首页 一百所答案
  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    50.relevance考查名词。设空处作宾语,且意为“关联”,故填relevance。Our school is locating at the centre of Beijing,that is one of the largest schools in the city with about 200短文改错teachers and over 2,000 students.Our subject include Chinese,English,maths,physics,history and so on.locatedwhichMost of us paid great attention to the study of English,Chinese and maths because we are very important in thesubjectstheypayWe take specially interest in English.Although we have spent much time on it,butuniversity entrance exam.specialwe still find it's difficult A learn the language well.In the afternoon,when class is over,we enjoystay atstayingtoschool for about one hour to take exercise before leaving at home.for书面表达One possible version:Dear Mr Brown,I am writing to invite you to watch a Chinese martial arts show with me.I visited you this morning with thesame purpose but it was a pity that you were out.The shows will be on every Saturday of next month.You willbe able to not only watch an amazing and thrilling live performance but also learn some movements on the stageif you are interested.When will you be available?Please let me know so that I can buy tickets in advance.I am sincerely hoping that you can accept my invitation.I am looking forward to your reply.Yours,Li Hua

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    20.What's the purpose of making the announcement?A.To introduce a running race.B.To describe a beautiful park.C.To encourage a healthy lifestyle.第二部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题,每小题2分,共30分)阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。AThe Duke of Edinburgh's Award has picked some activities to help build confidence,independence and adaptability among youngsters.Set yourself a physical challengeLearn survival skills at Sani Resort on Greece's Halkidiki coast.The activity is sponsoredby the Bear Grylls Survival Academy.Lessons include ways of hiding outdoors,seeking routes,building boats and finding food in the wild.Price:f33.50 per day,per person.Spend time in natureHead to Ecuador's Mashpi Lodge to experience about 6,200 acres of cloud forest in anexcellent reserve of this country,flying through the treetops on the Sky Bike and DragonflyCanopy Gondola.The tour is guided by Mashpi's team of local naturalist guides.Price:f 1,030 per room per night,including transfer from Quito and all meals and guidedactivities within the reserve.Out-of-Ecuador tourists need to pay for flying.Travel somewhere newIt can be particularly rewarding for young people when they step out of their comfort zone.There's nowhere better than the wilds of South Africa.Scott Dunn's teen programme offers anAfrican adventure with two unforgettable experiences to observe wild animals,including a tripto Marakele National Park.Price:f6,000 a person.Experience a digital detox(脱瘾)Join Metropolitan Touring's journey to the Galapagos Islands.Twin it with a digitalswitch-off,book day trips with expert guides,and travel around the active Sierra Negra volcano.Activities include heading to Santa Cruz Island on the hotel's boat,diving and surfing.Price:f 2,730 per person,double occupancy,including all accommodation,returninter-island flights,tours and meals.21.Which of the following is NOT included in the charge for the travel to Mashpi Lodge?A.International flights.B.Changes of vehicles.C.Guided activities in the reserve.D.Diets during the travel.高三英语第3页(共11页)

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    19.What made the speaker feel better?Being respected by everyone.3Going out to have some food.C.Teaming up with classmates.20.Which of the following does the speaker consider a treasure?A.Her dear friends.B.Her awesome works.C.Her improved skills.第二部分阅读(共两节,满分50分)第一节(共15小题每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。A5 amazing books about animalsGo wild with this wonderful selection of funny and inspiring stories.When the Sky Fallsby Phil EarleDuring the Second World War,Joseph finds himself at a rundown city zoo where he strikes upa strange friendship with Adonis,a strong silver-back gorilla-but what will happen if a bombhits?This wonderful adventure deserved to be read.Llama(美洲g驼)on a Missionby Annabelle Sami;illustrated by Allen FatimaharanIn the second brilliantly silly book about Yasmin and her guardian Llama,Levi,Yasmin setsout to help her friend Ezra tackle the struggles of school life.With Levi getting them all intotrouble,there are plenty of funny adventures in store.The Book Catby Polly Faber;illustrated by Clara VulliamyMorgan is a cat who lives in London,and finds a home at a publishing house.Soon he's thebestbook cat in the business--then the Blitz(伦敦大爆炸)begins.This wartime tale is based on awho made his home at the ofces of publisherabrPaber inPax,Journey Homeby Sara Pennypacker;illustrated by John KlassenIn the sequel to the much-loved Pax the fox,Peter and his beloved pet fox are now leadingseparate lives,but when one of Pax's kits(falls desperately ill,he turns to the one human heknows he can trust to help him.This is a powerful and heartwarming story.【高考冲刺试卷(二)·英语第3页(共12页)】

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    信息卷·新高考英语(四)faces a rough situation on grassland ecology.70 percent ofheritage railways,adventure parks,etc.可知,Visitorits grassland remains damaged to various degrees,saidAttractions这个领域包括手工艺和手工制作项目。Tang Fanglin,an official with the National Forestry and故选C。Grassland Administration."The task of grassland protec-23.B【解析】细节理解题。根据Our aim中there is ation and restoration is still difficult,"Tang noted.Accord-minimal amount of advertising which is necessary toing to an earlier plan on forestry and grassland protection,cover the running costs and investment made in the siteChina aims to ensure the country's grassland vegetation可知,此网站并不拒绝刊登其他广告,但仅仅是为了coverage at around 57 percent by 2025.Tang said develop-维持网站的运转,对广告的数量是有限制的。故ment plans on grassland protection and restoration will be选B。set up to detail key tasks of the campaign.乃China started and pushed ahead with its land-greening【语篇导读】本文是一篇说明文。文章通过引用权efforts in 2020.The country improved the ecology of 2.83威人士和机构的科学论断及实验事例来说明游泳前限million hectares of grassland and carried out desertification制饮食是没有必要的,从而打消了困扰人们多年的prevention-and-control work on over 2.09 million hectares顾虑。of land last year,official data showed.24.C【解析】词义猜测题。上文提到“Scouting for1~5 CACBB6~10 BBACCBoys”警告人们游泳前90分钟内吃东西会造成严重11 ~15 ABCAB16~20 AACAC后果,然而Peter Wernicki医生否定了这种说法,由第二部分阅读此可知“an old wives’tale”的含义是“无稽之谈”,故第一节选C。25.A【解析】推理判断题。第六段介绍了20世纪60【语篇导读】本文是一篇应用文。文章介绍了tour年代针对这一问题人们开展了各种研究,特别是ist.me.uk这家英国旅游信息网站的服务宗旨及为国外1968年科学家通过实验成功证明了游泳前限制饮游客提供旅游相关信息和链接。食是错误的,所以作者采用了例证的手法。故选A。21.A【解析】推理判断题。根据文章内容和写作目26.C【解析】细节理解题。根据第四段According to的判断,这是一篇介绍和推广旅游信息查询网站的the myth ..Whatever,inadequate blood supply can广告类应用文。故选A。cause muscle cramps.可知,根据这个荒诞的说法,供22.C【解析】细节理解题。根据Visitor Attractions血不足会导致肌肉痉孪。故选C。visitor centers,arts,crafts,theme parks,museums,.27.B【解析】推理判断题。文章通过引用专业人士的·3新高考

