首页 最新模拟卷答案
  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    英语试卷(三)参考答案第3负(共6负)14/2661,companies本题考查主谓一致。定语从句的谓语动词为are powered,是复数形式,因此主语用复数。62.ts本题考查形容词性物主代词。句意:华为于2019年发布了它的第一款可折叠智能手机。63.a本题考查冠词。“market research firm'”是iResearch的同位语,解释“它是一家市场研究公司”。单数可数名词前应用冠词修饰,且表示泛指,故填a。64.for本题考查固定搭配。account for意为“占(比)”。65.increasingly本题考查副词。副词increasingly修饰形容词popular,表示可折叠智能手机在中国越来越受欢迎。第四部分写作Sample writings:第一节Dear neighbour,I am a resident in this apartment,right next to you.As I live with three dogs,I am very happy toknow that my neighbour also keeps a pet dog.However,the noise of barking and yelling from your roomat night is so loud and disturbing that I cannot relax in my apartment.Many of my apartment neighborsalso seriously complain about this noise.I want immediate action to solve this urgent problem.Please takemeasures to prevent the noise at night.I hope to hear from you soon.Sincerely,Neighbour第二节I went back to the kitchen when my mother came home.She saw the bag from the supermarket.I wasmbarrassed and told her the truth.She laughed but promised to make time to help me in the garden.Wemade a mixture of water with chopped-up fresh hot peppers and then watered it on the vegetables.Thewater is not harmful but can drive away the bugs.The bug-free vegetables grew quickly,and finally I wasble to pick some.I carefully made a salad and took it to my father.He looked at it with a smile."Christine,the carrotsre smaller in this salad,but they taste better."I realized that he had known all along about my shoppingrip.I smiled back at him.Now,I better understand how putting a lot of effort into caring for somethingcan help you appreciate the results more,however small they may be.英语试卷(三)参考答案第4页(共6页)英语听力录音材料(三)(Text 1)W:I'm going to the post office this afternoon.What can we send Tony for her graduation?M:How about a T-shirt?Look,there are some beautiful T-shirts over there.(Text 2)M:How I wish it would get clear tomorrow!We can't even go out for a few hours,let alone a trip.

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    听第7段材料,同答第8、9题8.What is themnterested in about the festival?A.The paintings.B.The classical music.C.The rock music.2.Why will the roma)miss the concert?AA.Because of a party.B.Because of Bob Wood.C.Because of the tickets.听第8段材料,回答第10至12题。10.hePars from LondonA.By bus.B.By car.C.By train.11.What does the mandvise the coman do in ParisA.Visit the museums.B.Climb the Eiffel Tower.C.See views from the Arc de Triomphe.12.What does the man think of the weather in Paris?A.Rainy.B.Changeable.Comfortable.听第9段材料,回答第13至16题.13.How does the woman get the knowledge of the Ice Age?.A.By reading an article.B.By listening to a lecture.C.By watching a documentary.14.What did the man)say about the Ice Age people?A.They lived in caves.B.They had a talent for music.C.They had an advanced language.15.How did people in the early Ice Age keep warm according to the woman?A.They wore clothing made of animal skins.B.They kept fires burning day and nightC.They built their houses facing south.16.What does the mam want the koma to do?A.Meet his classmates.B.Help him with a presentation.C.Give a presentation.听第10段材料,回答第17至20题。17.Who started the garden?A.The speaker.B.Mrs.Collins.C.Mr.Jenkins.18.What teacher may visit the garden most?&AA.The science teacher.B.The biology teacher.C.The math teacher.19.How many more trees does the speaker hope they grow by next year?A.9.B.11.C.2020.When does the speaker advise parents to visit the garden?BAA.On Wednesdays.B.On ThursdaysC.On Fridays.英语(一)第2页(共8页)

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    第七辑亮剑·2022相约高考三轮冲刺猜题卷(四)★内部资料英语考前信息卷满分150分,考试时间120分钟。第一部分:听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)影印听下面段对话。每段对品后有个小题,从题中所给的,小个选中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读、小题。每段对话仅读一遍。1.When will Bill return the car to Sue?A.By4:30.B.By5:00.C.By5:30.2.How does the woman usually go to work?弥A.By taxi.B.By bus.C.On foot.3.What do we know about the woman?封A.She was asked to give up science.B.She has decided to go to business school.C.She will not be a successful manager.4.What will the speakers do first?A.Have a cup of tea.B.See the elephants.C.Watch the dolphin show.5.What is the man going to buy on Tuesday?号不A.A book.B.A magazine.C.A football.第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)要听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A,B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍答听第6段材料,回答第6、7题。姓名6.What's the probable relationship between the speakers?A.Husband and wife.B.Manager and secretary.级C.Brother and sister.7.What's their problem?A.They have no time to go to a movie tonight.校B.Debbie has refused to babysit for them.C.They can't find a good babysitter easily.听第7段材料,回答第8、9题。8.What does Sarah want to know?5104-3653-6A.Central Park.B.Something about the bus trip.C.Sunny Beach.语9.Where will the speakers leave for in the afternoon?A.Central Park.B.Sunny BeachC.Sea World.听第8段材料,回答第10至12题。10.What did the woman do?A.An editor.B.A reporter.C.A teacher.。煤点金新高考版·考前信息卷·第七辄英语图、

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    20222128高分说Unit6单元综合能力练题15.C本题考查情态动词。根据句意“她希望陈能成为一名专业钢琴家或音乐老师”,可知应填can。九年级第38期第1-4版高分说Unit6单元综合能力练题二、完形填空【语篇解读】本文讲述了自闭症女孩琳达在上学时备受欺凌,后来在父母的帮助下,她接受了治疗并努力学,建立自信,终于成为一名畅销书作家和艺术家。16.D由前半句提到也许她现在正在微笑及该句中的“but”可知,但这是一条漫长而艰难的通往快乐的道路,故填happiness。.九年级第38期第1-4版119

