people to move forward with great efforts.erthree decades,tree planting technology saw continuous62.(devop Kubui.Now workers can plantatre in tn6.(second),and their survival rate is over 80 per cent.The 102.000 residents in the desert have enjoyed the benefits ofmanagingdesertification.Meng Keda,64.hose famnily has lived deep.innthe KubugiDesert for generations,began a tourism business in 2006.He had65.00income of 300,000 yuan last year.第四部分写作(共两节,满分40分)第一节(满分15分)假定你是李华,乘坐FL345航班抵达伦敦后发现钱包遗失。请给航空公司写一封邮件说明情况并寻求帮助。内容包括:1.行程信息;2.钱包特征;3.联系方式。注意:1.词数80左右;2.可适当增加细节,以使行文连贯;3.开头和结尾语已经给出,但不计入总词数。Dear Sir,I'm Li Hua,an exchange student from China.cotolhopYours,Li Hua英语·试题卷二·第12页(共14页)
31.Which of the following is a suitable title for this text?A.Europeans Have Struggled to Improve Air QualityB.Tiny Forests Become More Diverse in EuropeC.Tiny Forests Are Dotting European CountriesD.Europeans Decide to Change Their EnvironmentDA culture guide named Persephone welcomes travellers to Greece and takes them through a famouscave in the north.The guide moves smoothly around the underground area and can talk about it in 33languages.It can also answer 33 questions,but only in the Greek language.Persephone is intelligent and it is a human-sized robot.The robot has been in operation for about amonth at the Alistrati Cave.Persephone guides visitors through the first 150 metres of the cave that isopen to the public.For the remaining 750 metres,a human guide takes over.The idea of creating the robot guide was put forward by Nikos Kartalis,who is the scientific directorat the Alistrati site.He had this idea when he saw one on television guiding visitors at an art show.Persephone was built by the National Technology and Research Foundation and cost about 139,000dollars."People who had visited in the past are coming back to see the robot guide,"said Nikos."Manyforeign visitors couldn't believe Greece had the ability to build a robot and use it as a guide in the cave.The robot,with a white body,black head,and two bright cyes,moves on wheels.It guides visitorsto the first three of eight stops along the walkway.It can do two more stops,but it is too slow for thetour.Persephone's creators are considering ways to increase her speed.The robot begins the tour bysaying,"My name is Persephone.I welcome you to the Alistrati Cave.Evdokia Karafera is a human guide who partners with Persephone."It is helpful,because it speaksmany languages,she said."There's just a little delay in the touring.Most find it fascinating,especiallythe children,and find it interesting that it speaks many languages.Robots,at some point in the future,will take over many jobs.But I believe they cannot take the place of humans everywhere.32.What is mainly talked about in paragraph 2?A.Persephone's hobby.B.Persephone's intelligence.C.Persephone's job.D.Persephone's operating principle.33.What might be the foreign visitors'first reaction when seeing Persephone?A.Surprised.B.Delighted.C.Satisfied.D.Frightened.34.What is a disadvantage of Persephone according to paragraph 4?A.Its limited colour of its body.B.Its slow speed.C.Its unstable moving patterns.D.Its short greeting.35.What does Evdokia want to stress in the last paragraph?A.Persephone is intended to attract the children.B.Persephone is helpless in making the site famous.C.Robots will play a less important role in the future.D.Robots are unable to replace humans everywhere.第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。While people don't always like the old saying "the early bird gets the worm",getting up early isactually the secret to the success of many people.36 There are also other benefits of waking up earlyin the morning.【高三3月联合考试·英语第5页(共8页)】
meround Saturday and replace the o thebse f your oibthing is getting really smelly."And“1 admire you,Ireally de”ismostly heard in the more idomd(外f我left in those tires:you need to run down to the garage first thing Monday."When I was ntn mfirs road trrend.My father d on the copredawn of a cold morning to wave us goodbye."Highways are dangeroushe sdon't ry overtakingngrAbuggy.And take a break every two hours.And everytme you s forasyou reothe oil.”At the time we thought his speech was pretty fuyandhand-buggy"every time I floored the accelerator to overtake some other speeding yehicle.Dad's long gone now.But after all these years,I realize that had I owned copy of theFatherlish-to-English dictionary,I'd have understood that the speech my friend and Icasuallyfunny was simply Dad's attempt at affection.24.What can be inferred about the author's father?xtA.He excelled in maintaining cars.B.He suffered from extreme loneliness.XC.He cared for his son in his unique way.D.He complained about the author's carelessness.25.What is the feature of Fatherlish?A.Long sentences.袋乃B.Simple expressions.C.Reserved affection.D.Creativity and originality.26.How did the author respond to his father's warnings during his firsA.He felt grateful for them.B.He turned a deaf ear to them.C.He obeyed without questionD.He broke traffic rules deliberately.27.What does the story tell us?2A.It's never too late to express love.B.Truth is the daughter of time.C.Love is long;life is brief.D.Love needs carefully tasting.Reality television loves small,enclosed worlds.Spaee travel requires them.That these two facts合能would,some day,come together has long seemed unavoidable.The launch of four civilian astronautsinto orbit early on September 16th sealed the deal.These days,missions are streamed on theYouTube channel of the agencies and companies involved.The mission,Inspiration4,is somethingelse.The mission was dreamed up and paid for by Jared Isaacman;the founder of Shift4,a paymentscompany.Billionaires in space has been something of a trend in recent months.Yet,Mr Isaacman'strip is different.It is being undertaken not to show off his own wares but to enjoy someone else's-specifically those of SpaceX,a company founded by Elon Musk-while raising money for a charityclose to his heart:St Jude Children's Research Hospital in Memphis,Tennessee.Instead of briefly crossing a largely arbitrary line in the upper atmosphere which defines"space",Mr Isaacman and his three companions have gone all the way to orbit,propelled (by one ofSpaceX's Falcon 9 rockets.At about 575km,they are around 150km higher than the astronauts on theInternational Space Station (ISS).On September 19th,after more than 40 orbits,they will re-enterthe atmosphere and land down in the Atlantic.The mission is similar to the flighfs Spacex provides as part of its contract with NASA to takeastfonauts to and from the ISS.Fulfilling that contract was what got SpaceX into human spaceflight;Other companies are getting involved,too.Axiom Space,a firm which is devoted to building atourism is a sideline and is up and running.YGQX)·第2页(共4页)】
