首页 金典答案
  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    【解析】考查语境推断。根据上文提到的作者在10岁的时候决定成为教师,可知其对教师的这种超能力是一种热切的渴望。challenging有挑战的;convincing令人信服的;rewarding令人有所收获的42.D【解析】考查语境推断。根据下文信息可知,作者不善于观察,但是他的老师却注意到了作者没有关注到的事情,这让作者觉得震惊。invaluable极宝贵的;incredible不可思议的;impossible不可能的;invisible被忽视的,不为人注意的。43.A【解析】考查语境推断和常识。根据第二段开头的内容可知,作者非常惊叹于老师的洞察力,可以看到别人看不到的。作者是一个缺乏洞察力的孩子,但是老师可以注意到作者,即便不通过言语表达,她的目光也表明可以看懂作者。44.D【解析】考查语境推断和动词短语。参见上题解析,see sb.through识破,看穿。45.B【解析】考查语境推断。根据上文中提到的信息可知,作者的老师知识储备很丰富,即便过了很多年,作者依然记得老师所讲述的有关艺术大师的课程,这些课程开阔了学生们的视野。interviews采访;visions视野、视力、远见卓识;groups团体;effects影响。46.C【解析】考查语境推断和逻辑关系。根据下文信息可知,即便老师不是艺术专业出身,依然做到了这些。47.C【解析】考查语境推断和动词短语。根据下文中的up and down the school staircase'”可知,膝盖会因常年上下楼梯而磨损。fade out淡出,减弱;be stressed out紧张,饱受压力;stick out突出,坚持,醒目。48.B【解析】考查语境推断。根据下文中的“from too much talking可知,教师的声音会因说话太多而受损嘶哑,就如做出屈服和让步。hearing听觉;voice声音;sense感觉;mood情绪。49.D【解析】考查语境推断。根据上下文和语境可知,即便有上文中提到的如此多的职业风险,依然有很多人选择这份事业。50.A【解析】考查语境推断和名词。参见上题解析,cause事业;assignment作业,任务:arrangement安排;contract合同,契约。51.A【解析】考查语境推断。根据上文信息可知,教育不仅仅是一份工作,更是一门科学,英语参考答案第4页(共11页)

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    纳密★启封并使用前1.What did the Benetsdo?普通高等学楼格生会国就一考试新高考估真寒(八)A.Tomarry their daughters to rich men.B.Toeprereon their dauher英语C.Tohelp their daughery for(时间:100分钟满分:10分)D.Tomke herauherndepd注意事项Whse book wlree?人、答卷前,考生务心将自已的姓名、考生号等填写在答题卡和试卷指定位置上。A.Jane Austen's.二国容遵样题时,进出每小题答案后,用铅笔把答题卡上对应题日的答案标号涂黑。如需改动,用校C.Elena Favilli's.B.Rachel Ignotofsky's.皮擦干净后,再速涂其他然案标号。同答非进样题时,将答案写在答题卡上。写在本试卷上无效。D.Michelle Obama's.3.What do the four books have inom?小、考试结束后,将本试卷和答题卡一并交回。A.They are all classics.第一部分阅读(共两节,满分50分)B.They are all biographies.C.They are all related to the female.第一节(共15小题:每小题2.5分,满分37.5分》D.They are all about heroes.B阅读下列短文,从每题所给的A、BC,D四个进项中选出最佳进项London-based artist Sarah Ezekiel has won intertion eoitio for her vivid,life-filling imAges.But her work is more remarkable for the fact that she has a medical condition that has left her unaIf you are looking for recommendations on biographies()that will educate you,comedies thatble to move her arms.will make your belly ache or stories that present the unique challenges women face every day,read on.Ezekiel's pictures are painstakingly produced,using the movement of her eyes and specialized tech-"Pride and Prejudice"by Jane Austennology that relays those movements to a computer.The eye-tracking technology gives Ezekiel a platformA classic that never gets old.Set in rural England in the early 19th century,this tale centers aroundfor artistic expression,otherwise denied by her disease-amyotrophic lateral sclerosis(ALS).the Bennet family,a family of five daughters and their two parents who are desperate to find at leastEzekiel showed no signs of the condition until 2000,when she was aged 34.Pregnant with her sec-one of the daughters a wealthy match.Austen's story focuses on the tension between marrying for loveinstead of just for power and fame,and also the unique pressure on women to find financial security byond child,she noticed some weakness in her left arm and that she was unable to produce each wordway of marriage at the time.clearly.Within months,she was diagnosed with incurable ALS.-Women in Science:50 Fearless Pioneers Who Changed the World"by Rachel IgnotofskyEzekiel describes her first five years living with ALSas"very lonely"Today,she can neither speakIt is a sweetly illustrated and educational book that highlights the contributions of 50 women in thenor move but says "technology has made my life worth living".She uses a system made by Tobii Dy-fields of technology,science,engineering and mathematics,from present day all the way back tonavox,a company specializing in"Eye Gaze"devices that help people with medical conditionsmmuni-360AD.cate.Its technoloy adoptsprercmerdorithms totrack the tiny movemeo the-Good Night Stories for Rebel Girls"by Elena Favillipupils and control a cursor on a screen.It tells the stories of female heroes from years ago and present day.With color portraits and biograTo interview Ezekiel,CNN sent her qutiosand she prepared her answers leter by letrusingphies that are short and sweet,this book is a page-turer for anyone wanting to learn about influentialpredictive text.The techologysetsher s theethopand usediawomen in the past and present.Ezekiel,who studiedarth he as younger,began pintingusing the EyeGae device in2012.-Becoming"by Michelle ObamaHerfirstrk itrmbook by DaMlmillupWeube be torite this listwithout inuding Michelle Obammemr.Becominghasposed tolre despair but the htotally different eehe reallthe former FLOTUS disc her chilhod,family,motherhood,her FLOTUS impact,theBeingrtist because of thology hs totl improved my geeral adeards liedrof being parf the fir Black family in the White House and balancing her public lifeopened upy other p ore.Eied.Ior picre for ydnd of heiall about meeting her huband and themay unique challenges they facedfantastie that technology has made pobleg英语试题(人)第1页(共8页)英语试题(八)第8页(共8页)