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    第二部分阅读(共两节,满分50分)】第-节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A,B.C、D四个选项中,选出最佳选项。ATHE CATALAN COASTDAY 1:London to RosasWe travel n Eurostar from St.Pancras nterational to Paris,where wejhdirect serviceto Figueres in Spain From Figueres we make the short transfer()bycoachtou hote,set within the beautifu Bay of Rosas.ou base for the nextLocatedn the Catalan coast,Rosas is a Spanish fishing port with an almost endless stretchof sandy beach.DAYS2-3:Coastal cruise(乘船游览)&at leisureToday we explore the fantastic coastline with a wonderful cruise to Cadaques,abeautiful fishing village.After free time to explore the village,we cruise back along thecoast to Rosas.On Day 3 you are free to spend the day relaxing in Rosas.DAYS 4-5:Barcelona at leisureOn Day 4 we travel to the beautiful city of Barcelona.Our guided city tour takes in themain sights.Following the tour,you have plenty of time to explore the city;take the chanceto discover the great Picasso Museum in the Barri Gotic.Day 5 is free to spend relaxing onthe beach.DAYS 6-7:The Gala-Salvador Dali FoundationWe travel to Figueres today,where we visit the fantastic Gala-Salvador DaliFoundation.After time to see the works of the famous artist,you are free to continueexploring Figueres.Day 7 is a leisured day to relax,or to further explore the local area.DAY 8:Homeward boundWe transfer by coach to Figueres for the high-speed train to Paris,where we board aEurostar service to London.46 DEPARTURES(出发)between 12th Apr.25th Oct.CALL NOW TO BOOK019047306128 DAYS£75521.How will tourists get from Figueres to Rosas?A.By air.B.By boat.C.By high-speed train.By coach.22.What will tourists do on Day 4?A.Travel to Figueres.B.Relax on the beach.Tour the city of Barcelona.D.Visit the village of Cadaques.2022届高三“一起考”大联考(模拟二)·英语

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    2.归纳段落大意l0.A根据第三段中“The Wi--Fi enabled spacecraft will make iteasy for guests to share their experiences with friends and family段落大意是指某一段的主要意思,是对一个段第members on Earth."(这艘支持W-F的太空船将使客人更容所做的简单和初步的概括。每个段落通常都有一个中心、易与地球上的朋友和家人分享他们的经历。)可知在太空酒店想一般在本段首句体现出来,这类文章通常是说明文客人可以和他们的家人交流。故选A。股花大意要使用明确、完整、简洁的蒂句责选,是免透择11.D根据文中"Admission:S10 for adults;$8 for students,和繁冗的句子。$5 for children under 12;free for children under5.”可以计算3.判断文章大意出答案为D。12.A根据第二段中“Two rounds of Experience Sharing主题句道常在首段或尾段,有时也会出现在文章中心Presentations will be held,each consisting of4 speeches.."可知,有的文章成段落中不明确给出中心,考生要极提务段中©将举办两轮经验交流会,每轮共4场演讲,这次会议将举行8的内容进行总结,自已推出主旨。因此,在阅读文靠时,一文章的首段和结尾段以及各个段落中的主旨句给予格外新次演讲。故选A。正确选项内容必须与作者的写作意图一致。要从整篇文事括文章的主旨大意。题型02最后,考生需记住永远把主旨大意题放在最后做,因为号主旨大意题高考阅读题型需要读完全文才能把握文章主题,所以在解答此类题目,考要急于去找答案,不论它出现在什么位置都把它作为最后-题型特点来做。在做完另外几道题目后,无疑会有助于考生加深对整章的理解。主旨大意题是高考阅读理解的主要题型之一,旨在考查考生对文章大意或者文章中心思想的把握和归纳能力。主旨大意题是参考答案阅读理解中考生失分最多的题目,因为该类试题不仅考查考生略读文章、领会大意的能力,也对考生的归纳、概括能力提出了较高l.B文章第一段后半句提出“its independent booksellers的要求,文章中没有明显的解题依据,需要考生从文章中提炼、抽requested the status of an essential service”(它的独立书商要取一些关键词、主干句进行加工概括,才能归纳出文章的主旨。此把书本作为基本服务)。文章其余段落讲述了在疫情期间书类题目可分为三大类,即标题归纳题、文章大意题和段落大意题。的作用和价值,为什么书店该作为生活中必需的基本服务,黄题干表现形式选B。(1)主题型主旨大意题的题干表现形式:2.A综合全文尤其是倒数第二段中“Over the next hour,tbWhat's the main idea of the text?mood in our bedroom changed from depression to gratitude."What is the passage mainly about?知,本文作者和她的丈夫通过观看电影《美国狙击手),改变了心What is the...paragraph mainly about?态,主要传递这样一个信息:我们应该珍惜和感恩自己已经拥有Which of the following statements best expresses the main idea的。故选A。of the passage?3.D文章第一段提出问题:时间都去哪儿了?第二段引出时间这(2)标题类主旨大意题的题千表现形式:个话题,接下来作者通过详细分析告诉读者应充分有效地利用What can be the best title for the passage?时间。在最后一段“Live and love and enjoy what you haveoThe best title for the passage would be...fullest..”点出主题。故选D。解题策略4.B根据最后一段中“.,why dogs seem to be equipped with theability to recognize different facial expressions in humans"可知最1.判断文章标题后一段解释了为什么看起来狗具备识别人类表情的能力,也就标题判断属于阅读理解测试中的深层理解题。通过文章阅读是为什么会有这样的实验研究结论。故选B。和其他题目的解答,确定文章的主题词。文章通常围绕主题词展5,B第三段首句提到之前的研究表明“teens'soc开,主旨题的正确答案当然要包括文章主题词或主题词的同义改might be linked to healthoumeinaduthood”。然而,又不确写词。根据文章的主题词和主题句,概括文章主旨,并与选项进行定这种联系对于之后的健康成长有必然的因果关系。而且只是比对确定正确答来。如果文章全文都没有明确的主题句,那么主研究的同龄人之间的关系,也可能有其他原因。因此可以推断:题思想要通过各段的主要内容进行归纳。这时考生要着重阿读各早期的研究有其局限性。故选B。段的首尾句进行总结归纳。所选的标题既不能外延太大,也不能6.A根据第一段可知,从来没有人说过科学教育是容易的。当过于片面,也就是说标题的范围要怡当。还要注意标题准确性要然,我们教的概念,如动量守恒或量子力学,可能很难掌握。但强,要与文章的感情色彩相吻合。真正让我们的尝试复杂化的是,我们同时也在试图教授更深刻的知识一帮助学生理解科学本身的本质。结合文章主要介绍英语参考答案/2了科学的定义和年轻人对科学教育的一些认知误区,以及作者