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    邮发代号:21-104nglish英语围极高三新课程Weekly本报在全国教辅类报纸出版质量综合评估中名列前茅2021-2022学年第6期山西师范大学主管山西师大教育科技传煤美团主办英语周报社编辑出版社长徐文伟总编辑:刘永使国内统一刊号:CN14705)网址:h仰wew0m总第3598期2021.8.6星期五HORIZON长版主题语境:人与社会一科学与技术★★★☆☆Words:about 390 Time:5 minutesn the modern era,cars are"Airo isn't simply another electricthroughout cities.Themeant to do much more thancar that doesn't pollute the air.charging ports are designed报高中_just travel from point A to pointInstead,using the latest HEPA-filterto last,being built from durable”为B.Consumers want comfort,technology,it goes further byindustrial materials and自主活车efficiency and sustainable designcollecting pollutants from other carsincluding a retractable(可收回而篇导Heatherwick Studio's conceptas it drives along.wire for tidy storage.式electric car,Airo,covers all threeIn addition,Airo pushes the"Transportation and mobility、材料轻易还Designed for car brand(品牌)IMboundaries of how a car is equippedare not only going through aMotors,Airo was revealed at theby providing a customizable designtechnological revolution but also a良的语AiroSmall yet luxurious,this carsocial one,"Stuart Wood,partner富多彩有哲理转变成recent Shanghai Motor Show and isa concept that offers an all-electricpromises a comfortable life on theand group leader at Heatherwick全面培仅是design,resulting in zero emissionsroad.The front seats can turn to faceStudio,said."There's a newTaking it one step further,Airo isthe back,and a folding table forgeneration who expect a car to do备品格个dining or playing games can connectso much more than just offer,使学生款equipped with advanced technologythat actually cleans air as it runsthe spaces.Even without the tabletransportation from one place to人生观、直观!功能房this area can be used as a room.another;they want a device thatbeneath the car.Thomas Heatherwick,founderThere's also the option to playexpands upon their functional needs非常灵of Heatherwickgames on the foldaway screen orand meets their values.Until now.动Studio said.turn the seats into a double bed.the functionality of a car has beennarrowly defined as a luxury that订阅汽Privacy isn't an issue with the latesttechnology in glass.none of us can afford to continue吧!Airo isn't the first vehicleusing.We designed Airo todesigned by Heatherwick Studiore-imagine the lifestyle-car-订阅信息which has previously developed a-environment balance."London city bus and a tourist boatFrom:https:/inhabitat.com邮发However,this is the first car the teamFind the words in the text that fithas put together,and it's set to hitthe following descriptions.21-108the production line in 2023.n.a gas or other21-109In addition to Airo,which offerssubstance that is sent into the airautonomous or driver-controlled(in paragraph 1)21-110options,Heatherwick Studio3adj.able to last along time without becoming阅详情designed a charging station报官方微信that could soon be seendamaged (in paragraph 5)3▣▣官方微英语周省太原布音报本报采编中心2号周社c接,A》0Cn二维码,即可听可读可练。微信小程序的主要功能有:听力播放口语练在熊答评作文图共26期,定价390元,有听力磁带,每盘定价10.00元。投稿地址:山西省太原市晋阳街202号英语周报社邮端:030006电话:0351-7773955 E-mall:gabe@e351-73356

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    参考答案及解析参考答案及解析,英语专项提分卷(新高考)、·英语专项提分卷(新高考)·L.B【解析】上文“Cooking up a favorite meal helps youhas to costny reoranize to stopthe declining来,关梅是担忧的。故选入。大天青increasing threat of extinction..即该段主要围绕澳大利可知,striving的意思是挣扎。故选C。8.C【解折】推理判断题。根据第一段Gumei,,a65.亚土著语言面临的灭绝威胁进行讲述的。故选C。forget about any of the issues you were focused on duringthe day.."说烹任一顿喜爱的美食帮助你忘记白天关4.D【解析】主旨大意题。根据最后一段第一句Nyerwman of the Dong cthne outhe inhr1l.D【解析】细节理解题。根据第四段Anne Martin注的一切事物。该空承接上文,B项“相反地,你的注Auntie's,regular customers are very important to itssurof the Grand Song of Dong(何族大歌),ao。Indigenous languages are not just a means of com-bheritage in China.第四段中Guanmei hasmunication,they express knowledge about everything:意力会集中在制作美食上”切题,故选B。算1vival and development.、第三句“For a long time,oldercustomers have kept bookstores alive,”he said..及第五ben singing the Grand Song f ongallher ieinLaw,geography,history,family and human relation-2.C【解析】从后文的内容可以得知该段主题是喜欢ships,philosophy,religion,anatomy,childcare,烹饪可以让你与不同文化、不同俗和传统的人们分句Another reason of Auntie'slongevity(长寿)isher a famous singing teacher n er hometow and nearby享共同的兴趣爱好,从而形成一种连结。故这一段的Northwest culture,which Waite said encourages newareas..和第五段Kind-hearted,Guanmei has been volu.health,caring for country,astronomy,biology and人段落标题应该是“烹任是一种全球化的通用语言”,ways of thinking and the diversity of ideas..可知,最后teering to teach the Grand Song of Dong to the Dong chilood.可知,在她看来,土著语言不仅仅是一种交流段主要讲述的是Auntie's长寿的原因。故选D。dren for over30yeas.可知,本篇文章主要是介绍了为)手段,还表达出了包罗万象的各个领域的知识。故故选C。A。关延醉诗一己中了侗族大歌能够得到传承,一位普通女人所做的努3.E【解析】上文“Eating out as a cook allows you toB【语篇导读】本文是一篇说明文。文章展示了一个力。故选C12.B【解析】主旨大意题。通过阅读文章可知,文章taste surprising ingredients in dishes.”说作为一名厨女人为保持侗族文化的活力所做的努力。C站牧因更田国首段揭示了文章的主旨要义,The International Moth,师,外出就餐可以让你品尝到菜肴中令人惊讶的配5.D【解析】细节理解题。根据第二段中The way【语篇导读】本文是一篇说明文。文章主要讲述了er Language Day is on February 21st and it was created料。该空承接上文,E项“你会受到激发,在自家厨房Dong singers use their vocal cords (is different国际母语日的相关内容。by the United Nations to help preserve indigenous lan-完里尝试烹任饭店里的菜肴”切题,故选E。藏】:Qfrom how formally trained singers do.It is a folk chorus9.A【解析】词义猜测题。分析画线单词所在句Everyguages around the world.即文章主要围绕“国际母语4.A【解析】上文“This might not excite your non-cookwith multi-parts,no conductor,and no accompaniment.two weeks a language disappears,taking with it an entire日”这一为了保护世界各地的土著语言的节日而讲friends and family,but for you,it's a great way to learnOrganically growing from their natural surroundings,it isculture's heritage and thus diminishing the world's cul-述的,并在后文段落讲到了其起因和目的。选项Band improve.”说这可能不会让你那些不做饭的朋友recognized internationally as“the sound of Nature”,可turadiversity.可知,句中“hus”意为“因此”,由此可"An Introduction of International Mother Language和家人兴奋,但对你来说,这是一个学和提高的好知,侗族大歌是源自于从自然环境中所得到的灵感知,diminishing theworld'scultural diversity为之前句Day.(国际母语日简介。)”贴合文章主旨要义。故方法。该空承接上文,A项“出去吃饭变成了另一种所以被称为自然之声。故选D。Every two weeksa language disappears,taking with it an选B。体验。”切题,故选A。6.C【解析】细节理解题。根据第三段第-句Beforeentire culture'sheritage造成的结果,结合之前句含义o正4通线动自▣钻▣5.F【解析】下文“As a cook,you have leamned to addthe Dong people had a writing system in 1958,the Dong为“每两个星期就有一种语言消失,整个文化遗产也重族激尊定而去技战提culture,their history and stories were all recorded byyour own personal tastes to recipes through extensive trial随之消失”,由此可推知,语言消失,就会造成该语言means of songs.可知,歌曲在侗族的文化中意义重大.汉馈意见有奖代表的文化的消失,进一步会造成世界文化不再那么and error.There are no limits for you when it comes toputting a new take on a traditional favorite,because,for故选C。多样性,即,世界文化多样性的减少。由此可推知,画第二部分七选五型阅读专项练7.A【解析】推理判断题。根据最后一段中Decadeyou,cooking is all about creation.”的意思是作为一名later,the Dong children out of the village migh ko线单词“minshng”应是“减少”含义,与选项A七选五型阅读专项练(1)厨师,你已经学会了通过大量的尝试和错误将自己的nothing about Grand nWehould domn“decrease(减少)”表达含义一致。故选A。now.It's our mission.What is onces mighbe10.C【解析)主旨大意题。通过阅读第三段内容可个人口味添加到食谱中。对你来说,对传统的最爱进forever,added Gunmi..可推知,对于侗族大歌的未知,该段第一句为该段主旨句,Like languages around【语篇导读】本文是一篇议论文。文章主要讲了喜the world,indigenous Australian anguagesre under欢花时间在厨房的人都知道,在经历了艰难的一天后,行新的诠释是没有限制的,因为对你来说,烹饪就是·12亲手制作美食这有助于他们缓解压力。】。创造。所以该段的段落标题是你可以自己通过尝试·13.实验,根据自己的喜好在传统美食的基础上创造新的

