首页 名校大联盟·高三月考卷答案
  • 炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语

    20221221高分说36.C文章出处题。本文介绍了瑞士的洋葱节,包括该节日的起源、俗等,故最有可能出自网站的文化栏。八年级第31期第24版高分说【常考短语】as for关于;set up设立【常考句型】use sth to do sth例句:Farmers used the railways to transport theironions.(第三段第二句)译文:农民们用铁路运输他们的洋葱。八年级第31期第24版70

  • 炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语

    .Turn to your friends for some added support.Doing something new alone can be even more challenging.There's no reason you can't relyon friends or family to help you get out of your comfort zone!Pick someone who's naturallyadventurous to be your partner in trying new experiences.20.A.Pick challenging activitiesB.Do some research to get more informationC.Change the way you view your day-to-day lifeD.Instead of focusing on the possibility of failureE.Unless you've stepped out of your comfort zoneF.Though getting outside of your comfortable box may be tough at firstG.They can make you feel more comfortable exploring the unfamiliar field第二部分英语知识运用(共两节,满分45分)第一节完形填空(共20小题:每小题1.5分,满分30分)阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项A、B、C和D中,选出可以填入空白处的最佳选项。On Feb.23,student group Grassroots hosted its monthly clothing exchange.It is a 21activity on campus where students can 22 clothes in exchange for new ones.“One of the_23 things about sustainability(可持续发展)is reuse,”Zein Tynon,Co-President and Clothing Exchange Chair,said in an interview with CT."Instead of 24 oldclothes or buying new clothes,you can donate them and.give them a new 25.You might bedone with that clothing item.26,someone else might not be."According to Tynon,about100-150 items are 27 and 100-150 items are taken at the exchanges each month.Tynon told CT that the clothing exchange has been 28 by Grassroots for many years.Inresponse to how the clothing exchange has an effect on the campus'29 of sustainability,Tynon said there is 'a 30 influence."It does make a big 31.Throughout the semesterwhen students realize we have these exchanges,they bring clothes and 32 a lot more.So itdoes create a.33where everyone can share their 34."Grassroots begins35 their clothing exchange two weeks in advance via posters aroundcampus.Co-President of Grassroots Alan Rojas said the club not only 36 sustainability oncampus,but off campus as well.Another Grassroots 37 is bringing speakers to campus totalk about sustainability and environmental protection."The clothing exchange is 38 our most known activity in our club,and I think it's nicebecause'there're a lot of 39 who don't know what to do with their clothes,"Rojas said."Ithink it's a really 40 way to get students more involved with sustainability."英语试卷·第6页(共8页)

  • 炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语

    月考卷二试题答案听力1~5 ABCAA 6~10 BCACA 11~15 BCAAB 16~20 BBCAA阅读A本文介绍了美国的布朗克斯动物园的相关信息。21.A根据第2段第1句可知,蝴蝶园的面积约4000方米。22.C根据Hous部分的介绍可知,游客在12月的星期二下午3点可以进入朗克斯动物园。23.D根据Prices部分的介绍可知,一对中年夫妻和他们11岁的孩子的门票总费用为$78.85。B学龄前儿童Marco知道很多有关汽车的单词但却背不出字母表,读小学时不会系鞋带、不知道日期等。对此,作者非常担心。24.B根据第1段可知,Marco很小就能用完整的句子与他人交流,并且认识很多单词,特别是和车有关的单词,但他却一直背不出字母表,对此作者很不理解。25.C根据第2段第1句可知,作者让Marco再读一年学前班,希望他为小学阶段的学做好充分准备。26.D根据第3段最后两句可知,“it”指的是Marco把他妹妹叫作“那个婴儿”。27.A通读全文可知,学龄前儿童Marco知道很多有关汽车的单词但却背不出字母表,读小学时不会系鞋带、不知道日期等。对此,作者非常担心。C在线艺术欣赏是一种新的艺术展览形式,人们足不出户,在家就可以参观画廊、欣赏艺术品。28.D根据第1、2段可知,本文所指的“阅览室”是一种线上欣赏艺术作品的方式。29.C根据第3段可知,在线艺术欣赏的方式比较适合色彩鲜艳的画,但不适合雕刻作品或概念艺术,也不适合微妙的艺术作品,比如Lucas Arruda的印象派风景画。30.D根据第4段可知,除了深度和质感之外,在线欣赏不太可能体验到画廊欣赏的一些方面。一是意外发现的佳作的运气,另一个是社交性。31.A通读全文可知,在线艺术欣赏是一种新的艺术展览形式,人们足不出户,在家就可以参观画廊、欣赏艺术品。D本文介绍了一个新发现:基因剪刀。32.D根据第2段内容可知,过去的方法费时,很难操作,有时还会失败,基因剪刀的优势在于可以用较少的时间改变基因。33.C根据第3段最后两句可知,tracrRNA是一种新发现的、有用的分子。34.A通读第5段可知,该段主要介绍了基因剪刀的操作模式。35.B根据第6段最后一句可知,Claes Gustafsson对基因剪刀持肯定态度。补全短文36~40 GFDAB完形填空Clara Daly在航班上主动帮忙聋哑盲人Tim Cook,她的行为得到了人们的好评。41.D尽管空乘们想尽办法,他们还是不知道如何和Tim Cook沟通。恋·5·【22新教材.YK·英语·参考答案一YLB一选择性必修第四册一QG】