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    【解析】(1)A.细节理解题。根据第二段中"scientists constructed experiments that challenged bees to pull strings in order to access rewards of nectar..(科学家们做了一些实验,让蜜蜂拉动绳子以获得作为奖励的花蜜)可知,蜜蜂可以通过拉动绳子获得花蜜。故选A项。(2)C细节理解题。根据第六段中"The team discovered that they could greatly increase the success rate of the bees by first placing them inside a transparent(透明的)box where they could observe an experienced bee pull the string(研究小组发现,首先把它们放在一个透明的盒子里,在那里它们可以观察到有经验的蜜蜂拉绳子,这样可以大大提高蜜蜂的成功率)"第七段中"Then,when the boxedbees were released,they often knew what to do and successfully pulled the string to obtain nectar..(然后,当盒子里的蜜蜂被释放时,它们通常知道该做什么,并成功地拉动绳子获得花蜜)"可知,盒子里的蜜蜂被放出来后,成功地模仿有经验的蜜蜂获得了花蜜。故选C项。(3)B.推理判断题。根据第八段"Next,the researchers added a bee that was experienced in string puling to each of three new groups that hadnever seen the experiment before.Within a short time,about half of all those bees were soonpulling the strings.That result suggests thelearned behavior could spread fom bee to bee,similar to the way cultural ideas spread in other animals,,including people..(接下来,研究人员将一只有拉线经验的蜜蜂加入到之前从未见过这个实验的三个新组中。在很短的时间内,大约一半的蜜蜂很快就开始拉绳子。这一结果表明,得的行为可以在蜜蜂之间传播,这与文化观念在包括人类在内的其他动物中传播的方式类似)"可推知,研究人员将有拉线经验的蜜蜂加人新组的目的是为了进行进一步的研究,看看得的行为是否可以在蜜蜂之间传播。故选B项。(4)C.细节理解题。根据最后一段中"The experiment suggests that social learning may be more widespread in the animal kingdom than people previously thought(实验表明,社会学在动物王国中可能比人们之前认为16

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    详解部分:第二部分:阅读理解(50分)第一节(37.5分)A篇【语篇导读】应用文,本文简要介绍了世界上4个城市的更名历程。2l.B细节理解题。根据第二段Saigon became Ho Chi Minh City in 1975 when it joined theGia Dinh Province of Vietnam after the end of the Vietnam War,Ho Chi Minh City的曾用名为Saigon。故选B。22.A细节理解题。根据第四段The city went by this name or variations of it even after theOttomans took it over in1453可知。故选A。23.C细节理解题。根据最后一段A fire destroyed the city of Oslo in 1624,during KingChristian IV's rule可知,King Christian IV曾经统治过挪威。故选C.B篇【语篇导读】记叙文,讲述了一只名叫Row山y的家养宠物猫在机场逃脱走失后,各方力量全力搜寻使其归家的故事。24.D细节理解题。根据第二段“Whether out of exhaustion or hunger we'll never know,butthis morning she finally let herself be caught,”an airport spokesperson said.可知,Rowdy最后被抓到是它出于自己配合的意愿。故选D。25.A推理判断题。根据第三段I'm kind of in disbelief,,”said her owner,.Patty Sahli..Ithought,'What are the odds we're actually going to get her back?'But I got a call thismorning and I am just so shocked..可知,Rowdy的主人Sahli认为不可能找到Rowdy把它带回家了。故选A。26.D段落主旨题。第四段讲述Rowdy在机场逃脱的经过。故选D27.B归纳概括题。根据倒数第二段可知,Rowdy的本次搜救工作动员了多方力量参与。故选B。C篇【语篇导读】议论文,论述澳大利亚既是一个国家也是一个大洲的原因。28.B细节理解题。根据第二段全段的内容可知,1901年澳大利亚联邦的成立使其满足成为一个国家的条件。故选B。29.D细节理解题。根据第三段的There's no scientific definition used to categorize continents.They tend to be large land masses with their own tectonic plates,and isolated enough toproduce unique cultures and plant and animal populations.These aren't hard and fast rules,however可知,判定大洲的条件不一定得遵循一成不变的标准。故选D。30.C细节理解题。根据最后一段The native cultures and animals of Greenland,however,.canalso be found throughout the Arctic可知,格陵兰岛不具备作为独立大洲的原因是不具备文化和动物物种的独特性。故选C。31.D标题型主旨题。综合全文可知,本文论述了澳大利亚既是一个国家也是一个大洲的原因。故选D。D篇【语篇导读】说明文,研究人员革新摄影捕捉设备,采用面部识别技术追踪甄别黄石国家公园的美洲狮。32.A词义猜测题。根据第一段划线词后一句Mountain lions are really hard to directlyobserve.”said Peter Alexander,,a research biologist leading the research project可推知,3

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    He threw two $2 bills against the counter.Seeing Carl's 57,the elderly man had tears in his eyes.Carl also 58 to carry hisgroceries outside.59,before they left,Carl returned his things to the shelf because heknew he couldn't 60 them anymoreB.excitedGStarvingD.amazedB.suppliedC.borrowedD.donated43.A.dirtyB.unforgettableC.burnedDinexpensive44.A.come overB check outC.speak upD.set off45.AattentionB.dreamC.actionD.goal46.A.strangeB.attractiveC.strongD.elderly247.A coinsB.notesC.numbersD.bills48.A.interestB.beliefC.courageD patience49.A.pointedB.laughedC shoutedD.stared50.AwurgeB.expectC.teachD.persuadeB.noiseC.choiceD.response51.A.comment52.A eagerlyB.curiouslyC.happilyD.silently53.A.approachedB.helpedC.treatedD.discovered54.A.guidanceB.suggestionCxaidD.instruction55.A.allowingB.pilingC.collectingD.washing56.A.describeB.complainCApologizeD.explain57.A.honestyB.sympathyC.politenessD.kindness58.A.happenedBa offeredC.attemptedD.returned59.A.SimilarlyB.GraduallyC.HoweverD.Instead60.A.stealB.biyC.controlD.hide第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)十32阅读下面短文,在空白处填人1个适当的单词或括号内单词的正确形式。China has the longest railway in service and the largest scale of railway under6r(construct).By the end of 2017,China 62 (build)a length of 25,000 kilometers railwayfor high-speed trains,accounting for 60 percent of the total length of the world.China is now playing a 63 (lead)role in the technology of high-speed trains in theworld.The country has constructed a large number of railways that suit 64 (vary)specialclimate environments,complex geological conditions and meet different transporting needs.Itis said that the system of Driverless Train Op is being tried65 the help of BeiDouNavigation Satellite System.50China is willing 66(share)its experience with the world.As is 67 (common)known,the country has exported a lot of raiay quipment to the countries such as Turkey,Indonesia,Russia,Brazil,Thailand.Many overseas railway projects are going well,68【高三英语第9页(共10页)】·23-210C·teachev

