知,第三段是通过举例子来行文的。30.C词义指代题。画线词组指的是第四段提到的人类活动对水资源的影响。31.B观点态度题。根据最后一段的内容可知,沙尘暴造成的经济损失是非常大的,由此推断作者对于中东沙尘暴问题的态度是担优的。【文章大意】本文是一篇说明文。阅读障碍者的大脑很适合探索未知事物,这种特征对人类的生存和成功至关重要。剑桥大学的研究人员说,阅读障碍应该被视为一种差异,而不是一种疾病。相关研究表明,阅读障碍者的大脑特别适合探索未知事物,并能从大局出发思考问题。32.C细节理解题。根据第一段第一句“People with dyslexia have brains that are directed towards exploringthe unknown”及最后一句“people with dyslexia have brains that are specialized to explore the unknown'”可知答案。33.B推理判断题。根据第三段“Learning to read,write or play the piano are all skills that are dependent uponprocedural memory'”可知,学阅读、写作或弹钢琴都是依赖于程序记忆的技能,结合选项来看,写歌是创造性的过程,是独立于程序记忆的。34.D细节理解题。根据最后一段“It's just unfortunate that in the case of people with dyslexia,theirdifficulties are continually highlighted,in part due to the nature of education and also to the importance ofreading and writing in our culture.”可知答案。35.D推理判断题。根据最后一段“Instead,we could develop‘explorative learning'一learning throughdiscovery,invention and creativity,which would work more to their strengths..”可知答案。【文章大意】本文是一篇说明文。文章给出了几条建议告诉我们如何在踩踏事件中幸存下来。36.G根据此空前一句“as soon as you arrive at the location”和后一句“when entering almost any room”的提示可知此空选G。37.C此空前一句讲:如果突然惊慌失措,人群开始朝某个方向推进,你的本能可能是反击并反其道而行之。此空后一句讲:如果你逆流而上,你会增加被绊倒和撞倒的几率。结合选项来看,C项符合语境。38.A此空选小标题,根据木节“it's best to move in a diagonal direction'”的提示,可知此空选A:(不走直线)向斜方出逃。39.E根据前一句“Look for‘a solid structure to stand behind such as a wall'”的提示可知此空选E。40.F本段的小标题是:Give yourself some breathing room.F项和标题呼应,故选F。【高三英语参考答案第1页(共5页)】

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    Let's take time to think about social media we use.The vast amount ofinformation on it has its positives.1 But there's always certain contentconclusions or taking any action based on ill-inon it that has to be considered carefully,such as posts about diet culture orpeople can really reflect on whether they deveparenting.A wide variety of conflicting opinions and harmful behaviorsbecause they see them online,or whether thethat get passed on as fact do harm to unknowing users.2been part of their daily life.Information from prThe problem with much content about mental illnesses is that itfirst.Together,smartly consuming media and recan prevent misinformation from spreading throuquickly becomes a numbers game to gain a huge following on social media A.Many people disapprove of it.platforms.These kinds of accounts are rising in popularity.3B.Possible solutions are suggested.This rat race directly leads to the promotion of unreliable and C.Other users are quick to produce similar contenmisleading information and content where creators exaggerate (theirD.The same pattern presents itself to mental illnesown experiences to make it appear as if they have a mental illness so theyE.Those symptoms sound like things you experiencan receive more views.4 Moreover,this starts a wave of unsuspectingF.Some people can find encouragement when encontent viewers incorrectly labeling themselves as facing mental healthstruggles.issues.G.This distracts attention from those who genuiOne is to better educate oneself before jumping to anyabout mental health阅读理解专项练(二)(参考答案见上期A:1-3 BBCB:1-3 BADC:1-4 DAACD:1-4ACBDE:1-4BAAB参考答案F:1-4 DBADG:1-4 BBDCH:1-4 BBAA1:1-4 BBADJ:1-4ADCBK:1-4 ABDC本版主编张资清激本报地址山西省太原市小店区龙兴街190号邮政编码030032联系电话0351-27776792777680(发行中心)订圆查淘0351-27776482777649印刷晋中开发区晋臻印业有限公司(晋中开发区汇通产业园区南六堡段恒易通公司院内)订阅方式为方便订阅订户可通过当地发行工作站订购订阅时清核验其“授权书”“工作证”或直接向本报发常只用手遮住自己的眼晴,而将部分暴露在外。故第42题选B,第43题远【解析】Howev、C.unt43.A.断But our 45 research results in cn.可知,虽然孩子们都喜欢看到学龄前儿童是非常不擅长。上文形成对比或转折,four las.her 36,并以用图以作者的观点;(4)要抓随意揣测把握上想象确文章结构每次加收邮费10.00元以上包邮欢迎订阅康:策略指导5的含义佳句赏析卖经典:局结合:中国故事elopmental psychology46 that idea.于英美国家主流报刊和网B.mixedD.desiredB.confirmedD.tested依据A.disappointingsurprisingplaineddictedandanyao@126.com00