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    groups should be avoided.Unless you ensure proper socialCOVID-19 symptoms,he or she should stay alone.We will信息,在文中找到相对应的细节信息。题干中的关是这一行为也会让树木面临患病的风险。同时,随着distancing,it is best to rethink the event and wait for a saferreview each situation individually to assess the best way to键信息一般不会与原文中的语句完全相同,而是对“精灵门”情况的恶化,生锈的钉子暴露在外,也会给路opportunity.Please keep informed of your local news andmanage the situation.Any student experiencing serious health原文语意进行了转换,所以作答时需要将在文中找人和动物带来潜在的伤害。school announcements.Although our students understand thatproblems such as difficulty in breathing should seek medical到的信息与选项进行对比,并进行简单的判断,从24.B【命题意图】考查写作意图this would be a unique year for exchange programs,we stillattention immediately.Please do not hesitate to contact us而快速、准确地做出选择。【解题思路】通读全文可知,文章第一段通过讲述作者place our students'safety in the first place.In addition,with any questions or concerns22.C【命题意图】考查推理判断。的孩子们在徒步旅行中的奇遇引出“精灵门”这一话please remember that if a program participant is experiencingThank you.【解题思路】根据文章第三段中的“Glenwood Hot Springs题,紧接着下文围绕着“精灵门”数量的增加、各方对22022年普通高等学校招生全国统一考试·预测卷Resort is home to the world's largest hot springs pool and“精灵门”的态度、“精灵门”产生的危害及作者的观点the site is kid-friendly and doesn't require reservations."展开阐述。故选B。英语(二)和第五段中的“Similarly,it also appeals to families with25.A【命题意图】考查细节理解younger children to have fun here."可知,Glenwood Hot【解题思路】细节理解题。根据文章第二段中的“Over[念南本套议卷坚持2021年高考英语全国卷的命题原则,皇特“立德树人、服务选材、引导教学“的高考核心功能,对202年商考Springs Resort和Lower Browns Canyon两个景点的共同the past year and a half,there has been a noticeable英语试题有一定的预测性和导向性。命题人紧扣人与自我、人与社会、人与自然三大主题语境进行选材。试题选村广泛,体栽多样,之处是它们都适合带孩子去游玩。故选C。increase in the number of fairy doors appearing along贴近考生生活,含有社会热点和新科技篇目,同时加强了对中华优秀传统文化的传播,体现正能量和德智体美劳全面发展的导向23.C【命题意图】考查细节理解。urban trails.”可知,在过去一年半的时间里,城市小路作用。【解题思路】根据文章第四段中的“It is open all day上出现的“精灵门”的数量明显增加了。故选A。本套试卷语篇材料的难度与2021年高考芙语全国卷基本持。阅读篇介绍了利用人工智能可以生成新歌词的实时系统,属于难度较大的说明文。设题尤其强调对文章主旨和关键信息的理解,考生不仅要从文章中提取具体信息,还要充分领会作者的every day and costs $25 per vehicle to enter the park."26.D【命题意图】考查细节理解。【解题思路】根据文章第四段中的“Where fairy doors言外之意。阅读D篇属于社会热点活题,如何区分普通流感和新冠肺炎,命题方面强化对批判性思维能力的考查,如分析写作手可知,Great Sand Dunes Park and Preserve的特别之处have appeared,they have often been nailed into trees法和归纳文章主旨大意,要求考生进行远辑推理的同时进行归纳和概括。完形填空讲述了“长城守护者”的执着与坚持,选材体现在于车辆进入公园要收取费用。故选C。中国元素的同时,更强调培养考生的爱国情怀。总之,整套试卷在考查考生综合语言运用能力的同时,充分发挥了育人功能和积长难句分析If you're staying in Aspen,you can makeleaving tress at risk of disease..”可知,“精灵门”经常被极导向作用。the trip to Independence Ghost Town,where you'll find钉在树上,这会让树木面临患病的风险。所以该组织empty stables,an old general store and remains of cabins.反对“精灵门”的一个原因是“树木有遭受健康问题的【答案速查】第二部分阅读分析:本句是主从复合句。正引导的是条件状语从句;风险”。故选D。78910whee引导的是非限制性定语从句,从句修饰先行词27.C【命题意图】考查推理判断。A第一节Independence Ghost Town,其中where在该定语从句中充【解题思路】文章最后一段第一句首先表明了作者的16171819A当地点状语。态度:自然环境中有足够多的奇迹可以让孩子们开体裁:应用文主题:人与自然—美国科罗拉多州的景心,不需要“精灵门”这样额外的装饰物使其变得有26270030点介绍句意:如果你待在阿斯彭,你可以去独立鬼城旅行,在那里趣。第二句则是提出让孩子们体验大自然的奇妙的【语篇导读】本文主要介绍了美国科罗拉多州四个有代表你将会发现空的马厩,一家古老的杂货店和小木屋的36性的景点。残骸具体做法。由此可推断出,作者在最后一段提出的建G21.D【命题意图】考查细节理解。词汇积累adventurous adj.有冒险精神的;大胆开拓的议是父母要让孩子们体验大自然的奇妙之处。故4110150【解题思路】根据文章第二段中的“Located at11,000abandoned adj.被离弃的;被遗弃的;被抛弃的选C。feet,this town sees tons of snow each year and isaccessible ad山.可到达的;可接近的;可进入的;可使用的;therefore only accessible in the summer months.”可知,可见到的surround..围绕;环绕requirev.需要;依靠,体裁:说明文主题:人与社会一生成歌词的实时系统ABD独立鬼城位于11000英尺高的地方,每年都会看到大依赖【语篇导读】本文主要介绍了研究人员研发的可以生成歌56.countless 57.What 58.to prevent 59.dug量积雪,因此游客只能在夏季去游览它。故选D。词的实时系统LyricJam。该系统使用的人工智能系统60.forming 61.while 62.are surrounded位技巧点拨解答细节理解题时应做到:准确查找,体裁:说明文主题:人与自然一城市中的“精灵门”可以根据现场乐器的演奏生成歌词。同时本文还介绍63.into 64.unity 65.themselves巧妙转换,简单推断。首先可以根据题干中的关键【语篇导读】城市中的“精灵门”给孩子们带来了欢乐,但了该系统的工作原理和使用情况。D9卷(二)·英语D10卷(二)·英语