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    (如果你在城镇或野外开车迷路了,这些技能可能会派上用场)符合语境。语言运用第一节主题语境:人与社会一一文学本文是说明文。电话诗歌亭项目使废弃的旧电话亭重新回到人们的视野,用户可以通过拨打电话号码来听自己喜欢的诗歌朗诵。41.C。42.D。43.D。根据下文内容可知,你可以在电话诗歌亭的小册子中找到一首诗的标题,然后在旋转电话上拨打这首诗的号码。电话诗歌亭提供了来自当地诗人的诗歌和受欢迎的诗歌,并获得了版权许可。44.B。电话诗歌亭项目将消失的电话亭重新改造,以多种感官方式回馈社区。45.D。根据上文中的muti-sensory ways可知,电话诗歌亭需要感官的参与。46.C。根据上文中的engagement可知,它们需要观众的参与。47.D。48.C。根据下文中的Hearing poetry read can help you..negative emotions可知,电话诗歌亭可以影响每一位听众的情感。49.A。50.B。根据下文中的beauty and insight可知,听诗歌朗诵有助于你消除负面情绪。在这个繁忙的数字世界,电话诗歌亭创造了片刻意想不到的美丽和洞察力。51.B。根据上文内容可知,用户可以在电话诗歌亭收听诗歌的MP3文件。52.A。根据上文中的new poetry updates可知,电话诗歌亭源源不断地提供新诗。53.B。根据下文中的listings可知,诗人和诗歌的标题被列在电话诗歌亭里面的一本小册子里。54.A。这些电话号码是根据每位诗人的区号、他们姓氏的前三个字母以及诗歌标题的前四个字母创建的。55.D。根据下文中的an average of112 poems dialed every day可知,电话诗歌亭项目相当成功。第二节主题语境:人与社会一一历史本文是说明文。文章介绍了我国伟大的水利工程一一大运河。56.longest。.考查形容词最高级。设空处前有the限定,后有比较范围in the world,故此处应填Iong的最高级形式。57.innovation。考查名词。设空处作主语,且由后面的谓语hashad可知,应填innovation58.Listed.。考查动词-ed形式。设空处位于句首,且Iist与the canal之间存在逻辑上的动宾关系,故填Listed。59.dating。考查动词-ing形式。这里考查with的复合结构,且history与date之间存在逻辑上的主谓关系,故填dating。60.ties。考查主谓一致。设空处与passes并列作谓语,主语是It,故填ties。61.as。考查固定搭配。as well as意为“和”。62.the。考杳冠词。此处特指the world's largest and most extensive civil--engineering project这个头衔,故填定冠词the。63.times。.考查名词复数。此处的time意为“次数”,再根据Three可知,此处应用time的复数形式,故填times。64.which/that。考查关系代词。设空处引导限制性定语从句修饰renovations andenlargements,且在从句中作主语,故填which或that。65.definitely。.考查副词。设空处修饰谓语动词played,故填definitely。

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    -

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    Learning how to squeeze more into your day,and knowing how to make the most of yourtime is essential to your career and life balance.A.As you complete your tasks,cross them off.B.Better still,prepare your list the evening before.C Planning ahead comes as a second nature to you.D.It requires planning,and then sticking to the plan.E.Is it because you're waiting for the right time or mood?-EYou can and will inspire them to set a goal and be responsible for it.G.This will enable you to differentiate()between what's important and what's not.第二部分语言知识运用(共两节,满分45分)第一节(共20小题:每小题1.5分,满分30分)阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B,C和D四个选项中,选出可以填人空白处的最佳选项。When48-year-old Lamont Thomas became an empty-nester(空巢者),it was the end of aparenting legend temporarily.Back in 2001,this divorced dad of two 21 a foster()kid named Michael Perez."He was a good young man and I just hated to 22 him in the welfare system,"Lamont said.He 23 adopted Michael,who now works as a doctor."I don't believe that I would be the person that I am today without the 24 that heinstilled(灌输)inme,”Michael said.It turned out that Michael was just the 25.Over the next 15 years,Lamont fosteredmore than 30 kids in Buffalo,New York,and adopted five of them.He did this all on his ownand with all of his 26."Every child I have had,it was my 27 to make a difference in their lives,"saidLamont.At one time he retired from raising children to spend time fishing and travelling,but thatdidn't last for long."It really was a shock.I didn't 28 him to restart and to do it all over again.It's just29,”Michael said.Today,Lamont is 30 in the game(),in a big way.Not long ago,he promised tobe31 five siblings(兄弟姐妹),all under the age of six.Lamont,who works as a truckdriver,said he did have other 32 for these years.But those plans have now been 33.Lamont decided to foster all five-Zendaya,Jamel,Nakia,Major and Macaela-after hefound that they were going to be split up.To guarantee they would stay as a(n)34,lastmonth he adopted them."I had to help them.They deserved to be 35 together,"Lamont said.36,he has a great 37 system with churches and friends.He is not opposed to38 a wife to the mix if he is able to find such a good 39.But if not,he is also fine tobe 40 for as long as it takes to make a difference.☑21.A.woffB.applied toC.picked upD.furned toC22.A.seeB.trainf.consultD.beatB3.A.blindlyB.hesitantlyC.sadlyD.eventually【高三诊断考(·英语第6页(共8页)】