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    主题语境:人与社会一一科学与技术本文是说明文。研究人员找到了解决氢气储存问题的方法,助力发展清洁能源。32.D。推断。根据第一段内容可知,在当今世界,人们正在寻找一种无污染能源,而氢正好符合这一要求,因为这种燃料可以利用空气中的氧气以可控的方式燃烧,且过程中产生的水也是无污染的:另外,如果使用可再生能源生产该燃料,其生产过程也可以是无污染的。由此可推知,氢利于环保的特性使它成为一种可满足当前需求的完美燃料。fit the bil符合要求,合乎条件。33.C。理解主旨要义。第二段首先指出氢燃料的储存和运输是一个巨大的挑战,接着解释了具体原因:使它保持液态的条件较苛刻,而且它对运送器皿的要求也很高,这些都增加了氢燃料的使用成本,使其变得更昂贵而不适合市场。由此可知,本段主要介绍了是什么阻碍了氢燃料的广泛使用。34.B。理解具体信息。根据第三段中的The disadvantage of the method,though,is that it usesprecious metals as catalysts可知,这种方法的一个缺点是它使用贵金属作为催化剂。35.A。理解观点、态度。根据倒数第二段内容可知,德国的研究人员解决了用盐储存氢可能会带来的问题;结合最后一段内容可知,他们的研究结果表明他们的新方法很成功,为氢的商业应用铺了道路,因此他们对用氢作燃料充满希望。bicarbonate碳酸氢盐;carbonate碳酸盐;manganese锰;lysine赖氨酸。第二节主题语境:人与自然一一宇宙探索本文是说明文。文章介绍了立方体卫星及其主要作用:36.G。上文指出立方体卫星(CubeSat)是一项小而强大的技术,故G项“这种鞋盒大小的微型卫星是由Bob Twiggs在1999年发明的”承接上文,继续对立方体卫星进行介绍,符合语境。G项中的About the size of a shoebox呼应上文中的small,且this kind of tiny satellite指代上文中的The CubeSat。.37.C。根据本部分小标题可知,立方体卫星可用来追踪动物,故C项“这颗立方体卫星可以监测肯尼亚国家公园的野生动物”符合语境。C项中的This CubeSat指代上文中的theWildTrackCube-SIMBA,且monitor wildlife呼应小标题和下文中的the study of animalbehaviour。38.D。根据本部分小标题可知,立方体卫星还可用来修理风力涡轮机。上文指出Ping Services公司发明的传感器(sensor).可以监测风力涡轮机发出的声音,并判断出叶片是否损坏,随后通过立方体卫星网络将信息发送给涡轮机公司,故D项“这意味着可以更快地修复它们(风力涡轮机),并提高它们的效率”符合语境。D项中的they指代上文中的wind turbines,且fixed与小标题中的Fixing是原词复现关系。39.「。根据本部分小标题可知,立方体卫星还可用来清理太空垃圾。上文指出立方体卫星可用来在太空实验中模仿垃圾,帮助科学家解决如何捕捉太空中高速移动的垃圾的问题,故「项“到目前为止,科学家们已经成功地释放并捕获了几颗立方体卫星”承接上文,指出现阶段的实验成果,符合语境。F项中的scientists和caught与上文中的Scientists和catch是原词复现关系。40.B。根据本部分小标题和下文所举例子可知,立方体卫星还可用来探索外太空,故B项“一些立方体卫星正被对准星星”对小标题进行解释说明,并指出本部分主题,符合语境。B项中的being pointed towards the stars呼应小标题。语言运用第一节主题语境:人与自我一一生活与学

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    M:I thought Jim Franklin's acting was great.But that was a long one,wasn't it?Iwanted to leave the cinema in the end.W:Yes.That scene at the end should have been cut.(Text 6)W:Hello,Andy.I hope you're feeling better today.M:Thank you.I think the fever's almost gone.W:That's good and you're looking well.How do you find the hospital here?M:Both the doctors and nurses are very nice.W:Good to know that.Are you allowed to have some fruit?I've bought you someoranges.M:That's very kind of you.W:All right,I'd better not stay too long.You need more rest and I have to work.I'llcome again tomorrow.(Text 7)W:What're you making,James?M:Oh,a dessert from a TV cookery show-the host invited Johnny Brown.It'sloaded with sugar.It is different from all the food mentioned in our school lessonson healthy eating.W:Yeah,that doesn't sound too good for you.Has it taken ages?M:The preparation did-the actual dish didn't take long to make,unlike most ofthe stuff he's done so far.W:Mm,that's the first dessert Johnny does.Mum's always complaining about him.