  • 炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语

    中的珊瑚面临着与日俱增的死亡风险。28.B.细节理解题。由第二段的第一句可知,the Great Barrier Reef面积足够广,在太空上都可以看到,故选B。29.B.推理判断题。由第三段increasingly,they're dying off可知,温度上升增加了珊瑚死亡的风险。故选B。30.A.词义猜测题。根据最后一段Hoegh-Guldberg所说的话:如果再耽搁的话,我们可能会走向一条不归之路,所以必须果断采取行动。故选A。31.C.文章大意题。文章主要内容介绍因为温度上升对珊瑚造成的影响,故选C。D答案:28-31CCDA【语篇解读】本文是论说文,主要介绍了由著名的诺贝尔经济学奖获得者美国普斯林敦大学的以色列教授卡尼曼所赞同的厌恶损失理论遵到了人们的质疑。作者从科学的角度解释了著名理论也可能是错误的这一现象。32.C.细节理解题。由第-段中To illustrate the significance attached to lossaversion,Kahneman,winner of Nobel Prize in economics,wrote in his book,Thinking Fast and Slow,可知,为了解释厌恶损失的重要性,Kahneman写了Thinking Fast and Slow这本书。故选C。33.C.推理判断题。根据文章第一、二段可知,Kahneman是赞同亏损厌恶理论的,故选C。34.D.推理判断题。根据倒数第二段In fact,,science is not simply an impersonalsearch for truth,.but also a social process..可知,科学不仅仅是客观追寻真理的过程,而且也是社交的过程,故选D。35.A.文章标题题。文章首先介绍了著名的厌恶损失理论,随后通过举例说明厌恶损失理论并不能解释所有的行为,最后从科学的角度来解释一个著名的理论也可能是错误的。故选A。第二部分第二节七选五:【语篇解读】本篇是说明文,主题语境为人与自我。文章讲述了获得智慧的一些方法。36.E【解析】句间关联题。根据空后“I was constantly losing sleep,had lots of panickeddoubt,and even felt some regret when I thought about the job I just left.”可知,这些都属于作者在改变之初的一些不良反应,与选项E相符。37.F【解析】句间关联题。本空在此起一个承上启下的作业,与选项F相符。38.G【解析】句间关联题。根据空后The first thing”可知,当我们面对改变的时候,这意味着我们应该找到帮助做出改变的智慧,与选项G相符。39.C

  • 炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语

    (Text 3)M:Excuse me,do you haveroom available?W:Let me see.Yes,we still have four rooms left.M:Well,I would like to book a single room(Te4)M:Could I change these pounds for dollarsW:Do you want small bills or large?M:Small bills,please.(Text 5)M:Hey.Sarah.I'm going to go abroad during the break.W:Nice.Where do you want to go?M:Greece I think.I need to apply for a passport and visa ahead of time because they need fime.第一节到此结束。第二节听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A,B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟:听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听下面一段对话,回答第6和第7两个小题。现在,你有10秒钟的时间阅读这两个小题。(Text 6)M:Where did you go yesterday?W:I went to play tennis in the park.Do you like playing tennis?M:I seldom play tennis.I prefer football and basketball.W:Do you like watching football matches?M:Yes,I went to the new sports center for a football match last Sunday.W:Oh,I watched it on television.It was an exciting match.听下面一段对话,回答第8和第9两个小题。现在,你有10秒钟的时间阅读这两个小题。(Text 7)W:Hi,honey.You look excited.Any good news?M:Yes.I'm glad to tell you that I'll go to London for business next week.I have never been there before.W:Wow!Wonderful!M:Tell me what you want.W:Maybe a handbag?Oh,no.I think a hat is OK.M:No problem.Do you think what our daughter wants me to buy?W:Annie would like some chocolate.M.Where is she?W:Now she should be returning books borrowed last month.She will be back at about 5:30.M:Well,I would like to ask her myself.听下面一段对话,回答第10至第12三个小题。现在,你有15秒钟的时间阅读这三个小题。(Text 8)M:Your mother,your sister and I are moving to Italy.W:Italy?Why?Daddy,you said you loved ParisM:Mary,it's just that I found a new job there.W:Let me come with you,please.M:You can't speak Italian.How would you expect to go to school?W:I'll learn Italian.I'll learn faster than anyone else.M:No.I'm looking out for your future.It's time that you should learn to be independent and take responsibilityfor yourself.You will live with your cousins this year until your studies are complete.Go back to your schooland make us proud.W:What if I miss you?M:We'll miss you,too.Mary.You can call us or chat on the Internet.W:Can I go there next summer vacation?M:Certainly.and I'll lead you to travel around Venice.W:OK,don't worry about me.I'm determined to stay here to continue to study hard.金卷仿真密卷(九)英语参考答案第2页(共6页)22·JJ·FZM0

  • 炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语

    全国100所名校最新高考模拟示范卷全国100所名校最新高考模拟示范卷·英语卷(一)(120分钟150分)第一部分听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分》听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。p如1.Where does the conversation probably take place?B.In the store.C.In the street.A.In the police station.郎2.What might the weather be like tomorrow?B.Windy.C.Rainy.A.Sunny.长3.What is Jay going to do?C.Refuse the challenge.A.Fix the website.B.Start surfing online.4.What time was the woman's train?A.2:10.B.2:30.C.2:45.州5.What is the man doing?茶C.Applying for a job.帘A.Ordering a taxi.B.Booking a room.第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)相听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍听第6段材料,回答第6、7题◇▣6.What did the speakers probably do just now?A.They had a meal.B.They surfed the Internet.C.They bought plates and forks.【22·MNW·英语·N】○,英语卷(一)第1页〔共12页)

  • 炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语

    ,2关语阁教八年级新目标(HBE)阶段检测(2021-2022)第40期《英Units6一7综合能力评估试题频放序报lops

  • 炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语

    阅读下列短文,从每小题所给的A,B,C、D四个选项中选出一个最佳选项。皿阅读理解(共20小题:每小题2分,满分40分)话鸣用人红.Ainkstone.animals such ases of the best quality,made in Xuancheng,Anhui Frovee,supplied to emperors in the past.Thenksik pdce in HuihoAnhui Province.is mainly madepine soot and 20 other materials.uan Paper was named after its place of originXuancheng,citisoutheastern Anhui Province.The inksoe is used to grind the ink stick.The She inkstonefrom ShexianAnhui used to be considered one of the most famous inkstones in China.56.The brush is made ofC.stoneD.animal hairA.silkB.leaves57.Which of the following is TRUE according to the text?A The She inkstone is the best of all inkstonesB.Xuan Paper got the name from its birthplaceC.The ink stick is made out of only 20 materialsD.In the past everyone could buy the brushes of the best quality58.What's the purpose of the text?A.To give facts about the brush.B.To explain why people love Xuan Paper.C.To tell people how to grind the ink stick.D.To introduce the "Four Treasures of the Study".BThe Search-for-Lost-Birds list has come to public attention recently.It lists ten kinds of birds that havenot been seen in the wild for at least fifteen years.The list is calling on people to search for the rarest birdson Earth.There could be several reasons for the long disappearances of the birds on the list.Maybe there havebeen no studies in areas where they live.Maybe people don't know where or how to find them.Maybe thereare changes to their natural homes because of human activities.This year,four expeditions are planning to find eight kinds of birds.If any of these lost birds arefound,ways can be found to protect them and help their populations grow.This has happened with binds likethe Madagascar pochard.The number of this once-lost kind of bird is now increasing.59.How many kinds of birds are on the Search-for-Lost-Birds list?A.Eight.B.Ten.C.Twelve.D.Fifteen.60.What's Paragraph 2 mainly about?A.Suggestions on how to protect the birds.B.Changes of the living areas of the birds.C.Reasons for the disappearances of the birds.D.Steps of building natural homes for the birds61.What can we learn about the Madagascar pochard?A.It has not been found till now.B.It needs to live close to humans.C.It provides protection for other birds.62.What is the best title for the text?D.It has a larger population than before.A.Searches for the Lost BirdsB.Ways to Raise Rare BirdsC.Bird-lovers around the WorldD.Stories about Birds in the WildCWhat exercise have you done this week?How did you feelafter the exercise?How would you feel aboutrunning for 15 minutes every day?More and more schools in the UK have started to think that it is a good idea to have a 15-minute run forevery student every school day.It's called the Daily Mile.It isn't a race and there aren't any prizes forfinishing first.It isn't about winning;it's about getting children to understand that exercise can be fun.The Daily Mile started from St Ninian's Primary School in Stirling,Scotland in 2012,and very quickly九年级英语第三次第4页