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    第二节(供10小题,每小圆15分,渊分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个通当的单词或括号内单词的正确形式。Sre ion s cavdsoneis the common omamen()in Chinese traditionalartens anat on indicates 6 (afe)nnd luck in Chinhim in Han Dymsty Trom the Westem Region.I hineseh灰2&2eiea话送reratherthanm Afer its introduction,lion gradualChinese peopte think that tion ean drive away the evil spirits.Anothe文etheonnoonin hine金tohink bourSone lions have the svious loeat (feature).The lions from the South are68(vivid)with manyThe stons tion is carved 6lenad Yang philosophy.第一节短文或错(共10小愿:每小题1分,满分10分)霞定英语课上老师要求同桌之间交换修致作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误每句中最多有两处,每处错误仅涉及一个单词的增加、刷别除或修改。墙:在缺词处加一个漏字符号(个),并在其下面写出该加的词。别除把多余的词用斜线(\)划掉。鼓:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。nmoW-C注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;2.只允许修数10处,多者(从第11处起)不计分。Thisafeoon,our handcraft club held a lanternmaking activity,which a famous folk artist invited toahushow to make lanters by hand.He first told us the history and origin of lanterns,and the variousmerialsformed them.After that,he showed us the basic step and skills of lantern making.Then came the timeforme to have a try.With the guidance of the artist,all of us finished our works successful.Through this activity,not only had I improved my handcraft skills,but I have also deepened myunderstanding of the symbolic meanings of lanterns.I've come to realize that our Chinese lantern figures are sopopular the worldwide.第二节书面表达(满分25分)4月23日是世界读书日,你校将以“阅读经典,体味生活”为主题举行英语征文比赛。请你写一篇短文投稿。内容包括:1你读过的一本好书;2阅读对你生活的影响。注意:1.写作词数应为100词左右;2.短文的题目和首句已为你写好。Every April 23d is the World Book Day.Reading Classics,Experiencing life.

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    2I.A。理解具体信息。根据This week's question部分中的What catchy一and family-friendly一name should NASA give the resulting safe-for-space toilet可知,本周的问题是给美国国家航空航天局的太空马桶命名。22.C。理解具体信息。根据How to enter部分中的Winners will appear on the Puzzle Page ofthe July31 issue and at www.theweek.com/puzzles on July24可知,获奖信息最早会公布于www.theweek.com/puzzles,公布日期为7月24日。23.C。理解具体信息。根据Last week's contest部分中的THE WINNER:“On balance,it wasa bad idea”Jon Marks,,Essex Fells,,New Jersey可知,上周的一等奖获得者Jon Marks来自于新泽西州的Essex Fells。【词汇链接】catchy(para.1:引人注意的;容易记住的【知识链接】Segway:赛格威,该品牌的产品主要包括自衡运载工具及智能机器人。B篇主题语境:人与社会一一人际沟通本文是记叙文。作者在文中通过陪儿子看演唱会的经历分享了一个道理:成年人往往不愿意接纳新事物,但是孩子们可以在这方面帮助我们。为人父母需要积极听取孩子们的意见,并对新事物抱有好奇心。24.A。推断。根据第二段中的I relayed to them the absurdity of my situation:a man in hisfifties.concert just so his son could go可知,作者告诉母亲和姨妈,自己已经50多岁了还得陪儿子去看说唱演唱会,这让他感觉有些荒唐。由此可知,作者应该是抱怨自己年龄太大不适合参加说唱演唱会。25.B。推断。根据第三段中的But as the band started to.His foot was tapping.By the timeMcCartney started Little Richard's Long Tall Sally,Cuthbert appeared to have forgotten entirelythat he was a respected lawyer可知,当披头士乐队开始表演Can't Buy Me Love的时候,Cuthbert开始感兴趣起来,随着音乐用脚打节拍;后来当McCartney开始演唱Long Tall Sally的时候,Cuthbert好像完全忘掉自已是一位受人尊敬的律师,也就是说,他开始享受该音乐,融入到现场的气氛当中。26.B。理解主旨要义。根据第四段中的If Cuthbert could.I could do something similar for myson可知,作者从心理上做好了准备;再根据本段中的The first thing to do、I had severaldiscussions with Benjamin about what to wear等信息可知,本段围绕作者为参加Lamar的演唱会而做的准备展开描述。27.D。理解主旨要义。作者在文中主要讲述了陪儿子看说唱歌手Kendrick Lamar的演唱会的经历,作者的态度经历了“拒绝儿子参加→不愿意陪同儿子参加→改变主意愿意参加一→最后喜欢上这位艺术家的音乐”的过程。最后一段点明文章主旨:成年人往往不够开放、不愿意接纳新事物,但幸好孩子们可以在这方面帮助我们。D项“儿子的坚持教给了我一个为人父母的道理”作为标题能较好地概括文章主旨。【词汇链接】1.visit with sb(para.2:与某人聊天;与某人闲谈2.get into sth(para.3:对…产生兴趣【知识链接】1.TikTok、Instagram、Snapchat:西方流行的社交媒体台。2.the Fab Four:披头士乐队(the Beatles.)的昵称。3.McCartney:麦卡特尼,披头士乐队的成员之一。