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    environment as you travel.This volunteer project combines diving with collecting plastic or24.What is special about tiny forests?other waste from the water,alongside giving you the chance to explore the city.A.They originated in North AmericaExplore Tuscany on horsebackB.They are usually planted in schoolsTuscany,one of the best places in Europe to explore on horseback,has witnessed a sharpC.They contain various types of treesincrease in travelers.There are various activities that combine sightseeing with basic horseD.They become mature in a shorter time.riding lessons and you can stay in Renaissance villas(文艺复兴风格的别墅)and farmhouses,.25.What surprised Walsh in the process of planting the tiny forest?You don't need to have any experience for horse riding holidays,and they are a brilliantA.The abundance of native tree species.alternative to your typical guided tour.B.Public concern about the environment.C.The active participation of students.21.What does the author suggest doing in Transylvania?D.Support from local organizations.A.Helping to care for bears.B.Finding a job in the castle.26.How does Megan Cover feel about the project?C.Reading the novel Dracula.D.Visiting its modern buildingsA.Proud.B.Hopeful22.Where can you earn money while traveling?C.Excited.D.GratefulA.In Transylvania.B.In Tuscany.27.What does Walsh want the forest to function as for the students?C.In Spain.D.In Austria.A.A source of enjoyment.B.A reminder.23.What do we know about horse riding holidays in Tuscany?C.A source of inspiration.D.A witness.A.They suit experienced riders.B.They are unique to Tuscany.Lila Gleitman was driving her two-year-old daughter in the car when,going across aC.They are growing in popularity.sharp turn,she advised her daughter to "hold on tight".The kid responded,"Isn't thatD.They feature a typical guided tour.tightly'?”It was a turning point in her career.Realizing that her two-year-old already had anunderstanding of language made Gleitman want to get into her child's head.She wondered:Overlooking the Davis-Gant Varsity Soccer Field,a bed of overturned soil waits for furtherWhat does she know,and when does she know it?development.In a few years,this area will become a natural habitat and a playground forGleitman turned those questions into a research career that helped defineanimals and residents.This peaceful area didn't appear naturally,but through planning andpsycholinguistics(理语言学).Her early interest coincided with Noam Chomsky,a frequentaction taken by Catlin Gabel's Tiny Forest project launched by teacher Patrick Walsh.visitor to the University of Pennsylvania when she studied there.The two scholars consideredForests typically take hundreds of years to mature,with four stages of growth."Tinythat the mental systems which might produce the sentences you hear,are shaped by abstractforests shorten the time through the planting of all four layers,"Walsh explained.The endrules that speakers may not even know that they know.result is a fast-growing,native forest in about 20 years.Over 600 plants from 43 species wilAn early piece of Gleitman's research,for example,researched small children'sbe planted in the tiny forest,the first one in Oregon"telegraphic"speech,in which many words are left out:a kid might say "throw ball"ratherWalsh was inspired to build a tiny forest after hearing about this idea,which emerged inthan "throw me the ball".This seems to imply that the child's knowledge is primitive.But sheJapan and has taken hold in North America.He shared his vision with seniors in his class.Thefound that children obey instructions better when their parents use adult-style English thanseniors researched tiny forests and made a proposal resulting in Clean Water Serviceswhen they copy their kids.donating 60 trees and $5,000 from the National Oceanic and Atmospheric Administration.So parents do not need to use“motherese”一her husband Henry's term一with theirArmed with these resources,Walsh and the students started working."Something I didn'tchildren.She found that their progressive mastery of language rules had little to do with howreally expect was the outpouring of students'enthusiasm.Seeing students from all gradesmuch (or little)motherese their caregivers usedvolunteered to contribute to the 'dirty work'really blew me away,Walsh said.As the learning process goes on,children deploy some remarkable strategies.They oftenSenior Megan Cover has been at the school since the first grade."I'll graduate afterseem to correctly guess what a word means after hearing it just once.The physicalworking on this project,which is surely sad,but it's really rewarding and great to be a part ofenvironment is an obvious encouragement (as when they hear "dog"and see one at the samethis project and do my bit.We're creating this educational space for many young kids,"Covertime).But how would a child guess the meaning of the verb in"I believed that he lost his keys"?said.Gleitman noticed that the sentence structure is identical to those with other verbs that meanWalsh summed up his goal of the project,which is to build a place where students cansimilar things:saw,remembered,worried and doubted.More broadly,it turned out that verbsenjoy and learn about nature."The forest will obviously not solve climate change,but it wouldwhich are similar in meaning tend to turn up in similar sentence structures.This helps childrendeserve the efforts if the kids think about climate change and remember the importance oflearn quickly,a process she called“syntactic bootstrapping(语法自¥)”,.reforestation(重新造林)and trees when they look at the forest.28.What was the turning point in Gleitman's career?

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    第23期参考答案第1版主题阅读1.Taiyuan2.more time 3.Fenhe River4.bike road第2版语法突破I.1.am 2.are 3.are 4.Is 5.are 6.is 7.IsII.1.is not going to sleep 2.are going to make3.am not going to play 4.is going to wear5.are not going to flyIII.1.Alice is going to read (a book)/do some reading2.Martin is going to play table tennis3.They are going to watch a football match4.My grandparents are going to eat at a restaurant5.Mrs Smith is going to watch a TV programme词汇学at,on in1.in 2.on 3.at 4.in 5.at 6.onelse1.When else 2.Who else3.Everybody /Everyone elsecheer1.cheer him up 2.cheer her3.cheer his friends onhope1.I hope you enjoy this dinner.2.She hopes to take photos pictures with her favourite teacher.win1.is going to win 2.win a trip 3.win first place4.win this tennis match词块梳理1.in the afternoon 2.on Saturday morning3.May Day 4.on the morning of 1st May5.summer holiday 6.on the beach7.go over 8.check one's email(s)9.have a picnic 10.do one's homework11.stay at home alone 12.wear the team shirt13.collect litter 14.go sightseeing15.look forward to16.在周末17.帮忙做家务18.看电影19.上钢琴课20.…的计划21.看一场足球赛22.交朋友23.为选手们喝彩24.赢得比赛25.过得愉快26.起床晚27.外出28.散步

