首页 新高考模拟答案
  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    42期参考答案A2版READING COMPREHENSIONA:1-4 DABD B:1-4 BBCCA3版GUIDED WRITING【写作训练】One possible version:Marine litter has become one of the world's biggest headaches,causing great harm to the marineenvironment and marine life,and indirectly threatening human health and survival.Therefore,it isurgent for people to reduce the generation of marine litter.As students,firstly,we should have a deep understanding of the seriousness of marine litter andpopularize this issue.Secondly,reduce the use of plastic products and do not litter in coastal areas.Finally,call on the people around us to protect the ocean together.Let's work together to create a healthy ocean.COLLECTION重点单词1.thrive2.mate3.formation4.evolve5.await6.innermost7.vt.(用砖石)铺(地)8..跳跃,跳高;骡变,激增vt.&vi.跳,跳跃;猛冲,突然做(某事);骤增,猛涨9.ad.海的,海产的;海船的,海上贸易的10.t.俘获,捕获;用武力夺取,攻取;夺得,赢得.(被)捕获,(被)俘获11.vt.&vi.砸开,砸碎;破裂,裂开;猛击;(使)发出爆裂声n.裂缝;缝隙,窄缝;爆裂声12.ad.引力的,重力引起的13.alteration14.solely15.scarcely16.enlightening;enlightenment17.reproduction18.rotation重点词块1.as yet2.in equal measure3.lay down4.pave the way for5.close up6.使(问题等)较容易理解7.与.…有关8.开辟良机9.在某方面不遗余力10.提高对...的理解重点句型1.It is estimated that nearly 500,000 people have died since the war began.2.Reading aloud is very important for us to learn a new foreign language.3.It has been widely accepted that keeping an optimistic attitude contributes to good health.4.It was obvious that much of what they recorded was far from the truth.A4版NEW TEST阅读填空1-5 CBGEF语法填空1.helps2.of3.When4.properties5.controlling6.placed7.more sensitive8.especially9.where10.be put

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    7.Why is the man against the woman's driving alone?A.Because he has to use the car.B.Because she hasn't learned todrive.C.Because she has just got her driving license.听第7段材料,回答第8、9题。8.Why does the man come t the library?转A.To search for information.B.To apply for a job.C.To check books out.选下9.What do we know about the woman?A.She comes to the library alone.B.She plans to work during the summer.C.She would like to go somewhere next month.听第8段材料,回答第10至12题。10.What does thewomhik of her best friend?A.She is hard-working.11.What does the woman like to read?B.She is clever.C.She is beautiful.A.Math books.B.Historical novels.(代代背,节两共)喻野照代后二第C.The books about England.12.Who did the woman visit during her last vacation?口麻,日人的金间感#从顶A.Her classmate.B.Her best friend.C.Her grandparents.听第9段材料,回答第13至16题。13.Why does the man visit the woman?A.To look for a part-time job.B.To seek advice on his study.C.To ask how to spend university life.14.What does the man have to do?A.Change his university life.ovilob of bstiupst alli2b9oy与B.Support his retired parents.C.Pay his school fees by himself.01396ag919.0b070d15.What does the woman tell the man?A.He has to balance his time.B.There are not many jobs available.C.He should work as long as possible.【位高三英语第2页(共10页)4)

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    题规定的任务,达到了预期的写作所有主要内容。任务的要求准确,些许错误主要是因尝试较复,使全文结构紧凑题规定的任务,整体而言,基本达到主要内容。任务的要求错误但不影响理解4002

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    之②2年营通高等学校据生全国统一考试·仿真模拟金CA英语(一)B注意率项除在照上的定。在试题惑、章纸和卡上的题卡上的球题区儿oman三dvice for the manReading the mater听下面5每时满分入5分)C15.What's the man doing、项。听完每爱对活后,你都有0粉钟的时间来回答有关小题和阅读下二不每股对话仅议读A.Exchanging notes with othersB.Reviewing his notes.C.Taking notes.A1.How often does Megan clean the bathrooms?A.Once a day.16.How does the waman sound?2.What areB.Onge a week.e the speakers mainly talkingA.A book.C.Once a monthA.Proud.A听第10段材料,回答第17至20B.ConfidentC.Helpful3.How woman feel?C.A writer.A17.Who are called served.A.People over 65 years oldin the USAsB.Nervous.4.What did the man do at the weekend?C.Annoyed.B.People over 6 years old.A.He went on a hike.BC.Peoplover55 years old.√iWh代hso是m出i有C.Ne climbed a mountain.18.What is the feature of senior citizens in the USA?A.Rome.A.They have more free time.第二节共5小题:每小题15分,满分22.5分)C.Paris.B.They live with their childrenC.They look after their grandehildren.听下面受对话或独白,每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A,B.C三个选项中达出县佳选项听段对活或接白。你将有时局阅读各子外题。中每的秒辞所完后,各19.What are senior citizens in big citiesA.Their safety.小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。B.Their income.C、Their health听第6段材料,回答第6、7题。20.What may be the speaker's attitude towards the futureBA.Doubtful.6.When will the woman start to clean?B.Cautious.A.Today.7.Which room will the man clean?B.Tom年C.The day after tomorrowA.The kitchen.阅读下列短文,从每题所给的A、BC和D四个选项中,选出最佳选项听第7段材料,回答第8、9题B.The bedroomC.The living room8.What does the man's wife mostly do at home?Have you ever considered becoming a college professor?A.She writes books.hundreds of teachers who commit two or six hours per weektostutshringrichheldB.She ddos housewoik.experience and knowledge with them.Now the college is seekingEngJob DescriptionC.She attends to her children.9.How many ooks have been-published by the man's wife?The role of the teacher would be to teach Cambridge English following the UK()The teacher would be responsible for planning the curriculum.A.Ten.B.Eleven.C.Twelye.assessment of students.The teacher would also monitor student progres【20227strategies to manage student behavior in class and around the school

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    2.Once you start,never give up.3.I'd like to ask someone else since you can't answer the question.4.No sooner had she had time to sit down and have a rest than the phone rang again.A4版NEW TEST阅读填空1-5 GAEBF语法填空1.popularity2.friendly3.means4.in5.Which6.a7.done8.feeling9.However 10.be avoided上期参考答案32听力1-5 ABCAB6-10 BACCA11-15 CBABC16-20 ACBAC笔试21-25 BCDBD26-30 CACDC31-35 BDBCA36-40 GFCDA41-45 BADCA46-50 ABDDA51-55 CDBCB56.healthily57.measures58.it59.containing60.second61.is produced62.to63.safest64.and65.to build写作第一节选做题一1.Last month,I failed an important English test,which made me feel somewhatpessimistic.2.After knowing this,my friend Wang Lin communicated with me sincerely andoffered me some suggestions.3.I listened to Wang Lin's advice and changed my previous learning methods,fromwhich I gained a lot.4.The new learning methods have broadened my mind and boosted my confidence.5.Last week,I won first prize in the English speech contest held by our school,whichwas thanks to Wang Lin's help.选做题二【写作提示】本写作要求你给己回国的外物Mr.Smith写一封电子邮件,介绍你市环境发生的可喜变化。审题可知,第一段应开门见山,说明写信目的一分享你市环境发生的可喜变化;第二段具体介绍你市环境的变化、实施的环保举措以及你的感受;第三段期待M.Smith前来感受。One possible version:

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    小题专项训练·英语选择题6.Whose book may be the most attractive to students who will10.Which festival has a history of almost half a century?答题栏graduate from college?A.Secret Solstice.B.Roskilde Festival.A.Alex and Brett Harris's.C.Primavera Sound.D.Sziget Festival.B.Spencer Johnson's.11.Compared with the other festivals,Sziget Festival makes youC.Mawi Asgedom's.more likely toD.Carol Christen and Richard N.Bolles's.A.save money7.What can we know about the books from the text?A.They are the best sellers around the world.B.enjoy natural beautyB.They are written by very successful peopleC.get to know great artistsC.They are motivational books for teenagers.D.experience the local culturesD.They are inspirational story books for studentsDWinter English Language Courses for Teens in New York CityTop Summer Music FestivalsWe offer regular General English classes at our English●Primavera SoundLanguage School in Manhattan.We offer an all-inclusive(To start the summer,there's no better place than Barcelona of一切的)English program for students aged 13tol7.8Spain.On the concert lineup,you'll find bands like The Zombies,Combined with workshops,field trips,creative activities and”Arcade Fire,and Bon Iver.fun-filled excursions(远足),this program provides a rich9Date:May 25~June 4learning experience and memorable moments!It focuses not only10Music Type:ndie(独立音乐),rock,hip-hopon improving general English skills,but also on sparking()Price:Around $98 to $323student interest in the areas of dance,media,fashion and culture.11Places to stay in:Hotel 1898;Hotel Barcelona UniversalEnglish classes will be held at the school in downtown Manhattan。。。●Secret Solsticeand students will stay in the heart of New York City.12It's good to visit Reykjavik of Iceland this June to checkout the Secret Solstice festival.Not only will you enjoy seeingWe offer a Residential()Program with accommodationsbands like Radiohead and Afrika Bambaataa,but you canon campus of the City College of New York,the oldest college ofexperience the beautiful scenery and springs nearby.the City University of New York founded in 1847 and a Day CampDate:June 15~18Program without accommodations.Music Type:Eclectic,indieTop class sporting and recreational facilities are availablePrice:Around $160 to $1725on campus,including indoor sports hall,athletic tracks andPlaces to stay in:Fosshotel Reykjavik;Icelandair Hotelswimming pool,along with a variety of modern cafes,outdoor●Roskilde Festivaldining,and attractive public recreational areas.This Denmark music festival has been a local traditionProgram duration(持续时间):from2to4 weeks.since 1971.What's interesting about this festival is thatDates:December 2017 to February 2018besides the big headliners(大腕),you can also get to knowStudents can register for 2 to 4 weeks within the program dates.promising local artists from Denmark,Sweden,and NorwayArrivals are on Sundays.Date:June 24~July 1Age:13 to 17 years oldMusic Type:RockFees:Residential camp-$2,000;Day camp-$1,400;Price:Around $144 to $289Entry fee-$150Places to stay in:Danhostel Roskilde;Zleep Hotel12.What can we know about the English program?Sziget FestivalA.It is meant for foreign students.Budapest of Hungary knows how to hold a party,andB.Its activities are full of creativity.Sziget is one of the biggest celebrations of music and culture inall of Europe.You can expect to find favorite artists like BadC.It gives students chances to go abroad.Religion and Mac DeMarco taking the stage here during thisD.It provides no learning experience.seven-day festival.13.When can students take part in the English language courses?Date:August 9~15A.In SeptemberB.In October.Music Type:Eclectic,indie,rockC.In NovemberD.In December.Price:Around $70 to $9614.How much will a student pay if he/she joins in residentialPlaces to stay in:Bohem Hotel;Carat Boutique Hotelcamp?8.Where will you go to enjoy a festival if you're free only at theA$2,000.B.$1,400end of May?C.$2,150.D.$1,550A.DenmarkB.Iceland.15.What can we infer from the text?C.Spain.D.Hungary.A.Students'general English skills will be improved.9.What kind of musicshould Afrika Bambaataa be good atB.Downtown Manhattan is the oldest college of New Yorkplaying?C.Students will not be interested in fashionA.Rock.B.Jazz.D.Students won't have chances to practice swimming.C.Hip-hop.D.Indie.B

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    Yas Yundchint Hongyan Middle School incoy,where we thought of Mr.Yang more as an elder brother.He inspired us to struggledreams.Gradually,under his 43 I began to have a 44 interest in learning and madeAs an average student with poor living conditions,my parents suffered from disabilitiesgreat progress 45Still worse.my family had been neck-deep in debt for years.Thinking twice,I 46 decidedto write a letter to Mr.Yang,saying that Ihad to quit schoolMr.Yang knew how 47 I was to continue school so Mr.Yang decided to pay myfamily a visit,hoping to 48 them into sending me back to school.Hardly had Mr.Yangstepped into my one-room house 49 he was shocked into silence.Then,he comforted me,needed to do was 50 studying while I would take care oftheHewas so deeply disturbed that he his visit,along with pictures.on social media.to which quantities of netizens 52in no time.His former classmates and friends camerward to help send me back to school.With funds pouring in from 53 and strangers,Irinished middle school and went on to study in high school.I will never forget what Mr.Yang did for me more than a decade ago.He was my54angel Iadmire his5 evotipor sden h lvehe mona.41.A.giving42.A.employedB.feeling193C.headingo年iD.making'oY svine43.A.guidanceB.landedC.foundedD.soughtB.helpC.assistance44.A.sensitiveD.combinationB.identicalC.passionate45.A.merelyD.temporaryB.academicallyC.mindfullyD.optionally46.A.at largeB.at randomC.at lengthD.at mostnob uo.d47.A.desperateB.admirableC.attractive09D.ambitiousfiw na48.A.suggestB.talkC.informD.convinceoog orT49.A.whileB.thanC.aso bidsD.when50.A.adapt yourself toB.rid yourself ofC.addict yourselfto D.dedicate yourself to51.A.postedB.clickedC.updatedD.downloaded52.A.reflectedB.reviewedC.responded D.contributedB.studentsC.acquaintancesD.parents面太l53.A.teachersB.guardianC.consultantD.conductor者景M议54.A.advocateB.valuelessC.worthlessD.selfless55.A.selfish立0msounoubo Iodatd91g0)239bg127009cnouoeg英语试卷第10页(共12页)台列

