20.(本小题满分12分)从①A门B=B,②AUB=A,③(低A)门B=☑三个条件中,任选一个补充到下列横线中,并求解下列问题.集合A={xr2-2x-3≤0),B={xa-1
第一处:such>so。考查副词。根据后面的lucky可知,此处应用副词修饰这个形容词,故将such改为so第二处:holding-→held。考查过去分词。此处和前面的an activity应该是动宾关系,而不是主动关系,故将holding改为held。第三处:去掉had。考查一般过去时。根据前面的First可知,下文要说的是过去发生的事情而不是表达“过去的过去”,故要用一般过去时,所以将had去掉。第四处:teacher-→teachers。考查名词复数。此处teacher应该是指学校的美术老师们,应用复数形式,故将teacher改为teachers。第五处:in→on/about.。考查介词。因为这里要表示的是前面的lecture是关于什么的,所以将in改为on或者about。第六处:more→most。考查形容词最高级。前面的定冠词The表明后面应该用最高级,故将more改为most。第七处:在with和help中间加the。考查固定搭配。with the help of..“在…的帮助下”第八处:you→we。考查人称代词。这里应该是指我们,不应该用you,所以将you改为we。第九处:but→and。考查连词。这里表达的应该是并列关系,而不是递进关系。故将but改为and。第十处:What→How。考查感叹词。wonderful是形容词,所以应该用副词来修饰,故将What改为How。书面表达【参考范文】Dear John,I'm glad to tell you that I have worked as a volunteer during the 2022 Beijing Winter O-lympics.I was inspired by the slogan "Together for a Shared Future".I welcomed the athletes真模拟卷参考答案·第3页(共4页)】36考查承上启下2常见中0.7改编37考查承上启下2常见中0.6改编7选538考查因果关系2、/常见中0.6改编39考查顺接关系2常见中0.7改编40考查顺接关系2常见中0.7改编41形容词辨析1.5/常见中0.7原创42动词辨析1.5常见易0.8原创43动词辨析1.5常见中0.6原创44名词辨析1.5常见中0.7原创45名词辨析1.5常见0.7原创46动词短语辩析1.5、/常见中0.6原创47名词辨析1.5常见易0.8原创48介词辨析1.5、/常见中0.7原创49动词辨析1.5/常见中0.7原创完形50名词辨析1.5常见中0.7原创填空51动词辨析1.5常见易0.8原创52动词辨析1.5、常见中0.7原创53动词辨析1.5常见中0.6原创54动词辨析1.5常见中0.6原创55形容词辨析1.5常见易0.8原创56动词(短语)辨析1.5常见中0.7原创67介词知语辩析1.5常见中0.6原创58动词辨析1.5常见中0.6原创59副词辨析1.5、/常见中0.7原创60形容词辩析1.5常见中0.7原创61考查关系代词1.5常见易0.7原创62考查词性转换1.5常见中0.6原创63考查冠词1.5常见中0.7原创64考查形容词比较级1.5常见中0.6原创语法65考查过去分词1.5常见中0.7原创填空66考查名词1.5常见中0.6原创67考本固定短语1.5常见0.8原创68考查形容词1.5常见中0.6原创69考查动词不定式1.5、/常见0.8原创70考查被动语态1.5/常见中0.6原创短文语法知识和语改错71篇理解能力常见0.d原创书面语言知识综720.6表达合运用能力原创
家深夏逐套学系福闻家金Free talkMany people think that teachers are supposed to have higher standads4新所欲言of professional conduct.Do you agree with this view?Please explain道或可运线第31期B3版Keys:(One possible version)V气Section 11.clay2.dusty3.as城I 1.parcels 2.jam 3.rigid 4.shade4.uniforms5.not to meationL6.wrinkled7.platform&p学1.鞋oks红ros0aie随e home of the student.Section 2第赛2.Nowadays,many young people have no concept ofLLsaving money.1.has contracted2.as33.The whole family were watching a basketball match4.take it for granted5.dDwhen they heard someone calling for help.L4.With more and more ice melting,the polar bears are1.historically2.kg3.542losing their homes.5.to identify6.嘴e21.sstmIII.1.PrepP 2.VP 3.AdvP 4.AdjP 5.NP8.that/which9.creative10.w品2
(上接第14版中缝)8.combinedd9.celebration10.curiosity短语I.1.down2.in3.with4.on5.atII.1.turned up2.dress herself up3.set off for4.take place5.in memory of6.play a trick on7.on his way home8.hold your breath9.day and night10.keep my word/keepthe promise句子I.1.designed by the company2.don't you think3.There are so manystudents standing4.saw a group of boysplaying5.Why don't you talk6.had better listen to7.was tellingalie8.was amazed/surprisedat9.have you waiting forme10.It is obvious thatII.1.The boy was so sleepythat he fell asleep withhis head on his arms.2.The girl was left alonein the room,cryingloudly.3.Nothing is moreimportant than to be ingood health.4.How much of theearth's surface iscovered with water?5.Your room upstairs iscomfortable to live inexcept that the furniturein it looks a little old.语法I.1.must2.don't have to3.can't4.mustn't5.shall6.ought to7.might8.could9.needn't10.shouldⅡ.1,mustn't take photos2.should ought toapologize to you3.would you like toexplain4.could have playedbetter5.must have failed第4版。阅读理解1-4 CBDC完形填空1-5 CADDC16-10 BBACB11-15 AADBC16-20 DBADC阅读填空1-5 DFAGB
W:Two days ago.The new arrival is finally having a sleep.M:Oh,isn't he tiny?He is only three days old.How much does he weigh?W:His birth weight was 6 pounds but the weight drops a little after birth then gradually it is regained.M:Have you chosen a name yet?W:Yes,he is Michael James.M:That's a lovely name.Are they family names?W:Yes,my father was called James but I chose the name Michael while his father preferred Richard.M:Does Michael sleep well?W:He wakes up every three or four hours demanding a feed.M:You won't be getting much sleep!W:No,I'm not.M:New babies can be exhausting but as time passes,things will get better.W:The health visitor called yesterday and she was greatly encouraging me.She said I was handling it reallywell.(Text 9)W:How long have you been living here?M:About five months.W:Why did you choose Beirut?M:Because,Diana,my wife,and I have always loved Arab culture.Diana is also an English teacher and she gota job here in a language school.W:Why do you want to take a year off?M:Basically,I need a break from teaching.I love teaching children,but I really need a change.Also,I've beeninto drawing since I was a child,but I've never really had a chance to study drawing.W:So,you want to make use of the time off.M:Yes,this seems to be a perfect opportunity to have a change and learn to draw properly.Well,I have foundan excellent art teacher,called Wayne,and I've been having classes with him since October.W:Can your art teacher speak English?M:Yes,he can.I think I'm lucky,because I don't know much Arabic yet,but I'm learning the language asquickly as I can.W:Is Arabic a difficult language to learn?M:Very difficult!Especially the pronunciation.I have to learn to make a lot of new sounds.