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    Ⅱ.根据括号内的要求,改写下列句子。A2版1.Several cleaners were sweeping the fallen leaves第on the road.(改为被动语态)2期基础知识复1.1.appointment2.guilt女3.foundationThe fallen leaves on the road were being swept by4.freedom5.possessions 6.mixtureA2several cleaners.7.stability8.consultation 9.priority版2.By the end of last term,the students in my class10.employershad read ten English books..(改为被动语态)参Ⅱ.1.o2.0ut3.in4.for5.fromBy the end of last term,ten English books had亚.1.superior tobeen read by the students in my class.2.turned out/switched off3.The boy was touched by Miss Brown's words,he cried.(用V-ed形式短语作状语改写句子)案3.a handful of4.not to mentionTouched by Miss Brown's words,the boy cried,⑧5.have come to a conclusion4.Henry was so tired that he couldn't go on with the第IV.project.1.When Alice opened the door,there stood her(用t00…t0.…结构改写句子)期younger sister,with an envelope in her hand.Henry was too tired to go on with the project.A2.It is said that traditional Chinese culture attachesA25.Susan worked out the difficult math problemgreat importance to harmony and balance.版within five minutes.It made her teacher surprised.3.It was my elder brother who introduced many(将句子合并为含主语从句的复合句)参novel ideas to me.That Susan worked out the difficult math problem考4.They were enjoying the beautiful scenery at thewithin five minutes made her teacher surprised./Ittop of the mountain when it began to rain heavily.made her teacher surprised that Susan worked ouf案5.I pray that my friend will get out of trouble withthe difficult math problem within five minutes.the help of Mr White.度Ⅲ,阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内所给单词的适当形式。第语法知识复52A new study suggests that current tools scientists useI.1.has been viewedto look for signs of life on Mars may not be effective enough.期2.were writtenA group of international scientists is raising questions about3.will be leftA2the instruments used on the latest spacecraft and vehicles版4.satisfied版1.to explore(explore)Mars.The concerns started after5.heardresearchers carried out tests on soil and rocks in Chile's6.publishedAtacama Desert.The area,2.which is geologically7.absorbedsimilar to Mars,is often used by scientists to carry out考答8.to reportexperiments to improve Mars research methods.The team tested material from a fossil-rich area in9.to jointhe desert named Red Stone.It was once a body of water®10.to have been madeIt now contains 3.a large collection of microorganisms.第Ⅱ.Such microorganisms,also 4.called (call)microbes,521.The fallen leaves on the road were being swept by5.are studied(study)in the search for ancient life on Marscommonly.期several cleaners.In the most recent research,the team tested fourA2.By the end of last term,ten English books hadA2instruments at Red Stone that are either currently being usedbeen read by the students in my class.版on Mars 6.or to be used in the future.The scientists said the3.Touched by Miss Brown's words,the boy cried.instruments were not able to make clear identifications of领4.Henry was too tired to go on with the project.several "signatures"or signs that would suggest the presence考5.That Susan worked out the difficult math problemof“current and ancient microorganisms”.within five minutes made her teacher surprised./Researchers thought new instruments and technologiesshould 7.be considered (consider)to improve the currer案It made her teacher surprised that Susan workedtools used 8.to confirm (confirm)microbes on Mars.⑧out the difficult math problem within five minutes第III.1.to explore 2.which 3.a 4.called 5.are studied52526.0r7.be considered8.to confirm期A1版期A3版READING ONLINE完形填空AA版①大楼业主希望新的建筑既引人注目又节省能源,1-5 DADCA6-10 DBCAB11-15 CDBAC能够满足21世纪的需求。阅读理解1-4BDDB②新的设计减少了30%的阳光直射,这样一来内部参阅读填空1-5 DFGAE考(人员)就不需要百叶窗,同时还能欣赏到悉尼港口考A4版的完美景观。答CLASSIC READING案案He was the secretary of an aviation associationHe wanted to persuade Tom Swift to take part incontest.

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    卷行天下·英语参考答亲月考卷一Unit7Unit8试题答案听力1~5 ACCAB 6~10 CCABC 11~15 ABCBA 16~20 BAABC阅读A本文主要介绍了四个适合园艺爱好者参加的活动。2l.B根据Biodiversity Symposium部分最后一句可知,学生和教育工作者参加该活动的票价是每人每天10美元,故一名学生参加两天的活动应付20美元。22.A根据Clayfornia部分“Until Nov 17”以及“Clayfornia features the clay sculptures by 14artists from the American Museum”可知,园艺爱好者可以在11月17日之前欣赏泥塑作品,结合选项,11月16日符合题意。23.C根据Nights of 1,000 Lights部分“The event allows people to wander around the gar-den at night,surrounded by holiday lights”可知,在参加该活动时,园艺爱好者晚上可以徜徉在灯的海洋中。B本文说明了在花样滑冰比赛结束后,粉丝更喜欢用毛绒玩具而不是鲜花作为礼物扔给他们的支持者的原因。24.B根据文章第1段第1句可知,花样滑冰比赛结束后,粉丝会向选手扔礼物,以此来表示对选手的喜爱。25.D根据第3段最后一句可知,在2002年的全国锦标赛上,协会公开禁止球迷带鲜花到赛场。26.A根据画线词上下文意思(粉丝们可以在球场内购买毛绒玩具作为礼物,然后抛给他们最喜欢的选手)可知,those指代毛绒玩具。27.D根据最后一段可知,选手的支持者可以根据选手的个性来定制毛绒玩具。C科学家们发现,玻利维亚的亚马孙原始丛林中的土著居民的独特的生活方式也许能够预防老年痴呆。28.C第2段通过列举数据来说明欧美国家的一种社会现象:老年痴呆越发严重和普遍。29.D根据第1段及倒数第2段最后一句可知,生活方式可能会影响这种疾病。意·1·【23新教材·YK·英语·参考答案一BSD一必修第三册一QG】