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    听第10段材料,回答第17至20题。continual worry and stress can be harmful to your health.17.What is well developed in Costa Rica?Whether the aim is to improve mental well-being,mindfulness,stress management orA.Tourism.B.EconomyC.Public gardens.personal or professional relationships,Remente guides users through every step in order to18.According to the talk,what might children especially enjoy?make their goals a reality.It does this through dividing your overall aim into daily goals,A.Seeing monkeys.B.Looking at tropical fish.C.Playing on white sand beaches.making large tasks manageable and keeping you on track.19.Why does the speaker mention Disneyland?21.Which app will a learner consider if money is a concern?A.To show its popularity.A.Quizlet.B.Babbel.C.Blinkist.D.Remente.B.To get more visitors.22.What do Babbel,Blinkist and Remente try to ensure?C.To show the low prices in Costa Rica.A.Autonomous learning.B.Enjoyable learning.20.What can be found at the ocean-side hotels?C.Successful learning.D.Interactive learning.A.Water slides.B.Many hiking trails nearby.C.Staff available 24 hours a day23.Why does the author recommend the four apps?A.To encourage life-long learning.第二部分阅读理解(共两节,满分50分)B.To promote modern technology.第一节(共15小题:每小题2.5分,满分37.5分)C.To advocate online learning.阅读下列短文,从每题所给的四个选项A、B、C和D中,选出最佳选项。D.To attract people to use them.AAre you keen on learning something new?Are you looking for application programs thatAbout a decade ago,Lawson was at a beach in Virginia watching his kids build castlescan help you learn with confidence.The following apps will just suit your needs.right next to the waves.QuizletBest for:Boosting your knowledge and brushing up your skills"I kept trying to get them to come back because I thought it was a terrible idea,"heremarked.He wanted them to build their sandcastles closer to the dunes.But they found itWhether you are brushing up on a language,gardening knowledge and cookingmore exciting to build right where the waves hit,seeing their sandcastles get destroyed,andtechniques,or having a good command of your favorite literature classics,the online learningthen rebuilding them with whatever debris (washed up from the ocean."It seemed soplatform,Quizlet,gives you access to over 300 million different study sets on almost anysymbolic,somehow,of how life works more than just building your perfect sandcastles,"saidsubject you can imagine for free.Lawson.When he decided to turn that sunny day into a children's book,the idea came to justBabbeluse pictures."It seemed like it would work beautifully without words,"he said.Best for:Learning a new languageAs well as being a great skill to show off on holiday,learning a new language can haveA Day for Sandcastles is illustrated by Qin Leng.It's the second wordless picture bookprofound effects on solving problems and might even give you a leg-up in your career.Withfor Lawson and Leng since 2021's Over the Shop.Leng's illustrations stay pretty true to realclasses designed to be 10-15 minutes long,Babbel encourages learning in short,yetlife.Three siblings spend the day building sandcastles and watching them get destroyed by aachievable,bursts.So why not give language learning a try?flying hat."To me it's a celebration of childhood and the simple joys of life.These are thethings I like to capture,"said Leng.BlinkistBest for:Bite-sized book learningLeng spent part of her childhood in France,and she was inspired by European comicbooks "What I love to do when I illustrate a picture book is add side stories to the mainBlinkist is the perfect app to provide the key highlights from non-fiction books in bothstoryline.I always think about the readers and the longevity of the book,and I want them toaudio and text form.Whether you want to start a new business,improve your managementbe able to discover something new every time they revisit the book,"Leng explained.skills,or achieve a better life balance,micro-learning app Blinkist takes key ideas from non-fiction texts and summarizes them into easy-to-consume 15-minute digests.At the end of the day,the sleepy-eyed kids pile into the bus that will take them home.Remente"Those last pages are some of my favorite.They capture that feeling like at the end of the dayon the beach,when it's getting dark and you feel completely exhausted,"Lawson said.It mustBest for:Improving mental well-beingbe a universal childhood feeling:happy with sand,sticky from the salt,hot from the sun,andStress is something that most of us face on a daily basis-be it at work or at home-andready to fall asleep the moment you get into the car.英语试题第3页(共12页)英语试题第4页(共12页)

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    Dear Mom,听力材料How are you and Dad?I'm fine in school.We三第二节询问信息have six lessons every day,four in the morning、信息转述你希望了解更多有关简的信息,请根据以下and two in the afternoon.I do well in all the提示向她提两个问题。每个问题有15秒钟的准subjects.Math is difficult for me,so I always备时间和8秒钟的提问时间。ask my math teacher for help.After school,I④息获play tennis with my classmates.Tomorrow is请你准备第一个问题。Friday.School finishes at 4:00 p.m.I'm very询1.你喜欢音乐吗?happy now because I can see you and Dadtomorrow请你准备第二个问题。Yours,2.你为什么喜欢英语?Lisag三第一节信息转述三参考答案:1.Do you like music?信息转你将听到简的一段独白。录音播放两遍,请根据所听到的内容和要点提示,在50秒钟信息转2.Why do you like English?内说一段话,包含全部要点。及询及询问g2三现在你有15Jane's school life on Tuesday秒钟的时间At 8:00 amEnglish(her favorite)阅读要点提At 9:00 amMath(difficult)息转示。At 10:00 amP.E.(play soccer)At 11:00 amHistory (boring)At12:00LunchAt 1:00 pmMusicAt 2:30 pmGeography问下面请听录音两遍。现在你有50秒钟的时间准备。你可以这样开始:Jane has a busy Tuesday ..三参考答案:信息转述Jane has a busy Tuesday.At 8 o'clock,she hasan English lesson.It's her favorite.At 9 o'clock,she has math.It's difficult.At 10 o'clock,she hasP.E.She can play soccer with her classmates.At11 o'clock,she has history and it's boring for her.She eats lunch at 12 o'clock.She has music at问1:00 pm.Then at 2:30,she has geography.9听力材料I'm Jane.It is Tuesday today.At 8 o'clock I havean English lesson.It's my favorite.My Englishteacher Miss Li is very good.We all like her.At9息o'clock I have math.It's difficult,but I'm good at it.Next at 10 o'clock I have P.E.I can play soccer withmy classmates.At 11 o'clock I have history,and it's取boring for me.I eat lunch at 12 o'clock.One hourafter lunch,I have music.Then at 2:30 I havegeography.I have a really busy day today.

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    V,用适当的关系词或括号内所给单词的适当形式完成下面对话。change plans without 5.having (have)to语法综1.-Did you go to Tony's birthday party lastargue with anyone.night?语法More than half of people thinking of traveling-No.I had wanted (want)to attend it,butalone said they wanted to do it because theirI suddenly had a stomachache.△travel plans weren't 6.the same as their2.-It was the first time that Lilyfriends'or family members'.But there are also复had taken (take)part in the Olympic Games.复those who like to stay solo-to observe,to think.-Really?She didn't look nervous at all.to move,to enjoy their own peace,and to3.-Do you like the bookwhosetheme isexperience a place 7.where no one knowsabout war and peace?them.-Yes.I have learned a lot from it.23-24上新课程高二(B)语4.-What made Jane so excited?四第13期其余版面参考答案-Her winning (win)first place in the第3版综end-of-term examination.参完形填空详见答案解析页5.-Do you look forward togoing (go)1-5 DCDBC6-10ADBABto Qingdao this summer?11-15 DCACA复-Of course.I have been longing to swim阅读理解1-4BCBAin the sea.案语法填空1.goals 2.in3.the4.to influence5.leads 6.which7.enjoying8.least9.possibly10.encouragingVL.用适当的内容或括号内所给单词的适当形式完语法综成短文。AToddlers(学步儿童)need new shoes as often asthree to four times a year as their feet grow;biggerkids will need new shoes once or twice a year atleast.And 1.buying (buy)all those shoes can be复difficult for families 2.that/which don't have muchmoney.Kenton Lee was working in an orphanage(孤儿in Kenya when he saw a little girl 3.whoseshoes were so small that her toes were poking out,4.whichgave him the idea of语法5.creating (create)a pair of shoes that canadjust to a child's growing feet.So he designed The Shoe That Grows.Thiskind of shoe,6.which looks more like a合复sandal(凉鞋),uses various straps(皮带)to growto five different sizes.And they're durable.In7.the past years,over 380,000 pairs of theshoes have been given to kids and families around8.theworld.BNow solo(自的)travel is becoming more and语法综more popular.According to a survey,29%of peoplehave thought about 1.traveling (travel)alone in2023.For some,2.the idea may be too scary.But those who travel alone often find that actually复they're not alone at all.Author Kevin Rushby,3.whohas done lotsof solo traveling,wrote that when you travel alone,you are forced into contact with people.He enjoys4.meehivegt)people on his trips but takespleasure in the freedom to make decisions and4