(Text 10)M:Beijing Botanical Garden is one of the best places to appreciate the beauty of peach blossoms.It offersmore than 70 varieties,all of which create a colorful picture.To the west of the Cao Xueqin Memorial Hall,theblossoms and the river look like something out of a fairy tale,especially when the breeze comes in and casts pet-als on the water's surface.Northeast Beijing's Pinggu District is known for its peach gardens that cover 147square kilometers.In April and May,it's like walking into a sea of peach blossoms.Visitors to the area can hikeup the mountain full of peach blossoms or drive through a special viewing corridor to enjoy the pleasure of goingthrough a sea of blossoms.Although peach blossoms are not as abundant in Beihai Park,they provide a strikingimage set against the backdrop of the 300-year-old white tower on Qionghua Island in the middle of the park.试题答案【听力】1~5 CBCBA6~10 BCACB11~15 ABBAC16~20 BBACC【阅读A】本文主要介绍了四门太极课程的特色。全国100所名校最新高考模拟示范卷·参考答案第2页(共6页)【22·(新高考)ZX·MN·英语(四)·Y】
2一个病毒与朋友去俱乐部的故事,它们的活动场所是人类细【答案与解析】本文是说明文。文章介绍了可以消除大蒜味道的胞。由此可知,在这部漫画中,病毒被拟人化了食物。3.A。词义猜测题。划线部分讲述了用漫画解释科学对科学家l.B。推理判断题。根据第一段中的“they usually think that I的意义。根据本段中的“We're not all geniuses witham joking”可知,这位医生表示某位孕妈口中有蒜味,生下孩Einstein-like hair'”可知,并不是所有科学家都是像爱因斯坦子后,孩子口气里也带着蒜味。别人听了他所说的内容都认一样的天才,再结合划线部分后面的“don't happen all the为他在开玩笑,也就是说这些人对此很吃惊,觉得难以置信。time”可知,那些“灵感乍现的时刻”并不常有。注:eureka是2.A。词义猜测题。根据下文对Barringer及其学生所做研究希腊语,意为“我发现了”。该语来源于一个故事:阿基米德的描述可知,他们的研究方向是含酚类物质的食物与大蒜中受命判断一个王冠的比重,可他不知道该怎么精确计算王冠的硫化合物产生化学反应,从而消除蒜味,由此可推知,体积。一天,他边洗澡边想,入浴缸时水正好溢出来一在这taming在此处与Fighting近义。一刹那,他想到了王冠的体积就是王冠排出的水的体积!于3.D。细节理解题。根据第三段中的“There was some research是他大喊:Eureka!此后这类灵感乍现的时刻就叫“eurekaon foods that,if eaten alongside garlic,seemed to destroymoment"the odor:some top performers included lettuce,celery,4.D。推理判断题。通读全文,尤其是其中的“they decided topotato,parsley,mint,basil,apple and mushroom.”可知,在use a cartoon format and light humor""Through comics,herBarringer和她的学生做相关研究之前,已有研究发现一些食JKX Comics colleagues hope to inspire the next generation物可以帮助消除蒜味。to pursue STEM'""the 11 comics they have developed thus4.C。细节理解题。根据最后一段对四种食物的描述可知,生far are now being offered online for free”以及“The idea.is菜的酚类物质含量最低。to awaken a 'curiosity in people to learn more and further3investigate the topic”可知,JKX Comics团队借助漫画将复【答案与解析】本文是说明文。作者通过自身经历,给语言学杂的科学知识变得有趣又易懂,而且他们还将自己的漫画放者提出了一个建议,即通过用该语言讲笑话的方式来学这门到网上供大家免费观看,以此激励下一代学科学,可以说他语言。们团队既富有创造力,又很乐于帮助别人。1.D。推理判断题。作者通过列举身边同事的例子,提出对种语言有深层次的认识与掌握单词和语法规则同样重要;再【答案与解析】本文是新闻报道。美国的洛杉矶市长久以来依靠结合第二段第一句所提出的设问可知,应选D项。外援水资源解决其用水问题,如今,该市出台政策,计划全面利2.B。词义猜测题。根据该词后的“and I have no idea why用本地水回收厂生产的水。what I just said is considered so funny'”可推知,作者讲的笑话1.D。细节理解题。根据第一段的内容可知,洛杉矶的亥伯龙让整桌人哄堂大笑,故选B项。水回收厂长期以来饱受诟病一一该厂本应回收处理过的废3.A。段落大意题。最后三段分别从掌握语言技巧、感受语言水,但却将其全部倒进太洋,这种做法无疑与其水回收厂的文化和开启友好谈话等方面,介绍了用一种语言讲笑话所能名头相违和带来的好处,故远A项。2.B。词义猜测题。第二段中的“the same thing”指代的是第一4.C。写作目的题。通读全文可知,作者通过自身经历,给语言段中提到的洛杉矶将处理过的废水尽数倒入海洋的事情。学者提出了一个建议,即通过用该语言讲笑话的方式来学3.C。段落大意题。第三段中提到了洛杉矶政府出台的一项公这门语言,故选C项。告一到2035年回收利用亥伯龙水回收厂生产的所有水本段最后一句提到洛杉矶的居民得理解如此做的必要性和科【答案与解析】本文是说明文。研究表明,非洲河马的粪便能为技因素。第四、五段围绕这两方面展开。第四段讲这一改变当地水域的鱼类提供营养来源,对于维持水域生态有重要作用。是经济因素、环境压力及权衡其他利益因素的结果,也就是说l.B。细节理解题。根据第一段中的“Every night,they..eat本段围绕洛杉矶回收利用本地水资源的必要性展开。loads of grass...they defecate.With...swallow 40-504.A。细节理解题。根据最后一段中的“the Orange Countykilograms of grass each night,millions of tons of hippoWater District(OCWD)brought in a pioneering system..waste'”可知,河马是一种吃得多排泄得也多的动物produces high-quality water that meets drinking water2.C。推理判断题。根据第二段的内容可知,河马通过吃草再standards...part of the mix that comes out of their taps"排泄的方式将非洲陆地上的营养转存到非洲的水域中。知,该系统成功制造出了高质量的饮用水,进展十分成功。McCauley研究的重,点即是河马粪便对于非洲水域的重要性。3.D。词义猜测题。根据Even though形成的转折可知,划线部【答案与解析】本文是说明文。教授Magnus Egerstedt从树獭的分所在句的句意为:“尽管这些鱼来自于没有河马的对照组水缓慢行动中汲取灵感,发明了可长时间监测气候的机器人塘,它们吃起河马的粪便来还是津津有味。”Sloth Bot4.C。细节理解题。根据最后一段的内容可知,雨季河水会稀1.B。细节理解题。根据第二段中的“When it comes to释或冲走河马的粪便,因此研究人员在雨季抓到的鱼体内的monitoring the gradual but critically important changes河马粪便化学标记物的含量应该低于干旱季节中抓到的鱼。happening to the global climate...taking readings on再联系上文可知,对照组的水塘中没有河马,自然不会有河马everything like temperature,air quality and carbon dioxide粪便。因此,千旱季节时,在有河马的水塘中抓到的鱼体内的levels'”可知,当涉及到监测全球气候变化时,就需要呆着不动河马粪便标记物含量最高。一段时间,而这正是SlothBot做的事情。它装有传感器,可以读取温度、空气质量和二氧化碳水等所有数据。由此可【答案与解析】本文是新闻报道。Gardiner和朋友们借助漫画知,SlothBot所做的就是监测气候变化。让复杂的科学知识变得有趣又易懂。2.D。代词指代题。this通常指代上文提到的内容,根据第三段l.B。推理判断题。根据第二段中的“Each knew how tough it中的“When you're measuring things that are changing overcan be to explain research and to engage students in itsweeks and months,you don't have to be fast'”可知,当测量details.”以及第三段中的“So they decided to use a cartoon那些在数周或数月内发生变化的事物时,没必要太快。由此format and light humor.”可知,Gardiner和朋友们发现阐述可知,ths指代的就是某些研究需要慢慢来。注:第三段中的研究并让学生了解其中的细节非常困难,于是他们想到了借come to sb.意为“被某人想出”;tasty意为“有趣的”助漫画形式,由此他们创立了JKX Comics,希望用漫画的形3.C。细节理解题。根据倒数第二段中的“Suspended in the式解释科学,让科学更容易被人理解。treetop,the SlothBot rarely moves,except when its battery2.A。推理判断题。根据第三段中的“This comic,EBV and theruns low and then it will move along the wires into the sun toReplication Dance,describes how the common Epstein-Barrrecharge via its built-in solar panels.”可知,SlothBot被悬挂virus copies itself.The online book tells the story about a在树梢上,很少移动,只有当电池电量不足时,它才会沿着电virus going clubbing with friends.Their venue is a human线移动到太阳下,通过内置的太阳能电池板充电。cel.”可知,EBV and the Replication Dance这部漫画描述了4.B。细节理解题。根据最后一段中的“Eventually,he167