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    recompnes more bananas when they gow only nedesign30教学31札记which means they can make more money.But as all Cavendish bananas are genetically the samefor the banana industry.,rise towhen a disease such as TR4 strikes,they are all eqally weak.esDale,pofe ho studies pantdisesisworking with a team of sctworks.iekind f hTh the firat ime in historyate the artHe habv dgerefindyb risiscould historyence he hapeat itself again in decades to come?"Dale says.more beau15.What can we know from paragraph 1?B.Banana plants are at great risk.19.A.muA.Bananas will be cheaper.D.Bananas are in great need.20.A.avC.Bananas will be less fresh.21.A.re16.What makes the farmers fail to treat TR4?22.A.chA.TR4 infects the leaves of banana plants.23.A.o1B.They have planted too many bananas.24.A.dC.TR4 is a newly-found disease this year.D.They need more than half a year to track it.25.A17.Why do large companies plant Cavendish bananas?26.A.A.To make more profits.B.To advertise a type.27.yC.To avoid storm damage.D.To resist Panama disease.28.A18.What does Dale want to express in the last paragraph?29.AA.Banana crisis may happen again.30.AB.We should hold a positive attitude.31.AC.We have to learn from the past.32.AD.Today's banana crisis can't be dealt with.【答案与解析】33.A本文介绍了香蕉所面临的问题」【答案上15.B根据第1段第3句可知,香蕉正面临灭绝的危险。16.D根据第2段第5、6句可知,蕉农需要半年以上的时间才能发现TR4,到那时,这种病已经很难治疗了。19.Cl7.A根据第3段可知,种植公司种植同一品种香蕉(Cavendish香蕉)可以获得更大利润。20.D18.A根据文章最后一句可知,香蕉危机可能会再次发生。21.B三、完形填空(共15小题;每小题1分,满分15分)22.C阅读下面短文,从每题所给的A,B,C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。23.BGabi Rizea,a former forest engineer from Craiova,Romania,became a carver completely byco24.Dincidence.Three years ago,after purchasing himself a new chainsaw ()he started "playing25.Awith it on a block of 19 he had in his workshop.He 20 carving a human face into the wood,26.Eand to his 21 it tured out pretty good.He liked using the chainsaw for art,so he kept 2227.his skills.Today,he iss goodat it that he is 23 by local authorities to work his magic onthe28.old tree stumps(树桩)in the local parks.29.He sometimes drws the sketches of the designs he wants tocarve,but in most cases,the wod30.just doesn't match his24 He has n choice but t in order to match the 26availa1.ble.Gabi'smostcrio Water Pourng Bucketamasterpiece carved from23384h tree.After he that half the stumpas oten,the artist knew that the middle part of hiI22新·G3ZC英语-R-HAN)

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    16.What did the man do for going home?A.He got on a bus as soon as he could.B.He pushed his way home at midnight.C.He waited for a while and took an extra bus.听第10段材料,回答第17至20题。17.Who writes the letter?A.An Editor.2318.What do of the students think about taking physical exercise every day?B.A student.AC.A teacher.A.Taking physical exercise can do harm to us.B.Taking physical exercise can benefit to us,C.Taking physical exercise can make us study better.19.How many students support taking physical exercise every day?peopA.No one of the students.thereB.Minority of the students.looked aC.Majority of the students.There's20.What's the author's opinion of taking physical exercise?and wasA.Taking proper physical exercise.went looB.Taking much physical exerciseNowC.Never take physical exercise.kindness第二部分:阅读理解(共两节,满分40分)harsh wir第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)free this阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A,B、C和D)中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑,the openwalked baAIreland:Beauty and a Long History of Separationas if thisIreland is home to ancient kings and chiefs,giants and fairies.For years it has existed as two24.Why cIrelands,and Brexit(could worsen that division.Discover the lively cities of Dublin andA.TheC.TheBelfast,and taste pints,drink a whiskey or eat fresh oysters.25.WhatJourney HighlightsMeet storytellers and experts for insight into the true story of Ireland's history.A.TheGet the full taste of Ireland,experiencing seaweed,oysters and whiskey.B.WorSwiss Family Adventure:An Active Journey Through the AlpsC.TheThe Swiss Alps are the perfect family playground,providing a fun and relaxing summer retreatDD.Thefor all ages.Towering peaks,rushing waterfalls and peaceful meadows bursting with wildflowers26.In whatprovide the calm backdrop for an array of active programs.This eight-day program is suited to anyA.By irone with a sense of adventure,and especially for families with children ages 7 to 14.C.By usJourney Highlights27.The follExplore the heart-beating First Cliff Walk in GrindelwaldA.kind-Cruise Lake Thun to the town of Spiez.Explore the castle here,where children can become“Knights in Training”Climate Change in New Orleans:A meeting and observationworld's heaThe impact of climate change and extreme weather is all too noticeable in the disastrous changes thatarehappeningan the Louisan Gulf Coast Spend four days in Newnimmersdn theby Pacific cThoughal climate change and its impact on human health,and natural ecoystemsrising air cuJourney HighlightsTake a speeial tour of the levee()system on the Mississippi River surroundin Newrletheir wingswings just Ians to see its importance in protecting the area.Learn how climate change affects New Orleans and the Gulf region from scientistsThe extActive Argentina and Patagoniawork.Heo theArgentina is the active adventuresdream destination.From cathedral like peaks toiers.thencivemdeorseou to explore the Lake Distriet,hike in view of the FitsRoy Massif,sail to glaciers and ride horses.Aokyaking onLagGuteren iketoe in Nahuel Hupi NatioJourney HighlightsCruise by boating tohe face of the Perito Moreno Glacier.Visit a working ranch for a closer look at farmer life.Where can travelers enjoy seafood?B.The Swiss Alps.C.New Orleans.D.Ireland.A.Argentina.S2名师原创模拟八·英语第2页(共6页)

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    cities along the way,such as London,Constantinople (present-day Istanbul)and Paris,which were alsopart of the ancient empire.News of the map spread quickly,but it didn't actually prove that all roads lead to Rome.If theresearchers had conducted the same exercise and looked at the quickest way from those same 500,000points to Berlin or Moscow,the map would also show similar results.The team used computer modeling to look at most logical routes that connect two points on thelandscape,and then compared that with their knowledge of Rome roads to see if they're similar.Modernroutes are often the same in most cases.In other words,many of Europe's multi-lane highways are thesuccessors of Rome roads.In ancient times,roads were mainly built to ensure people could travel around within a short time.This has changed in recent years,however;newly built motorways avoid populated places to savemoney in acquiring land.The main roads in ancient Rome were straight lines whenever geography allowed.These majorroads were built with different layers like earth and rock,and finally big pieces of stone on the top.Theyweren't flat,but had a round roof to allow proper drainage ()Then came other secondary dirt roadsthat weren't paved.They connected smaller towns and cities,rather than offering any sort of a route toRome.So,was the saying in Paragraph 1 right?No,but an awful lot of important ones eventually madetheir way there.28.What did the team do with the new method mentioned in Paragraph 2?A.Drew the map of ancient Rome.B.Showed the layout of cities in Europe.C.Counted all the existing roads in Rome.D.Found the best web of roads leading to Rome.29.What might be a significance of building Rome roads?A.It connected urban areas and rural areas.B.It changed the history of European roads.C.It set a good example to European road styles.D.It contributed to traffic rules of two runways.30.What did people attach importance to while building roads in ancient times?A.Whether the roads were wide enough.B.Whether the roads helped people save time.C.Whether the roads helped collect rainwater.D.Whether the roads were close to people's residences.31.Which can be the best title for the text?A.Do all roads lead to Rome?B.Why does Rome have so many roads?C.Was ancient Rome an empire in Europe?D.How were roads built in ancient Europe?0New App Helps People Remember FacesLarge gatherings such as weddings and conferences can be socially overwhelming.Pressure tolearn people's names only adds to the stress.A new facial-recognition app could come to the rescue,butprivacy experts recommend proceeding with caution.The app,called Social Recall,connects names with faces via smartphone cameras and facialrecognition,potentially avoiding the need for formal introductions."It breaks down these social barriers第5页(共10页)