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    第ll期Al版Key:(One possible version)封面故事Marbury thinks that the village basketball league gives a chance for players to showtheir true basketball skills and provides a special way for people to show their talents.八年级(上)Unit6基础能力训练听力原文及参考答案听力原文第一节听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳答案。每段对话读两遍。1.M:How are we going to the zoo today,Mom?W:A bus ride will take a long time,so let's take the subway.M:OK2.M:I know you and your friend Lily want to be pianists,Alice.Do you take piano lessons?W:Yes,Tom.We take piano lessons twice a week.3.M:Do you often practice playing basketball in the park?W:No.I often practice it in the playground.I want to be a basketball player in the future.4.M:Do you know the family next to our house?W:Yes.Mr.Smith and Mrs.Smith are engineers.Their two daughters are students.M:Oh.I see.I think we can make friends with their daughters.5.M:Penny,I'm going to visit Paris this holiday.Will you go with me?W:Why not?Paris is my favorite city.第二节听下面几段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳答案。每段对话或独白读两遍。听下面一段对话,回答第6至第7两个小题。W:Mark,you are good at playing basketball.Are you going to be a basketball player?M:Yes,I am.It's my dream.But it is difficult for me to make it come true.I'm short.W:Don't worry.You are still young.As long as you practice more,your dream will come true.M:Thank you.What's your dream?W:I want to be a writer.Now I live in the busy city,but I want to live in a quiet town with my dogin the future.M:I hope your dream comes true!听下面一段对话,回答第8至第9两个小题。W:What are you doing,Frank?M:I'm making a study plan.We will have a test next month.W:Oh,I see.What's it about?M:It's about math.I like math but I couldn't do well in it.So I'm going to improve it.W:How are you going to do that?By asking your classmates for help?M:No.I'm going to take math lessons after school.W:When are you going to take math lessons?M:At 8:00 pm on Mondays,Wednesdays and Fridays.W:Oh,you will be very busy this term.M:Yes,but I have to.听下面一段独白,回答第10至第12三个小题。

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    some money for school clothes and supplies.When we told our mother about our decision to take the onion-plantingjob,she refused to let us go.She was just as tired as we were."Youhave never planted onions before.You have no idea what you're gettingyourselves into,"she warned us seriously.But we didn't listen.We wantedto earn more.We begged her until we wore her down.So we went off toplant onions.The first few days were quite tough.Planting onions wasn't as easyas it sounded.We had to walk from side to side on our knees all day long,(温馨提示:熟词生义见本期B3版ENGLISH CORNER)putting tiny stalks()of onions into the ground with our fingers.By theend of the day,our fingers swelled and were painful.However,we endured(听力材料见本期B版中缝、参考答案见本期B4版)考上期B1-B4版See you later,"Tom said and walked away happily.However,as cleaning and sorting library materials,tutoring young studentsand helping with the art show.You have plenty of opportunities1-5 CBACB6-10ACBCA11-15 BACCAsoon he was worried his grandmother would blame him for16-20CBBAA21-25 CBADA26-30 DCDCDgiving potatoes away.After reaching home,he told Donnato devote your time and energy to helping others.You can put31-35 BBCAD36-40 BCFGE41-45 CBACDwhat he had done nervously.To his surprise,Donna said,"I'myour talent to good use and make a difference to someone else.46-50ABCAD51-55 CBADB56.anxietyso proud of you."Why not join our volunteering club?Your efforts will57.explaining58.an59.joinedBut Tom,the medals are valuable to the man.We shouldhelp create a better campus.60.how61.their62.to identifygive them back,"added Donna.Tom agreed right away.The nextThe Students'Union63.was64.to65.normallyday,they visited Conner and returned the medals.So touched,第二节写作第一节Conner thanked them again and again.After that day,vendorsOne possible version:One possible version:in the market heard about Tom's acts of kindness,and they alsoDespite the threat of an unusually hot day,we beganNoticeoffered to help Conner out.Tom was happy that a small act of hisworking with determination.Little by little,we started to runBoys and girls,own helped someone in need and inspired kindness in others.out of energy,especially me.By mid-morning we felt like weTo arouse our interest in English and enrich our life on本期B1-B4版would collapse in the field anytime.Ignoring our discomfort,campus,the Students'Union will hold an English party.1-5 BCBAA6-10BCCAB11-15 BACAAScheduled to be held at the auditorium from 7 pm to16-20BABCC21-25 BBABC26-30 BCDACwe kept on working silently,until I lost my balance and fell tothe ground from exhaustion.Hector and J.R.came hurriedly.I9 pm next Saturday,the party will last for 2 hours.You can31-35 CABDD36-40 BADEG41-45 DBACBwatch varieties of performances,such as singing,dancing and46-50 CDACB51-55 CADCA56.featuringlooked up into their eyes and said,"Help me up so I can go on."short plays,which will all be given by the teachers and students57.originally58.Founded59.a"No.Take a rest.J.R.and I will finish the remainingfrom our school.60.are displayed61.achievements62.variouswork,"Hector said firmly.I had to hand him the bag,whichPlease be present on time and it will be a good chance63.have learned/have learnt64.Whatwas half-filled with onions yet to be planted.Then,theyto improve your English and have fun!65.withinpulled me up and urged me to go back to the truck.I satThe Students'Union写作第一节quietly on the truck and watched them,especially Hector.第二节One possible version:That was the first time I had understood the true meaning ofOne possible version:Dear fellow students,"love".From the experience,I've learned there's no need to"Sure,"Tom said while nodding his head.Then heVolunteering is of great benefit to us all.So I amphysically hear the words.Actions speak louder than words.handed him a bag of potatoes."These potatoes should lastwriting to call on everyone to join the volunteering club andyou at least a week."Crying,the man thanked Tom andoffer help to those in need.本版主编张资清责编段泽芳introduced himself as Conner."Please take care of yourself.There are a variety of activities you can choose from,suchSH0开-0N-M9-SE址)1西省太原市小店区龙兴街190号邮政编码030032,联系电话0351-27776792777680(发行中心)订阅查询0351-27776482777649,激光排版本报激光照排中心智牛并发誉臻师公司【音中开发区汇通产业园区南六堡段恒易通公司院内)订阅方式为方便订阅订户可通过当地发行工作站订购订阅时请核验其授权书”“工作证”或直接向本报发行中心咨询以防假冒盗版行为