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    35.Which can be a suitable title for the text?A.ChatGPT Makes Us HumansupnormrB.ChatGPT Is Causing Panic NowC.ChatGPT:Treat It Like a Toy,Not a ToolAD.ChatGPT:Why It Is Bound to Generate Bullshit第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。For many of us,work diaries are practical things.We use them to make notes ofappointments or meetings,writing words next to dates to remind us of what we need to dolater.But journaling is also about feelings.It's a personal diary,often kept far from pryingeyes,sometimes containing our secrets and desires.3It can be difficult to say exactly what we're feeling due to anxiety or frustration.For someof us,putting pen to paper and jotting down our thoughts is much easier than saying them.Iean be relieving to make sense of something which is stressing us out,annoying us orgetting us down.nTOD9Writing about whatisncan help ustobmore mindful It is also good formental health overall.Mberthouhs coul be best represented by a drawingAnother thing to consider is that our memories fade over time.39Logging what'shappening in our lives currently could help bring back memories when we read our diaryentries again years from now,or could act as an insight into our past-selves.We can see ourprogress,or be reminded of exciting times in our lives.The person who was once annoying mayhave become a close friend,or something that was once scary may now seem funny.fsomething exciting happens,writing about it may help us toremember thatwonderful time!入But what are the benefits of writing downo ein?a灵,图f的支有什5样的议,?B And journaling isn't just limited to words.liv3.ACWhat isclearon our minds today may be forgotten a few years down the line.D.So,when something is on our minds,we should put it down on paper.B Not just that,but writing things down can help us to understand our ideas,emotions andfeelings.g的1mo11gta1to8R.Journaling is not a record of only happy moments.G.It's about allowing ourselves to learn from our mistakes.英语试题(附中版)第8页(共12页)搏日八

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    35.C。理解主旨要义。本文首先介绍了植物对人的积极影响,进而介绍了科学家针对植物功能的一些技术创新。其中重点介绍了植物发光技术,预测发光植物有可能取代路灯,达到节约能源的效果。因此,C项作标题最恰当。B篇本文是说明文。作者以巴瑶人为例介绍了人类身体为适应居住环境而发生的一些变化。32.B。推断。根据第一段中的We are the products of evolution,and not just evolution thatoccurred billions of years ago As scientists look deeper into our genes,they are findingexamples of human evolution in just the past few thousand years可知,作者想要通过第一段的两个例子告诉我们,人类进化不只发生在数十亿年前,在过去的几千年中人类进化仍在进行,这是我们对人类进化的新认识。33.D。理解具体信息。根据第二段中的in recent times,they've also built houses on stilts incoastal waters可知,巴瑶人最近也开始在沿海水域建造房屋。34.C。理解具体信息。根据第三段中的We were so amazed that they could stay underwatermuch longer than us local islanders可知,Jubilado为巴瑶人在水下可以呆很长时间而感到惊讶。35.A。理解主旨要义。本文以世代生活在海上或沿海水域的巴瑶人为例,介绍了人类身体为适应居住环境而发生的一些变化,故A项作标题最恰当。人与自然一一自然科学(三)参考答案A 32-35 CBAD B 24-27 CBDB解析A篇本文是说明文。科学实验表明,猴子能进行基本的加法运算,但运算的结果有时会小于总和。32.C。理解具体信息。根据第二段中的A team of researchers trained three Rhesus monkeysto...The researchers then tested.…可知,研究人员在测试猴子之前对它们进行了训练。33.B。理解具体信息。根据第三段中的If the monkeys touched the left side of the screen theywould be rewarded with seven drops of water or juice可知,猴子通过触摸屏幕获得奖励。34.A。理解具体信息。根据第四段中的indicating that they were performing a calculation,notjust memorizing the value of each combination可知,Livingstone的团队通过实验发现猴子能够进行基本的加法运算。35.D。理解文章类型。本文主要介绍了一项科学实验,故最有可能出现在报纸的科学板块。B篇本文是说明文。文章主要介绍了在七月,我们可以收获多种莓果和核果,它们富含多种营养,可以制成不同的美食。24.C。理解具体信息。根据第二段中的As for cherries,they are so delicious who cares?可知,作者喜欢樱桃的美味。25.B。理解具体信息。根据第三段中的a squeeze of fresh lemon juice on the bananas willprevent them turning brown可知,往冷冻的香蕉上滴新鲜的柠檬汁是为了保持香蕉原本的颜色。26.D。理解词汇。根据最后一段中的they love feeding the fruit and frozen bananas into the topof the machine and watching the ice cream come out below可推知,a juicer是一台机器。27.B。理解文章类型。本文主要介绍了在七月我们可以收获的多种莓果和核果以及它们所富含的营养和可以制成的美食,由此可推知,这篇文章可能选自健康杂志。

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    18.What is the speaker explaining?A.Rules for the ride.B.Duties for the operator.C.Ways for boarding.19.What happened earlier today to a rider?A.He was removed from the park.B.His safety belt broke into pieces.C.He lost his cell phone on the ride.20.What will the audience do next?A.Get some food and drinks.B.Board the cars in rows of 4.C.Ask Anna some questions.第二部分阅读(共两节,满分50分)第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从题中所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。A【13题答案】【答案】1.D2.C3.AB【47题答案】【答案】4.A5.D6.B7.BC【811题答案】【答案】8.C9.B10.C11.BD【1215题答案】【答案】12.C13.C14.A15.B第二节(共5小题:每小题2.5分,满分12.5分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项.选项中有两项为多余选项。【16-20题答案】【答案】16.G17.A18.F19.D20.E第三部分语言运用(共两节,满分30分)第一节(共15小题;每小题1分,满分15分)

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    (Text 2)W:I've received a letter from New York University.I got accepted!M:I'm really proud of you!W:New York University was my second choice,but I'm happy knowing I've been accepted.(Text3)版权所有W:Watch out,Dad.You can't go that way.M:Since when?What's going on in this town?W:Dad,they changed that to a one-way street months ago.(Text 4)W:Hello,Prof.Webster.Janet has caught a bad cold and is lying in bed,but she has a class this afternoon.M:Well,it doesn't matter.I'll find somebody else to teach the class.W:Thank you.(Text 5)M:How did you find the final exam,Susan?W:I was expecting it to be easy,but by the end of the first hour,I was still on the first page.I hardly had time to getto the last question.(Text 6)W:Hello.I'm calling to check on a package I sent on the 7th.It still hasn't arrived,and today's the 13th.Can youtell me what happened to it?M:I'll certainly try,ma'am.Do you have the tracking number handy?W:Let'ssee..it'sT-714-2009-05-07.M:OK,I can see that it did go out on the 7th.Hold on,please.I've got to check another computer and see where itis.(Text 7)M:I think I'd better get something to eat.W:What would you like to want?M:I have no idea what I want.W:You can get a burger,or some Chinese food.Or maybe you can get some Mexican food.M:I wouldn't mind getting some Chinese food.W:Where are you going to get your Chinese food from?M:I'm not sure.W:When I want Chinese food,I go to Panda Express.M:Do they do a good job on the food?W:The food isn't bad there.M:I think I will get my food from Panda Express.(Text 8)M:Where did you see the advertisement for this job?W:In the daily paper.I've been looking in the "Situations Vacant"column for some time.This post sounded reallyinteresting,so I wrote off straight away.M:You're a secretary at present?W:Yes,I've been with my present company for three years but I don't find it very challenging and there's no chanceof promotion.M:And you think this post would be better?W:Yes,I'm sure it will.I'd be able to use my languages and also have more responsibility.I realize it would meanworking in the evening,but I don't mind that.(Text 9)M:Oh,I almost forgot the most important news,Jane.My company wants me to go to California in December.W:Oh,how exciting!But you won't have to be away from home at Christmas time,will you?英语试题参考答案第5页