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    Bthe stones from the Giza area...Next,they studied fossils考拉是一种可爱的、毛茸茸的、灰色的、有纽扣鼻子的of pollen..”可知,①②④项符合文意。动物。考拉只生活在澳大利亚,因此它们已经成为这个国4.A段落大意题。通读第四段,由“Ancient Egyptian家的象征。本文从生活性和饮食等方面,介绍了考拉的engineers would have been able to put building materials一些有趣的事实。onto boats and move them down the waterway..”可知,第L.B段落大意题。由“Although they are usually called四段主要谈及如何运送石头修建金字塔。'koala bears',they are actually members of the marsupial5.C标题概括题。全文介绍研究表明,公元前2700年family.”可知,第二段讲述了考拉不是熊。到公元前2200年之间,工程师能通过水路把建筑材料运2.A细节理解题。由第四段中的“They usually eat到建筑工地建造金字塔。结合首句“Scientists are one stepeucalyptus tree leaves which are toxic,hard to take in,andcloser to solving the secret of the pyramids of Giza,inlow in nutrition.So,koalas have to spend every wakingEgypt.”可知,最合适的标题为C项。minute eating..”可知,考拉醒来就进食是因为桉树叶营D作为一个十二岁男孩,作者用手推车把木头搬回堆好养不足。并用防水布盖好,然后,他还得从河里打回五加仑的水。3.B推理判断题。由第五段中的“Unsurprisingly,given尽管作者已经筋疲力尽,但母亲的微笑与一杯冰茶,让他their food,female and young koalas have a pleasant感受到幸福」eucalyptus smell..”可知,雌性考拉和年幼考拉的气味不难l.C代词指代题。上文提及where we were stacking the闻是因为闻起来像桉树叶。wood into piles,下文对应用it指代the wood.4.A词义猜测题。除了灵长目动物以外,考拉是自然界2.B推理判断题。下文提及“我”不得不从“我”家附近中唯一拥有指纹的生物。和我们一样,每只考拉的指纹都的河里取出五加仑的水,上文对应表示:但我还有事要做。是独一无二的!3.C推理判断题。由第三段中的“I saw my mum5.A主旨大意题。本文从生活性和饮食等方面,介绍smiling at me from the gate with a glass of iced tea in her了考拉的一些有趣的事实。hand.She gave it to me and we sat down in front of thehouse..”可知,母亲的关爱让作者感到幸福。科学家离解开埃及吉萨古金字塔的秘密又近了一步。4.B推理判断题。由“A mother's love never changes.研究表明,公元前2700年到公元前2200年之间,吉萨金It is best then to do it with love in our hearts.It is best to字塔附近的一条支流水位足够高,工程师能通过水路把建do it joyfully with Mother's love.”可知,作者写最后一段筑材料运到建筑工地。的目的是表达他对母亲的爱。l.D推理判断题。由第一段中的The pyramids have5.A推理判断题。全文讲述一天劳动后,作者筋疲力stood as amazing examples of human achievement可知,金尽,但母亲的微笑与一杯冰茶,让他感受到幸福。据常理字塔是令人惊叹的。可知,这样的文章最有可能出自生活类杂志。2.A细节理解题。由第二段中的“A tributary of the任务型阅读Nile River once ran very close to the pyramids,and itAcould have been used to bring the stones directly to the本文介绍了几种减少家庭预算、节约开支的方法,包construction site,”可知,研究人员发现工人用支流运送括做家庭记账单、上网比价、节约用电等。石头。1.good 2.necessarily 3.Suggestions/Advice3.B细节理解题。由第三段中的“used a type of science4.track/records 5.compare 6.including/likeknown as paleoclimatology...They first studied layers of7.cost 8.discount 9.with 10.waste33

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    爱做这件事实属轻描淡写。他们为这项工程付出了1600小时的艰苦努力并花费了大约16万英镑。50.B。根据The family partly funded the project和socialising less可知,这项工程的部分资金是这家人通过减少开支和社交节省出来的。51.D。52.B。根据the first parts和owners of G-DIYA可知,在首批配件到达两年后,这家人成为了一架名为G-DIYA的飞机的主人,他们感到自豪。arrival与上一段中的arrived构成复现关系。53.A。根据Ashok completes the required test flights in his shiny new plane和a summer...willbe waiting可知,Ashok完成需要的飞行测试是主句中事情发生的条件,故选Once(一旦)。54.C。55.A。根据Other cities,famous islands and foreign countries可知,这家人准备去不同的地方,一个冒险的夏天即将到来,他们有各种各样的计划。56.D。根据语境及选项可知,只有“进行试飞”符合语境,故选take。57.A。主从句之间是让步关系:尽管有正式的飞行执照,Ashok在和家人一起飞行前需要在监督下完成5小时的飞行并完成15次降落。controls在句中意为“(飞机的)操纵系统”。58.D。根据It will all be worth it the first time.together可知,只有fly off(飞走)符合语境。59.B。60.C。根据A lot of people thought和but now they are eager to be among the first可知,许多人曾认为这家人疯了,但是现在他们都想成为首批搭乘这架飞机的人。第二节主题语境:人与自然一一自然生态本文是说明文。文章介绍了樱岛萝卜一一世界上最大的萝卜。61.largest。.考查形容词最高级。根据known as the和表示范围的短语in the world可知,此处应用形容词最高级。62.weight。考查名词。根据a.of13 pounds可知,设空处应填名词,且意为“重量”,故填weight.3.were introduced。.考查一般过去时被动语态。根据over1,300 years ago可知此处描述过去发生的动作,且Daikon radishes与introduce之间是被动关系,故填were introduced。.64.Named。考查动词-ed形式。设空处与the radish之间是逻辑上的动宾关系,故填Named。65.where。.考查关系词。设空处引导限制性定语从句修饰soils,且在从句中作地点状语,故填where。66.amounts。考查名词复数。mass在句中意为“大量的”,其后可跟可数名词的复数形式,故填amounts。67.as。考查固定搭配。as much as500 acres意为“多达500英亩”。68.a。考查冠词。have a key role in是固定表达,意为“在…方面起关键作用”。69.putting。考查动词-ing形式。设空处作介词of的宾语,且Japanese与put之间是逻辑上的主谓关系,故填putting。70.commercial。.考查形容词。设空处修饰名词crop,且此处表示“经济作物”,故填commercial。.选做题参考答案及解析参考答案1-4 CDDB解析主题语境:人与社会一一科学与技术本文是说明文。研究人员研制出了适合医务人员的抗菌衣物。1.C。理解具体信息。根据第二段中的putting metallic coatings onto stretchy and foldablefabrics is tricky,and those coatings can quickly be swept away in a washing machine可知,在织