  • 炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语

    I still have fond memries of that sweet littegl,her beautiful smiles,and howshe34 her mother that I was a(n)35 worker.21.A.outgoingB.sensitive22.A.urgentC.shyD.generousB.dangerous23.A.as ifC.commonD.strangeB.even if24.A.imaginedC.every timeD.in caseB.considered25.A.arguedC.avoidedD.enjoyed26.A.seeB.commentedC.roseD.waitedB.wipe27.A.loseC.touchD.greetB.help28.A.believingC.explainD.appearB.noticing29.A.flexibleC.hidingD.ignoringB.reliable30.A.laughingC.simpleD.sillyB.speaking31.A.escapeC.shoutingD.cryingB.fixC.shift32.A.graduallyD.forceB.constantlyC.immediatelyD.obviously33.A.attractionB.suggestionC.concentrationD.separation34.A.answeredB.convincedC.recommendedD.impressed35.A.beautifulB.honestC.amazingD.polite第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。The Silk Road seems rather familiar to people,but not everyone knows about the HexiCorridor(河西走廊)and the Qilian Mountains.The 36 (long)of the Hexi Corridor is about 1,000 kilometers.It's 37 goldenchannel in the history of cultural exchange between China and the West.In ancient times,theSilk Road passed through here to Central and West Asia.The Qilian Mountains is the sourceof some rivers 38 flow in the Hexi Corridor.39 (dominate)by the continental highland climate,the Qilian Mountains'climate ismostly dry and cold with frequent winds.The glaciers()in the mountains are majorwater resources of the Hexi Corridor.More than 3,000 glaciers 40 (exist)in the mountainrange are equal 41 tens of billions of cubic meters of water.The animals,plants andpeople along the Hexi Corridor highly depend on the melting water from the Qilian Mountains42 (survive).However,due to climate change,glaciers in the Qilian Mountains are deereasing 43(rapid).As the important source of water,the glaciers'change is crucial to the region's44 (sustain)development.The Qilian Mountain National Park,one of the country's firstpilot national parks,45 (complete)in 2020 to better protect these areas.第三部分写作(共两节,满分40分)第一节(满分15分)假定你是高三学生李华,你校上周举行了一场劳动技能大赛。请你为校英文报撰写一篇报道,内容包括:1.比赛时间、地点;2.比赛项目(如钉纽扣、烹调蔬菜);3.活动感受。【高三第一次模拟考试英语卷第7页(共8页)】3232C

  • 炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语

    -

  • 炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语

    24.Who first noticed the injured hiker?A.A train rider.B.Henry Smith.C.The train crew.D.Nick and Kylah.25.What do we know about the woman hiker?A.She fell down the cliff face accidentallyB.She spent day and night waving for help.C.She had planned a two-day hike schedule.D.She always stayed conscious in the wilderness26.What can be inferred from the last paragraph?A.The hiker's family had been against her going hikingB.Henry sent a helicopter to locate and rescue the hiker.C.Nick and Kylah were sent by the police to the rescue.D.People on the next train also contributed to the rescue work.27.Which of following words best describe the hiker?A.Energetic and generous.B.Responsible and admirable.C.Perseverant and humorous.D.Adaptable and strong-willed.CScientists estimate there are millions of trees on earth.I couldn't believe that thosetrees can have a healing(治愈的)effect on people.According to World Health Organization,40 percent of American adults have at leasttwo chronic(慢性病的)diseases,which include high blood pressure,.mood disorders,heart problems and diabetes.According to the International Association of AppliedPsychology,lower stress,better moods,better brain activity and even happiness can all belinked to spending time in the great outdoors.That's why there are dozens of programs thatprescribe nature as a potential form of healing.Nature is everywhere.There are two major theories as to why nature is so good for our brains.The first oneis called attention restoration theory.When we spend time in busy urban environments,allthe hard edges,traffic,lights and people everywhere really make us have to constantlyfocus our attention on these things.Whereas when you spend time in nature,it helps restoreyour powers of attention and reduce that tiredness and bad-temper.The second majortheory is called stress reduction theory.So basically,when we spend time in nature afterstressful events,it helps us feel better and recover faster.When I recommended nature for the first time to a patient of mine,he actually just高三英语第3页共10页