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    字写报芝吾字铺寻很条人行信公众号:第25期全斯规中国教膏学会外语教学专业委会指导南方出版社主主办英语学辅导报社偏出全娇资源考源外刊选读《英语学Portable Desalination等继续保Device'Makes SeawaterRetired Circus Elephants Move to New Home格并进Drinkable通过精2016年,世界三大马戏团之一的「玲玲马戏团取消大象表演。从那之后,大象们就一直生活在该公司管理的地中而现在,位于美国佛罗里达州的一个野生动物庇护所宣布,他们正在为这些动物打造陌息地,并将趣接更多量保马我团威的讲大象的到来!,培养After years of strong public opposition,the Ringling Brothers and Barnum Bailey Circus.which is now closed.fin234"的兴announced the retirement of their Asian elephant performers in 2016.While the decision was a great victory for ammal lo生的and activists.it raised a new issue.The huge animals were raised by humans and lacked the skills to survive in the wild生提thanks to Florida-based White Oak Conservation,the animals have a new home-one where they can wander freely.Located about 30 miles north of Jacksonville,Florida,the 17,000-acre area is home to between 350 and 400补充小时候常常会想一个问题:明明大海里consisting of 35 endangered species.They include rhinos,giraffes,cheetahs and okapis时传水那么多,为什么还会缺水?长大后看有关海The conservation center welcomed the first group of retired circus elephants in May 2021.The 12 female eleph洋生存主题的电影,也会感慨将海水蒸馏成from 8 to 38 years old.To make the transition'easier,they were socialized together for several months before being淡水真的好麻烦。然后开始幻想:有没有一种majestic animals will be joined by the remaining 20 as soon as the additional areas to house them are completed.要工具,倒进去海水后就会自动过滤出淡水?The 2,500-acre sanctuary is based on the elephants'natural habitat in the wild.The diverse environments①222"forests,meadousand wetlands,all connected for easy transition by foot.The animals can wander in the woods.reHumans have flown to the Moon and mayor swim in one of the eleven specially-built water holes.导even make it to Mars.But providing clean"We are thrilled to give these elephants a place to wander and explore,"said以water to all remains a challenge.Whilethe conservation center's owners Mark and Kimbra Walter."We are working能desalinating ocean water is an obvious solution.to protect wild animals in their native habitats.But for these elephants that can't天the current process is both expensive andwe are pleased to give them a place where they can liveharmful for the environment.Now.somebe released,comfortably for the rest of their lives.根据文章内容,用完整句子回答下列问题。文Malaysian students may have found a cheaper.astainable way to transform seawaterWhat is the biggest problem for the retired circus elephants?2.Where is the new home for the retired circus elephants?语学Bennie Beh Hue May.Loo Xin Yang andnto drinkable water.3.What can we say about the environments of the elephants'new home?10Koroiskud m azud laqoN au学生Yap Chun Yoon of the Asia Pacific University5 fechnology..car四ev界wi地thede ofe se AuSJaAlun ay Im poieroosse st 'uppnH pueeysuljoey a 1e Alqwassy laqoN ayl'uasMaN'S'n 1toZ ayl 'sioafqns yileay ayo pueBuJoS ur paleool 'JeldsoH KlsIanlun BysuIloey ayLueqIn wjoyyoois a uqm eulos u AusiIp-3 d 'eou3日3 domg u甲s pue ap!Mpl0Nqp0IuapaMS u paionpuoopol-yoreasal B s!(qsyaugu!31uSu。31nm0su▣gYSLst aimusuleysuroey aql 'sBulyued KisoAlunyoreasal aouaros aj!l pue jeolpau olwapeoe Ile jo %0t3q甲SB UMOUX S3I3uIoS)uey aou pue Sururen [ealpau ayl jo 0 oj Bununo3oeBasal pueBuluren joj sanua3isogie s.uapaMS°杀壳图恒壳证韦出道梨螂oun pue (LLbI时l(quassy laqoN)号兽垂

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    2A.CU细节理解题。根据第五段..where she meets her mother and attempts to improve her fate using ideas from the future,but her plans repeatedly go wrong.可知,贾给穿越到l981年,试图改变母亲横死的命运,但屡屡出错,不能如愿.25.DC推理判断题。根据原文第四段.became the world口stop-grossing film ever from a solo female director,可知,贾玲是票房最高的女导演,D项表达不够准确。A项a tear-jerker指的是催泪剧。B项取材于真实故事也是正确的。C项,该剧是贾玲导演的处女作。26.A口推理判断题。根据文章对电影主要情节的表述,反映了剧中贾玲为了改变母亲的命运做了种种努力,无不体现出对母亲浓浓的爱。devoted垫爱的,忠诚的。27B口主旨大意题。本文从篇章特点判断是新闻体裁,所以首段简短介绍发生的事情,就是文章的主旨。所以本文的主旨是《你好,李焕英》即将国外上映。【规律总结】做主旨大意题,首先要明确文章体裁,还要作者的写作目的。新闻类具有时效性,通常首段介绍最新发生的事情,即文章主旨。而对于说明文或议论文,我们可以先找到全文的主题句。说明文的篇章结构一般为总一分一总,主题句一般在首段。找到主题句,就知道全文大意,也可以确定标题。【文章大意】夏至白昼最长,适合观察一天太阳的运行轨迹,作者邀请同学们一起来手工制作一个日晷,体验动手的乐趣吧。28.DC细节理解题。根据最后一段Be sure to stand in the same place every time you record a new number on your clock formore accurate results.为了更准确的结果,每次要在同一位置记录结果。A项错误,2021年6月21日是夏至,这一天白天最长。但本文实验不是非要在这一天的:B项错误,下雨天是无法完成的;C项错误,要记录完整数据,每个整点要去查看记录阴影位置,所以不能在一小时内完成。29.C口推理判断题。C项It can be vertical or not..不符合实验要求。根据原文Insert the vertical pole,known as a gnomon.This is the item that will cast the shadow on your sundial.要记录指时针的阴影指向,需要竖立垂直的。30.C口推理判断题。根据本文内容推测,制作日晷属于课外科学探索活动,有助于促进学生动手能力,思考能力和创新能力。31.A口标题归纳题。本文给出了制作日晷的所需材料和详尽步骤,适合学生操作。【文章大意】近日,美国国家地理学会宣布,承认世界第五大洋一南大洋的存在,本文介绍了南大洋的特殊地理条件和历史上认可其为第五大洋的曲折历程。32.A□细节理解题。根据第三段However,in20O0 the International Hydrographic Organization(IHO)rejected the idea andboundaries of this new ocean due to not all IHO members agreeing with these terms,according to WWLP.可知,2000年没有通过的原因是部分国际水文组织成员没有通过,A项是该句的同义改写,部分否定,故正确。33.AC细节理解题。根据第四段This new ocean is separated by the Antarctic Circumpolar Current,.also known as the ACC.,WWLP explains.可知,不同于其他四个大洋,南大洋是被南极绕极流分割开来的。B、C、D项与原文不一致。34.B☐推理判断题。根据第四段Due to the water being colder and less salty,.the current shifts in a way no otherneighboring oceans can,.providing Antarctica with its notorious freezing cold climate..可知,由于南极绕极流水寒且少盐,洋流运动异于其他相邻大洋,造就了南极异常寒冷的气候。故选B。35.D口推理判断题。根据最后一段可知,A、B、C正确,D项与本文无关。【文章大意】暑假即将到来,带孩子去户外活动吧。本文给出了和孩子一起户外活动的建议。36.G考查段末主旨句。全文篇章结构为总一分一总,首段末句是全文主旨句,引出下文。暑假即将到来,带孩子去户外活动吧。温煦的天气正适合户外活动,那就提前计划好吧。中间各段则给出了具体的建议。37.E口考查段中衔接句。本段小标题为Start with a Plan.先着手制订计划。关键词是计划;根据空前一句There are awide variety of outdoor activities that your children will enjoy,and one feature you will want to have in your Activity Plan isvariety.(有各种各样的孩子喜欢的户外活动,而你想要的就是多元化),关键词是variety(多样性);联系后文,可知E项You will want to include some craft activities,some games,some adventures and more.恰w好是对variety的进一步解释。有很多种户外活动,列出你和孩子们感兴趣的,然后从中选择制订计划。