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    You can 66 make a poster about butterfliesto show 67you've learned.With thoseAlso,it's a fast-growing modern city,ranking(排名)among the world'stop500 cities inworks,you can make your walls at home morescientific research according to a recent Naturebeautiful.Index rating.Then you'll learn to make real nectar ("I hope more international students canfor butterflies.68 doing that,you cancome to study in Shanxi University and to livediscover what butterflies like best!and work in Shanxi,"Akter said.At last,you'll end the day 69 a treat.九、书面表达为开拓学生视野,引导学生探索潜在职业能力,你们学校学生会和英语俱乐部联合举办了以60.1f61.are62.when /while"预见未来的自己"为主题的模拟招聘会。每位63.to64.that/which同学在活动结束后都需写一份简短的英文总结。65.their66.also67.what假设你是九年级三班的李华,请你根据以下提示68.By /Through69.with完成总结。提示:1.应聘的岗位以及理由;2.为自己的职业规划做怎样的努力;3.对于此次模拟招聘会的感受。B.请阅读下面短文,根据语篇内容,用方框中所给词的正确形式填空,使短文通顺、连贯。方框中有两个词为多余项。写作要求:feel,offer,he,lucky,understand,old,1.要点齐全,语句通顺,语法正确,书写规范;she,building,friend,refuse,person,study2.可适当增加细节,以使行文流畅:There are plenty of foreign students studying in3.不少于80词(开头已给出,不计入总词数)。Shanxi Province,and many have fallen in love with参考词汇:mock job fair模拟招聘会;apply forthis place.申请Akter Saima,from Bangladesh,is an example.I'm Li Hua from Class 3,Grade 9.The mockTill now,she(70)has studied in Shanxi Universityjob fair was a great experience for me.for three years.She enjoys her(71)personalexperiences here.feel,offer,he,lucky,understand,old,she,building,friend,refuse,person,study"It's normal(72)to feel lonely when you start a【写作指导】new life in a new place.You should try to get used本篇写作的主题是“职业规划”。学生可to everything.(73)Luckily,I learnt to use online以从应聘岗位及理由、未来计划以及对此次payment and got used to eating noodles for模拟招聘会的感受和看法几方面着手进行写breakfast very quickly,"Akter said.作。The teachers at Shanxi University are very回主题:人与自我之做人与做事(74)friendly.They always give Akter much⊙子主题:职业启蒙guidance and advice,so she doesn't have muchO时态:一般现在时pressure in study.Also,she(75)is offered help回人称:第一人称often by her schoolmates in daily life.feel,offer,he,lucky,understand,old,◎行文布局:she,building,friend,refuse,person,study①应聘的岗位及理由The position I applied for was the doctor.In (76)her spare time,Akter likes to go cyclingIt's a challenging job.(骑行)on the streets in Taiyuan.And the cyclingI'd like to help more people.tours have helped deepen(加深)her②计划和决心(77)understanding of the city.In her eyes,I'm going to study harder at school.Taiyuan is a city with both history and modernity.I'll try to gain some basic medical knowledge afterIt has a history of over 2,500 years,being one ofschool.③感想the (78)oldest in China.There're many well-This mock job fair is very meaningful.protected ancient(79)buildings,like the JinciWe've learned what job is suitable for us and howTemple.to improve ourselves.5

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    officers believe the importance of the law.She also hoped it would encourage others to connect withand care more about important environmental problems.Veelenturf wants to see more laws like thatpass.She has a message for young marine biologisis."Don't feel like you need to wait to graduatewith a degree in marine biology to get to work for the ocean,"she said."The ocean needs youn0w,”67.Why did Callie Veelenturf found the Leatherback Project?A.To look for animals in the sea.B.To ask research questions.C.To protect leatherback turtles.D.To travel all over the world.68.What did Callie Veclenturf achieve in Panama?A.She did research on sea turtles.B.She explored the deep parts of the sea.C.She founded a new organization.D.She helped pass a law protecting nature.69.What did Veelenturf hope for young marine biologists?A.Protect the ocean after graduation.B.Study marine biology now.C.Work for the ocean as soon as possible.D.Keep interested in research.EScientists studying the effects of gardening found that taking part in the activity twice a weekcan improve mental()health.A team from the University of Florida studied 32 womenbetween the ages of 26 and 49 with no ongoing medical conditions.None of the women hadgardened before,The researchers divided the women into two groups:one group joined in gardening,while theother group took art classes.Both groups took the classes twice a week for four weeks.During the gardening classes.the women performed tasks such as growing flowers,carringplants to new places,and tasting plants that were safe to eat.After each class,people answeredquestions to express how they felt.While both groups experienced improved mental health,the group who gardened benefited()a bit more.reporting fewer bad feelings.The research team hopes to leam more about howgardening and mental health are connected.In the meantime,many women joining the study willcontinue to benefit."At the end of the experiment,many of them were saying not just how muchthey enjoyed the classes but also how they planned to keep gardening,"said Charles Guy,one ofthe study's lead scientists.70.How many classes did the women take in the experiment?A.2.B4.1c.6.D.871.What can we leam about the result of the study?A.Many women will continue gardening.B.Only gardening is good for mental health.C.Gardening sometimes causes bad feelings.D.Scientists knew all about the relationship.T2.What can be the best title(标题)for the text?A.Women Enjoy Gardening MoreB.Gardening for Mental HealthC.Let's Take Gardening ClassesD.Pay Attention to Mental Health读下面短文,并用英语回容问函(请注意海小题后面的调数要求)。Lisa always wanted to lear how to surf,so she signed up for a beginner's class during her tripto Hawafi.On the first day,she found it difficult to stand on the board and fell off many times.Although feeling sad,Lisa decided to keep trying.九年复英语模根考被、第7夏(共8重)】