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    北京市谷中学BEIJING PINGGU MIDDLE SCHOOL43.Please briefly present what body language is in your ownwords.(In about 40 words)Body language is the unspoken element of communicationthat we use to reveal our true emotions.It can be a relaxedfacial expression like a warm smile or something else.Knowing much about body language is of great help to ourcommunication with others.行台一立子至善

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    第三部分语言运用(共两节,满分30分) 第一节(共15小题;每小题1分,满分15分) 阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以 填入空白处的最佳选项。 My past has caught up with me.It happened five years back when a new friend,Jennifer 41 r my digital neighborhood. "Hello,Mrs Luginbill,said Jennifer,which immediately caught my 42 since I'm Lucy to everyone."That's 43 remember you as a kid from Southgate Elementary.I think I was in first grade.” Suddenly,as if it were yesterday,I saw the little group of girls gathering around me.I was the "Duty"on playground,the 44 who kept order with a whistle when I wasn't 45 in

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    第二部分 阅读(共两节,满分50分) 第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分) 阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳 选项。 A Nordstrom's anniversary sale is here:These are the best deals on everything you need for your kids.Preview and shop the sale before these deals sell out.Each product we feature has been selected and reviewed.If you make a purchase using the links in- cluded,we may earn commission(佣金). While the sale officially launches on August 19,select card- members and Nordy Club members can shop now.And if you have that access,we suggest you get to it because you can get a

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    B.$840. C.Over$1,000. 20.What did Tom try to do after finding the money? A.Find out the owner. B.Make a story. C.Report it to the police.

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    Japanese. M:Your roommate,Maggie is good at writing and I believe she could help you. (Text 9) W:How can I help you,sir? M:I need to buy a diamond ring for my girlfriend.We're getting married soon. W:Congratulations!We have classic styles over there in the cor- ner.There are also modern black ones under this table here. M:Well,the modern black ones are nice,but they're a little ex- pensive. W:The classic ones are much cheaper.But I don't like the look of them as much.

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    D US writer Margaret Lee Runbeck once wrote,"Happiness is not a station you arrive at,but a manner of traveling.But trav- eling is not always happy,at least for the two people in the mov- ie Green Book. The movie was based on the true story of a road trip through the southern US in the early 1960s.In the film,the black pianist Don Shirley hires Italian-American Tony Vallelonga to drive him to perform,but they face problems because of Shirley's skin col- or.These problems lead them to form a special friendship. "There's something so deeply right about this movie,so true to the time,"wrote US film critic Mick LaSalle at the San Fran- cisco Chronicle.The time LaSalle talked about was between the

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    【答案与解析】 科学家们评估全球78个以冰川为基础的水系统,发现有“亚洲 水塔”之称的世界第三极喜马拉雅山脉——一 青藏高原上的冰川,在 全球变暖的作用下受到的威胁最大。 32.B 【命题视角】本题考查学生根据文章提供的事实和线索,进行逻 辑推理的能力。 【解题思路】根据第3段第1、2句可知,科学家们用分析和评估 的方式来做研究。 33.B 根据倒数第2段可知,气温上升直接影响“亚洲水搭”。 34.A 根据文章最后一句可知,通过测量水汽中氢氧稳定同位素, 科学家们可以监测水循环情况。 35.A通读全文可知,本文主要讲述了“亚洲水塔”面临的威胁。

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1


    【答案与解析】 英国一个小镇上的居民出于对5G网络增加肿瘤患病率的担 忧而抵制了该地区5G无线网络安装计划,但是科学家指出这一担 忧毫无科学依据,认为5G网络并不会对健康造成威胁。 32.C根据第1段


    2、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1


    第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分) 听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题 中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位 置。听每段对话或独白前,你将


    3、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1


    根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。It's normal to long for the taste of French Fries or a chee


    4、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1


    recompnes more bananas when they gow only nedesign30教学31札记which means they can make more money.But a


    5、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1


    less.It might be in the middle of the night 46 I collected money from my 89-year-old mother,my daugh


  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1


    11.What will Coates and her co-authors focus on in their next re- search? A.How the digital food mar


    2、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1


    1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1


    第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分) 听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题 中所给的A


    3、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1



    4、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1


    22.C(解析:细节理解题。题干定位:根据题干的中的“With college tuition on the rise I am trying to人一样把手放在臀部,所以C顶不正确。D项中根46.B


    5、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1


    makes it an easy target for predators.Bats are among the fireflies'most common potential predators,a


  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1


    mpreNCAA indoor long jump title in 2015 followed byn名a“心nnu aideimel ber r near reeOlmpe ram t e e题共


    2、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1


    【答案与解析】 英国一个小镇上的居民出于对5G网络增加肿瘤患病率的担 忧而抵制了该地区5G无线网络安装计划,但是科学家指出这一担 忧毫无科学依据,认为5G网络并不会对健康造成威胁。 32.C根据第1段


    3、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1


    上期A版练题参考答案7.to lower8.association9.additional9....made us realize...us→mecalligraphyworks for theme


    4、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1


    22.C(解析:细节理解题。题干定位:根据题干的中的“With college tuition on the rise I am trying to人一样把手放在臀部,所以C顶不正确。D项中根46.B


    5、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1


    makes it an easy target for predators.Bats are among the fireflies'most common potential predators,a


  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1


    1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1


    第四部分写作(共两节,满分35分) 第一节短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分) 假定英语课上老师要求同桌之间交


    2、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1


    less.It might be in the middle of the night 46 I collected money from my 89-year-old mother,my daugh


    3、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1


    听力材料V.单项填空(B )21.-Would you like someHello,I'm Sally.It's traditional for my-Yes,please.ㄞfamily to m


    4、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1


    -


    5、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1



  • ‹‹ 298 ››
扫码二维码