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    保密★启用前肇庆市2022届高三第二次模拟考试英语2022.注意事项:1.答卷前,考生务必将自己的姓名、准考证号填写在答题卡上。2.回答选择题时,选出每小题答案后,用铅笔把答题卡上对应题目的答案标号涂黑。如需改动,用橡皮擦干净后,再选涂其他答案标号。回答非选择题时,将答案写在答题卡上,写在本试卷上无效。3.考试结束后.将本试卷和答题卡一并艾向的第一部分阅读共两节,满分5、分)第一节(共15小题:每小题2.5分.满分7.才)的阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。ADallas ZooWith over 2.000 animals and more than 400 species,the whole family will learn somuch about animals and conservation here.Bring your walking shoes because the DallasZoo is 106 acres,and you want to be comfortable as you walk from the gorillas to thegiraffe feeding area and everywhere in between.For a behind-the-scenes tour of theDallas Zoo operations,sign the family up for a 90-minute guided-tour called theBackstage Safari.Legoland Discovery CenterWhen the summer gets hot.it's nice to have some indoor fun with kids.Check outthe Legoland Discovery Center.where the whole family can play with LEG()Bricks ortake photos with their favorite characters from LEGO films.Relax in the 4D cinema andwatch some stellar short.action-packed films.Grab a quick snack at the cafe beforeletting the kids run wild on the playground.Dallas World AquariumDallas may not be anywhere near an ocean,but that doesn't mean the family can'tlearn about the fish and mammals that call it home.At the Dallas World Aquarium,which is housed in a couple of old storehouses in Downtown Dallas'West End Historic数District,the family can admire colorful fish,sharks and sea animals while walkingthrough the aquarium.Dallas Arboretum and Botanical GardenWalk through 66 acres of beautiful parkland,creative nature displays.and anever-changing selection of art.Children will love exploring the Rory Meyer's Children'sAdventure Garden.In addition to an adventure bridge,the garden has variousinteractive exhibits that teach kids about the science of nature and space.Families witholder children might enjoy cooking classes or Thursday night concerts in the arboretum.英语试题第1页(共8页)

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    新教材WEEKLY英语周钣高二课标《英语周报》配套微信小程序第31期2021-2022学年总第3695期2021.7.2星期五】山西师范大学主管山西师大教育科技传焦团主办英语周报杜编出版社长:徐文国内统一刊号:CN14-0705/F)网址:hp小www.ew.com.cnTEENS FOCUSPAUSE FOR THOUGHT悟篇导读国一个小女孩在上学途中被个陌生人撕碎了书本,但她并不惧怕,而是要继续学,掌握知识的力量,Our education语导读虚拟现实(VR)技is our power术辅助一群特殊的学生取得驾照,并帮助他们建立自信,★★★☆☆主题语境:人与社会一社会Words:about 300;Time:4.5 minutesLast week my cousin asked me,"What do you want to have when you getrich?"I thought about it,and answered,"Iwant to have a library in my own house.Then I can read as much as I want to."Mycousin laughed."You are a crazy girl

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    全国100所名校最新高考横拟示范卷公答案○英语卷参考答案(一)第6页(共6页)【23·(新高考)ZX·MNJ·英语·SD】

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    第9期A2版Keys:(One possible version)II.1.Jane has been living in China for over six years;it高频词汇is no wonder that she speaks Chinese so fluently.I.1.violent2.objectives2.Bob failed the final examination again;it is no wonder3.academic4.peersthat he looks unhappy todayII.1.preparing for2.nothing less than语法进阶3.make it4.meet up withI.1.are2.plays3.isIII.1.outstanding;to liberate2.uniform;frictions4.are5.protects3.misty;barelyⅡ.1.to2.An3.was swept高能句式4.to find5.completely6.removingI.1.do you have anything interesting to tell me7.observation 8.commented 9.how2.the manager has something important to announce10.prepared