考曾帛第一部分仿真模拟卷(一)1-5 BCCBA 6-10 CBCBA 11-15 AABCB 16-20 BACAAText 1W:Your meeting is at 2:00 pm this afternoon.M:OK,thanks.Well,did anyone call whileIwas ouW:Ony your wife.Shewant youpick up meine nyourahome.Text 2W:If youstill ce well.you shou gotothe hospital,IeM:Ijust started a new job.Myrnce does't covrmeetmonth.Text 3W:Where are we?I haven't seen any road signs for miles,and there aren'tanyhuseither.I think we took a wrong turn back there.M:Yeah,I thnk youreitPullve to the side of the road,andthe mapText 4M:That was expensive.I ony got one dollar change.When Iwas young,eve ivwould have been a crazy price for an ice cream.W:You gave him ten dollars?Surely,he has made a mistake.Go back and akText 5M:Good morning,ma'am.Can I help you?W:Yes.Ineed this ress by Friday.It has a mall stain on it,but I'm hopingouit out.Text 6M:Hey,Katherine,I'm going to make a coffee run.Do you want a cup?大W:I do need some coffee.I'm so sleepy now.Where are you going?M:The caferound the oer.Theyvegota special promotion gfYou can refer to the menu on its leaflet.W:OK,coo.Just get me a large Americano with two sugar packets on the side,please.Original price is 10 dollars.M:Large Americano,two sugars.No problem.Anything else?W:I also need a Cappuccino,if you don't mind.Its price is the same as large Americano.M:Got it!Text 7W:Hey,Jordan.Practising basketball again?M:Yes.My uncle Charlie was just showing me a few of his moves from his high school days.W:Didn't he almost turn professional?M:Yeah.He played on the soccer team and the badminton team,too.My coach said he wasthe best athlete he'd ever taughtW:Does he still play?M:He plays on the weekends,and sometimes he helps me train a couple of times a week.W:Do you think you will play in university?M:Of course.But it's not easy.I need an athletic scholarship.That means I have to practiseseven days a week.W:What do you work on recently?M:Using my left hand and bouncing the ball between my legs.Here,I bet you can't take theball from me!Text 8M:Hello,Tom Wilson's,can I help you?W:Hi there,it's Emma Lloyd here.I'm calling about my motorbike.Is it ready to be collectedyet?M:Can you remind me what's the make of the bike?W:It's a City Zip.It's blue.M:Oh yes.We had to order some parts,but they still haven't arrived yet I'm afraid.W:Do you know when the bike will be ready to pick up?M:orry,I don't know.But I'l callor suppiers and find out if they've sent ou the spareparts yet.Once the parts are here we can fix the bike in two or three days.W:Okay,I'll give you a call at the end of the week,then.M:Sure.Text 9W:This is the ast aprment we have in your pricenge You ee t has a great viewthe cityad it isd ricenlace.Andts got everythingashing achinedryer,dishwasher...you name it.
41.A.huntB.disturbC.raise42.A.positiveD.observeB.independentC.silent43.A.draggingD.stillB.chasingC.approachingD.touching44.A.dangerousB.wonderfulC.frighteningD.simple45.A.recordedB.announcedC.discussedDimagined46.A.factB.conditionC.truthD.miracle47.A.noticedB.expectedC.rememberedD.doubted48.A.choiceB.accidentC.opportunityD.secret49.A.blockB.catchC.scareD.wake50.A.even thoughB.as ifC.so thatD.ever since51.A.signalsB.tailsC.notesD.hands52.A.actuallyB.quicklyC.hardlyD.gradually53.A.ordinaryB.importantC.specifieD.popular54.A.beliefB.traditionC.religionD.custom55.A.experimentB.destructionC.failureD.adventure第二节(共10小题:每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式What is culture?Culture is the shared characteristics and knowledge of a group ofpeople.56(include)their language,religion,food,social habits.music andarts.The word“culture”hasS7(il))root from the Latin“colere”,which isrelated to the meaning of "growth"A number of historical events 58 help)shape Western culture in the past2,500 years.The fall of Rome cleared the way for the establishment of a series of statesin Europe.The Black Death of the 1300s cut the population of Europe by one-third.59 remade the society.Gradually,Christianity became the 60 (strong)of allreligions in Europe.Then the trade between East and West allowed Europeans to exploreNorth and South America.Eastern culture generally refers to the traditions in Asian 61(country).Likethe West,Eastern culture was heavily influenced by religion during its earlydevelopment,but later it 62 (influence by the agricultural developmentsignificantly.63 culture differs from area to area,one thing is for certain:Cultures change."Culture plays 64 important role in our interconnected world,"De Rossi said."But it is no longer fixed.Culture is 65 (constant)moving and essentially fluid."盒三·英语第8页(共10页)
-
2021-2022学年度双语学报第14期StudentTimesRX版践行课程标准发展核心素养高长2021年11月9日双语学报社编辑出版北京师范大学外国语言文学学院学术指导总主编刘兆义国内统一连续出版物号CN34-0030总第4070编辑小语:本版配合选修6Ui计3,解决课程的导入与主题拓展,并提供一篇与单元话题相关的拓展阅读。Extended re拓展茂Links课文链接阅读下面短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。iobacco freThe importance of healthySTOP无烟佛罗里州项目,宣在预且根据疾病预在实族帮助州