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    《双语学报》2023-2024学年高二W版·新教材广东专版第12期测试题参考答案及部分解析第12期测试题参考答案1-5 BDCBA6-10 CDABA11-15 AABDC16-20 AGCFE21-25 CBCDA26-30 BDCDA31-35 BCABD36-45(One possible version)36.which37.service38.a39.was inspired40.into41.working42.personal43.supported44.excitedly45.to earn写作(One possible version)第一节Basketball has been an integral part of my life,bringing me much benefit and joyFor me,playing basketball has improved my overall fitness level.As a fast-paced and dynamicsport,it requires constant movement,agility,and coordination.Through basketball practice,I havestrengthened my muscles and enhanced my endurance.Moreover,playing basketball taught me the importance of perseverance.From it,I have learnedthe essence of self-improving and never giving up,even in the face of challenges.All in all,basketball has had a profound impact on my life,strengthening my body and shapingmy character第二节Paragraph 1:Sandy just anxiously and eagerly barked,not understanding his words.Every day after that,Sandy would run out to Jeremy's bike and back to him,barking.She didn't understand the word"can't".Finally,Jeremy said,"Okay,okay,Sandy,I will try it."As Jeremy climbed on the bike,Sandy ran around crazily,shaking her tail and barking cheerfully like a fan.Jeremy started riding,and then suddenly fell onto the ground,crying.Sandy immediately ran to him and licked his face.Crying turned to laughing because Sandy's tongue tickled him.Paragraph 2:"Okay,I'1l try riding it again!"Jeremy told Sandy and stood up with difficulty.The secondtime,he fell again but not that hard.The third and fourth time,he fell and laughed,"Sandy,now I'm getting mad!"Finally,after many tries,he didn't fall.Sandy seemed to want to say,"I knowyou could make it."Months later,Jeremy was slowly riding his bicycle again,and he almost couldwalk without walking sticks.Sandy never knew she was one of the main reasons why todayJeremy never limps anymore.听力练12参考答案1-5 ACCAB6-10 CBABB11-15 AAABB16-20(One possible version)16.diet17.sugar18.interest19.choose20.example第12期测试题部分答案解析阅读理解y导语:本文是一篇应用文,属于“人与社会”主题语境。文章主要介绍了百老汇四个最佳音乐剧。

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    第5期A4版Key:(One possible version))写作一招鲜I once had an experience of helping others,from which I learned a lot.One day,I came across an elderly woman struggling with her groceries.I offered to help andshe gratefully accepted.As we walked and talked,she opened up to me about her struggles withhealth issues.I listened carefully and offered words of comfort and encouragement.In thefollowing days,I brought her meals and groceries,and we spent some time chatting.I alsoconnected her with some local volunteer groups for seniors.Through this experience,I learned that by simply offering a helping hand,we have the abilityto make a positive impact on someone's life.

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    Q2:When did Tom book the guided tour?(M)A2:About two months ago.(W)Q3:How did Tom like the tourist guide?(M)A3:Caring and humorous.(W)Q4:What made the two kids feel unhappy?(M)A4:Being away from their iPhones and video games.(W)Q5:Why did the tourist bus stop suddenly?(M)A5:Because there was a wild animal in the road.(W)PARTC:Retelling故事复述录音原文:It was the first time that Mary had spent Halloween in her new house.That morning,Mary waswashing her car in the yard when a girl about middle-school age and her younger sister walkedtowards her.The younger sister was dressed up as a princess and looked very cute.However,theolder sister was dressed up far differently.She was dressed in a full business suit,a tie and even abig pair of square glasses.A sign hung around her neck with something written on it attractedMary's attention though she couldn't make out what it said at first.As the two approached closer,Mary was finally able to see what the sign said.The older sisterspoke first,saying exactly what was on the sign."Hi,Older Sister!We've been trying to reach youto talk about your car insurance."Mary couldn't help laughing,not only because the costumeitself was great,but also because she hadn't received any calls from the insurance company yet,sothat made the costume even funnier to her.After calming herself down,she expressed heramazement at the costume and then gave the older sister and her younger princess sister extracandy for making her day.Summary:Mary spent Halloween in her new house for the first time.That morning,she was washing her carin the yard when a girl about middle-school age and her younger sister walked towards her.Theyounger sister was dressed up as a princess.However,the older sister was dressed up fardifferently.She was dressed in a full business suit.A sign hung around her neck attracted Mary'sattention.As the two approached closer,Mary could finally see what the sign said.The older sister spokefirst,saying what was on the sign."Hi,Older Sister!We've been trying to reach you to talk aboutyour car insurance."Mary couldn't help laughing,not only because of the great costume but alsobecause of the fact that she hadn't received any calls from the insurance company yet.Aftercalming herself down,Mary expressed her amazement at the costume and then gave the two girlsextra candy for making her day.第8期测试题参考答案1-5 CBCAB6-10 CDCAD11-15 DBCDA16-20 FCAED21-25 DABBA 26-30 DCBDC31-35 BDABC36-45(One possible version)36.whose37.to become38.enthusiastically 39.was admitted40.had decided41.without42.challenging43.dizziness44.how45.making写作(One possible version)