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    ☆第23期参考答案China.In Beijing,it will be cloudy in the morn-11.improve12.covers激我。赛假自测题(五)ing and snowy in the afternoon.In Shanghai,it13.tallest14.specialV.One possible version:I.1-5 BCBAA6-10 BBCDCwill be windy and cool in the morning and it15.Although /ThoughMy name is Li Ming.My life is better thanⅡ.will become rainy in the afternoon.How aboutIII.16-20 ACBCB21-25 DDBCAbefore.Ten years ago,when I was a pupil,I11.because of12.won't;untilGuangzhou?In the morning it will be rainy butIV.26-30 BADCBlived in a small village.I had a poor and hard☆13.as busy asthe sun will come out in the afternoon.Finally31.He felt very angry.life and I used to go to school on foot or by14.solved;although/thoughlet's move to Chongqing.It will be sunny and32.youngerbicycle.But now,my living standards improve15.most boringhot in the morning but it will be windy in the33.Because his sister gave him her socks toa lot.I am a middle school student now,and IΠ.16-20 CDBBA21-25 ACDBAafternoonwear in a cold winter before.always go to school by bus.I hope I can be anIV.26-30 DCBDA31-35 ECBAD赛假自测题(六)34.Our family will always appear to help usEnglish teacher in 10 years,and I will live aV.One possible version:I.1-5 CCDCB6-10 CBBCAwhen we are in need.better life with my family and I will drive myHere is the weather forecast of some cities in,35.他感受到了我对他的爱,并发自内心地感own car to work.社址:海南省海口市海甸岛和大道66号邮编:570208电话:0898-66160859北京采编中心:北京市朝阳区民族园路2号丰宝恒大厦3层邮编:100029电话:010-62361515(总机)石家庄报业传煤集团有限公司印刷地址:河北省石家庄市中山东路313号

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    分档维度内容(8分×1)语言(8分×1)结构(8分×0.5)一档内容完整,详略得当;语言准确,基本无语条理清晰,结构合理;(6-8)表述与主题相关。言错误:衔接自然,行文连贯。句式多样;语言表达基本得体。二档内容基本完整;语言有一些错误,但条理基本清晰,结构(3-5)表述与主题基本相不影响理解;基本合理;关。句式有一定变化:有一定衔接手段,行语言表达不太得体。文基本连贯。把握住及格档三档内容不完整;语言有大量错误,影条理不清晰,支离破(0-2)表述与主题不太相关响理解;碎。或完全无关。语言表达不得体。Possible Versions (101 words)Dear Jim,Nice to receive your e-mail in which you asked about my favorite animal.Although there're alarge number of animals around the world,I like panda best because they're our national treasure,and their cute appearance and the charmingly naive are really attractive.Pandas have white fur,buttheir shoulders,legs,ears and eyes are black,and the black circles around the eyes are just a pair ofsun glasses".Though pandas are heavy,they can climb trees.Pandas feed on bamboo.When they'rehaving their meals,they look enjoyable.What's your favorite animal?Looking forward to receiving your letter.Yours,Li Hua

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    3.A:I just can't believe that your grandpa canGreek pmake such a beautiful car model withLthose abandonedB:Ha ha.My grandpa is a greatand he always makes some interestingtoys by hand for me in his spare time.第1期A3版Keys:(One possible version)1.高频词汇I.1.was turned down2.a total of3.was stricken blind and deaf2.A4.went about5.worthy of noteⅡ.1.worthy2.rejections3.upset4.literature5.appreciative 6.criticism电话:高能句式3.A32308I.1.It seems that Jane doesn't like her new hairstyle23482.It seems that your younger brother is good at cookingB:II.1.Only when Danny told me the truth did I realize系统:that I had misunderstood him.4.A:tcnki.net2.Only in this way can you finish the task in advance.B:语法进阶32502I.1.to seek2.writing3.to buy4.telling5.mentioning5.A:IⅡ.1.to resig2.to face3.to becomek@163.com4.practising5.playing6.stayingB:本版内容由郑艳萍张岩提供Ⅱ.阅(特别提示:参考答案见下期A3版)单前

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    61.satisfaction。考查名词。设空处作of的宾语,应用名词,the level of satisfaction意为“满意度”,故填satisfaction。62.be given。考查被动语态。give与the sense of peace and security之间为动宾关系,应用被动语态,且其前有can,故填be given.。63.there.。考查存现句。根据语境可知,设空处所在句意为“你是否至少有一个可以分享生活经历的亲密朋友?”,故填there。.64.whom。考查关系代词。with与设空处一起引导限制性定语从句,设空处指代oneclose friend,故填whom。65.aspects。.考查名词复数。aspect为可数名词,意为“方面”,此处特指上文提到的几个方面,应用复数形式,故填aspects。.【补充解释】take stock of sth.(para.3):review,assess and form an opinion about sth.对某事物进行检查、评估和鉴定本套试题复现的教材词汇有:path;decision;change;future;plan;satisfied satisfaction;goal;achieve achievement;possibilities impossibilities;comfortable discomfort;choice;reality;career;reporter;traintrainee;experiences;fiction /fictional;publish publisher;practice;writing;success successful;twist;relationship;disappointed disappointment;prepare preparation;recommend;mind;weigh;option;rural;explore;arise;consider reconsider;similar/similarly;ambition /ambitious;imagine

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    floodedalone in a mountain.Relying on spring water but wild fruits,he survived and were finallyandwasfound by a voluntary rescuer.I am deeply impressed by him bravery,selflessness andhisstrongly willstrong书面表达One possible version:World Environment Day ActivitiesWorld Environment Day is just around the corner.I believe we can organize two activities tocelebrate the day.First,we can organize a bird feeder building activity,where students can use recycled materials tobuild different kinds of bird feeders.It can not only stimulate students'creativity but also givethem a chance to observe birds'behavior later.Secondly,we can make a garden on our campus.Students can grow vegetables and get involved in the whole process of plant growth,from seed toharvest.Students will gain hands-on experience,learn to respect others'labor and reduce foodwaste.All in all,both activities are practicable and fun,which undoubtedly will appeal to students andhelp raise their environmental awareness.部分解析阅读理解第一节A篇主题语境:人与社会一一文学本文是应用文。文章介绍了四个短篇故事写作比赛。21.A。理解具体信息。根据TheV.S.Pritchett Short Story Prize部分中的TheV.S.PritchettShort Story Prize held by the Royal Society of Literature(RSL)及Entry fee:Free可知,由英国皇家文学学会(Royal Society of Literature)组织的写作比赛不收取参赛费用。22.D。理解具体信息。根据The Nature Writing Prize部分中的an essay to explore theirrelationship and interaction with the Australian landscape Word limit:3,000-5,000 words知,探讨人与自然关系的故事作品词数应控制在3000至5000词。23.D。理解具体信息。比较四项比赛的奖项设置可知,只有The Stringybark Open ShortStory Award的获奖者会获得现金和书籍奖励,其他三个比赛的获奖者会获得现金以及作品被发表的机会。B篇主题语境:人与自我一一生活与学本文是记叙文。作者在文中用温情的笔触娓娓道来自己对二手书的钟爱。24.B。理解具体信息。根据第二段中的For many like me,there is a joy that comes fromlooking through other people's collections-and often accidentally discovering the kinds ofwriting you had not known existed可知,作者喜欢光顾二手书店是因为她经常能在店里不经意间发现很多自己以前并不知道的书。答案选项中的unexpected finds是文中accidentallydiscovering的替换式表达。25.B。理解具体信息。根据第三段内容,尤其是其中的What I can say is that they did have