2023届高三年级12月西部联考·英语参考答案、提示及评分细则1~5 ACBBA 6~10 BCBAC 11~15 BCCBA 16~20 ACACB【文章大意】本文是一篇应用文。文章向我们介绍了四个人讲述的他们生活中的小故事。2l.A细节理解题。根据A real doll下面的内容“I changed my name tag from‘Barb'to‘Barbie’.”可知答案。22.C细节理解题。根据Happy wife,happy life下面的内容“but one small change in attitude saved ourmarriage forever'”可知答案。23.D推理判断题。四个人在日常生活中做出的细微调整给他们自己的生活带来了巨大改变。【文章大意】本文是一篇记叙文。文章讲述了Fuchsia Dunlop用味觉“寻路中国”的故事。24.D词义猜测题。根据第二段“Growing up in a household in Oxford always filled with exotic flavors fromJapan,Turkey,Spain,India and Austria'”可知,Dunlop生活在牛津,但是牛津充斥着来自其他国家的食品风味。故此处exotic的含义是:奇异的,异国风情的。25.B细节理解题。根据第二段“her dream did not start to come true until she came to Chengdu”可知答案。26.C细节理解题。根据第五段“To better understand the context of the food in Jiangnan,Dunlop startedreading Chinese classics like Dream of the Red Chamber”可知答案。27.A标题归纳题。文章主要讲Fuchsia Dunlop用味觉“寻路中国”的故事。【文章大意】本文是一篇说明文。沙尘暴对中东的威胁越来越大。28.A主旨大意题。第一段描述的场景主要是讲伊拉克沙尘暴的严重性。29.B推理判断题。根据第三段“In20l5,some people blamed a fierce summer storm in the Levant on Syria'scivil war'”的提示可知,第三段是通过举例子来行文的。30.C词义指代题。画线词组指的是第四段提到的人类活动对水资源的影响。31.B观点态度题。根据最后一段的内容可知,沙尘暴造成的经济损失是非常大的,由此推断作者对于中东沙尘暴问题的态度是担优的。【文章大意】本文是一篇说明文。阅读障碍者的大脑很适合探索未知事物,这种特征对人类的生存和成功至关重要。剑桥大学的研究人员说,阅读障碍应该被视为一种差异,而不是一种疾病。相关研究表明,阅读障碍者的大脑特别适合探索未知事物,并能从大局出发思考问题。32.C细节理解题。根据第一段第一句“People with dyslexia have brains that are directed towards exploringthe unknown”及最后一句“people with dyslexia have brains that are specialized to explore the unknown'”可知答案。33.B推理判断题。根据第三段“Learning to read,write or play the piano are all skills that are dependent uponprocedural memory'”可知,学阅读、写作或弹钢琴都是依赖于程序记忆的技能,结合选项来看,写歌是创造性的过程,是独立于程序记忆的。34.D细节理解题。根据最后一段“It's just unfortunate that in the case of people with dyslexia,theirdifficulties are continually highlighted,in part due to the nature of education and also to the importance ofreading and writing in our culture.”可知答案。35.D推理判断题。根据最后一段“Instead,we could develop‘explorative learning'一learning throughdiscovery,invention and creativity,which would work more to their strengths..”可知答案。【文章大意】本文是一篇说明文。文章给出了几条建议告诉我们如何在踩踏事件中幸存下来。36.G根据此空前一句“as soon as you arrive at the location”和后一句“when entering almost any room”的提示可知此空选G。37.C此空前一句讲:如果突然惊慌失措,人群开始朝某个方向推进,你的本能可能是反击并反其道而行之。此空后一句讲:如果你逆流而上,你会增加被绊倒和撞倒的几率。结合选项来看,C项符合语境。38.A此空选小标题,根据木节“it's best to move in a diagonal direction'”的提示,可知此空选A:(不走直线)向斜方出逃。39.E根据前一句“Look for‘a solid structure to stand behind such as a wall'”的提示可知此空选E。40.F本段的小标题是:Give yourself some breathing room.F项和标题呼应,故选F。【高三英语参考答案第1页(共5页)】
rtedlyts an.Thanks for your listening.第18期B版测试题参考答案The first1-5 CBAACipment6-10 ACCBBdevelopment11-15 CBAAB16-20 BCBCA21-25 ABCBC26-30 CACDDstudents’strernder of31-35 ABACC36-40 GFBECstrengthand41-45 DBCAB46-50 DACBD51-55 CABDAtaught in the56-65 (One possibleversion)56.extremelyin that stude58.security57.the59.toTeachers60.to disturb61.buried62.cautiousfeedback tha63.thatoved64.switches65.will be solvedcan learn fro写作(One possible version)第一节anddeepenblaneDear Eric,Daro,who hI'm writing to inform you of the sharingok aStandards Inmeeting titled Traditions and Customs to bethatheld in the school culture club this Fridayessentialafternoon.not the proDuring the activity,we'll leam about festivalcustoms of different nationalities by watchingwalk awaywerea short video.After that,we'll have a discussionfocusonone.where we'll share our knowledge concerningthe theme.As a student from a multi-ethnicshouldn'tcountry,you surely have a lot to share withus.And your sharing will help us learn morethere is mabout your country and culture.can happI'm inviting you to attend the meeting onbehalf of our club.We're looking forwardBesideto your coming.students
21.A.welcomedB.rejectedC.abandonedD.borrowed22.A.parkB.gardenC.shopD.office23.A.coursesB.discountsC.suggestionsD.services24.A.freeB.goodC.strangeD.safe25.A.trueB.politeC.practicalD.reasonable26.A.levelsB.pricesC.productionD.awareness27.A.volunteersB.friendsC.engineersD.colleagues28.A.hiredB.inspiredC.orderedD.elected29.A.growB.returnC.trainD.gather30.A.paidB.requiredC.qualifiedD.motivatedⅡ.阅读理解(共15小题;每小题2分,共30分)阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。AYour sleep position can determine a lot about your health,and can also affectyour health in different ways.It's difficult to control what sleep position we naturally fall into,as our body willsubconsciously fall into the most comfortable position.However,some positions arebetter for you than others,and some could actually hinder your health and wellbeingIf you sleep on your sideMore than 60 percent of people sleep on their side.This is mostly likely becauseit is one of the most comfortable sleep positions.Often our body naturally moves tothis position,which is linked to when we were in the foetal position.Sleeping on your side offers a number of benefits to your body,from promotinghealthy spine alignment,which can help to prevent back pain,to reducing heartburnand snoring.Side sleeping would be particularly beneficial for older people,those whosnore or have sleep apnoea(呼吸暂停),those with back pain and pregnant women.北京市西城区20222023学年度第一学期期末试卷高二英语第4页(共16页)
B.Tour guide and tourist.C.Husband and wife.听第7段材料,回答第8至10题。8.What does the man suggest the woman do?A.Check the car herself.B.Think ahead before making a decision.C.Ask someone to do the car check.9.What is true about the car price?A.The woman was given a discount.B.The salesman stuck to the original price.C.The price would be lower if paid in cash.10.How will the man help the woman?A.Make the payment for her.