中段路东h rar hey h一aoareach a goal.and hs ollrn Hare decided to bacalrepea thC.However,he didn't speak highly of his hotel.involved three strangers performing a short play in front of the bonobos.One actoD.Vlogging has taken China by storm over the past years.animal,laughing and throwing it in the air.The toy then fell out of reach,and a"helpfyeE.Some other popular vloggers choose to show their careersndtrnedoreturntoisowaegHoweer,aneanaeotoktaweyandplaeEnedhdyF.Vlogs pave the way for future advertising and sales campaignsen the"helper"and"meanie"both approached the bonobos,who had been watching thpicked tupG.Vloggers have these techniques in mind as they film their daily activities.cage,and offered a piece of food."The bonobos weren't very interested in the helparough the第三部分语言运用(共两节,满分30分)Instead,they consistently chose to take food from the meanie.第一节(共15小题;每小题1分,满分15分)osays Krupenye.阅读下面短文,从每题所给的A,B、C,D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。o apes because it determines access to resources,access to food and mating opportunitieikeWhen I was young,I wanted to be a photographer.I had a(n)41 of working for some magazines,that,”says Krupenye.which would allow me to travel around the world to 42 the right picture.This new bonobo study suggests that looking to a species'ecology can help ustobtAfter leaving high school,I 43 photography in the University of the Arts.However,I kept reflectinghee n mre of these preeron my 44 in my freshman year.There was nothing 45 with the school,but it was not 46 for me.密Santos,who studies the origins of human cognition.Every time I 47 my high school photography teacher,I couldn't help but envy his work.Such a feeling32.What does the underlined word"thwarted"in paragraph 3 probably mean?made me know teaching students how to 48 their full potential in their artwork was what I wanted.And50 in theA.Blocked.above all,I wanted to be involved in a 49 that made me feel like I was actually making someB.Fueled.C.Advocated.community.33.Why did three strangers put on a short play?D.Misled.I decided to transfer (to Buffalo State College.Studying in Buffalo totally 51 my life.When IA.To show their love for the bonobos.was in class,I always 52 myself with what I was learning.Then,during my first on-site teaching lesson,B.To teach the bonobos to play with animal toys.it 53 me that this was what I would want to do for the rest of my life,and I 54 loved it.C.To help researchers study the bonobo's behavior.Now,as I'm finishing my senior year,I'm happy that I came to such a decision in my life.I believe this isD.To train the bonobos to tell helpers from meanies.just the one for me,55 what career path I had been dreaming about in my entire life.34.How may the bonobos understand the meanie's behavior?41.A.chanceB.experienceC.dreamD.freedomA.The meanie performs better.B.The meanie is more helpful.42.A.offerB.acquireC.spotD.label封C.The meanie is more powerful.D.The meanie is easier to get along with.43.A.majored inB.succeeded inC.took inD.joined in35.What is the main idea of the text?44.A.competenceB.choiceC.lifeD.professionA.Bonobos tend to befriend the bullies.B.Bonobos are humans'closest relatives.45.A.valuableB.specialC.unusualD.wrongC.Bonobos are social species like humans.D.Humans are more cooperative than bonobos46.A.suitableB.pleasantC.acceptableD.practical第二节(共5小题:每小题2.5分,满分12.5分)47.A.relied onB.heard ofC.thought ofD.referred to阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。48.A.broadenB.reinforceC.realizeD.adoptTo shoot a scene of people eating food,you need two different perspectives ()To record a bus jour-49.A.stageB.jobC.dutyD.responsibilityney to school,you need three quick cuts.To complete this short,morning rush-hour video blog,or"vlog",50.A.differenceB.impressionC.sacrificeD.explorationyou need four pieces of music.3651.A.transformedB.controlledC.complimentedD.determined线With more than 90 million vlogs available online,and 2,000 posted every hour on the YouTube video52.A.amusedB.associatedC.concernedD.helpedsharing site,CBS News says they are mainstream with people born after 1995.53.A.surprisedB.informedC.inspiredD.struck37 More young Chinese people have become inspired to grab a camera and recount the details of their54.A.naturallyB.absolutelyC.eventuallyD.slightlyday on Sina Weibo,Bilibili or WeChat Moments.55.A.regardless ofB.except forC.thanks toD.as toThe most important thing about vloging is to tell a good story.Other visua fsreauxiiary第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)()Chinese vlogger Wang Xiaoguang is an example of a good storyteller.In one of his popular vlog阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。posts.Wang tells the story of traveling to Japan.While there,he took aride in the wrogrond goLitter is everywhere,doing great harm 56 the environment and life on our planet.Jeff Kirschner,wholost.38 Luckily,he was able to borrow money from a stranger and escape trouble.wants to build a litter-free world,started a global community named Litterati 57 (settle)this problem.Peng Yixuan,ws reporter with China Daily,rored her frst exerieand porThe story began with his 6-year-old daughter.One day they were going on a hike when the girl noticedan n theinMrhyrWth hattyad persothebroken plastic tub (in a river.She said,"Daddy,that doesn't go there."That took Kirschner by surconferences,bringing more warmth to the grand political event.prise.He,like many adults,had become so used to seeing the rubbish 58 (throw)around them that heThereorygaming,ood nd tave Vloggerretohadn't given it a second look.59 his daughter said reminded him of the serious problem our planet facesexperience the thrill of them.40 Then what are you waiting for?Grab a camera!Jeff started to take 60 (act).He created Litterati,an app that makes it fun to pick up litter.TheidA.They come from all walks of life.is 61 (fair)simple:Spot a piece of trash,take a photo,post the photo online and then put thelitterB.Worse,he forgot to bring a phone charger.dustbins.、85【2·GDy.英语(十一)一R-必考-新-186·【22·G3DY.英语(十一)一R一必考一新-N