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    注意事项D023题前考使用黑色Considering switching to a vegetarian diet-never eating meat or fish,but nohether it is a good idea,or how to best handle it?Rest assured you're not alone.With lbased将密封线字笔书写,dets rocketing in popularity,an increasing number of people are choosing oand入选择题ish.A well-balanced vegetarian diet can be very healthy,but if you want aoumay need to pay more attention to what and how much you eat.目填写清楚、笔迹清楚的答题表中Vegetrian diets onbe good for ouhlh and animalwfretheybenefit the roment.According to the Vegetarian Society,eat-bsed diet generteeretimes themon of cbon ission comd withapan-bed diet.ts密uses many more natural resoues In fact,switching to a vegetarian dietoueduce yourwater consumption by up to 41%,as well as saving on land use.According to the Joulofthe Academy of Nutrition and Dietelics,vegetarian dietsPmay promote weight loss and help maintain these results in the long term.Scientists havepulled together the results from intervention trials that did not include calorie restiion andlasted more than four weeks.They found that vegetarian diets resulted in an average weight封loss of 3.4kg to 4.6kg,depending on the analysis method.Observational studies have also数shown that vegetarians tend to have lower body weight than non-vegetarians,which suggeststhat plant-based diets may protect against obesity in the long term.Contrary to popular belief,vegetarian diets may also help to promote your exercise per-formance.According to the journal Nutrients,studies have shown that there are not any con-sistent differences between non-vegetarians and vegetarians when it comes to endurance and线muscle strength.In fact,the evidence suggests that vegetarian diets may be superior in thatregard.Scientists suggest that it is because plant-based diets alter molecular signaling and gutmicrobiome,contributing to better muscle adaptation.32.What does the author intend to discuss in paragraph 1?A.The right way to have a vegetarian diet.B.The overstated benefits of vegetarian diets.C.The increasing popularity of meat-based diets.,量类号#D.The difficulty of choosing a well-balanced diet.33.How many aspects are mentioned about the vegetarian environmental benefits?A.Five.B.Four.·103·C.Three.D.Two.【24·G3DY·英语(九)-R-必考-QG)

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    -

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    全国00所名校尚三元试示范表第三部分语言运用(共两节,满分30分)35.What does the study mainly want to tell us?药一节共5个题,每小1分,分5分绕03NO0bA.Early humans developed from non-human apesB Teasing lamed by ape from humans.德波下面短文,从每题所给的ABCD因个选项中选出可以人空白处的最佳选项。Coke do no men the me different individuals'oinD.Joking may be existing in both non-human apes and humansiniversary,out we were Weloved eachnd 2 on the carth col ele for oneSo when the【答案与解析】43 knocked on the door,I was very surprised tosea package from myEager and tbo行为。32C根第2及可知,B通过所究发现:理理会玩游戏会相互交角色由此表明它们喜欢这类游克。h时3C籍第3我可知,poinen0n”指的是意边背对方的意愿成指示事,目的是激海对方.coho6一dd reo水Together with the qut was a note frem my mother4:Stephanie and Corey.Happy“挑衅性的不服从”。3B都后一及可,B目首正所究成弄者是可以测成弄会不会导致对方选跑:成在玩更过程中做出AnverarylEncdocdorWcadtagRngawl.Meythqmikapyolwamhcnmesaenyuof the ro you meyour烈的反应。35.D根据全文无其第1段可知,非人蒙类像人类一样具各开玩笑的能力。Iwas touched beyond49I knew my mom 50 had sacrificed to be able to make it.I第二节(共5小题:每小题2.5分,满分12.5分)oinnd myther com be rm dy work ad stying uppie阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填人空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项)the u oetherM hnoth ke thath cWhat to Consider When Purchasing a Bird Bath52was sewn right into the quil.Many years have passed since we53 our firat anniversaryLcation:Selecting bird bath helps in choosing the best one for the areaogether,but neither of us has forgotten the ult.My the bestiIhave ever recived sn'from him but frm my mothr,ndthe birds feel safe36 If you use a ground bird bath,plMother's loveisthe beautiful f human beings,which isand wealth.55 with heart of profitsome stones around it so the birds have a place to rest.Type:37 The most common types of bird baths are hanging bird baths that can be attached41.A.anxiousB.disappointedC.interestedD.contentto things like tree branches and poles.They are good choices for smaller areas and are easy to42.A.giftB.weddingC.fortuneD.feelingmaintain Ground bird baths are easy to clean and move around.Deck-mounted types are good for43.A.salesmanB.milkmanC.dustmanD.mailmansmall spaces and give you a viewing area that is cose up.Wall-mounted bird baths attach toa wall44.A.worriedB.curiousC.shockedD.angryr flat surface.Onepiece types are the most popular and come ina wide variety of styles.345.A.coatB.cardC.quiltD.blanketHeight:The height of the bird bath can determine which type of birds will frequently visit.46.A.materialsB.sizesC.labels39 They don't feel as threatened on the ground as smaller birds do.Taller bird baths attracD.patterns47.A.coveringB.drawingC.sayingD.printingsmall birds because they have a better view of what's happening around them.48.A.remindB.ridC.requestMovement of Water:The majority of bird baths are nothing more than an empty basin filledD.inform49.A.reachB.wordsC.doubtwithwater while some fancier types include optionsto keep the water moving,including those thatD.expectations50.A.impossiblyB.rarelyC.merelyare solar-powered.They include features like a bubbler,drippers,misters (and waterD.surely51.A.pictureB.noticefountains.Moving water isn't necessary as long as you regularly change the bird bath's water.C.rememberD.appreciate40 Water circulation also makes it easier to keep the bird bath clean.52.A.sympathyB.prideC.gratitudeD.loveA.Shorter bird baths attract larger birds.53.A.celebratedB.markedC.canceledD.attendedB.A decorative bird bath makes the location stand out.54.A.complainsB.arguesC.determinesD.jokesC.Placing it near trees or bushes offers the birds shelter.55.A.convincedB.separatedC.mixedD.distinguishedD.However,it does prevent mosquitos from laying eggs.【答案与解析】E.You'll find wild birds visiting to get a breath of fresh air.在作者的第一个结婚纪念日,母来送给她一床来手缝制的花被,这饱含着母来浓浓的爱,F.Pre-selecting the location will help you narrow down the type of bird bath.1D布大多数年轻夫妇一样,在第一个结婚周年纪念日,我们没钱买责的礼物,只给对方送了贴心的周年贺卡,但我们已经很满足了G.If you live in a cold climate,you might want to invest in those with a heater.【答案】36~40 CFGAD2A我们彼此爱着对方,这世上没有礼物能代表我们对彼此的更1968D当造员敲门的时候,我很惊讶地看到母来寄来的一个包。24-G3DY(新高考)英语-WYB-必考-Y】B我根好奇,念干知道里有什么。品打开了子,时的照里克满水。★197