operations.Deg(fir)basic training,while skilled practTraining in abacus-based mental arithmetic is thought(63)(improve)a child's attention,memory and mental capability.Today,itmind.the advancement of calculating techniques,educational psychology and intellectual development.It also has a far-reachingcontributes(64)greatinfluence on various fields of cultural(65)(creative),includingwe volfolk customs,language,literature,sculpture and architecture.in thedifficthe共两节,满分40分)入入入人人人morethem and choosing a place so far away from my home to study.After over 10 minutes of exchanging views with me,my dad pulled over.He got out of the car and pulled a cigarette package out of his pocket.Ihelpdidn't even know he started smoking again.Clearly,he was also feelingbad.It seemed that he didn't want me to leave because he worried whether第I could take care of myself in a foreign country.Suddenly,he appearedParlonely.It was my fault.Regretting my decision to study abroad,I turnedmy head around and noticed we were only one mile away from the airport.theWhile my dad was parking the car,my brother held my suitcase evenstarfivethough it was too big for him;my mom and I were walking together.Thefrorairport seemed bigger than ever to me.Soon,the unforgettable momentkidscame.And the only thing that was left was to say goodbye to my parentsas tand my little brother.10Paragraph 1:·anIfirst hugged my dad tight.saitheParagraph 2:Finally,I got on the plane,worried about my parents and also myself.Parstarfshe sis so第28期B1版KeysSoon完形填空1-5 ADBAC七选五(一)1-5 DGCBA6-10 BCACD11-15 DCADBof us(二)1-5 GDFACtook语法填空(One possible version)1.valuableLate2.on6.examples3.selected7.that8.the4.widely5.reachedoper9.thickness10.to beatWeThe(特别提示:参考答案见下期B版中缝)granev
第23期参考答案第1版主题阅读1.Taiyuan2.more time 3.Fenhe River4.bike road第2版语法突破I.1.am 2.are 3.are 4.Is 5.are 6.is 7.IsII.1.is not going to sleep 2.are going to make3.am not going to play 4.is going to wear5.are not going to flyIII.1.Alice is going to read (a book)/do some reading2.Martin is going to play table tennis3.They are going to watch a football match4.My grandparents are going to eat at a restaurant5.Mrs Smith is going to watch a TV programme词汇学at,on in1.in 2.on 3.at 4.in 5.at 6.onelse1.When else 2.Who else3.Everybody /Everyone elsecheer1.cheer him up 2.cheer her3.cheer his friends onhope1.I hope you enjoy this dinner.2.She hopes to take photos pictures with her favourite teacher.win1.is going to win 2.win a trip 3.win first place4.win this tennis match词块梳理1.in the afternoon 2.on Saturday morning3.May Day 4.on the morning of 1st May5.summer holiday 6.on the beach7.go over 8.check one's email(s)9.have a picnic 10.do one's homework11.stay at home alone 12.wear the team shirt13.collect litter 14.go sightseeing15.look forward to16.在周末17.帮忙做家务18.看电影19.上钢琴课20.…的计划21.看一场足球赛22.交朋友23.为选手们喝彩24.赢得比赛25.过得愉快26.起床晚27.外出28.散步
Ⅱ.根据括号内的要求,改写下列句子。A2版1.Several cleaners were sweeping the fallen leaves第on the road.(改为被动语态)2期基础知识复1.1.appointment2.guilt女3.foundationThe fallen leaves on the road were being swept by4.freedom5.possessions 6.mixtureA2several cleaners.7.stability8.consultation 9.priority版2.By the end of last term,the students in my class10.employershad read ten English books..(改为被动语态)参Ⅱ.1.o2.0ut3.in4.for5.fromBy the end of last term,ten English books had亚.1.superior tobeen read by the students in my class.2.turned out/switched off3.The boy was touched by Miss Brown's words,he cried.(用V-ed形式短语作状语改写句子)案3.a handful of4.not to mentionTouched by Miss Brown's words,the boy cried,⑧5.have come to a conclusion4.Henry was so tired that he couldn't go on with the第IV.project.1.When Alice opened the door,there stood her(用t00…t0.…结构改写句子)期younger sister,with an envelope in her hand.Henry was too tired to go on with the project.A2.It is said that traditional Chinese culture attachesA25.Susan worked out the difficult math problemgreat importance to harmony and balance.版within five minutes.It made her teacher surprised.3.It was my elder brother who introduced many(将句子合并为含主语从句的复合句)参novel ideas to me.That Susan worked out the difficult math problem考4.They were enjoying the beautiful scenery at thewithin five minutes made her teacher surprised./Ittop of the mountain when it began to rain heavily.made her teacher surprised that Susan worked ouf案5.I pray that my friend will get out of trouble withthe difficult math problem within five minutes.the help of Mr White.度Ⅲ,阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内所给单词的适当形式。第语法知识复52A new study suggests that current tools scientists useI.1.has been viewedto look for signs of life on Mars may not be effective enough.期2.were writtenA group of international scientists is raising questions about3.will be leftA2the instruments used on the latest spacecraft and vehicles版4.satisfied版1.to explore(explore)Mars.The concerns started after5.heardresearchers carried out tests on soil and rocks in Chile's6.publishedAtacama Desert.The area,2.which is geologically7.absorbedsimilar to Mars,is often used by scientists to carry out考答8.to reportexperiments to improve Mars research methods.The team tested material from a fossil-rich area in9.to jointhe desert named Red Stone.It was once a body of water®10.to have been madeIt now contains 3.a large collection of microorganisms.第Ⅱ.Such microorganisms,also 4.called (call)microbes,521.The fallen leaves on the road were being swept by5.are studied(study)in the search for ancient life on Marscommonly.期several cleaners.In the most recent research,the team tested fourA2.By the end of last term,ten English books hadA2instruments at Red Stone that are either currently being usedbeen read by the students in my class.版on Mars 6.or to be used in the future.The scientists said the3.Touched by Miss Brown's words,the boy cried.instruments were not able to make clear identifications of领4.Henry was too tired to go on with the project.several "signatures"or signs that would suggest the presence考5.That Susan worked out the difficult math problemof“current and ancient microorganisms”.within five minutes made her teacher surprised./Researchers thought new instruments and technologiesshould 7.be considered (consider)to improve the currer案It made her teacher surprised that Susan workedtools used 8.to confirm (confirm)microbes on Mars.⑧out the difficult math problem within five minutes第III.1.to explore 2.which 3.a 4.called 5.are studied52526.0r7.be considered8.to confirm期A1版期A3版READING ONLINE完形填空AA版①大楼业主希望新的建筑既引人注目又节省能源,1-5 DADCA6-10 DBCAB11-15 CDBAC能够满足21世纪的需求。阅读理解1-4BDDB②新的设计减少了30%的阳光直射,这样一来内部参阅读填空1-5 DFGAE考(人员)就不需要百叶窗,同时还能欣赏到悉尼港口考A4版的完美景观。答CLASSIC READING案案He was the secretary of an aviation associationHe wanted to persuade Tom Swift to take part incontest.