保密★启用前2021一2022学年度第一学期期末考试高三英语试题(A)注意事项:1.答题前,考生务必将自己的姓名、座号、考号填写在答题卡和试卷指定位置上。2.回答选择题时,选出每小题答案后,用铅笔把答题卡上对应题目的答案标号涂黑。如需改动,用橡皮擦干净后,再选涂其他答案标号。回答非选择题时,将答案写在答题卡上。写在本试卷上无效。3.考试结束后,将本试卷和答题卡一并交回。第一部分阅读(共两节,满分50分)第一节(共15小题:每小题25分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。AVolunteering expands your skills and experience and develops your ability.It's also a way to。give back to the community and help those in need.Here are some of our community services:Aged care services for older people.Our social support and aged care services provide a range of support for elder people.They canbe matched one-on-one with a volunteer,receive regula welfare cals,be driven to appointments orbe'delivered a healthy meal:We can also provide them with proper housing and care.Homelessness servicesThe Red Cross believes that everyone deserves a home that is safe,secure and affordable.Wehelp.hometess peopte build life skills to develop community connections and friendships throughone-on-one matching with volunteers,providing education and training support,and teaching firstaid skills.We support people who are at risk of losing their rental property by negotiating with landlordsor finding more suitable accommodation.We also help clients manage.the issues whichcontribute to their housing problems,including income management,misuse of alcohol or otherdrugsMental health support servicesThe Red Cross.providesmental health support services and programs that promote theparticipation of people with mental iess in the commupity and support the well-being of youngpeople.We want to encourage those people to be more independent,to improve their well-being andsocial connections,and to build their confidence and skills.1.What kind of support do aged care services and homelessness services both provide?A.Training support.B.One-on-one setice.C.Regular welfare calls.D.Free accommodation高三英语试题(A)第1贡(共8页)
全国100所名校高考专项强化卷·英语卷一参芳答案【单句填空】1.assumption 2.challenges 3.discoveries 4.absence 5.behavior/behaviour 6.a 7.an8.the 9.the 10.the【阅读理解】本文主要介绍了一个旨在推广素食主义的项日。11.C词义推测题。根据第1段内容可知,畜牧业在温室气体排放巾占很大比重,提倡素食主义是一个很有效的减排办法。然而机构内厨房、餐饮服务业仍旧提供传统的以肉类为主的菜肴,HSI/UK希望改变这种状况。结合下文HSI/UK所做的事情可以推断画线词组指的是“传统的以肉类为主的菜肴仍旧大行其道的状况”。l2.B细节题。根据第2段中“..teaches institutions how to use vegetables,seeds,nuts,and protein alternatives...”可知,Forward Food聚焦于植物性食物的烹饪方法。13.C推断题。根据第4段内容可知,与众多机构(如大学)的合作是该项目获得成功的关键。14.A推断题。根据最后一段可知,经过培训,厨师们对植物性食物的看法改变了一他们显得很兴奋【完形填空】作者最初在网站Yourstoryclub发表了文章,实现了儿时梦想。小有成就时,作者渐渐遗忘了Yourstoryclub网站,但他没有以前写作时那么快乐了。15.A为了让我高兴,父亲帮我找出版商,但是没有成功。16.D17.C十二岁时,我几乎要放弃了。这时,我却收到了人生中最好的消息。18.B我母亲的好友找到了我可以发表故事的网站。19.A我立即兴奋地浏览了这些网站。20.B其中一个网站吸引了我21.D我在这个网站上注册并提交了一些我以前写的故事。22.C一些人读了我的故事,我兴奋得尖叫起来。受此鼓舞,我又提交了一些新写的故事,这些故事要成熟得多。23.B24.A令我高兴的是,我写的其巾一个故事被选为“Editor's Choice”。25.C我很快注册了更多的网站。26.D不知不觉地,我完全放弃了Yourstoryclub网站。27.A随着时间的推移,我完全忘记了这个网站。28.B有些地方不对劲。29.B当我把故事发到其他网站上时,我没有了以前那种美好的感觉。30.C我逐渐知道了答案。全国100所名校高考专项强化卷·英语卷一参考答案第1页(共2页)
第15期B版测试题参考客来1-5 BCABA6-10 ABBBC11-15 CCBCA16-20AACAC21-25 DACDC26-30 CBBAA31-35 DCDAB36-40 DBEGF41-45 BDBCD46-50 BCAAB51-55 ADCBA56-60 DCCBA61-70(One possible version)61.combination62.unexpectedly63.that/which65.occurring64.However67.to66.caused69.prepared68was needed70.to reduce短文改错(One possibleversion)Istill remembervntmy childhoodearly asif it had happened yesterday.One day Iweptheveralfend.friendsSince there were no boats on the lake,Isuggested we played by the shore.As weplaywere playing.I suddenly fall into the lake.Ifellcouldn't swim andscreamed for help.Immediate two of myends rushed over.ItImmediatelywas a big challenge for them to save me,sobutthey didn't give up.One of you reached outthemto me with a stick,and A other helped pullheme to the shore.Finally I got save.Throughsavedthis experience,I realized what greatly friendsgreatI had.书面表达(One possible version)VolunteersWantedVolunteers are needed for the Chinese FanExhibition to be held next month at ourschool sports center.The volunteers will be responsible forreceiving the coming foreign students andproviding consultation and translation servicesfor them.Any students who are good at oralEnglish and interested in cultural exchangesare welcome,regardless of the grade or gender.This will be a good opportunity for you toappreciate a large variety of unique fans fromdifferent eras of Chinesehistory.Preferencewill be given to those who have relatedexperience.If interested please scan the QRcode and fill in the application form byDecember 10.Come and be one of the volunteers!