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    性组织。B篇主题语境:人与自我一一生活本文是记叙文。Rob Joyce在生日当天参加了最爱的吉他手举办的音乐会,争取到了登台弹奏的机会,获得了最美好的生日礼物。24.B。理解词汇。根据第四段中的Rob took Urban's guitar and picked his way into the up-temporock song“Good Thing,”可知,Urban同意了Wright的请求,让Rob拿着自己的吉他登台表演,由此可推知,consent意为“同意;准许”。25.C。理解具体信息。根据第四段中的The band,which had gotten off stage,.headed back onand joined in可知,Urban的乐队也加入到了Rob的表演中。26.A。推断。根据第五段中的it was clear to me,to the audience,to the band and mostimportantly to Keith Urban that Rob was playing at the level of a top professional和第六段的内容可知,Rob精湛的吉他演奏给Williams留下了深刻的印象。27.D。推断。根据第三段中的What followed spread fast,making Joyce an Internet star和最后一段中的his performance has been seen by millions of people around the world.He's beeninterviewed by international radio stations and news publications and he's been featured onmany news broadcasts可知,这次的生日经历让Rob收获了全球的目光。【补充说明】Keith Urban:凯斯·厄本,澳大利亚著名乡村乐男歌手、词曲作者、唱片制作人。C篇主题语境:人与社会一一科学与技术本文是新闻报道。Amin Halimah和Amy Shah开发全新的学小组软件。28.B。理解具体信息。根据第一段中的An app.to help simplify the process of creating studygroups in college classes、第二段中的The StudyU app allows students to search for a study groupor create their own group以及第三段中的StudyU for Shah and Halimah became a way to helpstudents ease the stress of being at a large university where students do not interact with eachother unless they are purposefully put in groups可知,StudyU可以帮助大学生更容易地组建学小组。29.D。理解具体信息。根据第五段中的Jiao Luo,a professor in the Carlson School ofManagement,,plans to integrate StudyU into her classes可知,Jiao Luo教授计划把StudyU引入自己的课堂。30.C。推断。根据倒数第二段中的It does a really good job of suggesting which study groupsyou should join和but this app is more user-friendly可知,Wallace认为StudyU使用方便,非常人性化。31.A。理解具体信息。根据最后一段中的Co-founders Shah and Halimah said they hope tointroduce the app to more users in the Twin Cities area and eventually to larger universitiesacross the country可知,Shah和Halimah计划推广StudyU。promote意为“推销;推广”。D篇主题语境:人与自我一一生活与学本文是议论文。作者认为让孩子们安静地坐着听讲并不是高效的学方式,身体与外界互动才能激活孩子们的大脑去学知识。32.C。理解观点、态度。第一段中作者描述了儿子的老师要求孩子们上网课时要心无旁骛地坐好认真听课。根据第二段内容可知,作者不认可这一要求。33.A。理解具体信息。根据第三段中的Research from embodied cognition...shows that the