palace to make sure how long the tunnel should be.Kites have been flown in Japan for hundreds of years.In the 1700s,kites were flownin autumn to give thanks for a good harvest.They were also flown to send good wishes tocouples who had their first son.Today in Japan,kites are often flown as part of acelebration,such as the beginning of a new year.And kite festivalsare held ach year inmany parts of the country.Kites have been used for scientific purposes in the western world.In 1752,BenjaminFranklin tied a key to a kite and flew it in astorm to find out that lightning was a form ofelectricity.In the 1890s,Lawrence Hargrave invented the box kite to test ideas aboutflight.From 1898 until 1933,the United States Weather Bureau()used box kites tocollect weather data.The Wright brothers also used kites to learn to make the firstairplane flight in 1903.73.Why did Han Xin want to dig a tunnel into the king's palace?(不超过8个词)74.For what purpose did the ancient Japanese fly kites in autumn?(不超过I0个词)75.Who made the first airplane?(不超过5个词)第四部分写(共两大题,满分25分)如X.单词拼写(共5小题;每小题1分,满分5分)根据首字母及汉语提示,完成下列单词的拼写,使句意明确,语言通顺。敞76.Young people are always full of e(精力)and new ideas.77.S,(舒缓的)music can help rerrelax after a long week at work..长78.Anyone who doesn't obey the traffic rules will be p:(惩罚).79.Peter felt s(困倦的)in the math class because he didn't like it.80.In the English lsons,the teacher often d()the whole class intofour small groups.X.书面表达(共1小题;满分20分)每个人都有自己珍爱的东西。也许是一本书,或是一件衣服,也许是朋友间的友谊…无论是什么,它都是具有非凡意义的。假定你是李辉,你的美国笔友想了解你所珍爱的东西,请用英文给他写一封电子邮件。和要点如下:1.珍爱的东西;2.如何获得的;3.珍爱的理由。注意事项:1.词数80~100;2.可适当增加细节,以使行文连贯;3.邮件的开头和结尾已为你写好,不计入总词数。Dear Mike,I have valued many things in the past three years,Yours,Li Hui2023年安徽中考押题卷(一)·英语(试题卷)第8页共8页
发协议M.Better,I thought three times!Text 5定用i the key to deW,My tutor asked me toalk about at least four famous people in Western history in my papervloping the menDoing hns hat scare you helps you事件有M.Did you mke it?leam toolererdyland le om your mis-W,No Ionby nmd two.Leonardo da Vinci and Charles Darwin.M.Now T'm starting to worry about my paper.答案,1-5 BCCBA-10CCBA1-5EAAB16-0 ABACBW:Good afternoon.Grand Restaurant.reservation before because of something urgent.主题语境:人与社会一一社会活动一潜水地介绍W:Your name.phone number.and reserved time,sir2L,.C根据Bl1sand,Indone中的ahL6 nd-dgpo可细,巴厘鸟有一些顶级的潜水教练。故选C项.M:Will Gosling at 021-746-8923.I reserved a table for two at 6 p.m.tomorrow.WWelsetheWould you like to switch the dining time or just call it off2.B根据The Red Sea,Egym部分中的And variety of oorurd(海绵动物)"和Half Moon Caye,M.Is it possible that I get a table an hour later or earlier on the same day?Belize部分中的“There are numerous…variety ofn”可知,两着的共同之处在于多可以看到各种各样的海绵动W:Neither.but we can make it two hours later.物。故选B项。M:That will be fine.Thank you.23,D根据第一段内容可知,本文是向读者推荐一些潜水的最好的地方,目的是给这几个地方微广告。放选D项,BargeText 7主题语境:人与社会—一社会热点一直播带货ir AW:It's really terrible.The man in white is bleeding24.C根据第一段中的“an88-year old farmer-wife's medical xpes"和第四段中的wich四efm-of the camera"toM.beident because the front of the red car is wholly damaged,and the black car gets damaged atthethe heck可知,吴大爷进行视频直播是为了通过促销各种产品挣钱来支付妻子的医疗费用。故C项正确。first,in case the injured may need first aid or something else.25,D根据第三段中的“A great burden-supporting Wu financially可知,麦子每月约80元的医疗费用对他们家来说是M:I've called the ambulance.Look,there's a police car coming.很大的经济负担,而他的女儿,因有三个孩子且是家庭主妇,也无法在经济上资助他们.放他们在支付医疗费用方面W:Thanks God.We can turn to the policeman.有困难。故D项正确amM:What sbout our meeting with the tutor today?I made the appointment with her last week and now we are being late.26,C根据第四段中的“Thousands of viwer-storyand kindly peroi可知,数千名观看者萱他的感人故事和善良W:I'll explain it to her later.Nothing is more important than life.的品质吸引。故C项正确。M:Right.And don't forget our rent is due.27.A本文主要讲述了一位88岁的农村老大爷为了赚取给生病的妻子治病的费用在网上进行直播带货。故A项适合作本文的标题。Text8W:Will you come to my party this Saturday?CM:Of course.I wonder if John will be coming主题语境:人与社会—一农业进步—一印度新水稻品种W:He hasn't told me yet Yesterday I told him about the party but he told me he would reply to me during Tuesday's lunch28.D根据第一段中的“cutting the huge expenseson water and farmorkers”可知,新的水看品种可以削减用水和农民的费用,故D项正确。break.M:He sometimes helps in his dad's shop and has to ensure whether he will be needed29.C根据第四段中的“the new rice.…any side effects'”可知,新的水稻品种中含有一种基因,即使农民喷洒普通的、便宜W:His dad's shop?Oh,right.His dad runs a grocery store.的除草剂也不必担心有任何副作用,故C项正确。M:I hope he can make it.It will be more interesting if he's allowed to come.30.A根据最后一段中的“For farmers like.…management of water'”可知,水在印度水稻种植中发挥着重要的作用,故A项正确。W:Exactly.I love his funny jokes and he's always making people laugh.Without him,there will be less fun in the party.Text 93l.C本文为新闻报道,根据第一段中的“On Tuesday.including herbicide-tolerant ice”和文章大意可知,本文的主要内W:Sam,what is your favorite movie?容是印度推出了新的水稻品种,故C项适合作本文标题。DM:Rush Hour.It was released in 1998.主题语境:人与自然一人与动物一撒哈拉沙漠的银蚁W:Why do you like it so much?M:I like movies of Jackie Chan.He is so funny大意:撒哈拉沙漠的银蚁在进化过程中腿部变长,头部和两侧覆盖着独特的三角形银色毛发,这有助于它们迅速散热。科W:Ioy watched the second Rush Hour which came out three years later after the first one.And I love Wall-E in 2008.学家们受此启发,将其运用到屋顶、汽车并期待将其运用到临床、护理和防护服等领域。M:You like Disney movies?32.D根据第二段内容尤其是“to avoid high temperatures'”可知,撒哈拉沙漠中的许多动物为避免高温,避免在中午外出;W:Yeah.Iove Wall-E though its setting is scary where everyone is overweight and the world is full of garbage.再结合沙漠在中午炎热这一常识可以推知,撒哈拉银蚁的这些特征使得它们能适应沙漠炎热的环境,成长得很好,故画线词意为“酷热的”,故D项正确。M:Disney movies like to talk about virtues and right behaviour.W:Yes.I love the last robot called Wall-E,but I don't ever want to become so fat that I can't walk around.33.D根据尾段中的“This discovery inspiredand other fields可知,受银蚁研究的启发,科学家们研制了新的材料和涂M:Maybe you can get a personal robot like Wall-E or EVE to help you walk around.料,该技术还有望应用于临床护理、穿戴设备、防护服等领域。据此可以推知,来自撒哈拉银蚁的灵感将带来更多的新发明,故D项正确。W:I hope so.Text 1034.B根据第三段中的“they produce.~proteins coud take effect”可知,撒哈拉银蚁在离开蚁巢之前就产生了蛋白质,否则它们就会在蛋白质起作用之前死去。故B项正确。Good moring,veryone Today let's talk about some mental exercises which can help conquer your fear!First,balanceyouwith loicTfwe thinkou fear is related to the level of risk The scarer something feels,the35.C通读全文可知,文章第一段第二句为文章主旨句,结合文章内容可知,本文主要介绍了撒哈拉沙漠的银蚁的身体riskier it must be Spenda fewminutes thinking about the actual level of risk Ask yoursef,What risk do Iactually已经进化出耐热的特征。科学家们受此启发,将其运用到屋顶、汽车等领域。故C项最适合作本文标题。face?Morever nrease yourchances There are steps you can take to reduce the risk that you face.The best主题语境:人与社会一人际交往—过度使用感叹号的负面影响36.F空前一句讲到了“甚至在我最槽糕的日子里,我也面带微笑与人交流”,而下一段第一句讲到了“过去,我常常在邮11英语·模拟卷答案·(共12页)YGQ☒