  • 炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语

    部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与自我一一生活与学本文是应用文。文章介绍了某杂志上四个头条新闻人物。21.A。理解具体信息。根据介绍Austin Kluksdahl的事迹His other team,the Anaheim Jr.Ducks16UAAA,won the Pacific District Division for the third time可知,他能成为冠军是因为他所效力的Anaheim Jr.Ducks 16UAAA球队第三次赢得了太洋地区(Pacific District Division)的赛区冠军。22.C。理解具体信息。根据介绍Isaiah Vargas的事迹For being selected to compete in surfing atthe2023 Special Olympics USA Games以及关于他的最新消息In June2023,Isaiah will travel toTyphoon Lagoon Water Park at Walt Disney World for the games可知,2023年6月他去WaltDisney World是为了参加特奥会中的冲浪比赛。23.D。理解具体信息。对比文中介绍的这四个新闻人物的事迹,尤其是关于SanuthiHenkanaththegedara As the 2021 Environmental Protection Agency Region 3 K-5 winnerof the President's Environmental Youth Award及her Lake Barga Biodiversity Project可知,获得总统环境青年奖的Sanuthi Henkanaththegedara最关心大自然。【补充说明】1.Scout Life:《童子军生活》,是关于美国青少年的生活杂志,旨在介绍和引导青少年如何更好地生活,变得更加独立。2.Special Olympics:世界特殊奥林匹克运动会(简称:特奥会),是专门为智能低下,言语不清的神经和精神障碍患者甚至是生活不能自理的儿童和成人举办的国际性体育运动竞赛活动。每两年举办一届,夏季和冬季运动会交替举行。3.SkillsUSA Championships:美国职业技能大赛4.President's Environmental Youth Award:总统环境青年奖,由美国环境保护署(EPA)赞助,该奖项用以表彰那些对环境和如何维持环境有杰出想法的、有远见的青年。B篇主题语境:人与自我一一生活本文是记叙文。作者的公公家很多年前丢失的一件珍宝失而复得,作者在本文讲述了关于这件珍宝的故事。24.D。推断。根据第二段中的My father-in-law started an eyewear company in Seattle in1926和第三段中的ln1946、Miss Keller lost one of her glass eyes and reached out to my father-in-lawfor a replacement可知,作者的公公在二十世纪四十年代是一个售卖眼镜和假眼球的商人。25.A。理解具体信息。根据第三段中的In1946,Helen Keller came to Seattle、Miss Keller lost oneof her glass eyes and reached out to my father-in--law for a replacement和第五段中的CharlieD'Amico(my father-.in-law)可知,Charlie D'Amico就是作者的公公,Helen Keller在西雅图与他见面就是为了要买一个新的假眼球。26.C。理解观点、态度。根据倒数第二段中的The treasure I found was the full page of a heartfeltthank-you letter to my father-in--law from Helen Keller可知,作者的公公Charlie D'Amico丢失了很久的珍宝其实是一封Helen Keller写给他的感谢信。由此可推知,Helen Keller对CharlieD'Amico的服务很满意。27.B。理解具体信息。根据最后一段中的I will pass it down through my family可知,作者打算把这件失而复得的珍宝当作传家宝传下去。

  • 炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语

    the cake on the way home.M:Thanks a lot.(Text 5)M:Alice Brown has great guests and they often have a good time together on hershow.Alice has a way of getting people to say something interesting.W:Yes,and she always tells us things we don't know in an enthusiastic manner.(Text 6)M:Hello.Is that Teen Center?Can I speak to Andy,please?W:I'm sorry.He went to exercise.But he will certainly be back for lunch.Can I take amessage for you?M:Thank you.We'll have a meeting tomorrow afternoon.Please tell him to be atthe cafe one hour earlier than the time we've decided.W:OK.I'll let him know as soon as he comes back.May I have your name,please?M:This is Henry Smith.Thank you.(Text 7)M:Hi,May.I didn't see you at work this morning.Are you all right?W:Oh,I've got a bad cold.My head was dizzy.The doctor said it would go awayafter a day or two.M:Oh,I'm so sorry to hear that.Are you feeling better now?W:Yes,I had some medicine.That helped me a lot.M:Do you need anything else?W:Oh,my refrigerator is filled with food.But if it's not too much trouble for you,I'd

  • 炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语

    B.His daughter was treated differently.C.His daughter got serious injury on the playground.D.His daughter didn't get education becaus her disb25.Why did Gordon sell the company?lovehthe cothngnghingthatrte ndgA.To raise money for a charity.with iyhnkeallyaygetmore inovdth susinability.28.What is the purpose of the activ held by the GrasoB.To have friends to play with his daughter.A.To raise environmental awareness.C.To raise safety awareness on campus.B.To donate clothes for the charity.C.To spend more quality time with his daughter.29.What is another aiity hosted by the GraD.To exchange used clothes.D.To build an amusement park for disabled children.26.What can we know about Morgan's Wonderland?A.Organizing speeches about environment.B.Creating a relationship.C.Attending an online class.A.It was designed by Morgan.D.Holding a news conference30.What does the underlined word"thrift"in paragraph4 refer to?A.Making a lecture.最B.Most of its visitors are not disabled.C.Its employees are made up of the disabled.C.Doing business with the charity.B.Communicating with others.31.What is the author's attitude to these activities?D.Saving money and spending it carefully.如D.Most of its facilities are prepared for normal children.27.Which of the following can best describe Gordon Hartman?A.Sceptical.B.Positive.C.Critical.D.Indifferent.A.Determined and sympathetic.DC.Ambitious and modest.B.Cooperative and warm-hearted.When it comes to your child's backpack for school this year,experts are saying,"LightenD.Attractive and aggressive.the load!"Health experts stressed that it is important that parents be sure they're not sending长Environmental advocacy student group Grassroots hosted its monthly clothing exchange.their kids back to school with heavy,overweight book bags for this new school year,sinceThe clothing exchange is a free activity on campus where students can donate clothes in ex-heavy backpacks take more of harm than many people may realize.One parent of a 12-year-old girl said that her daughter was complaining for months aboutchange for new ones."One of the key things is reuse,"Zein Tynon,Co-President and Cloth-upper back and neck pain.At first,the mom thought her daughter's aches and pains were dueing Exchange Chair said."Instead of throwing away old clothes or buying new clothes,youto her sports activities.But once they saw their physician,the mom learned her daughter'scan donate them and give them a new purpose.backpack was to blame."She was picking up a backpack of books and going from classroom toIn response to how the clothing exchange makes an impact on the campus'awareness ofclassroom throughout the day and then carrying the bag to and from school.That's a lot ofsustainability,there is a significant influence on sustainable fashion."It does make a biglifting,"the mom added.difference.A lot of the times throughout the semester when people realize we have these ex-oDr.David Gentile is an osteopathic(骨疗学的)physician who deals with spinal(脊柱的)changes,they genuinely bring clothes and participate a lot more.Soit does make a differencehealth issues in his patients at his practice in New York.The physician worried about the im-in regard to clothing sustainability and it does create a community where everyone can sharepact heavy backpacks have on a student's posture,affecting the child's ability to maintain antheir clothes,"Tynon said.ideal posture."We see it all the time in the older generation,"he said.Another Co-President Alan Rojas commented on how the club not only advocates for sus-So it's evident that we have become more aware of educating children about these comtainability on campus,but off campus as well.Another Grassroots'initiative is bringingfortable and functional changes to improve their health outcomes.There should be a publicspeakers to campus to make a speech about sustainability and environmental advocacy."Wehealth action to be proactive and prevent this pain in children.Gentile said as well,"There arehave lots of discussions and meetings about sustainability issues and have partnerships withmany ways to ease this unfortunate reality of back pain in young children,starting by identif-ying key factors early on.The operations of physical therapists in physical education classeslocal organizations,said Rojas."The clothing exchange is definitely our most known activity on campus from our club,and educating teachers,administrators,children and their families could all be beneficial."and I think it's nice because there are a lot of students who don't know what to do with their32.Why do the experts stress"Lighten the load!"?clothes.A lot of friends have told me they had a lot of stuff that they didn't know where toA.To arouse children's attention.B.To present mental health problems.D.To state the harmful sides of backpacks.put because they would have to go off campus,"Rojas said."Being on oincomesaloofC.To show the problems of heavy bags.【高三英语第6页(共10页)】·23-318C【高三英语第5页(共10页)】·23-318C:

  • 炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语

    选择性必修三Uits3-4阶段检测参考答案及部分解析参考答案1-5 CBABB6-10 AABAA11-15 CBCAA16-20 CCBCC21-25 BDADD26-30 CABAC31-35 BCADD36-40 ACBEF41-45 BACBD46-50 BDBAA51-55 CADCC56.being57.celebration58.held59.were offered60.impressive61.off62.what63.it64.to interact65.sincerely写作第一节One possible version:Dear Ray,I've been a faithful reader of English Weekly for five years.With great admiration and belief in thecolumns of your newspaper,I'd like to share some of my opinions.Your newspaper can always provide me with access to up-to-date information andcomprehensive language knowledge,which keeps widening my view of world and lays thefoundations for my English study.However,it would be great if you could consider adding a student column which will make

  • 炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语

    境。39.A。根据设空处前的music plays while balloons1 ift off before sunrise toconduct a weather test以及设空处后的And then hundreds of pilots light up thesky with the Morning Glow可知,日出前人们会将热气球升空来测试天气,最后成千上万的热气球飞行员会将天空照亮。设空处应该是承接上下文的语句,因此A项符合语境。A项中的They指代上文中的balloons。40.G。根据下文中的In this competition可知,设空处应该介绍了某一个比赛,故G项(还有一项名为“America's Challenge Gas Balloon Race”的长距离比赛)符合语境。语言运用第一节主题语境:人与自我一生活与学本文是记叙文。愚人节这一天,作者被家人冠上了FOOL OF THE YEAR”的称号。为了摆脱这一头衔,她和自己的同学Hai开了一个善意的玩笑。这个玩笑成了他们友谊的开端。41.B。根据上文中的She finds that she has a birthday cap over her head以及下文中的Is it my birthday today?But it is in august可知,Neerja醒来后发现自己的头上有一顶生日帽。可是她的生日在八月份,所以她感到既惊喜又困惑。42.A。根据下文中的It shows August27,her birthday可知,Neerja看了看她的手机,手机显示今天确实是她的生日。43.D。根据上文的描述可知,她对发生的这一切感到越来越困惑,不明白为何今天突然成了自己的生日。unclear此处意为“不完全明白,不理解”。44.C。根据下文中的She comes forward to.at once可知,她的家人在她迷惑不解的时候进了她的房间。45.B。根据上文中的In a few seconds,her family...a huge cake box可知,通过生日帽、手机显示的日期以及家人的举动,Neerja几乎确定今天就是她的生日。46.A。根据上文的描写可知,看到家人拿着的蛋糕盒,Neerja满怀期待地想要去切蛋糕。47.D。48.A。根据两空之间的The box has a joker mask with“April Fool!”writtenonit可知,当Neerja看到小丑面具上的字后,突然明白了今天所发生的一切,她意识到自己被骗了。49.D。根据上文中的Now Neerja owns the title of“FOOL OF THE YEAR可知,Neerja被家人冠上了FOOL OF THE YEAR”的头衔,如果她不想要这个头衔,她就得把这一头衔传递给下一个人。50.D。根据下文中的how to add a member to the“fool's chain”可知,在去学校的路上,Neerja一直在想怎么才能在“愚人链”上添加上另一个人的名字。51.B。根据下文中的She says,“Hello,Hari!monitor.”可知,看到Hari后,Neerja想到了一个主意。S2.B。根据下文中的She realizes that she has made a huge mistake可知,Hari难过地从老师办公室回来了,Neerja意识到她的玩笑开得有点过分了。53.D。根据上文中Neerja想要把FOOL OF THE YEAR”的称号传递给另外一个人的描述可知,Neerja之所以开这个玩笑是想要把这一称号传递给Hai。54.C。根据下文中的Iari laughs too可知,Neerja因为Hari天真的问题不禁哈哈大笑了起来。55.C。根据上文中的Though可知,虽然Neerja和Hai在愚人节这天都被骗

  • 炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语

    38.参考答案D口思路点拔根据上下文语境可知,体有锻炼和营养是应对压力的两个重要组成部分。且体育锻炼被证明是一。考查目标考查上下文衔接。种限好的减压方法,也有助于提高你的套体生活质量。故D选项“当你的身体使康时,你的思想也会使康。”承上启下,符合语境。39.参考答案C⊙考查目标考查段首主题概括。O思路点拔根据语境可知,该空意在完成段落主题句,且根据空后的Spending time onine可知,该段主要在说明管理社交媒体时间。故C选项“管理社交时间。”最符合语境。40.参考答案AQ考查目标考查上下文衔接。。思路点拨根据主题句Conneet wit油others以及此空后的内容可知,A选项“人类是社会性的个体。”承上启下,最符合语境。语篇导读:本文是一篇夹叙夹议文。Da是在森林里打猎和钓鱼长大并一直遵循按需索取的古训。41.参考答案B⊙考查目标考查名词。⊙思路点拔Dm是在森林里打猎和钓鱼长大的。看时,如果需要补给,他会去我工作。42.参考答案C⊙考查目标考查名词。⊙思路点拔但大多数时候,他要靠士地为生。43.参考答案C⊙考查目标考查动词。⊙思路点拨用烧木头的炉子为他的小木屋供暖,从附近的河里敲冰取水。44.参考答案A⊙考查目标考查形容词。O思路点拨这是一种简单的生活,但是Dm喜欢这种方式。45.参考答案D、中。修2下成个没十义天的4一子大:写弹是⊙考查目标考查动词。1整等卷金⊙思路点拨他会告诉你他只拿他需要的东西。46.参考答案D0考查目标考查名词。,⊙思路点拨他教导孩子们自然和生活应该要保持和谐的关系。47,参考答案BQ考查目标考查名词。思路点拨他长使用手工工具。位专0ww22