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    全国100所名枝最新高考模拟示范卷〔阅读理解D】天气酷热难耐,学校老师和孩子们采用各种方式避髫,在校长看来,这些方法都有利于保护环境。32.A【命题意图】本题考查考生的细节理解能力。【解题分析】根据第3段最后一句,学校的窗户在过去几年里分阶段更换,它们在顶部向内摆动,在底部向外摆动,以便教室里的空气持续地流通33.D【命题意图】本题考查考生的推理判断能力【解题分析】根据第4段最后一句“她宁愿看到更多的花园,更多的树木一一更多自然的解决方案,更多可持续性的选择”可知,校长不安装空调是为了环保。34.B【命题意图】本题考查考生的推理判断能力。【解题分析】根据文章最后一句可推知,该学生因感到困惑不解,所以问Hanson校长为什么在大热天穿深色的衣服。35.C【命题意图】本题考查考生的主旨归纳能力。【解题分析】根据最后一段内容可知,本段主要内容为学校师生用各种环保的方法来应对酷热天气。【阅读七选五】批判性思维是一种清晰理性思考的能力。如何培养批判性思维呢?【36.G【命题意图】本题考查考生理解上下文逻辑关系的能力【解题分析】根据上下文可知,本段主要讲述批判性思考的特征和重要性。G项“当你上学时,批判性思维变得越来越重要。”,符合语境37.C【命题意图】本题考查考生理解上下文逻辑关系的能力【解题分析】根据上文可知,不要在没有逻辑联系的思想中跳来跳去。C项“专注于相关的内容。”,与上文语意一致。38.B,普天分会您,如将年【代曾】【命题意图】本题考查考生理解上下文逻辑关系的能力。【解题分析】根据下文可知,对事情保留评判,直到你确定你有足够的信息来做出有依据的判断。B项“不要急于做出评判。”,符合语境。同福许【的】39.A果【代四】【命题意图】本题考查考生根据上下文判断总起句的能力。【解题分析】根据下文可知,学你不太了解的事物,探索新的方法去看待事物和做事情。A项“保持求知欲。”,总领本段内容。英语卷参考答案(七)第5页(共8页)【23·Z公·MNW·英语·Y)

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    最新中考模拟示范卷·数学(五)6.如图,在△ABC中,AB=AC=5,BC=6,ADLBC,垂足为D,BE为边AC上的中线,AD与BE交于点F,则FD的长为A号B号6)C.2n号7.如图,⊙O是△ABC的外接圆,BD分∠ABC,交AC于点E,交⊙O于点D,连接AD,若DE=2,AD=4,∠BAD=45°,则⊙O的半径为A.2B.4√2C.8D.828.二次函数y=a.x2+bx十c(a,b,c均为常数,且a≠0)中y与x的几组对应值见下表:x…-3-2-11y…-1-4-5-1…以下给出的结论中,正确的是A.abc9=2+2以-4(B.当x<1时,y随x的增大而减小C.a-c=-5X1-4--34-)l+2-4-m≥oD.若关于x的方程ax2十bx十c-m=0有实数根,则m≥一534%2第二部分(非选择题共96分)-/-m2o-M≥)二、填空题(共5小题,每小题3分计15分)ms9.比较大小:√/I5∠4.(填、“=”或“<”)10.正六边形的一个内角与正n边形的一个外角的和为150°,则m的值为1o811.《洛书》中记载着世界最古老的一个幻方:将九个数字填入3×3的方格中,使三行、三列、两对角线上的三个数之和都相等.在图中的幻方中,代数式4y一x=之21-3x()2.soi二-{2g团3第11题图第13题图12.反比例函数)y=是(k≠0)的图象与直线)=ax(a子0)交于A(m,2),B(3mm)两点,则的值为)13.如图,E为正方形ABCD内一点,且∠AEB=90°,作BE关于直线BC的对称线段BG,连接DG,交BC于点F,若AB=6,则当DG的值最小时,CF的长为32(34)【SX】

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    B2.A.changeB.chanceC.planD.noticeB.soC.orD.andB.myD.hisB.cutD.show8mB.WhoC.WhichD.WhatB.beachC.bedroomD.classC49.A.terribleB.do shoppingC.go skatingD.do washingB.expensiveC.wonderfuD.famous50.A.workB.relaC.guessD.pass第三部分阅读理解(共两大题,满分45分)Ⅶ.补全对话(共5小题;每小题1分,满分5分)根据对话内容,从方框内的选项中选出能填入空白处的最佳选项,其中有两个为多余选项,A:Hello,Ary!re you going to Jenny's birthday party this evening?B:Yes.5A:What abou your school uniforms?B:I prefer to wear my own style.But i a bit old.A:Then how about the coat you wore last weehgA:That's true.Do you have any other clothes?B:Let me see.5印A:I think it's good.Orange is a warm color and it brings a sense of happiness.B:Do you think smart in it?A:Yes.55B:OK.I'll wear it.>个hey're new..B.I'm not sure what to send to her.e.I'm considering what to wear thereD.Why not buy a new one in a shop?E Halso makes you look much taller.P.What do you think of my orange jacket?on't think the color is suitable for a party.阅读理解(共20小题;每小题2分,满分40分)阅读下列短文,从每小题所给的A,B、C、D四个选项中选出一个最佳选项Trip to LhasaDay 1 Arrival in LhasaOur guide and driver will meet you at Lhasa Airport and lead you to the hotel.Then wesuggest you stay in a hotel and get used to the high altitude (of 3,650 meters.Meals:No mealsDay 2 LhasaThe first place we plan to visit is the Drepung Monastery,which is a group of whitebuildings,lying beside the black mountain.After lunch,we will go ahead to the Sera Monas-tery,which has a lot of historical relics )After that,we move to the NorbulingkaPark,which is designed as a beautiful and huge garden.Meals:Free Western breakfast and lunch【九年级英语第4页(共8页)小】