74....dinner for herself.herself-her75.Beside,we also.…Beside→Besides76...traditionally Chinese dishes.traditionally-traditional77..preparing by Mum…preparing prepared78.When enjoy the.…enjoy→enjoying79..and we talked both.去掉and80.That was surprising ..That-It书面表达One possible version:O.Henry,whose real name was William Sydney Porter,is known as an American shortstory writer.In his works,he often focuses on the life of ordinary people in New York City.Hisworks,therefore,are admired as an encyclopedia of American life.His stories are also famous fortheir surprise endings.His major works such as "The Gift of the Magi","After Twenty Years"and"The Last Leaf are examples from which people can get a better understanding of the surpriseendings to his stories.部分解析阅读理解第一节A篇主题语境:人与社会一一体育本文是应用文。文章是对几个游泳俱乐部的介绍。21.C。理解具体信息。根据Penguins部分中的Come along and join us for some watervolleyball可知,该俱乐部包含水上排球项目。22.B。理解具体信息。根据Mermaid Club中的in our big outdoor pool和Elvers中的Comeand try our lovely indoor pool可知,Mermaid Club与Elvers的不同之处在于它的泳池是户外的。23.C。理解具体信息。根据Naves中的we can provide one-to-one teaching if requested可知,该俱乐部提供一对一的私教训练课。B篇主题语境:人与社会一一文学本文是记叙文。文章介绍了获得第24届桂冠诗人称号者Ada Limon的相关情况。24.A。理解具体信息。根据第一段结尾的Then,she said,she would throw herself into poetry,.where she could be herself可知,Ada Limon之所以决定从事诗歌创作是因为诗歌能更好地表达自己的想法。25.D。理解具体信息。根据第三段中的Limon has ideas about how poetry can help.Poetry isa way back into recognizing that we are feeling human beings可知,Limn对于自己的大使身份已经有了初步想法一一她要用诗歌去唤醒人们已经麻木的感觉,让人们认识到我们是有感情的人类。26.B。理解主旨要义。根据第四段中出现的She hosts a poetry podcast、She has beenawarded.、has been a finalist以及She has published six books等信息可知,本段介绍了Limon所获得的一些成就。27.A。理解具体信息。根据最后一段中的Her poems.often touch on the natural world,
5.What does the woman want to do?5 A学美在报社A.Rent an apartment.B.Find a roommate.EARNING ENGLISHC.Buy a house.听力材料Text5新课程W:This apartment is wonderful.And it's right第33期next to my office.(5)一(B)必修2TEST YOURSELFM:Lucky you!The former renter and her(Unit 6)roommates just moved out.gW:I'd like some information about the rent.(5)听第一节1.What gift will the girl give to her father?1 C第二节A.An e-card.B.A computer.C.A photo album.听第6段材料,回答第6、7题。6-7AB听力材料Text1M:Father's Day is coming.I probably should6.What was the weather like just now?make a card on the computer.A.Sunny.B.Rainy.C.Cloudy.W:But it doesn't feel special.I'm making a photo7.How will the speakers get to the cinema?album.(1)Then my dad can look at the familyA.By bus.B.By taxi.C.On foot.photos and remember those happy times spentgwith me.度2.What is the man trying to get?2AA.A part in a play.B.A job as a model.听力材料Text6C.A book written by Shakespeare.M:Look at the clouds in the sky!It is going to听力材料Text2rain.W:I know you're going to be upset,but you needW:Oh,the weather changes so fast.It wasto know we chose Peter to play Shakespeare.Hesunny a moment ago.(6)has more experience in acting and he is also theM:Right.How can we get to the cinema fromright body type for the role.here?M:Well,thanks for letting me know.Call me nextW:We can walk about six blocks west.gtime when you have a suitable role for me.g3.What does the woman care about most 3 Babout the shoes?M:Oh,that's a little far.Is there any bus weA.The color.B.The shape.can take?C.The weight.W:Yes,we can take the No.5 bus at the next听力材料Text3block.But sometimes you have to wait for aW:I like this pair of shoes.long time before the bus comes.M:But is that the kind of color you like?IM:That's not good.What should we do?thought you'd prefer something lighter.W:Look!Here comes a taxi.W:I don't mind.It's the shape I care about most.M:OK.Let's go and take the taxi.(7)原3)⑧4.What does the girl need?4C8-10 CBA听第7段材料,回答第8至10题。A.Delicious food.B.Some books.8.Where is the man now?C.A hair brush.A.At the office.B.At a conference.C.On his way to head office.听力材料Text49.Who is busy preparing for a conference?M:Tomorrow I'll come by and bring you someA.Eric.B.Jenny.C.Helenbooks.Is there anything special you'd like to10.Why is the man calling the woman?eat?A.To ask for help.W:I don't feel like reading or eating,but buyB.To express his appreciation.me a hair brush on your way here.(4)C.To put off the conference.1
第四部分写作(共两节,满分35分)第一节短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线(八)划掉。修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。One day,we were eating an early dinner at home while it
iw51,11t7g011程790Y.194:21-0之1w/c▣boog sc'if .sutsd boru taoyud uor li hitee英语(八)·参考答案.23清1151o9d9'/finu tisw biod-e,bortoe ai boal ol nt∥edig009i11g90-go时9bii,,元Tn29甘,第一部分听力diw山.s o batiuo(1一20小题,每小题1分,共20分)的长210n2e山639四1i10a11233i与i国I.1-5 AABCAII.6-10 CACBAliglod a si ogor”Ⅲ.11-15 CABAC1IV.16.eating17.afford18.knowledge19.France20.healthy第二部分英语知识运用(21一50小题,每小题1分,共30分)V.21-25 BADCA26-30 CCDABVI.31-35 CBADC36-40 BADCB41-45 BADCA46-50 BDCAB第三部分阅读理解8132-}.1(51一55小题,每小题1分,56一75小题,每小题2分,共45分)49以0-.0VII.51-55 DAGCE/小;.国m.56-58DCB59-62ABDC63-66 BDDC67-69BDA70-72BAC1.d0.0英语总复模拟样卷参考答案第6页
would have to follow certain rules to ensure her magical-beast-turned-pet Caramel Day on March 19 and National Chocolate-Covered Raisin Day onwas well taken care of.They include polishing the unicorn's horn monthly March 24.You can discover chocolate deals online as well as in stores.She sat at the picnic table alone.Recess()was in full swing.Shewith a soft cloth,treating it to watermelon at least once a week and giving it Head to sites like RetailMeNot.com to find discount coupons for boxed remained awkward around her classmates.She seemed unsure of what to doregular access to sunlight,moonbeams and rainbows.And if Madeline chocolate savings of 10 percent or more.or say,yet I could see her eyes longing for acceptance.Many students haddecides to bedazzle(使眼花缭乱)her mythical pet,she must guaranteeNew carsalready decided that her friendship would not be worth the energy requiredthat any sparkles or glitter used on the unicorn must be safe enough toWith the latest car models filling dealers'lots,you'll have a hard to overcome the awkwardness.Others teased her.Most ignored her-exceptensure the unicorn's good health.time finding discounted models from the year before.Car dealerships arefor one.Mayeda told the Washington Post that,before last month,she had never less motivated to offer steep discounts from March through May.Instead,Brianna,the class clown,was making the other students laugh,as usualreceived a request for a unicom license in her 21 years at the department plan to buy your car during the fall or winter.You should also research the "Brianna,do you see Molly down there?Would you mind walking downorfor any other mythical beast,for that matter.When Madeline's letter auto you want at TrueCar before heading for the dealership.The site offers there and inviting her to come up here with the rest of us?"arrived,"everybody was just so