I.短文理解(共5小题;每小题1分,满分5分)你将听到一篇短文,短文后有五个小题。请根据短文内容,在每小题所给的A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。短文读两遍。11.How old is Cathy now?A.15.B.18.12.What will Cathy study at university?(A.English.B.Education.C.Medicine13.What is the min reasonfor Cathy towork in the courysie?She wants to help children from poor families.B.She wants to make friends with nice people there.C.She thinks it is meaningful to live in the countryside.14.What does Cathy think of the people in the countryside?B.Kind.C Friendly.A.Smart.15.What is the most important for Cathy?B.A healthy lifeC.Being successful.A.A good job.V.信息转换(共5小题;每小题1分,满分5分)你将听到一篇短文。请根据短文内容,写出下面表格中所缺的单词,每空仅填一词。短文读两遍。NoticeWhoWe've invited Nancy White,a famous16.我邢heVShe'll give us a speech on American17奶WhatWhenThe speech will start at 18o'clock this Friday afternoon.光OWhereIn the school 19 hallAfter the speechThere will be an English 20.film第二部分英语知识运用(共两大题,满分30分)V.单项填空(共10小题;每小题1分,满分10分)从每小题所给的A、B、C、D四个选项中选出一个可以填入空白处的最佳选项。21.The little girl tried toher feelings,but I could still feel she was sad选出B.hideC.findD.expressA.show22.-Mum,must I be a teacher like you when I grow up?-No,you needn't.You can make your ownA.differenceB.discussionC.discoveryD.Hecision23.-Though the workers are very tired,they keep on working.They areWe must learn from them.B.cleverC.interestingD.helpfulA/great24.-It is reported that a young man helped send the old woman to the hospital.Yes.He leftand no one knows who he is.A.happily®luckilyC.silentlyD.slowly25.When yousomething interesting in life,write it down at once.OK.That might be helpful to my writing.B)come upC.come outD.come throughA.come across2023年中考模拟试题英语试题卷第2页..(共8页)
death.But if children fee”可知,此处表示如果孩子们感到不被爱。故选C。53,考查名词词义辨折。句意:但是,如果孩子们感到不被爱,他们可能会将这些事件解释为拒绝或惩切】一的迹象,A.punishment惩罚.iscmnit货视,C5 sessment评估;D.tanstortion转。型根据上文“Butih52,they may interpret such eventssi of reection53,”可知,此处表】示孩子们感受到不被爱,可能会将事件理解为拒绝或者惩罚的迹象。故选A。⑤4,考查固定短语和副词词义辨析。句意:同样,并非所有的孩子都会同样受到玩具、游戏、读物和电视节目的影响.A.even甚至:B.alike同样地:Ctal全然,Dole整体而合。根据上文“Childrenotheyr loved an fore aceept theof their parentorrny death.But ifchildren fe,they maynsucviofcio3.”以及语境可知,此处表示并不是所有的孩子都会同样受到影响。故选B。5.考查动词词义辨析。句意:就像在家庭关系发生巨大变化的情况下一样,一项活动或经历的影响取决于孩子如何解释它,A.interprets解释:B.anticipates预期,C.accomplishes完成:D.maintains维持。根据上文“But if children fee52,they may interpret such eventsas a sign of rejection or53.”可知,此处表示事件的影响取决于孩子如何解释它。故选A。
Bthe stones from the Giza area...Next,they studied fossils考拉是一种可爱的、毛茸茸的、灰色的、有纽扣鼻子的of pollen..”可知,①②④项符合文意。动物。考拉只生活在澳大利亚,因此它们已经成为这个国4.A段落大意题。通读第四段,由“Ancient Egyptian家的象征。本文从生活性和饮食等方面,介绍了考拉的engineers would have been able to put building materials一些有趣的事实。onto boats and move them down the waterway..”可知,第L.B段落大意题。由“Although they are usually called四段主要谈及如何运送石头修建金字塔。'koala bears',they are actually members of the marsupial5.C标题概括题。全文介绍研究表明,公元前2700年family.”可知,第二段讲述了考拉不是熊。到公元前2200年之间,工程师能通过水路把建筑材料运2.A细节理解题。由第四段中的“They usually eat到建筑工地建造金字塔。结合首句“Scientists are one stepeucalyptus tree leaves which are toxic,hard to take in,andcloser to solving the secret of the pyramids of Giza,inlow in nutrition.So,koalas have to spend every wakingEgypt.”可知,最合适的标题为C项。minute eating..”可知,考拉醒来就进食是因为桉树叶营D作为一个十二岁男孩,作者用手推车把木头搬回堆好养不足。并用防水布盖好,然后,他还得从河里打回五加仑的水。3.B推理判断题。由第五段中的“Unsurprisingly,given尽管作者已经筋疲力尽,但母亲的微笑与一杯冰茶,让他their food,female and young koalas have a pleasant感受到幸福」eucalyptus smell..”可知,雌性考拉和年幼考拉的气味不难l.C代词指代题。上文提及where we were stacking the闻是因为闻起来像桉树叶。wood into piles,下文对应用it指代the wood.4.A词义猜测题。除了灵长目动物以外,考拉是自然界2.B推理判断题。下文提及“我”不得不从“我”家附近中唯一拥有指纹的生物。和我们一样,每只考拉的指纹都的河里取出五加仑的水,上文对应表示:但我还有事要做。是独一无二的!3.C推理判断题。由第三段中的“I saw my mum5.A主旨大意题。本文从生活性和饮食等方面,介绍smiling at me from the gate with a glass of iced tea in her了考拉的一些有趣的事实。hand.She gave it to me and we sat down in front of thehouse..”可知,母亲的关爱让作者感到幸福。科学家离解开埃及吉萨古金字塔的秘密又近了一步。4.B推理判断题。由“A mother's love never changes.研究表明,公元前2700年到公元前2200年之间,吉萨金It is best then to do it with love in our hearts.It is best to字塔附近的一条支流水位足够高,工程师能通过水路把建do it joyfully with Mother's love.”可知,作者写最后一段筑材料运到建筑工地。的目的是表达他对母亲的爱。l.D推理判断题。由第一段中的The pyramids have5.A推理判断题。全文讲述一天劳动后,作者筋疲力stood as amazing examples of human achievement可知,金尽,但母亲的微笑与一杯冰茶,让他感受到幸福。据常理字塔是令人惊叹的。可知,这样的文章最有可能出自生活类杂志。2.A细节理解题。由第二段中的“A tributary of the任务型阅读Nile River once ran very close to the pyramids,and itAcould have been used to bring the stones directly to the本文介绍了几种减少家庭预算、节约开支的方法,包construction site,”可知,研究人员发现工人用支流运送括做家庭记账单、上网比价、节约用电等。石头。1.good 2.necessarily 3.Suggestions/Advice3.B细节理解题。由第三段中的“used a type of science4.track/records 5.compare 6.including/likeknown as paleoclimatology...They first studied layers of7.cost 8.discount 9.with 10.waste33
高三英语考试质量监测参考答案听力部分录音材料Text 1M:DExcuse me,we have been waiting for our meal for twenty minutes.And we have to take theplane afterwards.W:I'm really sorry.There happened to be a special activity today.I'm afraid you'll keepwaiting for a while.Text 2M:Sarah,what a beautiful dress you have on!It must be so expensive!W:I think you'll be surprised at the price.2It was $100 and now it's 30%off,so I bought two.Text 3W:3The exam has been put off again.But I wonder why.M:Well,last time it was because the school was planning to have a holiday in advance.3There will be a big storm on the original date this time.W:Really?That sounds reasonable.Text 4W:4Sorry,John.I'm in the middle of a meeting.And I will analyze last year's data with mypartners.Could I possibly call you back in 30 minutes?M:Sure.No problem.Text 5W:5My computer is driving me crazy.It always restarts when I try to open my video software.M:5Maybe it's overloaded.You could try to delete some things.It might run better.Text 6W:6Good morning,Venus Real Estate Agency.M:Good morning.I'm calling to ask if you have a vacant one-bedroom apartment.W:6We have a nice apartment located near the Oriental Square.It's fully furnished with acleaner.M:DI'm sure it is wonderful,but I need an apartment with a relatively lower cost.W:Ah!I get your point.We have several economical one-bedroom apartments near the citypark.I think you can find the right apartment there.Text7(第9题为推断题)M:Excuse me,could you show me the way to the City Museum please?W:Yes.8Go to the next corner and turn left onto Center Street.Walk three blocks to Second【高三英语·参考答案第1页(共4页)】·24-128C·