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    半夜12:52%8©念e49l33英语答案.pdf文件预览The fire started shortly before 1 pm Friday just north of Weed,a city of about 2,600 people 260 miles north of Sanspread to the Lincol Heights neighborhood where a significant number of homes were bumed andrese for their lives.Two people were brought to a local hospital.One was in stable condition and the other was transferred to DavisMedi Center,which has a bum unit.California is in a deep drought as it heads into what traditionally is the worst ofthe freseson.Scientists say climate change has made the West warmer and drier over the last three decades and willmake wather more ermefmore frequent and deatnctive.he ast five yearsCalifomia has experienced the largest and most destructive fires in sae history.Weed hasseen three major fires since 2014.The latest fire started in Roseburg Forest Products,which makes wood products.-2(共20小题;每小题1.5分,满分30分】1-5 BAABC 6-10 CBABB 11-15 CBCAC 16-20 ACCAA(共20小题;每小题2分,满分40分)】21-25 BDCDB 26-30 BCBDC 31-35 CABAD 36-40 CFBGD(共20小题;每小题1.5分,满分30分)41-45 DBDAA 46-50 CBADD 51-55 BACCD 56-60 BABCC(共10小题;每小题1.5分,满分15分)61.on/upon62.a63.himself64.was65.that/which66.subjects67.experienced68.successfully69.Using70.was hono(u)red短文改错(共10小题:每小题1分,满分10分)We've all heard of the saying,"Reading good books are like having a conversation with the finest men of the pastiscenturies.It shows the benefit of reading books.By reading books,we can know which is going on at home and abroad.whatIn fact,reading has many benefits.It can bring us knowledges and pleasure.From reading the number of books,we canknowledgeaget much.Reading books enables usA broaden our horizons,enriched our life.We can not only understand how to livetoenrichingina happy life and learn new ways of doing things.When we faced difficulties,we can solve them peacefully.Asbutfacesomeone put it,"A good book is exact a good friend."exactly书面表达(满分25分】One possible version:Dear Grayson,As International Museum Day(May 18)approaches,our provincial museum is to hold a series of museum-themedactivities,both online and offline,which will be highlighted by an exhibition of the culture of ancient Chinese musicalinstruments and video shows of the world-famous museums.To mark the special day and make us students more aware ofthe importance of museums in enriching our cultural life,our school has made arrangements for us to visit our provincialmuseum this coming weekend.I know you have long been interested in learning about Chinese music,I am sure you can benefit a lot fromparticipating in the event.Looking forward to your early reply.Yours truly,Li Hua作文评分标准通过「QQ浏览器」使用以下文档功能去使用>?全屏播放☑标注/填写囚转为图片5.拼写与标点符号是语言准确性的一个方面,评分时,应视其对交际的影响程度予以考虑。英、美拼写及词汇用

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    高三第一轮复周测卷教学三、完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)记阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。I still clearly remember the night when my dad gathered our family in the living room.Afternearly eleven months of unemployment,we could 15 what this meant.Finally,my dad said:"I16 a new job.”I immediately asked the 17 question,"Where?"Before my father could finish saying "Aus-tin,Texas,"I had burst into tears,practically unable to 18.I would have to completely19Following that December night I became silent,20 into myself in an attempt to make leav-ing seem 21.While my dad traveled back and forth between California and Texas,my sister andI were 22 to finish the school year,leaving me with six months to give up my relationships withpeople who cared about me.As a result,I felt 23,almost as though I was living a 24 lifewhile I kept this secret from my friends and others around me.I was 25 with self-pity,questio-ning the 26 of engaging in the world around me since I knew I was leaving.However,27along the way of counting down the days expecting the end,I found myself counting down the daysin 28 of the beginning.Suddenly I 29 feeling sorry for myself.I decided to take charge of my life and add some30 to my unclear future.I 31 researched new high schools and neighborhoods.I could seemy future unfolding before me.The 32 of what I thought was the end was replaced by anticipa-tion for a new beginning.33 every new beginning contains an element of fear,it also containsan element of 34.15.A.senseB.forgetC.chooseD.memorize16.A.triedB.quitC.tookD.created17.A.unimportantB.wrongC.obviousD.novel18.A.acceptB.moveC.refuseD.blame19.A.give upB.start overC.break upD.set off20.A.cuttingB.turningC.lookingD.withdrawing21.A.painlessB.hopefulC.attractiveD.informal22.A.observedB.allowedC.forcedD.appointed23.A.disappointedB.affectedC.separatedD.curious24.A.doubleB.uniqueC.pleasantD.meaningful25.A.consumedB.satisfiedC.rewardedD.concerned26.A.opportunityB.purposeC.changeD.arrangement27.A.somewhatB.somehowC.sometimeD.someplace28.A.needB.caseC.advanceD.anticipation29.A.appreciatedB.suggestedC.admittedD.stopped30.A.praiseB.certaintyC.entertainmentD.gratitude31.A.accidentallyB.anxiouslyC.activelyD.slowly32.A.sensitivityB.enthusiasmC.creativityD.dread33.A.UntilB.SinceC.BeforeD.While34.A.privilegeB.valueC.promiseD.comfort【24·G3ZCJ(新教材老高考)·英语-BSD-必考-HEN

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    教学记24D根福企文光芙第1段可知,非人玻类象人类一样天春开玩笑的能力。金商100所名投高么A8湖设在怎第三部分写作第一节(满分30分】请你以SharingBrings Benefits”为题,写一篇短文投稿给你校英文报,介绍分享带来的收获。山容包括,工分享知识可以…2分享经验可以…3分享快乐可以…注意:1写作词数应为80左右:2.请按如下格式在相应位置作答。Sharing Brings Benefits【答案】One possible versionSharing Brings BenefitsSharing is not ony a way of giving,but also a way of receiving.Byeepthergnmore ionandskills,and ultimately make the worldrelacxhelp therse from our mistakes and avoid making themnnhappny make oursevefeel more fulfilled but als bring joy to othersInshortsharing brings benefits to both the giver and the receiver,and it is a wonderful way to contribute to theworld around us.明4,河130长和江年[24G3AB(新高考)英语-WYB-必考-Y】

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    四四I(A)58.Paragraph 4 is mainly about○64.It was my turn to阅读理A.how the scientists did their researchclean the classroomB.how the caps worked on elephant seals阅读today.But when Iarrived at the classroomC.what the scientists discovered during thethis morning,someoneresearchhad cleaned it.D.what information the scientists got about解G)65.I can't find mymath textbook.I guesselephant sealsTom might have takenmy book because he toldme that he left his athome this morning.四请从方框内选择适当的词并用其正确形式填空,使文D)59.What can we learn about elephant seals?五章完整连贯。注意每空一词,每词仅用二次,有两词为多余项。deep,how,be,one,what,with,阅A.They breathe for 30 minutes afterfinishing a dive.短from,when,mystery,dig,value,ourB.They usually sleep for about 6.8 hours a文Recently,our scientists have begun digging a really理解day on land.deep hole down to the center of the Earth in Xinjiang,C.They spend half the time for each divehoping to learn(66)what is happening inside thesleeping in the sea.空planet.D.They can't control themselves when inIt is said that the hole will be 10km deep(67)whendeep sleep in the sea.it is completed.That means the drill will pushthrough about one quarter of the Earth's crust (whose depth is about 35km.It will be the(68)deepeshole ever dug in China and the second四五deep,how,be,one,what,with,(C60.What can be the best title for the passage?from,when,mystery,dig,value,our阅A.How do elephant seals live in the sea?deepest in the world after the Kola SuperdeepB.How do elephant seals sleep every day?Borehole in russia.C.Elephant seals'short sleep in the deep理解sea文填It's expected to take 457 days to (69)digthe hole through the Tarim Basin's*hard groundD.Elephant seals'diving skills in the deepThat's a long period of time and a big test forsea(70)our drilling technologies.Sun Jinsheng,one of the scientists,said the hole would (71)bevery difficult to dig.四配对阅读栏中是五人的deep,how,be,one,what,with,经历,Ⅱ栏中是七条推测五from,when,mystery,dig,value,our请从Ⅱ栏中为栏中的五)"The difficulty of the drilling project can be选出最符合其经历的推测。compared(72)with that of driving a big truck读理Ion two thin steel ropes,"he said.(B)61.Jane found a note短文填However,the scientists will never give up,elp voin a book called The Oldbecause the project will be so(73)valuable toMan and the Sea in theus humans.On the(74)one hand,it is helpfulreading room.It readsin finding resources(资源)underground.On thesn't,“A birthday gift fromother hand,it can help scientists solve all kinds ofmy best friend.”(7)mysteries_·Note:Tarim Basin塔里木盆地四六本大题分为A、B两部分A,回答问题(共5小题)(E)62.I saw Tingtinghelping clean the library阅读with some other读For thousands of years,people have told thestories of sea monsters )The most famous onestudents when I went tois about the Kraken.return some booksHowever,scientists didn't believe the story untilyesterday morning.l873,when a fisherman showed a tentacle(触手)to(A)63.I was at homeelp you解alone last night when合some scientists.He said a mysterious creature (landed on his boat when he was sailing near Canadathe rainstorm began.IAt last,he saved himself by cutting off one of itsfelt someone wasknocking on thetentacles.The tentacle was long enough to reach thewindows and the door.top of a two-floor building.The tentacle showed that the Kraken was real.Scientists guessed the tentacle belonged to a kind of8