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    0eo8m1成都七中高2023届高三下期4月检测(代南计西实)减要责测公暗二策02A.His essay is too short.英语B.He didn't tum in his essay(00食,代公器小密:程个处)付一注意事项:C.His essay is of poor quality.兴货个四的流圆会从文度子专1.答题前,务必将自己的姓名、考号填写在答题卡规定的位置上。9.How many cssays has the man rewritten this year altogcther?黑名爽测一之远时名须用笔有容的、离3悦,0卫路,—A.Three essays.B.Two essays.C.One essay.擦干净后,再选涂其它答案标号。3.答非选择题时,必须使用0.5毫米黑色笔迹的签字笔,将答案书写在答题卡规定的位置上。-03i9q10.What does the man suggest the woman do?di224.所有题目必须在答题卡上作答,在试题卷上答题无效。e灯0的Os正19约0证1tg25.考试结束后,只将答题卡交回。A.Save up for the car第一部分听力(共两节,满分30分)B.Go to another car dealer.1au0ym002016u30150gv1s39C.Ask someone to check the car.做题时,先将答案标在试卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题卡上。11.How will the woman pay for the car?第一节(共5小题:每小题1.5分,满分7.5分)A.In cash.B.By bank card.C.By cheque.1.Why is the man leaving early?12.How will the man help the woman?A.He wants to avoid a traffic jam.A.Lend money to her.B.Drive her car home.C.Take care of her car.B.He isn't interested in the movie.听第9段材料,回答第13至16题。C.He doesn't know the way to the theatre.13.When did the woman last lend the man her car?A.A year ago.B.Last month.C.A couple of days ago2.How did the woman feel just now?14.What will the woman do tonight?A.Excited.B.Bored.A.See a movie.B.See a play.C.Go to the gym.3.Where does the conversation most probably take place?C.Scared.15.What is the relationship between the speakers?A.In a shop.B.In a classroom.A.Roommates.B.Good friends.C.Brother and sister.4.When will the speakers meet?C.In a kitchen.16.What does the man promise the woman?A.At6:30.20o810b9328B.At6:45.A.He will fill up her car with gas.C.At7:15.5.Who might Freddy be?B.He will retum before six o'clock.A.The speakers'pet.B.The speakers'son.C.He will borrow his mother's car next time.C.The speakers'landlady.听第10段材料,回答第17至20题。第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)17.What kind of restaurants are the most in the speaker's hometown?听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中A.KFCs.B.Chinese restaurants.C.Japanese restaurants.选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟:听完后,各小18.Why does the speaker dislike"all you can eat"restaurants?题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。A.They are unhealthy.听第6段材料,回答第6至7题,n005W2s021nTn1uB.They are too expensive.inos的83sis9A6.How does the woman usually go to work?2iv011b3n5o22ib00y月2523219m0C.There isn't enough food in them.ellzo onon aasi aA.By car.12f98力6圆193 emsbute Hiw isdW.B.By bus.C.By train.19.What do most customers of"All you can eat"restaurants look like?A.Very fat.7.What do the speakers agree about taking the train?B.Very tall.C.Very thin.A.It is safer.B.It is faster.C.It is more convenient.20.What is the speech mainly about?听第7段材料,回答第8至9题。er:w3nia5sm‘oiA216dvea面A Fast food restaurants in America.Why is the woman upset with the man?B.Restaurants in the speaker's hometown.i032315g91190fsd01s22019C.Recommendation for popular restaurants.(领第1页(共9页)第2页(共9页)

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    21.What does 52 Ways to Walk mainly talk about?A.The benefits of walking.B.The joy of walking.C.The best place to walk.D.The best time to walk.22.What do 52 Ways to Walk and Moon Yoga have in common?A.They both have instructors.B.They have both been published.C.They are both related to our health.D.They can both help us find the joy of exercisc.23.If you are interested in novels,which one will you probably choose?A.Milk StreetB.The Reading ListC.Moon YogaD.52 Ways to WalkBJust approximately 50 years ago,needing money to support family-my novels weren't bestsellers-I had the idea of taking the longest train trip imaginable and writing a travel book about it.The trip would be improvisational-no credit card,no idea where I'd be staying,nor any idea ofhow long this trip would take.Never had I written a travel book,though I'd read many of them.Myfavorites were those giving a vivid and detailed description of a difficult and unpleasant experience,with ups and downs.But I hoped my trip wouldn't be that,despite the fact that it was obviously anadventure.I set off with one small bag containing clothes,a map of Asia,and some travelers'cheques.Imade it to Mashhad,travelled by bus through Afghanistan and rode the rails again.Sometimesthreatencd,now and then tired,occasionally laying up with food poisoning,I had a narrow escape-all of these vivid details for my story.I came across an Indian in Afghanistan who said I should pay a visit to him in Kanpur,and hegave me his address:"I live in Railway Bazaar,as a consequence of which I had my title early on,The Great Railway Bazaar on my return in 1974,appcaring the following year to go viral and sell well-and it's still in print,in many languages.A few years later,an idea flooding into my mind,I tooka similar trip,mostly by train,from my home in Boston to Patagonia,and wrote about it in The OldPatagonian Express.That's the past.Nothing is the same now.All such trips are unique and unrepeatable.It's notjust that the steam trains of Asia are gone.Much of the peace and order is gonc.Who'd risk anIranian train now or take a bus through Afghanistan?All travel books are out of fashion,but theypreserve something of the past that would otherwise be lost.24.What does the undcrlined word "improvisational"in paragraph 2 mean?A.Impressive.B.Unprepared.C.InterestingD.Unforgettable.25.Which word can best describe the author's trip?A.Exhausting.B.Adventurous.C.Frightening.D.Frustrating.英语试卷第4页(共10页)