全国00所名校尚三元试示范表第三部分语言运用(共两节,满分30分)35.What does the study mainly want to tell us?药一节共5个题,每小1分,分5分绕03NO0bA.Early humans developed from non-human apesB Teasing lamed by ape from humans.德波下面短文,从每题所给的ABCD因个选项中选出可以人空白处的最佳选项。Coke do no men the me different individuals'oinD.Joking may be existing in both non-human apes and humansiniversary,out we were Weloved eachnd 2 on the carth col ele for oneSo when the【答案与解析】43 knocked on the door,I was very surprised tosea package from myEager and tbo行为。32C根第2及可知,B通过所究发现:理理会玩游戏会相互交角色由此表明它们喜欢这类游克。h时3C籍第3我可知,poinen0n”指的是意边背对方的意愿成指示事,目的是激海对方.coho6一dd reo水Together with the qut was a note frem my mother4:Stephanie and Corey.Happy“挑衅性的不服从”。3B都后一及可,B目首正所究成弄者是可以测成弄会不会导致对方选跑:成在玩更过程中做出AnverarylEncdocdorWcadtagRngawl.Meythqmikapyolwamhcnmesaenyuof the ro you meyour烈的反应。35.D根据全文无其第1段可知,非人蒙类像人类一样具各开玩笑的能力。Iwas touched beyond49I knew my mom 50 had sacrificed to be able to make it.I第二节(共5小题:每小题2.5分,满分12.5分)oinnd myther com be rm dy work ad stying uppie阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填人空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项)the u oetherM hnoth ke thath cWhat to Consider When Purchasing a Bird Bath52was sewn right into the quil.Many years have passed since we53 our firat anniversaryLcation:Selecting bird bath helps in choosing the best one for the areaogether,but neither of us has forgotten the ult.My the bestiIhave ever recived sn'from him but frm my mothr,ndthe birds feel safe36 If you use a ground bird bath,plMother's loveisthe beautiful f human beings,which isand wealth.55 with heart of profitsome stones around it so the birds have a place to rest.Type:37 The most common types of bird baths are hanging bird baths that can be attached41.A.anxiousB.disappointedC.interestedD.contentto things like tree branches and poles.They are good choices for smaller areas and are easy to42.A.giftB.weddingC.fortuneD.feelingmaintain Ground bird baths are easy to clean and move around.Deck-mounted types are good for43.A.salesmanB.milkmanC.dustmanD.mailmansmall spaces and give you a viewing area that is cose up.Wall-mounted bird baths attach toa wall44.A.worriedB.curiousC.shockedD.angryr flat surface.Onepiece types are the most popular and come ina wide variety of styles.345.A.coatB.cardC.quiltD.blanketHeight:The height of the bird bath can determine which type of birds will frequently visit.46.A.materialsB.sizesC.labels39 They don't feel as threatened on the ground as smaller birds do.Taller bird baths attracD.patterns47.A.coveringB.drawingC.sayingD.printingsmall birds because they have a better view of what's happening around them.48.A.remindB.ridC.requestMovement of Water:The majority of bird baths are nothing more than an empty basin filledD.inform49.A.reachB.wordsC.doubtwithwater while some fancier types include optionsto keep the water moving,including those thatD.expectations50.A.impossiblyB.rarelyC.merelyare solar-powered.They include features like a bubbler,drippers,misters (and waterD.surely51.A.pictureB.noticefountains.Moving water isn't necessary as long as you regularly change the bird bath's water.C.rememberD.appreciate40 Water circulation also makes it easier to keep the bird bath clean.52.A.sympathyB.prideC.gratitudeD.loveA.Shorter bird baths attract larger birds.53.A.celebratedB.markedC.canceledD.attendedB.A decorative bird bath makes the location stand out.54.A.complainsB.arguesC.determinesD.jokesC.Placing it near trees or bushes offers the birds shelter.55.A.convincedB.separatedC.mixedD.distinguishedD.However,it does prevent mosquitos from laying eggs.【答案与解析】E.You'll find wild birds visiting to get a breath of fresh air.在作者的第一个结婚纪念日,母来送给她一床来手缝制的花被,这饱含着母来浓浓的爱,F.Pre-selecting the location will help you narrow down the type of bird bath.1D布大多数年轻夫妇一样,在第一个结婚周年纪念日,我们没钱买责的礼物,只给对方送了贴心的周年贺卡,但我们已经很满足了G.If you live in a cold climate,you might want to invest in those with a heater.【答案】36~40 CFGAD2A我们彼此爱着对方,这世上没有礼物能代表我们对彼此的更1968D当造员敲门的时候,我很惊讶地看到母来寄来的一个包。24-G3DY(新高考)英语-WYB-必考-Y】B我根好奇,念干知道里有什么。品打开了子,时的照里克满水。★197
CThanksgiving is one of those times of year that inspires reflection.For some,it is a moment to thinkabout the meaning of family.But for me,there is a simpler message to take away:We should all have morepie in our lives.What's refreshing about Thanksgiving is that,for all the travel delays and the potential for familyarguments,the focus is on cooking for once.At Christmas,the feast easily gets overshadowed by themountain of gifts.At thanksgiving,by contrast,everyone recognizes that the food is what matters.Will themashed potatoes be smooth enough?And crucially,is there enough pie?Too many of us spend our lives in a state of pie deprivation(),judging.from the hunger withwhich the pies are greeted on a Thanksgiving table.Few things instill more of a sense of comfort than thesight of a golden topped fruit pie.There have been times and places when eating pie was a daily occurrence for American families.Thanksgiving aside,I don't know anyone who regularly eats pie.This is a bit sad.Think of all that joy weare abandoning.Thanksgiving pies have a way of living on in memory long after the other dishes are forgotten.Yearsago,I made an apple pie for my nieces for Thanksgiving.The following year,I planned to make acardamom tart instead.But my sister said I had to make the pie exactly the same as the previous year,because the