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    For the first twenty-two years or so of our lives,our main "job"is learning.And then,once we graduate,we feel like the education phase of our lives is done.But just because you'vefinished your formal education,it doesn't mean that your education is over.Promote a growth mindset.To become an effective lifelong learner you need to adopt amindset that is in line with how your brains really work.People have one of two "mindsets"-fixed or growth.Individuals with a fixed mindset believe that their intelligence and talents areinnate (and fixed.36 Folks with a growth mindset believe that they canimprove themselves through work and practice.Change your idea of learning.Learning doesn't have to be in a formal classroom setting.In fact,most of the useful stuff you know was probably picked up informally from family,friends,and good old trial and error.To become a lifelong learner,get rid of the idea that youneed to sign up for a class to actually learn something.37 Remember that learning isn'tlimited to what's found in books-acquiring practical skill sets is a big part of it too.Ask questions.38You can't just passively consume information.While you'rereading and talking to experts,ask questions.Don't know what to ask?Check out the great postwe published last year on how to ask questions.Don't worry about looking or sounding like anidiot.Swallow your pride.Practice,practice,practice.Don't just read or listen your way to knowledge.39If you're learning about art,visit a museum and try to identify which paintings belong to theRomantic period.If you're learning about wilderness survival,get out into the wild everymonth and put those skills to use.Teach what you're learning.To truly learn something you need to teach it.When weteach,we become truly motivated to learn the material because we want to ensure properinstruction.40 The clarity and insight produced during the process are what we lack.A.Learning is a long course.B.They don't think they can improve with work and effort.C.Find a way to put that knowledge to work.D.Learning opportunities are all around you.E.Effective learning requires active participation.F.Teaching also forces us to look at a concept with a beginner's mindG.Every mindset will affect your learning course and your aim.第三部分语言运用(共两节,满分30分)第一节完型填空(共15小题;每小题1分,满分15分)阅读下面短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。UPS deliveryman Ryan Arens was making his rounds near a pond,when he heard astrange sound.It was December,and about 15 feet from the frozen bank was the 41 of高三英语第8页共11页

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    He often makes a nice lunch for 14 on SundaysMy mother is good at 15 She likes to teach me芳美酒报社to sing English songs 16 Sunday morning.Andin the afternoon,we like to have a picnic.WeEARNING ENGLISHalways have a good time.七年级★云南第18期大报(A)14.A.meB.you(第2-4版)C.herD.him综合复(D15.A.actingB.speaking(期末)C.readingD.singing(B)16.A.atB.onC.toD.in完形填空But this Sunday is a little 17.When I get upAat nine o'clock,I can't find my 18 at home.Hello,I'm Grace.Today is Sunday,my family'sWhere do I 19 them at last?In the yard(院子)!1 day.I come to a new shop with my family.The shopThey have a birthday party(生日派对)for me.is 2 and there are a lot of things here.My mother asksSome of my friends come to the party.I'm so 20!3 to help find what we need.(D)17.A.freeB.short(B)1.A.readingB.shoppingC.cookingD.thinkingC.happyD.different(B)18.A.toys(A)2.A.bigB.highB.parentsC.booksD.friendsC.oldD.cool(A)19.A.seeB.knowC.showD.visit.(C)3.A.meB.you(C)20.A.cuteB.rightC.gladD.cleverC.usD.themI see eggs first.4 are they?They are 10 yuan a kilo.WeCtake two kilos.Then my father finds bread.We all likebread,so we take four5.Next,my sister Gina findsMike is a 12-year-old boy.He is in a 21 now.her favorite 6 There is a big sale and we can buyThis afternoon he 22 a yellow schoolbag.three kilos 7 just 15 yuan.23_the schoolbag,there is a notebook(笔记本).(D 4.A.How oldB.How many24 name is on the notebook-DanielC.How longD.How much(A)21.A.middle schoolB.family photo(A)5.A.loavesB.glassesC.last nameD.phone numberC.barsD.tins(D)22.A.lostB.have(A)6.A.applesB.orangesC.meetD.foundC.hamburgersD.vegetablesB23.A.0nB.InC.AtD.For(B)7.A.toB.forC.onD.from()24.A.AB.AnC./D.TheWe are glad about this.But then I see Gina tryingDaniel is Mike's friend."Daniel's schoolbag isto eat an apple!"Oh,no!You can't eat before25_,”Mike says..This may be his_26_.”(在.…之前)we_8them,”I say to Gina.“OK,”Mike takes it to Daniel."Daniel,is this yours?"Gina says.In the end,we buy so many things,andMike asks.“No,it is not27_,”Daniel says.Mythey are very 9.But I'm not worried,for myschoolbag is here.”“What?But here is28_namefather is 10on the notebook,"Mike says.8.A.findB.try(D)25.A.whiteB.red C.blueD.yellowC.buyD.cook(D 9.A.wideB.small(C)26.A.jacketB.pencilC.shortD.heavyC.schoolbagD.picture(B)10.A.kindB.strong(B)27.A.yoursB.mine C.hersD.theirsC.rightD.young(C)28.A.myB.his C.yourD.herBSunday is my favorite day of the week.Do youDaniel takes the notebook and has a look at it.know11 Well,my parents don't have to work"Mike,look at the 29 on it,"Daniel says to Mike.on Sundays,12 they have time to be with me."Oh,it's Danielle,the girl in Class Four,"Mike says.My father 13 well.And Daniel says,"This must be hers.We can30her.”(CII.A.howB.when(A)29.A.nameB.numberC.whyD.whereD.colorA12.A.s0B.andC.mapC.ifD.but(D)30.A.thankB.spell(B)13.A.teachesB.cooksC.excuseD.askC.playsD.drives

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    高三英语考试参考答案听力部分录音材料听力部分。该部分分为第一、第二两节。注意:做题时,先将答案标在试卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题卡上。停顿00'10”现在是听力试音时间。M:Hello.International Friends Club.Can I help you?W:Oh,hello.I read about your club in the paper today and I thought I'd phone to find out abit more.M:Yes,certainly.Well,we are a sort of social club for people from different countries.It'squite a new club-we have about 50 members at the moment,but we are growing all thetime.W:That sounds interesting.I'm British actually,and I came to Washington about threemonths ago.I'm looking for ways to meet people.Er,what kinds of events do youorganize?M:Well,we have social get-togethers,and sports events,and we also have languageevenings.W:Could you tell me something about the language evenings?M:Yes.Every day except Thursday we have a language evening.People can come andpractice their languages-you know,over a drink or something.We have differentlanguages on different evenings.Monday-Spanish;Tuesday-Italian;Wednesday-German;and Friday-French.On Thursday we usually have a meal in a restaurant foranyone who wants to come.W:Well,that sounds great.I really need to practice my French.M:OK.Well,if you can just give me your name and address,I'll send you the form and somemore information.If you join now,you can have the first month free.试音到此结束。听力考试正式开始。停顿00'10”请看听力部分第一节。第一节听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。☑【高三英语·参考答案第1页(共10页)】