touched and charmed and just thrilled with information on what people in your area paid for vehicles equipped with theBrianna sighed.I could tell she didn't want to sacrifice preciousit,"Mayeda said.But,she added,if she gets a request for a dragonoptions you want..minutes of her own recess to do what I was asking of her,but I also knewlicense,"I'm referring them to the fire chief."Madeline's letter was aSpring clothingher heart.She often thought of others before herself-a rare character forboon,one that's buoyed Mayeda and her colleagues for weeks,she said.When warm weather makes you want to head outdoors,resist the urge toanyone,much less a kid.Any way,in my opinion,this application is really cute.Don't you think so?do so wearing the latest fashions.You won't find March deals on swimsuits,Knowing this choice was hard for her,I pulled out a D-buck,our class21.What does the author think about this action?Easter dresses or other spring items.To find discounts on clothes of thiscurrency.Though bribery()was not the ideal way to handle this situation.A.adorableB.stupidspring,hold off until Memorial Day weekend.You can also look for onlineI needed her cooperation.C.cleverD.hatefuland in-store savings at Amazon,Macy's,Saks Fifth Avenue and other"Here,I'll pay you for your time."She offered an insincere smile,22.What do you think about the official reply?retailers.grasped the green paper,and headed down the hill.A.It is for real.24.Which things offer discounts in March according to the text?As the rest of the children screamed and laughed,my eyes locked onB.It signs their patience and love.A.Frozen food and new cars.Brianna as she neared the picnic table.Molly could be difficult,and IC.It is really fast.B.Boxed chocolates and new cars.wouldn't have been surprised if she sent Brianna back alone,refusing herD.It makes them awfulC.Frozen food and boxed chocolates.23.Which one might be the suitable title?D.Boxed chocolates and spring clothing.invitation.When she encouraged herself to a standing position,I sighed withrelief.A.A courageous Girl will Hunt a Unicorn25.What does the author advise us to do?B.A girl Asked to Keep a Unicom;Animal Control Said YesA.Register on a site.A minute later,I felt tap on my shoulder."Here,Mrs.D."She handedC.How to Apply for Raising a UnicornB.Attend a holiday event.me the D-buck.D.Weird Demands in Primary SchoolC.Consult people in our areas.“Why?”I asked..,BD.Look for discount information online."I shouldn't keep this."Her eyes fell to her feet,guilt radiating fromThe Best and Worst Things to Buy in March26.Which of the following festivals is celebrated after March?her quiet voice."I don't want Molly to think I only went to get her so IFrozen foodA.Memorial Day.could earn a muck.She's my friend."Grocery store ads aren't the only places to find deals on freezer-sectionB.National Frozen Food MonthA moment later,they were all laughing again,and who should I seetreats.To take advantage of the deepest discounts,combine coupons(C National Chocolate Caramel Dayamong them,laughing for the first time that week?Molly.)from sponsoring brands,such as Dole,Green Giant and Tyson Foods,D.National Chocolate-Covered Raisin Day.28.According to the author,what was Molly like?with grocery store sales.Plus,look for printable savings on Coupons.com 27.If you want to buy somethings to cook,which one might be the goodA.She ignored the jokes from other kids.and EasyHomeMeals.com.Brands participating in National Frozen Foodchoice?B.She felt awkward at being teased.Month will offer more than 180,000 coupons that make frozen food amongA.Frozen foodC.She desired to be accepted by other kids.the best things to buy in March.B.Boxed chocolatesD.She had no energy to make friends.Boxed chocolatesC.New cars29.What distinguished Brianna from other kids?If you desire to give a gift to a friend in March,consider chocolate.D.Spring clothingA.Her clown talent.B.Her cooperation.Two minor holidays in March provide the perfect excuse:National ChocolateC.Her honesty.D.Her kindness.【学普冲刺卷·2023届高三第二次·有听力英语试题·第2页(共4页)】
(Text 9)M:Did they test you for the coronavirus?W:No,I don't have a fever.M:So what did they tell you to do?W:havea cou so they told me to stay at home and not to go to the doctors.M:Yeah.they said the same to my mom because she had a headache.W:I hope she's okay.M:Okay,do you need me to bring anything to you?W:You can't come over.I might be infected.M:I'll drive to your house and leave a box with things you may need at your door.W:Okay.I was worried you would walk round here.M:Normally I would.but not at the risk of meeting someone who is infected.I won't cycle either,which is a bit of a headache.W:1I just need food.I have nothing in my fridge.M:OK.(Text 10)⑦Good evening,everyone..Welcome to“Net Travel'”!After such a long year of work,youmust be eager to get away and have a wonderful holiday trip.In today's show,I'd like to introducean awesome but very economical tour package-a 4-Night All-Inclusive Accommodation Pacageto the Caribbean.The tour package is available from January 5th,2023,to May 20th,2023,and1costs only $1,430 now-that's 50%off.With this package,you can enjoy 5 days and 4 nightsof pure luxury in a sea-view room.The room can hold 2 adults with 2 kids at maximum-perfectfor families.This package means a limitless all-inclusive service,which includes all the meals,entertainment,tours,goif,and baths to the maximum without any worry.However,transportation from and to the airport is not included.Besides,because of the discount offer,thispackage is not combinable with other promotions and does not apply to large groups or weddings.Last but not least,due to the tourist boom,the rooms are booked up quickly.So here's mysuggestion,no more hesitation and book your ideal package now!·20·