  • 炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语

    语从句,修饰those,先行词指人,引导词代替先行12.that→which分析句子结构可知,此处为介词词在从句中作主语,故用关系代词whoo+关系代词引导的非限制性定语从句,补充说明Ⅱ.1.where-→when分析句子结构可知,此处引导主句中many articles的内容。又因先行词many限制性定语从句,先行词为during your teenage;articles指物,故应用介词of+which引导。关系词代替先行词在从句中作状语,应用关系副3.that一which分析句子结构可知,此处引导非限词;又因先行词表示时间,故应用when引导。制性定语从句,先行词Green tea指物,引导词代2.which.→that分析句子结构可知,此处引导限制替先行词在从句中作主语,故用关系代词which.。性定语从句,先行词为monitor;关系词代替先行词基础点2名词性从句在从句中作主语,应用关系代词;又因先行词被形单句练容词最高级修饰,故只能用that引导I.1.how分析句子结构可知,设空处作介词on的3.time A which→in或which→when分析句子结宾语,应为宾语从句。宾语从句中缺少状语,应用构可知,此处引导限制性定语从句,先行词为the连接副词。此处指这个活动多么有趣,表示程度time;关系词代替先行词在从句中作状语,应用关系应用连接副词how引导。副词;又因先行词表示时间,故应用when或介词2.Vhether分析句子结构可知,从句位于谓语动词in+which引导。故应在which前加in或将whichmakes前作主语,且谓语动词为单数形式,由此可改为when。推断,该句为主语从句。从句成分齐全,应用从属连4.which一that分析句子结构可知,此处引导限制词引导。该句意为:不管人们乘火车还是公共汽车性定语从句,先行词为something;关系词代替先行去俄罗斯的冬宫没有区别。结合句意和句中的o词在从句中作宾语,应用关系代词;又因先行词为可知,引导词应用whether,.构成whether..or.不定代词,故只能用that引导。结构,意为“不管…还是…”。5.which-→that分析句子结构可知,此处引导限制3.that分析句子结构可知,从句位于动词thinks后性定语从句,先行词为method;关系词代替先行词作宾语,应为宾语从句。宾语从句成分齐全,应用从在从句中作主语,应用关系代词;又因先行词被the属连词引导。结合句意可知,引导词不充当句子成right修饰,故只能用that引导。分,也无意义,只起连接作用,应用hat引导。6.that→where分析句子结构可知,此处引导限制4.Wht分析句子结构可知,从句位于系动词is前性定语从句,先行词为the place;关系词代替先行作主语,且系动词为单数形式,由此可推断,该句为词在从句中作状语,应用关系副词;又因先行词表主语从句。从句缺少宾语,应用连接代词引导。此示地点,故应用where引导。处指你父亲想要知道的事,结合句意可知,引导词7.which-who此处引导非限制性定语从句,补充意为“…的事”,应用What引导。说明主句中her sister的内容。关系词代替先行词Ⅱ.1.what-that分析句子结构可知,从句位于系在从句中作主语,且先行词her sister指人,故应用动词s后作表语,应为表语从句。表语从句成分齐who引导全,应用从属连词。再结合句意“环保主义者的建8.that一→where分析句子结构可知,此处引导限制议是当我们不使用电子设备时应该拔掉电源。因性定语从句,先行词为the place;关系词代替先行为不这样做的话,它们依然在耗电”可知,从句语义词在从句中作状语,应用关系副词;又因先行词表完整,引导词在句中只起连接作用,应用that引导。示地点,故应用where引导。2.that一what分析句子结构可知,从句位于动词短9.that-which分析句子结构可知,此处引导非限语pass on后作宾语,应为宾语从句。宾语从句中制性定语从句,先行词为前面整个句子,关系词代缺少宾语,应用连接代词。根据从句句意“点头可替先行词在从句中作主语,故应用which引导。以传递你所关注和感兴趣的东西”可知,引导词意10.that-which此处为介词+关系代词引导的非限为“…的东西”,应用连接代词what引导制性定语从句,补充说明主句的原因。因此可用3.Whether-→What分析句子结构可知,从句位于系介词for+关系代词which来引导。that不能引导动词s前作主语,且系动词为单数形式,由此可推非限制性定语从句,故将that改为which。.断,该句为主语从句。主语从句缺少宾语,应用连接11.which→that分析句子结构可知,此处引导限制代词。根据主语从句的句意“研究人员发现的东性定语从句,先行词为dictionary;关系词代替先行西”可知,引导词意为“…的东西”。故用What词在从句中作宾语,应用关系代词;又因先行词被引导。the very修饰,故只能用that引导4.what一that分析句子结构可知,从句位于抽象名86腾远高考交流QQ群730500642