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    B.He would just pay fifteen dollars for the books.The KimberleysC.He would not share the books with the woman.much beautifu sceery toadmire.It can be dificult to dow听第10段材料,回答第17至20题。yourtosummer getaways and road trips If you want tseeme really17.How did the speaker help theold lady?xcngoto the Kimberleys This ancient highland is ideal for hiking,ycinandC公bnenthe omny of your favourit people inaquiet,wilfe packed region.21.What doesthe author advise you to do while travellirC.He carried her bags and took her home.DA.Ride a bike with friends.18.Who is Ray Robert?B.Take a trip out for hoting.A.The speakeris father.The id ady's huhaC.Enjoy the summer sunshine on the beach.D.Hire a holiday house for relaxation.C.The speaker's grandfather..Which is thought of as a perfect pce to see whalesAustrai9.When did the speaker's grandmother die?A.Bali.B.Aibany.C.Cape Town.D.The Kimberleys.A1n1980.B.In-1918C.In2008.What o Cape Town and the Kimberleys have in common?20.What do we know about the old lady?AVisitors can watch wildlife in both places.学包B.There're few fun activities in both places.C.They are both in inland areas.CC.She looked after the speaker when he was young.$D.They are both in Africa.第二部分阅读(共两节,满分50分)第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)Any 25th birthday is a cause for celebration.But it was even more so for Janus,a two-阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。headed Greek tortoise ()Living in the Natural History Museum of Geneva,Switzerland,AJanus is now believed to be the world's oldest two-headed tortoise.The museum celebratedHere're some places for you to choose from to enjoy the sunshine this year.the special occasion with a day-long party filled with fun events,which included taking photosBaliwith the birthday“boy”.There's nowhere better to visit in the summer than Bali.There are so many things toIn the wild,Greek tortoises can live up to two hundred years in their natural habitat.help you fully relax and enjoy your holiday.If you're heading out with a group of friends orHowever,two-headed tortoises,like Janus,usually do not survive for that long.Unlike nor-your family,don't choose to live in a hotel.You can rent a house with a pool so you have yourmal tortoises,they are unable to take back their two heads into their shell,making them high-own place to relax.ly easy to be attacked.AlbanyJanus,who has spent his entire life in themuseum,faces no such danger.But life is notAlbany has some of the most beautiful scenery and relaxing beaches in Australia.Aboutwithout challenges for the two-headed tortoise who also has two hearts and two pairs offive hours away from Perth by car,Albany has a stunning coastline that's ideal for enjoyinglungs.Each head controls the front and back legs on its side of the body.The right head isthe summer sunshine.If you love marine (wildlife,make sure you take some timemore curious and more awake.The left head is more passive and loves to eat.This can lead towhile you're there to do some whale watching.It's one of the best spots in the country forconfusion when the two heads decide to go in different directions.To make matters worse,thecatching sight of these amazing creatures.two heads frequently rub against eachother,resulting in skin sores(愦(疡).Janus also has aCape Townhard time rolling back onto his feet when he accidentally turns over.If left on their backs forIf you really want to take a long trip this summer and visit a completely new continent,too long,tortoises can get sunburned,.dehydrated(脱水的)and even die,you should definitely check ou CapeTow.There'sno shortage of fun activities and excitingFortunately,Janus has a special caregiver,Angelica Bourgoin,to make sure he lives adaysou at the very tip of SouthAfrica.Don't forget to take a day trip out of the cityforaongad healthy life.The tortoise receives a daily massage and is bathed in green tea andhunt so you can see some of Africa's-beloved wildlife while you're there.lerwater.He eats a special diet of organic fruits and vegetables,keeps activewith walks,【☆高一英语第3页(共10页)☆】【☆高一英语第4页(共10页)☆】

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    26.Which can best describe Kristin?A.Humorous and careful.B.Ambitious and positive.C.Warmhearted and friendlyD.Hardworking and considerate.27.Which is the most suitable title for the text?A.Kristin Who Is A Great MotherB.Tables Where All Are WelcomeC.Neighbors Who Are Kind HelpersD.Community Where All Are EngagedWatch out,Lionel Messi.ARTEMIS is hereStanding at 4 feet,8 inches tall and weighing 85 pounds,ARTEMIS is a first-of-its-kind soccerrobot that University of Califomia Los Angeles (UCLA)mechanical engineers developed,and it isready for the game.Using cutting-edge technology,ARTEMIS,which stands for Advanced Robotie Technology forEnhanced Mobility and Improved Stability,can maintain its balance against heavy kicks and pushes,stand objects being thrown at it and is capable of running.But what sets ARTEMIS apart on top of thatis its ability to kick a ball."If your robot cannot even play a game of soccer,how would you be able to use these robots formore important things,such as saving people's lives?"said Dennis Hong,professor of mechanicalengineering and director of the Robotics and Mechanisms Laboratory (RoMeLa)at UCLA,whichdeveloped ARTEMIS.The technologies used for soccer-playing robots are also being used for other applications likefirefighting and disaster relief,said Hong.While ARTEMIS may not be at the next FIFA World Cup,Hong's team will unveil its full soccer capabilities at RoboCup in Bordeaux,France,in July.The robot's major innovation is that the engineers custom-designed its actuators tobehave like biological muscles.They are springy and force-controlled,rather than the rigid,position-controlled actuators that most robots have.ARTEMIS'actuators are also unique in that they are electrically driven,rather than controlled byhydraulics ()That means it is quieter and operates more efficiently,while also being cleaner,because hydraulic systems are not welcomed for leaking water.RoMeLa student Justin Quan said his personal goal is engineering robots that improve people'slives."Seeing these robots helping push the robot technology to that next level is really rewardingbecause you have the dream,and it gets closer,"he said.28.Why is"Lionel Messi"mentioned at the beginning of the text?A.To present a story.B.To raise a questionC.To make a comparison.D.To introduce a topic29.According to Paragraph 3,what's the highlight of ARTEMIS?A.Keeping its balance.B.Having soccer skills.C.Maintaining running speed.D.Resisting hard attack30.What does the underlined word"unveil"in Paragraph 5 mean?A.Recover.B.Anticipate.C.Display.D.Appreciate.31.What can be inferred about ARTEMIS from the passage?A.The soccer robot will be sent to undertake rescue workB.Its abilities may be shown at the next FIFA World Cup.C.Its hard actuators behave differently from human's musclesD.Its electrically driven systems are superior to hydraulic ones赣州市期末考试高二英语试卷第4页(共8页)