修学校oticeYou防lrepositon-o pattern the Austronesian and Indo-European languagesolneonange无wpentth0Language structure is arparent山not so much2gca亚not in the same way,and not in the other two language familics.asideterminedshped by”ayMichael Dun了universal factors.erlined"This"inparPeople n different ways.11thaAph 4?boupoken today worldwie,The grop frert the Max Planek Institute,BWordrrngg developfrC.Why did the rahers analyse the langnges?D.ATfind ou which language family they belonged to.E.Hoaph 6?uires patieB.To find ou whether they hadn nene onsprtsC.To find out how sentences in them were formed.F.ItD.Tofind ouhether they developed the same wayo notG.Yoing?Whatthe yaou the age develpen?第三部yourself.A.It's a natural process.B.It's a cultural process.第一节oo much.C.It's a universal processD.It's a biological process.so dosery35.What can be a suitable title for the text?vide.H thisA.How Languages Changed in History0701:dq21219l126f白处的m.Ag聊0fB.What Rules Language Development ObeysIow fohatC.Historical Context Guides Language Development1photoD.Sentence Structure Determines Language Developmentof a lferent第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)0devel inwoulde researders根据短文内容,从短文后的选项中选出能填人空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。o的)服ofPark.Communicating with NatureinedheThe natural world is amazing.In fact,it is one that you can have aget“conversation”with.noisefamiles36 Apart from the obvious-that it's an enjoyable,the oreuplifting thing to do-you may seek to communicate with nature to benefit yourmental health,for example.beautoun'orc时eWhen you arrive at your chosen spot,sit quietly for a few moments.37then3Just talk in your head as you would to someone you're opening a conversation with.51"Hey,I'm Nikki.How are you doing today?Do you have time for a chat?"Ithawk9doesn't matter what you say,so long as you say it with an open heart,and you makeit clear that youre initing communication.direcd38million ways.You may notice a particular animal or insect cominghimcosrtoyodenergeticaly.You mayoticea yt()orpateheer or of thend.Beindful f what's gongonphotearOundyou,bepartoftcnaturalworid-yotilsoonnotices0manywaysiawhichwholyour answers may come.英语试题第7页(共10页)59
基础题与中考新考法·九年级·全一册·英语故,这些西瓜本来会因为破损而被丢弃,但在野Ⅲ.【主旨大意】本文是一篇说明文。文章主要生动物救助工作者Leslie Greene的努力下,这介绍了生活中的不确定性会给我们带来截然不些西瓜成为野生动物们的美食,这一意外事故同的两种结果,以及我们应该如何正确看对生有了温馨的结局。活中的不确定性1.100 watermelons1.happiness【解析】分析句子结构可知,空前2.She wanted to take them to her wildlife rescue有our,空处应填名词。故填happiness。house.2.discoveries【解析】分析句子结构可知,空3.They felt thankful to the fruit company.前有“more chances and'”,空处应填可数名词4.Then wildlife rescue worker Leslie Greene came复数形式。故填discoveries。up with a perfect method for this.3.our 4.Although 5.sold5.作为回报,该公司决定向她提供他们不能再一材多设问销售或使用的任何产品。第5课时Section B 2a~2e【主旨大意】本文是一篇说明文。文章主要介绍了在跑步运动中可能会出现一些突发事件,为语篇练词句避免受伤,文章给出了四条建议。旨在引导我I.【主旨大意】本文是一篇说明文。文章主要们避免在运动中受到伤害。Unit介绍了人们在愚人节曾经开过的三个玩笑。第1.C【解析】根据空处前一句“Because it12一个是关于意大利面的,第二个是关于减肥的doesn't need to prepare many things.”可知,此水,第三个是一位男子向女友求婚的故事。文处描述跑步运动的便捷。故选C。章旨在告诉我们,开玩笑要有限度,不是所有的2.G【解析】根据本段小标题“Wear right玩笑都能愉快收场。shoes and clothes'”可知,前面讲了选择合适1.all/different kinds of 2.announced的跑步鞋,后面应该讲合适的服装。故3.had disappeared 4.lose weight选G。5.end up 6.fooled3.A【解析】根据本段第一句开头的“WamⅡ.【主旨大意】本文是一篇记叙文。文章讲述的up exercises'”可知,本段主要内容是讲解运动是一位盲人和一位下肢残疾的乞丐由于争夺食物前的热身。故选A。在森林里互相打架。有一天森林里起了大火,下肢4.F【解析】根据本段小标题“Proper running残疾的乞丐不能跑而盲人又看不清道路,最后盲人fom”可知,本段主要讲正确的跑步方式。故背着下肢残疾的乞丐迅速地逃离了火场。文章通选F。过这个故事告诉了我们合作的重要性。5.0【解析】根据空后“Try running for 11.hisminute,walking for2 minutes”可知,此处a建2.canceled【解析】分析句子结构可知此处缺议以跑步和走路混合的方式锻炼。故选D。少谓语动词。根据空白处前面的was并结合拓展设问备选词汇可知cancel的过去分词形式符合1.the proper support语境,构成被动语态。故填canceled。2.doing warm-up exercises3.believable【解析】分析句子结构可知此处缺3.30/thirty少形容词作表语。根据句意并结合备选词汇4.suggestions/tips/advice可知believable符合语境。故填believable5.take a pair of right running shoes before4.stop 5.quicklyrunning/warm up seriously...64万唯九年级QQ交流群:551549843
2024届高三教学质量检测英语试题全卷满分150分,考试时间120分钟。注意事项:1答题前,先将自己的姓名、准考证号填写在试卷和答题卡上,并将条形码粘贴在答题卡上的指定位置。2请按题号顺序在答题卡上各题目的答题区域内作答,写在试卷、草稿纸和答题卡上的非答题区域均无效。3.选择题用2B铅笔在答题卡上把所选答案的标号涂黑;非选择题用黑色签字笔在答题卡上作答;字体工整,笔迹清楚。4.考试结束后,请将试卷和答题卡一并上交。5.本卷主要考查内容:高考范围。第一部分听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1.How much will the man lend the woman?A.3 dollars.借B.5 dollars..C.8 dollars.2.What will the weather probably be like tomorrow?A.Sunny.B.Cloudy.C.Windy.3.What did the woman do during the Spring Festival?A.She met old friends.B.She just stayed at home.C.She had a trip with her family.4.Where does the conversation-probably take place?A.In the classroom.B.In the dormitory.5.What are the speakers mainly talking about?,假C.In the canteen食堂A.Anters.B.Antarctic animals.第二节(共15每小题1.5分,满分2.5分)C.Antarctic environment.听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。6.What does the man think of the woman's daughter?A.Hard-working.B.Creative.7.What does the woman's daughter study at university?C.Determined.A.Biology.B.Chemistry.C.Music.【高三英语第1页(共8页)】24186C
quiet after that?Just like your stomach,your mind is hungry.But it never lets youknow,because you keep it busy thinking about your dream lover,your favorite star andmany such silly things.37 When mind looses its freedom to grow,creativity gets afull stop.38 Now why reading and not watching TV?Because reading has been the mosteducative tool used by us right from the childhood.Just like that to develop other aspectsof our life,we have to turn to reading.Once you read a book,you just don't run youreyes through the lines,but even your mind decodes()it and explains it to you.Theinteresting part of the book is stored in your mind as a seed.39 It,if used manytimes,can help you link and relate a lot of things,of which you would have neverthought!Actually,I had a problem in speaking English fluently,but as I read,I couldimprove significantly.I am still on the path of improvement to quench()my thirstfor satisfaction.So join me and give food for your thoughts by reading,reading and morereading.40A.This is nothing but creativity.B.Go,grab a book,and let me know.C.So it silently begins to focus 'on your needs and never lets itself grow.D.Hunger of the mind can be actually satisfied through extensive reading.E.You have numerous books which will answer all your "How to?"questions.F.Now this seed is unknowingly used by you in your future to develop new ideas.G.This might be the reason why we humans are the most developed of all living species.第三部分语言运用(共两节,满分30分)第一节(共15小题;每小题1分,满分15分)阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。When Aiden asked me to accompany him on a camping trip,I pictured a wooden cabinwith a fireplace.Imagine how my 41 image of camping became a nightmare(when Aiden and his brother,Lebron,42 with a truck filled with camping supplies!I did pack a backpack,as instructed,but I had no idea we were going on 43training!Lebron,ever so 44,hurried me to get in so we could leave the noisy citybehind us.Ahead,the mountains came into view bigger;the trees were 45.Atleast the weather was 46-cotton candy clouds dotted the deep blue sky.高三·英语第7页(共10页)》
pore,where it was determined that about a third of the people who die of lung cancer each year were women who never smoked,but got it from cooking.He points out that while we have plenty research on the impact of PM2.5 outdoors,there is very little on the health impacts of these particles when they are generated inside the house.He says that we don't really know how the particulates are affecting us,and we have no idea of how effective sealed covers are. The retired scientist Max Sherman says,"The problem now is the various rating systems that are out there will tell you what the power is or what the flow rate is but not how good it is at capturing the particulates,which is what you really care about. I don't know whether it is better to eat a raw vegetable diet.