  • 炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语

    Wembley Stadium,where a room was 43 for him and his team to 44 before theperformance.He was organized to perform in the evening after UB40.But his 45 had not beenannounced.UB40 were finishing their set on the main stage.Wonder's equipment was set up,plugged in(and 46 to be rolled on after a 10-minute act on a side stage.He was about to walk upthe steps to the stage when it was 47 that his hard disk ()carrying all 25 minutes ofsynthesized music for his act,was 48.He said he could not play without it,turnedround,walked down the steps 49,with his band and other 50 following him,and wentout of the stadium.The coneert organizer was restless and 51.There was a great need to fill the 52Sievie Wonder had left and at that moment,Tracy Chapman,who had already performed her act,53 to appear again.Because the audience didn't know Stevie Wonder would appear,theorganizer 54.Tracy Chapman decided to play two new songs.Fast Car and Talkin.Before theconcert,she had sold about 250,000 albums.In the following weeks,she sold two million more.Sometimes..an inadvertent(不经意的)action can lead to_55_results,and opportunitiesare always given to those who are prepared.41.A.gameB.movieC.songD.book42.A.searchedB.landed inC.leftD.escaped to43.A.preparedB.boughtC.repairedD.decorated44.A.drop inB.go throughC.move aroundD.warm up45.A.accidentB.appeamanceC.experienceD.explanation46.A.readyB.quickC.enoughD.easy47.A.decidedB.warnedC.ensuredD.discovered48.A.safeB.missingC.expensiveD.special49.A.regretfullyB.excitedlvC.hopefullyD.carelessly50.A.competitorsB.fansC.membersD.strangers51.A.movedB.worriedC.excitedD.bored52.A.lessonB.gapC.formD.chance53.A.offeredB.happenedC.hatedD.pretended54.A.admittedB.ignoredC.agreedD.hesitated55.A_similarB.unnecessaryC.awkwardD.unexpected第二节(共10小题:每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填人1个适当的单可或活号内单词的正确形式,并将答案填写在答题卡上。An art show focusing 56 Chinese ink paintings and featuring many important painters fromthe 20th century opened at the Art Museum of the Guangzhou Fine Arts Academy in Guangzhou,Guangdong Province on Thursday,aiming al 57 prowide)a visual feast for visitors from theGuangdong-Hong Kong-Macao Greater Bay Area.The show features 66 ink paintings created by 52 artists,58 influenced the advance ofChina's ink painting over the last century,including big names like Qi Baishi,Lin Fengmian.XuBeihong,Li Keran.Wu Guanzhong and Guan Shanyue.The 59subject)of the paintings cover landscapes,birds.flowers and portraita.Theshow gives visitors a glance into the development of modern Chinese art in the first half of the 20thcentury.Guan,an iconic(标志性的)master of Lingnan-style painting,is_60_(partucwar)loved bypeople in southem China's Guangdong and Fujian provinces.Many of the 61 (ongin)works英语试题第7页(共8页)

  • 炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语

    基础巩固(第二章第三节)Part AL.用括号内所给单词的适当形式填空。1.Peter hopes to join the organization_(organize)10.众所周知,吸烟有害健康。to help others.As we know,smoking is harmfulto2.-Sally,do you have some batterieshealth.(battery)that I can borrow?-Yes.Here you are!3.Under the old man's protection (protect),thelittle girl grew up smoothly.⑧Part B根据中文意思,补全英语译文,每空限填一词。4.I asked the man if he would help me and he1.你不应该这么拼命工作。毕竟,你已经80多岁了。nodded (nod).You shouldn't be working so hard.After5.My friends are not in agreement (agree)onallyou're over 80.where to go first.2.谁切断了电?我正在用电脑!Whoshutofftheelectricity?I'm using the computer!3.看!这个女孩在河里哭喊救命。Look!The girl in the river is cryingforhelp.Ⅱ.根据中文意思,补全英语译文,每空限填一词。1.别放弃,我们马上就要登上山顶了。Don't giveup We'll be at4.说起来容易做起来难。the top soon.2.快点!大家都在外面等你!Easier said thandoneHurry5.植树对环境有益。up!Everyone isPlanting trees isgoodforwaiting for you outside3.有些人正在种树,然而有些人却在砍树。the environmentSome people are planting trees whilesomearecutting down trees.⑧Ⅱ.用括号内所给单词的适当形式填空4.我哥哥是一名记者,他的工作是采访运动员。My brother is a journalist and his job is1.We'd betterrefuse(refuse)to use plastictointerview athletesbags in our daily life.5.你能否告诉我们怎样做才能节约水?2.As the old saying goes,actions speak louderCan you tell us what(loud)than words.we cando tosave water?3.Don't buy the birthday cake.You can make oneby yourself(you).6.我们需要在把垃圾扔进垃圾箱之前给它们分类。4.Cycling to work is a good way toreduceWe needtosort the(reduce)air pollution.rubbish before we throw it into dustbins.5.We ought to protect our earth instead ofdestroying (destroy)it.Part C7.请双面用纸,否则我们很快就会没纸用了。I.根据中文意思,补全英语译文,每空限填一词。Use bothsidesof the paper1.我们都需要寻找减少空气污染的办法。please,or we'll run out of it soon.We all need tolookfor8.这个人在一个保护环境的组织工作。ways to reduce air pollution.2.我去博物馆不仅仅是为了娱乐,还为了学一The manworksforan些新东西。organization that protects the environment.I go to museumsnotonly9.这儿的许多人,例如约翰先生,宁愿喝咖啡。for fun but also to learn something new.A lot of people here,forexample3.这项规定要求雇主们提供安全训练。The rule requires employers to provideMr.John,would rather have coffee.safety training.

  • 炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语

    第2期A2版Keys及重点解析:历的变革做好了准备,作者对此非常有信心。由此阅读理解14BCDA可推断,作者对餐饮行业未来持积极乐观的态度。导语:本文是一篇说明文,属于“人与社会”主题七选五1-5 ADCEF语境。主要探讨了未来餐饮行业可能会发生的一些导语:本文是一篇说明文,属于“人与社会”主题改变。语境。文章主要介绍了科技改变生活的几个方面。L.B。推断。根据文章第二段的.use data to identifyL.A。此空设于段首,为本段主题句。本段主要围绕科the preferences of their customers and tailor their技在人们交流方面起到的作用展开介绍。offerings to meet customers'needs..可推知,数据分2.D。此空设于段尾,与上文存在指代关系。该项中的析可以让餐馆了解顾客的喜好,为他们制作个性This指代上文中提到的应用程序助力团队协作。化的菜单,以满足他们的用餐需求。4.E。此空设于段中,与上文存在对比关系。在过去3.D。理解具体信息。根据第四段的Industry standards人们必须亲自去上课、参加会议或去图书馆做研究。and rules must be put in place to ensure the safety现在,在线课程使每个人都能轻松获得教育。and quality of food and drinks..可知,行业标准和准5.F。此空设于段中,与下文存在解释关系。该项提到则可以确保食品的安全和质量,所以至关重要。了技术对交通系统的改善,下文用自动驾驶汽车这4.A。理解态度。根据文章最后一段后面的内容可知例子进行说明。作者认为餐饮行业已经为提升顾客用餐体验而经本版内容均由Moy提供