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    -

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    故选B。29.A事实细节题。根据文章第二自然段第二句“AI tools can help reporters research by quicklyexamining data from large computer files..”可知,AI工具可以从海量文件中迅速搜集信息。故选A。30.D推理判断题。根据文章第五段、第六段的首句可知,AI工具在新闻行业的使用是一把双刃剑,应当循序渐进。故选D。31.D主旨大意题。文章主要介绍了专家对于AI工具在新闻产业的运用有一些担忧。故选D。D主题语境:人与社会一环境保护【语篇导读】这是一篇说明文。这篇文章主要介绍了在回收废弃太阳能帆板过程中存在的问题。32.A事实细节题。根据文章第三自然段第一句“For company chief Adam Saghei,the idea forthe company came in20l7.”可知Adam Saghei萌生了建立公司的想法,故选A。33.D推理判断题。根据文章第五自然段“The reason why recycling isn't very strong yet is thatcompanies don't want to pay the $30 per panel cost when it costs only $1 to send it to alandfill.”可知,回收废弃太阳能板的成本过高。故选D。34.C推理判断题。根据文章第六自然段最后一句“He said consumers should not have to payanything and recycling businesses should not suffer financial losses.”可知,Garvin Heath认为高昂的回收成本不应由废品公司承担。故选C。35.B主旨大意题。文章介绍了一些公司意图通过回收废弃太阳能板来达到节能环保的目的。故选B。七选五主题语境:人与自我—睡眠与健康【语篇导读】本文是说明文。文章主要介绍了如何培养更健康的睡眠惯。36.A根据第36空后的句子“It is usually caused by reduced blood flow and oxygen circulation inthe body after sleeping all night.”可知,该句中的it指的是A选项中的phenomenon.37.G根据段落大意可知,本段介绍了如何在睡醒后拉伸四肢,故G选项提到“醒来时身体僵硬”符合语境。38.C根据段落大意可知,健康早餐有助于开启活力满满的一天,因此C选项(Have a nutritiousand filling breakfast)符合语境。39.E根据第39空后的半句话“.·,so if you eat a big meal before bed,you'll digest that foodall night and disturb your sleep pattern..”可知,E选项阐述了为何睡前不宜大吃大喝的原因,符合语境。40.B根据第40空后的半句话“..,,aim to get7一8 hours of sleep each night.”可知,无论何时入睡都应当睡足7至8小时,故选B。

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    C.instead D.nevertheless 9.It is not only blind men who make such stupid mistakes.Peo- ple who can see sometimes act A.just foolishly B.less foolishly C.as foolishly D.so foolishly 10.Though lacking the necessary work experience,my cousin got the job her confidence and flexibility. A.in terms of B.in response to C.by virtue of D.with respect to 11.The vase was quite so we had to wrap it in soft ma- terial before we send it by post. A.fragile B.flexible C.fragrant D.false

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    makes it an easy target for predators.Bats are among the fireflies'most common potential predators,and some bats have poor vision,making the flashing signal ineffective.This led the researchers to check whether fireflies had some additional layer of protection against bats. Prof Yossi Yovel explains that the idea for this study came up accidentally,during a study that tracked bats'echolocation. We were wandering around a tropical(热带的)forest with mi crophones capable of recording bats'high frequencies,when sud- denly,we detected unfamiliar sounds at similar frequencies, coming from fireflies,he recalls."In-depth research using high speed video revealed that the fireflies produce the sound by mov- ing their wings,and that the fireflies themselves can't hear this

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    【答案】56.despite/with57.widely58.carved59.variety 60.conquered 61.which 62.to connect 63.appreciating 64.a 65.itself

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分) 阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的 正确形式。 A group of doctors has been specially trained in skiing skills in China over the last four years in 61 (prepare)for provi- ding medical treatment during the Beijing Winter Olympics. In the field,if there's an accident,ski doctors have to be 62 the scene in four minutes with a 10-kilogram medical bag, and they have 63 (deal)with the injuries and remove injured athletes from the track in just 15 minutes. The 64 (great)challenge for alpine skiing doctors is not only skiing skillfully on professional mountain courses with a gradient(倾斜度)of around 70 degrees,but 65 stop

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    the way. 41.A.recorder B.album C.telephone D.camera 42.A.available B.comfortable C.admirable D.valuable 43.A.problems B.apps C.doubts D.candidates 44.A.delete B.add C.load D.change 45.A.witnessed B.chose C.missed D.made 46.A.time B.road C.matter D.trip 47.A.break down B.give away C.take off D.look up 48.A.warning B.robbing C.informing D.accusing 49.A.excited B.annoyed C.confused D.surprised 50.A.blessing B.crime C.guilt D.puzzle 51.A.proved B.planned

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    ty where they wrote about three things they were grateful for o ver a two-week period.After writing,the students were asked to actually thank the person involved.Some connected with the gratitude recipient in person,others over a video call,and others via text.At the beginning and end of the two weeks,participants completed surveys measuring their well-being. The researchers found that people who expressed gratitude increased their well-being,with only a few differences for the different methods of gratitude expression.Overall,video calls were just as beneficial as meeting in person.Texting was slightly less effective than video calling-it didn't make people feel more connected and happy,while video calling did. In another study,the researchers asked 165 college students

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    【答案】15~19 CAGFE

  • 全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

    1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1


    tne planet.This means the star would have existed when the universe was about seven percentof 65(it)


    2、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1


    1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1


    tne planet.This means the star would have existed when the u


    3、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1


    22.C(解析:细节理解题。题干定位:根据题干的中的“With college tuition on the rise I am trying to人一样把手放在臀部,所以C顶不正确。D项中根46.B


    4、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1


    听力材料V.单项填空(B )21.-Would you like someHello,I'm Sally.It's traditional for my-Yes,please.ㄞfamily to m


    5、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1


    第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分) 听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题 中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位 置。听每段对话或独白前,你将


  • 2024百所名校高考模拟信息卷(一)1地理试题

    1、2024届智慧上进 名校学术联盟·高考模拟信息卷押题卷(二)2地理试题


    1、2024届智慧上进 名校学术联盟·高考模拟信息卷押题卷(二)2数学·ⅠⅠ卷试题


    1、2024届智慧上进 名校学术联盟·高考模拟信息卷押题卷(二)2数学·ⅠⅠ卷答案<


    2、2024届智慧上进 名校学术联盟·高考模拟信息卷押题卷(二)2地理·GX试题


    1、2024届智慧上进 名校学术联盟·高考模拟信息卷押题卷(二)2地理·GX答案


    1、智慧上进·2024届高三总复双向达标月考调研卷 物理(I卷)(一)1答案


    3、2024百所名校高考模拟信息卷(一)1地理答案


    1、2024届智慧上进 名校学术联盟·高考模拟信息卷押题卷(二)2地理答案


    全国0©所名校高三单元洲优帝范卷全国@⊙所名校高三单元侧试示范卷·地理第七单元人口的变化(90分钟


    4、2024届智慧上进 名校学术联盟·高考模拟信息卷押题卷(二)2地理答案


    全国0©所名校高三单元洲优帝范卷全国@⊙所名校高三单元侧试示范卷·地理第七单元人口的变化(90分钟s100.分)考情分析,里敏偏绍码高考对接点人口分布、迁移和人口容量在高考中是常考,点,常以流棉题的形


    5、2024届智慧上进 名校学术联盟·高考模拟信息卷押题卷(二)2地理·GX答案


    1、智慧上进·2024届高三总复双向达标月考调研卷 物理(I卷)(一)1答案


    7.【典型情境题】2021年10月14日,我国成功发射首颗太阳探测8.如图所示,从点光源S发出


  • ‹‹ 115 ››
扫码二维码