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    高三·英语·一对一(十六)·参考答案一、单词拼写1.narrator2.be postponed3.ignored4.extent5.judged6.indicating7.intention8.subscribed9.broaden10.patience11.analysis12.resources13.element14.nowhere else15.apologise to16.In case17.to be honest/honestly speaking18.be about to19.as a matter of fact20.on the basis of二、单句语法填空21.would wait22.would meet23.would come24.was going25.was not going to do26.was about to be transferred27.on the point of leaving/about to leave28.was due to leave29.would open30.would reconsider三、阅读理解【解题导语】本文属于广告类阅读,分别介绍了Electric Underground,Gee Whizz,Simon's WorkshopCharlotte Stone四则广告的内容。31.A根据第一则广告最后一句:He's going to talk a-bout how you can find the right person to pro-duce your music可知,Jules Skye会谈论如何找到一个好的音乐制作人,故选A。32.B根据第二则广告第三句:This joyful show willplease everyone,from the youngest to the oldest.Gee Whizz really knows how to make you laugh!Our bar is open from 7:00 pm for drinks and21

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    their home village.At that time,there were only ten students and one teacher,who only taughtChinese and math.They had to walk for an hour every day to reach their former school.Luckily,their families were relocated to a new settlement with the help of the government.A new schoolwas also built in the settlement.Currently.there're over 1.000 students.It's just a 10-minute busride for them to get to school.For Zhu and Yao,moving out of the mountains improves their living environment and givesthem opportunities to see the outside world.According to the local educationdepartment,more money will be invested to ensure the relocated school-age children enjoy thesame educational resources as their urban peers.第4期测试题参考答案1-5 BABAC6-10ACCAB11-15 AACBC16-20 BABAC21-25 BACAC26-30 DBBDB31-35 CBADO36-40 EGCBA41-45 BDACB46-50 CBDAC51-55 ACDDB56-65(One possible version)56.was dug57.ruler58.currently59.representing60.To protect61.an62.sides63.in64.enjoyable65.where写作(One possible version))第一节Dear volunteers,I'd like to express my sincere gratitude to all the volunteers who participated in thecommunity environmental protection campaign.During the past month,we have visited several local communities and organized variousactivities,such as doing the clean-up,planting trees,and promoting recycling.With yourenthusiasm and dedication,we've achieved remarkable results.The community residents are moreaware of the importance of environmental protection now.and they're beginning to take action toprotect our planet.Let's continue making a positive impact on the world.Thank you again for your contributions.第二节Paragraph 1:As I returned to my seat,the captain made an announcement about Dakota's situation.Hementioned the achievements Dakota had made as a rescue dog and he explained that we wouldmake a landing in Denver to check on the hero.I looked around to see other passengers'reactions,and amazingly enough,there were no signs of disapproval.In the following hour,my heart waspounding with anticipation.After we eventually landed in Denver,I followed the captain andexited the plane.We found Dakota's box had been unloaded and placed on the ground by workers.When approaching,I could see Dakota sitting and looking out the box.Paragraph 2:Immediately.I took Dakota out of the box,finding he was very cold and shaking.While I washolding him,the captain and the workers were also excited that the previous hero had survived.While they were petting him,I asked them if I could bring Dakota on board.To my joy,considering Dakota had suffered so much,they finally made an exception.As I entered the planewith Dakota,all the passengers cheered and clapped.And flight attendants provided blankets,which I used to warm him up.Soon,Dakota seemed more comfortable and fell asleep.

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    -

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    -

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    【答案与解析】 8.C细节题。根据第3段第2句和第4段第2句可知,展览馆与 香水师合作是为了获取技术支持。 9.B推断题。第5段提到了《五感》系列绘画的其他作品,以及五 个作品都在该展览馆展出的信息。由此可推断本段的作用是提 供一些附加信息。 10.D 推断题。根据最后一段中的“All I was really trying to do was call attention to the sense of joy these works produce in me,hoping that others will see-and smell-this as well. 知,Vergara是在介绍举办这次展览的目的。 11.C主旨题。根据全文主题段第1段最后一句可知,全文旨在 介绍在西班牙马德里的普拉多博物馆举办的一场新展览一将 气味融进一幅17世纪的画作的欣赏体验中。

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    ries I am taking. M:But remember Aunt Louise,Mom?She ate a lot and never gained a pound. (Text 3) W:You look happy. M:I am.My performance evaluation today went well.The man- ager said my interpersonal skills are great.I work well with others. W:Congratulations! (Text 4) M:Don't you like the coat you just tried on?It's really nice and reasonably priced. W:Well,I like the color,but it's a bit small.

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    Rockport.On Oct.10,2019 that letter was found on the beach in France. I am astonished.Nine years!”Max's post had ob tained over 134,000 retweets and more than half a million "likes" on Twitter. As well as a request to "please write back",his original message in the bottle includes:"I'm 10 years old.I like apples,I like the beach,according to the news station."My favorite col- or is blue.I like animals.I like cars and I like outer space. And after most people could be forgiven for losing all hope of a response,his parents told him that a letter had arrived from a "G.Dubois",who claimed that Vredenburgh's bottle had crossed the Atlantic Ocean and landed 3,400 miles away in south ern France,nine long years after he sent the message.

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    Considering that you have much experience in organizing similarly projects,I am wondering if you could give me some similar suggestion.I am looking forward to your early reply. suggestions Yours, Li Hua

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    home.I saw that you had called when I got back and I tried to call you back,but your phone was off. W:Yeah,I went to a concert,so I turned my phone off. M:So what's up? W:I wanted to invite you to my sister's wedding next Saturday. Would you like to be my guest? M:Sure.I bought a present for her yesterday. W:The wedding begins at 2:00 pm.I'll come and pick you up forty minutes before that. M:Megan is going to the wedding,too,and she needs a lift. W:No problem.See you next Saturday. (Text 10) W:I never thought I'd be the type to go on a cookery course!

  • 2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

    1、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案


    第二节(满分25分) 阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之 构成一篇完整的短文。 It was a Saturday in June,1988.Out of a 16-year-ol


    2、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案


    B.Work as a programmer. C.Travel around the world. 听第7段材料,回答第8至10题。 8.What will the man do in Chicag


    3、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案


    Considering that you have much experience in organizing similarly projects,I am wondering if you cou


    4、2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语(1-5)答案


    第二部分 阅读(共两节,满分50分) 第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分) 阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳 选项。 A BKLYN House Hotel


  • ‹‹ 3 ››
扫码二维码