  • 炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语

    59.was admitted。考查动词的时态和语态。根据语境可知,该句的动作发生在过去,且主语Gui和admit之间是被动关系,故填was admitted。60.had decided。考查动词的时态。根据该句的时间状语及语境可知,从句的动作在主句的动作发生前就已完成,故用过去完成had decided。61.without。考查介词。根据语境可知,在得知中国载人航天部门招募包括载荷专家在内的第三批宇航员这一消息后,桂海潮不假思索地报名了。62.challenging。考查形容词。该句中的proved是系动词,故填形容词challenging作表语。63.dizziness。考查名词。空前由形容词intense修饰,且作felt的宾语,故填名词dizziness。64.how。考查宾语从句。recall后跟的是宾语从句,且从句中缺方式状语,故填how,此句意为“他仍记得他的皮肤是如何在正午的高温下晒伤的”。65.making。考查非谓语动词。with后应跟宾语,且逻辑主语everyone和make之间是主动关系,故用现在分词making。。

  • 炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语

    60.discussion。考查名词。设空处在介词for后面,应用其名词形式,故填discussion。61.to find。考查非谓语动词。句意:他们与老师们一起寻找书籍和互联网资料。work withsb to do sth意为“和某人一起工作做某事”,故填to find。62.Asking。考查非谓语动词。分析句子结构可知设空处与后面的being more open-minded,and seeing things from.并列,表示学生学到的技能,故填Asking。3.newy。考查副词。修饰动词develop,应用其副词形式,故填newy。·64.an。考查冠词。设空处表示泛指,且后面的important以元音因素开头,故填an。65.subjects。考查名词。根据前面的修饰词all kinds of可知应用其复数形式,表示各种主题,故填subjects。.。6/6

  • 炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语

    -

  • 炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语

    .f8 GIOBAL TEBG8压Ⅱ.将下列句子中的汉语部分译成英语,注意使用适当的形式。芳美酒报社1.These clothes are four hundred and twentyyuan.(四百二十)EARNING ENGLISH2.What/Howaboutthis gray jacket?(.怎么样)wantsto七年级★云南第14期大报3.Emmahave vegetables for(第2-3版)dinner.(想要)基础巩固4.Please get me these pants in size S.I want to try(第四章第一节)themon.(试穿它们)5.Lisa buyssome clothesforher dog.⑧(为…买)PartA山.从Ⅲ栏中找出与I栏各句相对应的答语。要点归纳能为您做点什么?(B)1.Thank you.(A 2.Can I try it on?某人实油=b心动r动意为为(C)3.What about that one?(E)4.How much are the gloves?try(D)5.What can I do for you?T take it意为我就买它了。”A.Sure.take表示买下某物,也可用have或get。B.Not at all.how muchi可用来询问数量,与不C.It looks very nice.可数名词车用音为“名少也可用D.I want to buy a shirt来询问物品的价格,意为“多少E.They are 28 yuan.>同步练Part B将下列句子中的汉语部分译成英语,注意使用适要点归纳当的形式。1.What can I do for you,madam?(我能为您做“How do,you like.?”意为“你觉得…怎么样?,用于询问对方对某点什么)事物的看法、观,点,相当于“What do-I want to buy a pair of shoes.you think of..?”2.The dress looks nice.I want to buy it formy mother.(为..买)think of意为认为:想起”3.I like this black coat.I want to try it onthink about意为“考虑”。,(试穿它)Thank you all the same.”意为“还4.The shirt is nice.I will take it(买它)是要谢谢你。是在别人不能为自己5.How muchis this cap?(多少钱)提供帮助时的礼貌用语。③◇基础训练【.单项填空。>同步练将下面的句子翻译成英语。(B)1.Why not try on this dress?It must look niceVOU.B.onC.to」1.你觉得这本书怎么样?A.ofD.inD)2.-Excuse me,_are these apples?How do you like this book?-Ten yuan a kilo.2.我们会考虑你的主意。A.how old B.what C.whereD.how muchWe will think about your idea.(A)3.一Look at these two caps.Which(哪一个)do youlike?一The blackA.oneB.itC.thatD.ones(D)4.Let's go to theto buy单项选择。something to drink.(D)3.-Sorry,I don't know where theA.Z00B.farminternational school isC.officeD.shop-It's OK.(C)5.-Amy,what is thirty and fifty?-It'sA.Yes,pleaseB.Thank you so muchA.twentyB.sixtyC.You're welcomeC.eightyD.ninetyD.Thank you all the sameg

  • 炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语

    53.A.adventure B.letter C.story D.dream 54.A.attending B.referring C.writing D.donating 55.A.serious B.amusing C.similar D.unbelievable 56.A.return B.obtain C,check D.visit 57.A.water B.assistants C.electricity D.tools 58.A.came by B.sat up C.spoke out D.showed off 59.A.comparison B.advance C.company D.business 60.A.normally B.thankfully C.naturally D.directly

  • 炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语

    local writer,Alan Brown.This is Alan's first stage play,but many of you have enjoyed his films.The play will be on Satur- day.Be sure to book your seats as soon as possible,if you have not done so yet. There is also a film,Detective in the Shadows,being shown this Sunday at the Arts Center Cinema.The place to go to make reservations is the Tourist Center.It is open from 8:30 am till 4: 30 pm every day except Sunday and Monday.Also,you can book tickets on the Internet.Just go to www.Artscenter.com.

  • 炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语

    10.How long does the walks around St.Peter Port last? A.60 minutes. B.90 minutes. C.120 minutes. 听第8段材料,回答第11至13题。 11.What are the speakers doing? A.Taking a break. B.Ordering some food. C.Waiting in line. 12.How often does the man exercise every week? A.Twice. B.Three times. C.Four times.

  • 炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语

    C.Neighbors putting on performances. 18.Why are the residents probably angry? A.They feel like birds in a cage. B.Their faces can't be seen clearly. C.They are photographed secretly. 19.Where does Mr Smithson take photos? A.At his house. B.On the street. C.At his neighbor's house. 20.What will probably happen to Mr Smithson? A.He'll be thrown into jail. B.He won't get into trouble. C.He will have to pay a fine.

  • 炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语

    【答案】 Yesterday my mother let me to help her make chocolate cookies.First,we measure ingredients.As soon as the butter measured was soft,we put them into a large bowl and mixed it with sugar. it Next,She asked me to add eggs into the butter or sugar.Then and it was time to adding flour.We must be careful and we couldn't add add too many flour at one time or we'd cover everything in white much powder.Final we added chocolate and some nuts.The mix- Finally ture A put on a cookie sheet with a spoon and twenty minute was minutes

  • ‹‹ 31 ››
扫码二维码