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    上接23服中2022-2023学年度B4新编:马兰白利PROGRESS ESTIMATION”4数成长评M:Tto your par双语学报第44期上接B3版)39 Generally,people will need to purchase related equipment,W:Well.Iof the r第including something guaranteeing personaety such asStudentimes高考版And theyshould als safety course.which行课程标准发展心d b阴2023年6月17日sport in which the shooter uses a specialbout theoner use and storage of the equinmentdoasLike most skills,skeet shooting takes a lot of patience and practice.双语学报社编辑出版北京师范大学外国语言文学学院学术指导总主编刘兆义国内统一连续出版物号CN34-0030总第4563期40But those folks are fewand far between,especially if thnever pickedup a sgun bperson,that'编辑小语:题型专练、专项突破、灵活使用、巩固提升。Why doonle love skeover the cars Once acompetition was held tB.At last,the game was called skeet shooting.new namer thme限时综合能力训练How can one participate in the sport at home?and MeDonald's.Atfirst,fans of the sport wbutw.friends or famting in americsC.risk-takingD.face-savingas the Silk Road.It(1)(n)for abouta fun activity.G.Therefore,many countries attach much importance to it完形慎空15 A fall hack onB.make up for1,500 years from the second century BCE untid-firedr阅读下面短文,第三部分语言运用(共两节,满分30分从每题所给的ABCDC.get through withD.keep up withthe mid-15th century CE and became a hugely四个选项中选出可空白处的最佳选项(2)(influence)force in the modenworld.After all,it was not just goods that (3)第-节(共15会D个项中出可以t may sound odd,but I'm truly a passionateadvocate of letters.There's something初下而板从短文后的洗项中洗transport)along these routes入空白处的最佳选项将…置于背景中考虑)the advice from your corner,you need to55about handwritten things.Yet the letter has fallen、空白处的最佳选项。选项中有两项out also ideas and peoplewho lot his lif任thcrailsoupe of years but Billy took responsibility.out of 2,and it's been gradually 3 due to为多余选项。The initial foundations for the Silk Road wereby theC.assignmentsfaster forms of communication like emailsIf there is ever a time to think about taking"sociaexpand。laimThere's a subtle 4 of handwritten lettersmedia cleansing".it is now.Here areChina'nto Central Asia in thefor 41A.battlestrategyfour potential mental health benefits of temporaryecond century BCE.China sentut an envoB.auPsychologists have shown that writing a letterain in the face This provides a strikimetaphoorces you tos it takesoreime andsocial media cleansing.使者)to this unexplored part of the world(Sabbed time andR assnntionsD.proofsuserepare47.A.considerate B.challengingequires more thoBesides、ceIt might help you sleep better(gain)information.as well as findour hand if vou sleen with vour nhoneare harder toon emails,you have topotential trading partners.The person in chargen hoth cases,the teeam billy had in his corner was 44 but he was thecar fromB.count outwithe morewhoct in awhile writing on paperrtificial light (like from yourof this mission was Zhang Oian (6)help you win theC.trainingFrom another perspective,a letter helpsphoneinterfers productionconsidered the“pioneer of the silk road”D encouragementfor you to50.A.offering期B版测试题参来答a relationship.When I was about 10 years old,Iof melato(sponsiblein the first century BCE.are the only person you can98AwingABBA16-20BB(desired a pet mouse.The pet shop wouldn't sellfor your sleep.Separatsociahe Roman Ea globalsuitswork51R arD.definesB.memorizeD.accessme one until i had a(n)9 letter from a parentnedta mignt lead you to spenon youthat just so happen52 A rev-45 CDEso I made one by copying my mother's writingohone,which might help you fall asleep faster(iew)it as a must-havemost cases,we have the luxury of50 external support.the toMy mumexoticwe neeccessory(配饰).antageousstyle.My crime was quickly 10nformationgiven and take.oossible versiosponmade me write letters to a few randomly selectecSocial media can be a great tool for keepingThe Silk Road consisted of numerous routesin touch with friends and family.Howeverhat extended (8)上ast As1a,acroslectedhe Indian subcontinent.Central Asia.the Middle第二节(共10小题;每小题15分,满分15分】with the (61)a600-8004(introducof gunpowder(火药).f's rumoredmet.I wrote a long letter detailingmy lifeWhenexcessively using social media can negatively5.imy11ended.I foreoout thisntil Iimpact relationships and well-being.Considerast,and East Africa,and ended in Europeapprder after agetting creative:Try writing an actual letter orSnanning (9)(rough)6,400 kilomerica.fireworks are often used during festivalssporting events,ritualsnixture of materials caught fire.This mixture was then added to bamboold memaking a call to invite your friends to see ameters,it played (10)central roleand ceremonies.According to a survey,there are hundredtubes and paper tubes(in facilitatifireworksy day.went on for yearpeal explo(purculanAmerica their origin andmichiefiedtosuch4"augtrchihogIoften thinkabnteractions betwsupply chainoy popce back (58hinaneempted to experiment withties.It has encouragesponpeame to write to more people.Wnting is somethingtop can beome stressful.Some书面表达d tthe setbamboobesfrsomakhemxpodfreorkevolved15 to this day.I'd like to encourage you toesearch even linSince then.Americans have kept the tradition.很如你是李华,你的英国笔友Peter来信put pen to paper and see where it leads.to many mental health problems,including depres-想了解你在家做家务的情况以及你对做家务A tolerableB.controversialsion,anxietv,and low selt-esteem.4第四部分写作(共两节,满分40分】的看法,请回信,内容包括C.uniqueIt can free you up so that you have more1.你爱做家务:第一节(满分15分】of my thoughts.With my only brother away at collge and Dad off onB.imaginationtime for other things2常做那出家条:点免费开to rise in me.How much Iwished they wouldD.fashionThe logic is simple:If you stop dedicating3.做家务的好处tion短文,发表在学校网站荬文板内容包括:ome,“Surethey would comea happyA.acknowleigedB.forgottentime to one thing.you freeup time for other注音things.Getting out from behind ascreen might词新80左右注意guairls huThank you for yo4.A.variationB.contrastyou2.可以适当增加细节,以使行文连贯.词数80左右2.可以适当增加细节,以使行文连货C.beautyspencyour t5.A.concentrateB.rememberfrom school-Phil and Mike.C.behaveD.practicenis is a pretty common expenencePushing the wheels,I sped to the front door6.A.analyzeB.repeatB.It can help control your fear of missing outC.correctD classifvyC.Maybe go out for a walk or do some exercisewant to see how you are going"they said,smiling at meent dow7.A deliberateB.ambitiousD.It can help you reprioritize more personalC.determinedforms of interaction部6wacd品moved.一8.A.simplifyE.So getting away from thateven for just abe helpful.back from schoolraph 2F.This could be a fedays,months,or even aat lft me weakew to mehome all day,unable toParaereh2aso.myrihiendvaiedamdgoloegeedorharlbeinsDinvitation-the choice is yours.busy with activities.10.A.forgivenB.hiddenG.The term has become a popular phrase in ourshy to communicate with bovsC.committedD.uncoveredIncreasingly plugged-in society.couldn't remember theII.A.explanationB.punishment语法镇空last timeI juoy fromn We had spentC.introductionD.iudgment12.A.hopefullyB.unexpectedly阅读下面短文,在空白处填入1个适当第43期B1版KevC constantly的单词或括号内单词的正确形式whole team cheerelidn't blame6-10 CBADC11-15 BDADB13.A.correspondenceB.consultatiorCenturies before ships and telecommunicationsto then that day it was overshadowed by douplace of andbu阅读理解1-4BCDC七选五I-5 DGFBEodC negotiatd.celebrationthe distant corners of Eurasia(欧亚大陆)wereHere's a snack,dear,"my mother said suddenly.Her voice got me ou(特别提示:参考答案见下期B版中缝)hoY4.A.long-standingB.far-reachinglinked through a network of trade routes known(特别提示:参考答案见下期B4版)

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    2023-2024学年上学期高考阅读综合(B)(新高考)第9-12期参考答案及解析高三英语上学期月考卷(二)参考答案及部分解析参考答案1-5 BACBC6-10 ACABC11-15 BACBA16-20 BCACB21-25 CDADB26-30 CBDAC31-35 BBCBD36-40 DCEAF41-45 CBDBC46-50 ABACD51-55 ADDCB56.that57.issuing58.to59.beneficial60.automatically61.be avoided62.to stop63.how64.lawmakers65.security写作第一节One possible version:Self-confidence,an essential quality that helps individuals overcome challenges and achieve theirgoals,is not a natural characteristic but can be developed through consistent effort and practice.One way to build self-confidence is by setting goals and celebrating small victories.Breakingdown larger goals into smaller,manageable tasks can help create a sense of progress andaccomplishment.Another habit that can boost self-confidence is to challenge negative self-talkwith positive thinking,which can help individuals overcome self-doubt.In a word,self-confidence is not something that can be acquired overnight but is a skill that canbe developed over time.第二节One possible version:The following day,I anxiously waited for the results.Would my effort pay off Would I achievemy goal of becoming one of the student leaders?When the principal eventually announced that Ihad been elected with the second-highest number of votes,I couldn't help but jump up withexcitement.With a bright smile,I walked up to the stage to loud cheers from my fellow students.Their joy showed me that my victory was not just mine,but theirs as well.Later,I realized that I had achieved far more than what I had initially set out to do.In addition tobeing appointed as one of the student leaders,I had made numerous friends along the way whonow saw me as someone always willing to lend a helping hand.While pursuing my dream,I hadbecome a source of inspiration and hope for other students.By being myself,I had shown themthat success would be achievable for anyone if they stuck to their goals,worked hard andbelieved in themselves.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与社会一一体育本文是应用文。文章介绍了四个滑冰的好去处。

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    2022-2023学年度第43期RX版es一·新教材高新高考扫码听报(必修)2023年6月8日总第4555刘兆义国内统一连续出版物号CN34-0030确价值观念、树立中国文化自信、发展学生英语学科核心素养out solar panelrailway trackAt the moment,the idea is facing somanels iinto theties,including concern that the reflectisuoff the panels may affect driversthe pa