第二部分 阅读(共两节,满分50分) 第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分) 阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳 选项。 A BKLYN House Hotel This hotel features works by Brooklyn artists.The 116 rooms are of good value-Manhattan is only 20 minutes away by taxi or subway.The immediate surroundings feel urban-the ho- tel is by a high-rise public housing project while the nearest com- mercial street is under elevated subway tracks-and Bushwick's best bars and cafes/restaurants are nearby. Doubles from $99,room only.Tel:718 388 4433
tions,such as at school and in interviews.Some people think that British pupils leaving school are not as good at using langua- ges as pupils from other countries,partly because they don't spend much time talking in class.There is some reason for being concerned about the levels of fluency and willingness to speak in public,even if "public"just means in front of the rest of the class.The government committee is made up of people from the world of business,education,sports,the arts and the media.It will be chaired by the news announcer,Trevor McDonald.He is a widely respected and popular figure.
C.Through bone marrow stem cells. D.Through a protein made by CCR5. 33.What can be learned from Deng's study? A.Researchers failed to rid HIV virus completely from the patient. B.CRISPR-Cas9 has been used on different HIV patients. C.Cells with genetic mutation can resist HIV infection. D.Scientists deleted CCR5 from stem cells of the patient. 34.What can we know about gene-editing technology? A.It is a mature technology. B.It is supported by the government. C.It helps cure blood-related diseases efficiently. D.It continues to perform well in clinical tests.
t
1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语(1-5)答案
第二部分 阅读(共两节,满分50分) 第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分) 阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳 选项。 A BKLYN House Hotel
2、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案
第二节(满分25分) 阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之 构成一篇完整的短文。 It was a Saturday in June,1988.Out of a 16-year-ol
3、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案
1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案
第二节(满分25分) 阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之 构成一篇完整的短
4、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案
B.Work as a programmer. C.Travel around the world. 听第7段材料,回答第8至10题。 8.What will the man do in Chicag
5、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案
Considering that you have much experience in organizing similarly projects,I am wondering if you cou
1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语(1-5)答案
1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语(1-5)答案
第二部分 阅读(共两节,满分50分) 第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.
2、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案
第二节(满分25分) 阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之 构成一篇完整的短文。 It was a Saturday in June,1988.Out of a 16-year-ol
3、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案
1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案
第二节(满分25分) 阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之 构成一篇完整的短
4、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案
B.Work as a programmer. C.Travel around the world. 听第7段材料,回答第8至10题。 8.What will the man do in Chicag
5、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案
1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案
第二节(满分25分) 阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之 构成一篇完整的短
1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语(1-5)答案
t
2、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语(1-5)答案
pore,where it was determined that about a third of the people who die of lung cancer each year were
3、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案
1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案
1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案
<4、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案
第二节(满分25分) 阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之 构成一篇完整的短文。 It was a Saturday in June,1988.Out of a 16-year-ol
5、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案
Considering that you have much experience in organizing similarly projects,I am wondering if you cou
动语态,故填was given。57.carefully。.考查副词。设空处在句中作状语,应使用副词;故填carefully。58.done。考查动词-ed形式。设空处在句中作后置定语,修饰survey,且do与survey之间为逻辑上的动宾关系,应使用动词-ed形式,故填done。59.that/which。考查关系代词。设空处在句中引导限制性定语从句,指代先行词way,且在从句中作主语,故填that或which。60.easier.。考查形容词的比较级。根据语境可知,设空处所在部分意为“这让拖延变得容易得多”,且设空处前有much修饰,应使用形容词的比较级,故填easier。61.Researchers。考查可数名词的复数。researcher意为“研究者”,是可数名词。设空处在句中表示泛指,应使用可数名词的复数,且位于句首,故填Researchers。62.to。考查介词。lead to…导致…。3.and。考查连词。根据语境可知,increased rates of anxiety and depression、less sleep和lower grades之间为并列关系,指出拖延症可能导致的危害,因此设空处应填并列连词and。64.achieving。.考查动词-ing形式。设空处在句中作介词from的宾语,应使用动词-ing形式,故填achieving。65.to stop。考查动词不定式。Itis+ad.+to do sth.做某事是…的。[本套试题复现的教材词汇有:author,,helpful,,first day,.butterflies in one's stomach,nervous,,campus,embarrassed,activity,course,traditional,take part in,exploration,perform,depend on,exam,senior,topic,attention,classmate,curious,suggestion,various,opportunity,improve,fitness,pressure,failure,club,view,struggle,specific,schedule]
1、2024安徽省新高考模拟卷·A区专用 JY高三模拟卷(六)6物理·新高考(安徽)答案
1、2024安徽省新高考模拟卷·A区专用 JY高三模拟卷(二)2物理·新高考(安徽)答案
1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案
2、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案
第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分) 听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题 中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位 置。听每段对话或独白前,你将
3、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案
Life-size sculptures under the water-accessible primarily to divers and snorkelers-are part tourist
4、2024安徽省新高考模拟卷·A区专用 JY高三模拟卷(六)6地理·新高考(安徽)答案
1、2024安徽省新高考模拟卷·A区专用 JY高三模拟卷(五)5地理·新高考(安徽)试题
1、2024安徽省新高考模拟卷·A区专用 JY高三模拟卷(二)2物理·新高考(
5、高三2024普通高等学校招生全国统一考试·模拟调研卷(二)2生物HEB试题
1、2024届高三全国100所名校AB测试示范卷·化学[24·G3AB(新高考)·化学-LKB-必考-HEB]五试题
100所名校高考模拟金典卷·化学(六)23新高考JD化学


数学)
答案)
1答案预览)
3答案)