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    CThanksgiving is one of those times of year that inspires reflection.For some,it is a moment to thinkabout the meaning of family.But for me,there is a simpler message to take away:We should all have morepie in our lives.What's refreshing about Thanksgiving is that,for all the travel delays and the potential for familyarguments,the focus is on cooking for once.At Christmas,the feast easily gets overshadowed by themountain of gifts.At thanksgiving,by contrast,everyone recognizes that the food is what matters.Will themashed potatoes be smooth enough?And crucially,is there enough pie?Too many of us spend our lives in a state of pie deprivation(),judging.from the hunger withwhich the pies are greeted on a Thanksgiving table.Few things instill more of a sense of comfort than thesight of a golden topped fruit pie.There have been times and places when eating pie was a daily occurrence for American families.Thanksgiving aside,I don't know anyone who regularly eats pie.This is a bit sad.Think of all that joy weare abandoning.Thanksgiving pies have a way of living on in memory long after the other dishes are forgotten.Yearsago,I made an apple pie for my nieces for Thanksgiving.The following year,I planned to make acardamom tart instead.But my sister said I had to make the pie exactly the same as the previous year,because the girls had been talking about it for months.I can't pretend I wasn't pleased by this.A pie isn't just any dessert.It is a sign that care has been taken.I suspect that the single biggest reasonwe don't make pies more often is that we don't have time.Yet there is something about the process offitting pie into a dish that can actually make you less rushed."Rest for at least an hour",reads theinstruction in most pie recipes.It's referring to the pastry,but what if it also means you?28.What do people attach great importance to at Thanksgiving?A.Gifts and travel.B.Potatoes and pie.C.Cooking and food.D.Family and friends29.Which of the following statements about pie is TRUE?A.Most people enjoy eating pie at ThanksgivingB.Pie is not easily accessible for most of the year.C.Pie was a daily dish for all the American families in the past.D.Most people have realized their hunger for pie in their daily life.30.Why does the writer mention the story of making pie for his nieces at Thanksgiving?A.To show she can really make tasty Thanksgiving pie.B.To show pies played an important role in her nieces'lifeC.To show she was delighted with her niece's reactions after eating the pie.D.To show pie is more easily remembered than any other Thanksgiving dishes.31.What's the author's attitude toward making pies?A.Supportive.B.Critical.C.Neutral.D.Indifferent.高二英语学科试题第5页(共10页)

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案


    1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案


    第二节(满分25分) 阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之 构成一篇完整的短


    2、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案


    1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案


    1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    <


    3、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案


    第二节(满分25分) 阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之 构成一篇完整的短文。 It was a Saturday in June,1988.Out of a 16-year-ol


    4、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语(1-5)答案


    1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语(1-5)答案


    第二部分 阅读(共两节,满分50分) 第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.


    5、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语(1-5)答案


    第二部分 阅读(共两节,满分50分) 第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分) 阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳 选项。 A BKLYN House Hotel


  • 江西省八所重点中学2024届高三联考(2024.4)生物试题

    1、炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语


    59.was admitted。考查动词的时态和语态。根据语境可知,该句的动作发生在过去,且主语Gui和admit之间是被动关系,故填was admitted。60.had decided。考查动词的


    2、全国名校大联考 2023~2024学年高三第六次联考(月考)试卷生物试题


    1、全国名校大联考 2023~2024学年高三第六次联考(月考)试卷化学XGK✰试题



    2、全国名校大联考 2023~2024学年高三第五次联考(月考)试


    3、江西省新八校2024届高三第一次联考化学答案


    1、江西省新八校2024届高三第一次联考地理试题


    1、江西省五市九校协作体2024届高三第一次联考(1月)地理试题


    1、江西省五市九校协作体2


    4、2024届广东高三9月金太阳联考(24-34C)生物试题答案


    (3)Ⅱ:的基因型是。Ⅱ1与丑2基因型相同的概率是。Ⅱ4与Ⅱ所生男孩两病兼患的概率是24.(12分)据悉,袁隆院士团队研发的“超优千号”是高品质软米,属于第五期超级杂交稻,此次试种经受住了科研期间低


    5、[学科网]2024届高三2月大联考考后强化卷生物试题


    1、[学科网]2024届高三2月大联考考后强化卷生物(河北卷)试题


    1、[学科网]2024届高三2月大联考考后强化卷生物(河北卷)答案


    1、[


  • 江西省八所重点中学2024届高三联考(2024.4)化学答案

    1、炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语


    听力材2022年高考课标全国模拟仿真卷四严第三轮强化M:OK.We'll be there.Thank you for inviting us.Goodbye.Text 1M:I like the c


    2、炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语


    37.has stayed38.nurses39.But 40.to bring 41.of42.clearly43.was lifted44.made 45.medical 46.sweetest4


    3、湖北省部分重点中学2024届高三第二次联考地理试题


    1、湖北省部分重点中学2024届高三第二次联考地理答案


    1、全国大联考 2024届高三第二次联考 2LK-N数学f试卷答案


    201958182020


    4、广东省五粤名校联盟2024届高三第一次联考化学答案


    1、广东省五粤名校联盟2024届高三第一次联考政治答案


    1、广东省五粤名校联盟2024届高三第一次联考生物答案


    1、广东省五粤名校联盟2024


    5、江西省新八校2024届高三第一次联考历史试题


    1、江西省新八校2024届高三第一次联考历史答案


    1、智慧上进 江西省2024届新高三第一次大联考生物试卷答案


    1、智慧上进·2024届高三总


  • ‹‹ 147 ››
扫码二维码