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    【补充说明】1.pool v.集合(资金或资源)2.extended family大家庭C篇主题语境:人与社会一一体育本文是新闻报道。加拿大渥太华市推出了新的头盔使用规定以保障冰上运动项目参与人员的安全。28.C。理解具体信息。根据第二段中的helmets designed.in different ways for different kindsof falls和第三段中的Hockey helmets are…after a single impact可知,Kelly Bean希望参与每一项运动的人都可以佩戴专为这项运动设计的头盔,从而得到更好的保护。29.A。理解具体信息。根据第三段中的Hockey helmets are designed to withstand multipleimpacts.fall a lot more on the ice than you would off of a bicycle可知,冰球头盔的主要特点之一是可以承受多次撞击,这一特性也使它更适合参与冰上运动项目的人佩戴。30.A。理解具体信息。根据第四段中的The city is offering coupons for15%off hockey helmetsbought at Play It Again Sports可知,渥太华市为在Play It Again Sports购买冰球头盔的人提供八五折优惠券。3l.B。推断。根据第五段中的Morris believes it will help avoid head injuries.done a reallygood job可推断,在Morris看来,冰上运动项目参与者的安全是最重要的。D篇主题语境:人与社会一一历史、社会与文化本文是新闻报道。中国留学生在海外举办春晚共度春节。32.C。理解具体信息。根据第一段中的The Chinese Students and Scholars Associations..hostedthe Spring Festival Gala in the Salomon Center Auditorium ...to celebrate the Year of the Rabbit和第二段的内容可知,中国留学生在国外举办春晚庆祝春节。auditorium礼堂,会堂;RhodeIsland美国罗德岛州。33.B。推断。根据第四段中的Liu added that this was the first year since the start of theCOVID-l9 pandemic that the event took place in person and that everyone expected it可知,受新冠肺炎疫情的影响,2023年的春晚是疫情开始后举办的首个现场春晚,海外留学生期待已久。virtual,虚拟的。34.D,理解具体信息。根据第五段中Jessica Ji所说的many Brown performers and staff were notin Providence for rehearsals ahead of time and only had a few days during the shopping period toprepare可知,由于2023年的春节比往年早,许多布朗大学的参演者和工作人员都没有提前排练,留给他们的准备时间有限,这是中国留学生在举办2023年的春晚时遇到的一个困难。Providence普罗维登斯(美国罗德岛州的首府)。35.B。理解观点、态度。根据最后一段中的Student Koda Li.said that he was happy to spendhis first Spring Festival away from home with CSSA可知,留学生Koda Li觉得他在国外的第一个春节过得很愉快。第二节主题语境:人与社会一一历史、社会与文化本文是说明文。在中亚,人们用被子和拼布来庆祝婚礼和婴儿的出生36.C。上段提到被子和拼布在婚礼等特殊场合尤为重要,本段主要介绍它们在婚礼上的用途和重要意义,C项表明婚礼是中亚最重要的活动之一,符合本段的主旨,也与本空下句“这是一个将家庭和整个社区聚集在一起的大型活动”意思连贯。C项中的wedding与本段中的两处wedding构成词汇复现关系,与bride(新娘)、husband、palanquin和couple构成词汇

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    W:You'll be happy then.There are two castles to visit.I'll give you a map so you canfind them.Here you are.And what about football?Liverpool's football clubs arevery famous.M:Yes.My sister is a big fan.And my mum loves music.What can she do?W:Do you know the Beatles,a famous group from Liverpool?She can find out allabout them at the Beatles Story.And if you love looking at paintings,there's TateLiverpool.M:My dad loves it.Thank you!W:That's all right.Oh,by the way,there are some great shows on at the theatre thisevening.M:Great!We'll go there tonight.(Text 10)Welcome to the Science Museum.There's so much to do here.But if you don't haveenough time,I'd suggest choosing a guided tour of the free shows.These toursusually start on the hour,hmm...at one o'clock,two o'clock and so on.They'requite short,only half an hour,so you could do a couple of tours in an afternoon.Now I'll give you an idea of the shows.First of all,for kids,we have an area calledShapes and Patterns,where they can play with objects and see how they formdifferent patterns.It has many colors.Kids love it.Then,for older visitors,there's ashow about the history of flight.They may be able to remember some of the earlierplanes on show.Another show that adults might enjoy is the energy show.It showsthe development of different forms of energy.And there are lots of shows to

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    因此这个活动让她们的关系变得更加真诚和温馨。)所以选择D。27.B“推理判断”题。A选项译为“苦口良药”;B选项译为“生命是周而复始的轮回”;C选项译为“事实胜于雄辩”;D选项译为“心之所愿,无事不成/有志者事竟成”;“Our time togetherwas like that of friends.You were my mother,,andI'm a child following you around..”妈妈认为现在女儿带着她学和了解外面的世界,是她的小老师,她们的角色互换了,感慨生命是一个轮回。因此选择B。C篇【导语】本文是一篇人文语言类说明文。文章主要介绍了气候危机造成土著社区的生存环境恶化,导致很多土著语言濒临消失。28.C“细节理解”题。根据第一段的“Every40 days a language dies.This"catastrophic"loss is beingintensified by the climate crisis.”还有第二段的“The climate crisis is now considered the“final nail inthe coffin”for many indigenous languages and the knowledge they represent.”可知,气候危机是造成许多土著语言消失的最后致命一击,也是巨大的威胁。因此选择C。29.D“推理判断”题。上文提到“that most of the world's languages are in parts of the world that aregrowing unpleasant to people..”,因此举了Vanuatu这个地方为例,说明那里的语言密度是全世界最高的,但也是其中一个面临海面上升而面临土著语言消失的国家之一,阐明了土著语言社区的现状。因此选择D。30.D“细节理解”题。“Promoting and conserving languages of indigenous communities is“not only importantfor them,but for all humanity”,可知,这个组织的目的在于保护濒临消失的土著语言。因此选择D。31.C“主旨大意”题。根据第一段“Every40 days a language dies.This‘catastrophic'loss is beingintensified by the climate crisis,according to linguists.If nothing is done,conservative estimates suggest thathalf of all the7OO0 languages currently spoken will be extinct by the end of the century.”,文章主要解释了土著语言濒临消失的原因,就是气候危机造成土著社区的生存环境恶化,一些土著人不得不迁徙去其他地方,导致语言被同化。因此选择C。D篇【分析】本文为自然现象类说明文。文章揭秘暴风雨来临前的宁静这一神秘自然现象。32.C“细节理解”题。第二段中特定的暴风雨指的是一种简单的单细胞雷暴。而并非指简单形状,故排除A。根据第二段最后一句“Storms can draw in the air that fit their need from all directions-一evenfrom the direction in which the storm is traveling.”可知雷暴能够从周围任何一个方向吸进自己所需的暖湿空气。故选C。33.A“代词指代”题。第三段中“The rising air meets the cold dry air that has already existed in thestorm clouds,thus the temperature of the rising air drops,and the water vapour in it changes into tiny dropsthat are a precondition of rain.”提到由于暖湿空气被吸进雷暴中,雷暴经过之处就形成了低气压真空带。正在上升的暖湿气流遇到雷暴云层中原本就存在的干燥冷空气,此时暖湿空气的温度下降,暖湿空气中的水分凝结成小的水滴,这就是雨水形成的前提。所以可知,代词t代指“暖湿空气”。故选A。34.B“推理判断”题。根据最后一段“Most thunderstorms,though,don't start with calm.”可知大多数的雷暴来临前并不是一片宁静。故选B。35.D“主旨大意”题。考查阅读理解主旨大意题时,需要注意排除绝对化或片面的选项,要放眼全文,从首段和末段寻找文章的主旨大意。根据文章第一段“According to our own experience,.weknow there is actually‘calm before the storm'!But what causes this calm?”及全文内容可知,文章主要揭秘暴风雨来临前的宁静这一神秘自然现象。故选D。【2024届南疾二串新高考高三摸底调研测试英语参考答案第2页(共7页)】