girls had been talking about it for months.I can't pretend I wasn't pleased by this.A pie isn't just any dessert.It is a sign that care has been taken.I suspect that the single biggest reasonwe don't make pies more often is that we don't have time.Yet there is something about the process offitting pie into a dish that can actually make you less rushed."Rest for at least an hour",reads theinstruction in most pie recipes.It's referring to the pastry,but what if it also means you?28.What do people attach great importance to at Thanksgiving?A.Gifts and travel.B.Potatoes and pie.C.Cooking and food.D.Family and friends29.Which of the following statements about pie is TRUE?A.Most people enjoy eating pie at ThanksgivingB.Pie is not easily accessible for most of the year.C.Pie was a daily dish for all the American families in the past.D.Most people have realized their hunger for pie in their daily life.30.Why does the writer mention the story of making pie for his nieces at Thanksgiving?A.To show she can really make tasty Thanksgiving pie.B.To show pies played an important role in her nieces'lifeC.To show she was delighted with her niece's reactions after eating the pie.D.To show pie is more easily remembered than any other Thanksgiving dishes.31.What's the author's attitude toward making pies?A.Supportive.B.Critical.C.Neutral.D.Indifferent.高二英语学科试题第5页(共10页)
基础训练【.从方框中选择合适的单词并用其适当形式填空。4 -How much is the schoolbag?sell,very,store,all,Mr.It's eight dollars.1.Mr.Smith is my uncle.2.He is 30 and he has a store5.How much are the socks3.It's small,but it sells many clothes,fromsweaters to socksThey're one dollar4.Many people like his store.They think allthe clothes in it look good.5.They say,"Mr.Smith is very nice.We like to⑧go shopping(购物)in his store..”Ⅱ.根据对话内容,从方框内选择恰当的句子将对话补充完整。Ⅱ.根据句意及汉语提示完成句子,每空一词。Woman:Can I help you?Kelly:Yes.My sister's birthday is next week.(1)E1.There isabigsale(大减价)onWoman:What about this skirt?Kelly:(2)CSunday morning.Woman:Yeah.It's Mamianqun.It's a kind of2.People can buy T-shirts,shorts and shoeshanfu.We have Mamianqun in all colors.(3)Datvery goodprices(以非常优惠A.Here you are.的价格).B.How much is it?3.Then aboy inblack(一个穿C.It looks so greatD.What color do you want?黑色衣服的男孩)comes in the store..E.I want to buy a gifi(礼物)for her..9Kelly:Blue.My sister likes the color.Woman:How about this one?Kelly:OK.(4)B4.He needs apair ofshoes(一双Woman:It's 180 yuan.鞋)for school..Kelly:I'll take it.5.Mr.Smith says,"We have shoes in black,blueoman:(⑤)Aand brown.What color do you like?"The boyKelly:Thanks.likes blue,so he wants tobuy(想要A.Here you are.买)the blue ones.B.How much is it?C.It looks so great.D.What color do you want?E.I want to buy a gifi(礼物)for her⑧要点归纳Ⅱ.用英语写出下列各题的正确答案。“in+表示颜色的词”意为“.…颜色的:穿…颜色衣服的”,常作表语或后置定语。1.three X fourtwelve1-12的基数词是独立的单词,需逐个记忆。2.ten three eighteen-five913-19的基数词以-teen结尾,第3.thirty two fifteen二个音节重读。4.five thirteen eleven seven基数词20-90十位的整数以-y结尾,第5.twenty four =eight-three拼写一个音节重读。21-99之间的非整十数,先说整十数字,再说个位数字,中间加连字符。如:twenty-two。⑧同步练IV.阅读Section B中2b的材料完成下面图表,每空词数不根据汉语提示写出其对应的英文单词或短语完成对话。限。A:How many middle schools are there in your town(城镇)?B:(1)Eleven(十一).'m in No..3 Middle School now.Come and buy your clothes at our great(1sae含:hat classar8ouin2B:Class(2)()And I'm in Grade Seven.A:How many students are there in your class?-sweaters:green ones-$15;yellow ones-(2)$12B:There are(3)thirty-eight(三千八).for (3)boys black trousers-$22:shorts-$16A:How many teachers are there in your school?Mr.Cool'sB:(4)Twenty(二十)women teachers and(5)fifteen(十Clothes Storefor girls:(4purple skirts-$20五)nen teachers.jackets-$30:black shoes-$28A:Are your teachers nice to you?+socks-$2 for (5three pairsB:Yes.We all like them.Look!Here is a photo of them.A:Who is the woman(6)in brown(穿棕色衣服的)?B:She is our English teacher.Come and buy them now6
答案: Last week,I suddenly became terrible sick.I was feeling a terribly great deal of pain on my side,so my father took myself to the nea- in me rest hospital.When we were arrived,my dad helped me into the emergency room,and the doctor on duty realized I had the bad a disease.A nurse took my blood pressure or temperature while and my dad filled out all the necessary paper.Soon after,I was papers ready for the operation.The operation didn't last long,but I felt pain afterwards.
driving. C.Sometimes DMV may demand a waiting time between tes- ting. D.It is also possible to pass the test by studying booklets produced by the DMV. E.In the US,each state's Department of Motor Vehicles (DMV)administers the test. F.Such tests may also inquire regarding correct procedures in certain driving situations. G.People moving from one state to another may need to take a new written driving test.
1@o
28.What made David Hunsucker give up his previous career? A.His knowledge of drones. B.His personal interest. C.His childhood dream. D.An offer from a company. 29.Why was the Chesterfield drone park built? A.To make drones more accessible. B.To start a drone-related business. C.To draw more attention to drones. D.To allow more people to fly drones. 30.What did Tanner Rush do shortly after receiving a toy drone? A.He joined a drone racing league. B.He gathered news on drone events.
M:All right. (Text 7) W:4373811. M:Hello.Is that Jean? W:Yes,speaking. M:There is a really good film on this week.It's called Sounds Forever.Would you like to see it on Wednesday evening? W:No,I'm afraid I can't.I'm going to play at a concert at Lon don University on Wednesday. M:What about Friday then? W:That would be great.When does it start? M:At 8:00 pm.Would you like to go for a drink first? W:Yes,fine.Is seven o'clock OK?We can meet outside the cin-
置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒 钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读 两遍 听第6段材料,回答第6、7题。 6.How had the man intended to pay for his rent? A.By using his salary.B.By turning to his parents. C.By working for the owner. 7.What does the man need to do first in his mother's opinion? A.Talk with his dad, B.Obtain a college degree. C.Find a cheap apartment.