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    Made by Fujifilm,the Instax Mini series of cameras is ideal for taking quick snaps and gettinghigh-quality credit card sized photos.The Mini also comes with built-in flash,a close-up lens()and selfielens for taking those perfect shots.The camera comes in a range of bright colours,including sky blue and clay white.Polaroid GoFamous for their cameras,Polaroid still makes instant cameras in the modern day,with a classic look.The Go comes with autofocus as well as a self-timer for effectively capturing the moment and producingquality Polaroid photographs for you to keep.It also comes in a range of funky colours,if all black or white isn't your preference.Instax Mini EvoThe Mini Evo combined camera and printer is a compact device with a 28mm lens that's capable ofletting you review and edit photos before printing them.Also featured is a back 2.7-inch LCD screen for viewing what you're shooting and the ability to printfrom your phone via Bluetooth.Instax Mini 40Coming just in a single but vintage black design,the Instax Mini 40 is a solid option for quick instantsnaps,with a one-touch selfie mode and a more traditional looking camera,fixed with a 60mm lens.It's also small enough to fit comfortably in your bum bag or pocket to take a quick snap if you're out andabout.21.What do Instax Mini 12 and Polaroid Go have in common?A.Both have selfie lens.B.Both have optional colors.C.Both are in small size.D.Both have a classic look.22.If you wish to print photos in your smartphone through a camera,which model is suitable?A.Instax Mini 12.B.Polaroid Go.C.Instax Mini Evo.D.Instax Mini 40.23.What is the unique feature of Instax Mini 40?A.The built-in flash.B.The photo-editing function.C.The autofocus function.D.The single black design.BComing into the town of Santa Catarina Palopo,in the highlands of Lake Atitlan in Guatemala,thefirst thing you notice is the bright colors.Most of the buildings along the main street are eye-catching,indeep blues and greens,dotted with red and yellow to form diverse patterns and designs.Santa Catarina Palopo was once a sleepy town of 5,000 people,most of them dependent on agriculturalwork.But as agriculture began to dry up here,poverty came.To deal with poverty and promote economicgrowth through tourism,a small but creative group of laborers,artisans,domestic workers and stay-at-homemoms created the Pintando Santa Catarina Palopo project.The project aimed to paint all 850 homes and buildings in bright colors to change the hillside towninto a work of art."We wanted to paint the houses with colors and figures that represent the community,"says the project's executive director Stephany Blanco."Families can choose designs for their house thatare representative of the family."One of the most representative characteristics of the region is the blue huipil,a traditional blousewhich has been worn commonly by local women since the 16th century.That deep sky blue was chosen as高二英语学科试题第3页共8页

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    C.The majority of us are of average intelligence.D.Our character is simply decided by inherited DNA.34.Why does the author mention“Lionel Messi”and“Lebron James'”in paragraph3?A.To clarify a point.B.To illustrate a rule.C.To offer a solution.D.To make a prediction.35.Which statement will Kevin Rathunde probably agree with?A.Most of us are born to be average persons.B.We could all be geniuses if working hard enough.C.Genetic factors are more important than hard work.D.Great talent is a combination of genes and practice.第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。When it comes to money,the world's luckiest woman appears to be a 63-year-old Americancalled Joan Ginther.She has managed to win the jackpot()four times.36 Expertssay that the chances of winning this much are extremely small.Mrs.Ginther's first win was in 1993 when she won half of the 11 million first prize of theTexas Lottery().The rest of her money has come from scratch()cards.You scratch thesecards to expose if you have a winning codc.They arc very popular,but not many people who buythem win anything.However,Mrs.Ginther won 2 million from a Holiday Millionaire scratchcard in 2006 and then she won another 3 million from a Millions and Millions scratch card in2008.37As a result of these wins,the Times Markct in Bishop,where Mrs.Ginther bought hercard,has become very popular.38 The shop also receives calls from people trying topurchase scratch cards over the phone even though they live far away.However,not much is known about Mrs.Ginther.39 Even her neighbours havevery little to say about her.She is now rarely seen in Bishop because she moved away and she nowlives in Las Vegas.Sun Bae,the owner of Times Market,remembers that Mrs.Ginther bought a new car for高二英语试卷第8页(共12页)

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    Dr MeDonnell's reply didn't provide much help,D第though.It was simple and short:"InfantileParalysis(小儿麻痹症).No known treatment..Do第二部For thousands of years,humans believe that一部分the best you can.”wolves usually howl(嗥叫during a full moon.Elizabeth became down in spirit and went backHowever,there is no relationship between the howlto the girl and her mother."Can you help myand a full moon.Still,you may hear a wolf howl atdaughter?Please!"said the mother.Elizabethnight.Wolves sleep during the day.When the sunsmiled and comforted the mother.A fire wasgoes down,they move about and look for food.读burning in a cooker.Elizabeth filled a pot with salt.读Humans often hear wolves howling at night.As aWhen the salt was heated,she poured it into a bagresult,we've long connected this howling with theand placed it gently under one of the child's legs.moon.But the girl continued to cry in pain.Next,If it has nothing to do with the moon,then why do第Elizabeth tried a linseed oil bandage(亚麻籽油绷第wolves howl?There are a few different reasons.带),but the girl cried even louder..ElizabethOften,wolves howl to tell their pack (where tofind them.Like dogs,wolves are social animals.If部分lowered her head."This isn't working,"she thought.Then she suddenly had another idea.She took somethey become separated,howling can help them findstrips (of cloth and poured hot water over them.部分each other.Next,she wrung out(拧干)all the hot water fromBesides,if a wolf finds large prey(猎物),it maythe strips before placing them gently around the阅读howl to call for help from its pack.Other wolves读girl's legs.The girl cried less.Elizabeth continued towill hear the call and come to share the meal.change the strips.At last,the girl stopped cryingFinally,wolves sometimes howl as a warning tocompletely.other animals.While wolves are social,they aren'ttoo genial to those outside their pack.第Elizabeth lifted one of the girl's legs and started to第If a wolf traveling alone hears the howls of a pack,it knows it has entered another pack's area.It willmove it through gentle exercises."This will helpkeep her leg strong,"said Elizabeth to the girl'srun away quickly.分mother.分Have you ever seen pictures of wolves howling?If so,you may know they often point their snoutsElizabeth Kenny had no way of knowing that(鼻子)to the sky while doing so.This is another阅读she created a new,unusual way of treatingreason why many people think wolves howl at theInfantile Paralysis.It would later become known读moon.However,scientists say the real purpose is toas the Kenny Method.make sure their sound can be heard by otherwolves up to seven miles away.感第(A)28.Why did Elizabeth Kenny leave after(C)32.What does paragraph 1 say about wolves'checking the girl?第howling during a full moon?A.To ask for help.A.It is not common in modern days.部分B.To check a message.B.It shows wolyes have found food.C.To send for a doctor.努C.It is commonly believed but has no connection.D.To prepare the medicines.D.It makes people frightened of wolves'howling.图(B)29.How might Elizabeth feel when receiving(A)33.What does the underlined word "genial"Dr MeDonnell's reply?A.Confused.B.Discouraged.读mean in paragraph 4?A.Friendly.B.Curious.C.Annoyed.D.Awkward.C.Annoyed.D.Confident.⑧单第(C)30.What finally worked on the sick girl?(D)34.Why do wolves point their snouts to the skyA.A bag of hot salt.第while they howl according to scientists?B.A linseed oil bandageA.To mislead people.C.Hot wet strips of clothB.To look for a partner.分D.Leg exercises.分C.To show they are powerful.(B)31.What is the text mainly about?D.To carry their sound fartherA.A mother's love for her sick daughter(A)35.What is the purpose of the text?窦A.To tell us why wolves howl.B.The story behind the Kenny Method.读B.To explain when wolves howlC.Elizabeth Kenny's work experienceC.To encourage us to protect wolves.D.The understanding of Infantile Paralysis.D.To show wolves are active at night

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    -

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    -

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    L情景交际。紊1.你想知道你必须在锻炼前热身吗,可以这样问:舞台Must I warm up before exercise2.你想知道对方是否还在打扫卫生,可以这样交际舞台问:Are you still doing the cleaning23.你认为锻炼会让自己保持一天的活力,可以ust now这样表达:The boy fell down just now.Exercise can keep me active during the day⑧豪4.你想借用一下对方的电脑,可以这样表达:May I borrow your computer舞5.你想知道是谁发明了棒球,可以这样问:北京冬果会奖牌榜Who invented baseball■中国已获品金牌:93银牌:4品铜牌:2交际舞台6.你想提醒对方勿踏草坪,可以这样说:Would you mind not walking on the grass7.你因打碎了盘子而感到自责,可以这样表达:win,gold,OlympicsI'm sorry for breaking the plateChina won 9 gold medals in the 2022 BeijingWinter Olympics.9紊8.你认为西瓜是你们家最受欢迎的水果之一,可以这样表达:交际舞台控糖低盐Watermelon is one of the most popular fruitsin my family.9.你认为今天肯定会下雨,可以这样表达:It's sure to rain today10.你想告知同学周六你校将有一场艺术展,可5Don't,too much以这样说:Don't eat too much sugar or salt.There is going to be an art show in myschool on Saturday⑧Ⅱ.看图写话。竺短文填空。阅读下面短文,根据语境、音标或所给单词根据每小题所提供的图画情景和提示词,写的提示,在每个空格内填入一个恰当的词,要求所填的出一个与图画情景相符的句子。章词意义准确、形式正确,使短文意思完整、行文连贯。舞台A场Do you want to do some new kinds of exercise?Ifyou do,.you can try aguatic(水中的)exercise.Aquaticexercise is a kind of exercise you do in a (1)swimmingnecessary,learn(swim)pool.Now more and more people are(2)trying (try)aquatic exercise.It's necessary to learn first aid.It is easy to do aquatic exercise (3)because you交际舞台weigh (about 90%less in the pool.But you still章burn calories(燃烧卡路里)because it takes moreenergy to move in the water than on land.(4)In fact,most people feel more relaxed in场the water.Sometimes they may be (5)worried(worry)about something bad in life.But exercising in waterdo well inhelps them stop (6)thinking (think)about it.The cooland quiet water (7)_makes_(make)them enjoyThe girl does well in tennisthemselves.At the same time,they feel goodabout(8)their (they)bodies.

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    Life-size sculptures under the water-accessible primarily to divers and snorkelers-are part tourist attraction,part ecological experiment in Jason DeCaires Taylor's new art places."Instead of seeing the underwater world as a hidden,endless resource that we can treat freely,I tried to change our relationship with it and turn it into a gentler and more energetic space,"says DeCaires Taylor,a British environmentalist and sculptor. Having witnessed corals (decline around the world, DeCaires Taylor was inspired to explore how sculpture could be functional apart from art by designing man-made reefs () These underwater gardens created by DeCaires Taylor work as artificial shelters for corals to regenerate and new ecosystems

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    第二节(满分25分) 阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之 构成一篇完整的短文。 It was a Saturday in June,1988.Out of a 16-year-old's early summer boredom,I had set up a tent in our rural yard and in- tended to sleep in it,but I stayed in the house to finish watching the Lakers'playoff game.It was almost midnight and Dad had been asleep upstairs for hours when someone knocked at the front door.It never occurred to me not to answer it. To my surprise,it was a girl about my age with a bloody cut on her forehead."Hi.I'm Maria.What's wrong with you?"I asked her with concern.Awkward and embarrassed,she replied: "I'm Jane.I..."She hesitated and then asked me carefully,

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    D.They were praised by professional film critics.

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    第三部分语言知识运用(共两节,满分45分) 第一节(共20小题;每小题1.5分,满分30分) 阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项 中,选出可以填入空白处的最佳选项。 I picked up my phone to take a picture of the beautiful scen- ery while the tour guide spoke.I swiped my phone lock screen to get to my 41 and got a message:Cannot take a picture. There is not enough 42 storage.So I quickly checked what pictures I could remove.No 43.I needed to keep all 1,560 of the photos I already had.Then I tried to 44 some apps,but I needed them. In the minutes that I spent handling my storage issue,I 45 many beautiful views.I probably never get to see them a-

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    sion (激情).To be successful in life,you must 21 your pas sion.Whether you are passionate about fixing cars or 22 the world,you must be passionate about your goal and set a path to 23 it.Only then will you find the true 24 At just the age of 19,that advice was hard for me to ,25 but I knew instinctively(本能地)that he was26.I made a self-examination 27 and found my true passion was 28 could play the piano by ear but had only considered it as a 29 There was only one way to 30 if I can be a successful musician,so I took my professor's advice and switched to the university's music school.I felt as though I was on top of the world,and that feeling has never 31 me.

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    B.Work as a programmer. C.Travel around the world. 听第7段材料,回答第8至10题。 8.What will the man do in Chicago? A.Take a course. B.Fix his car. C.See a doctor. 9.When will the man come back home? A.On May 6th. B.On May 20th. C.On May 24th. 10.Why does the man shout his words? A.He is impatient. B.He is unhappy about the trip. C.His granny is a bit deaf.

  • ‹‹ 12 ››
扫码二维码