
首页
最新联考
名校调研系列卷·吉林省2025-2026学年七年上第一次月考试卷Y英语答案
名校调研系列卷·吉林省2025-2026学年七年上第一次月考试卷Y英语答案正在持续更新,目前2026百师联盟答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
M:No. I want to take a year off.W: Then what will you do? Traveling to Alaska?M:No. I had planned to work in my uncle's company in Washington to gain some practical experiencebut I changed my mind because I happened to read an ad for volunteers.W:Do you mean you want to choose the latter?M: Yes. The ad says volunteers are wanted to work in Utah to protect desert plants and animals. Ithink this is an excellent chance for me. I have always wanted to go to the wilderness of the West.Have you got any volunteering experiences?W:I once volunteered to protect sea creatures. And I volunteered to teach in a primary school as well.Through volunteering, you make a difference not only to the world, but also to yourself.M:I am already expecting my first volunteering experience.W: Have you filed the application?锦音乐M: Yes. And fortunately, it was approved.W: When are you expected to start your work?M:I will start to work from October lst this year to June 30th next year, with a two-week vacation inDecember, when I can reunite with my family.Text9W:Hi, Jeff!M. Hi, Claire. Nice to meet you here.W: Yeah, me too. I'm buying some ingredients for the supper. Oh, what are these you've put in yourbasket? You're always crazy about snacks, aren't you?M:Oh, no. It's not what you think. These are all energy bars. I think I have too much fat, so I'veW: What? Jeff, you need to have a balanced diet including vitamins, minerals, fiber and so on.M:Don't worry, Claire. The ads say the energy bar contains all the nutrients you've mentioned. Theysay it can be a perfect substitute for daily meals.W:Oh, don't get fooled by those ads, Jeff. It's all business. Let me see it—sugar, fat andchemicals... How dare they claim it to be healthy?Text 10M:Swimming is a great exercise as well as a vital skill. That's why we offer swimming lessons tochildren aged between 4 and 16 at affordable prices. Not all children will be at the same level, so wehave classes for different ability levels and ages. The levels are as follows:Pre-school, Foundation,and Development. Our Pre-school children's swimming lessons are aimed at those aged 4 to 5. Theselessons focus on developing their confidence in the water and teach them essential swimming skillsalong with the basics of water safety. The Foundation swimming lessons are designed for kids whoare aged 4 and over. By the end of this course, they will be able to swim 10 meters unaided andknow the basics of swimming movements. The Development classes are prepared for children aged 5to 16. These lessons will cover more swimming essentials, including developing techniques and basicsurvival and rescue skills in the water. Additionally, you can treat your friends to 15 off a coursewhen you recommend them.If they join, you'll receive a two-week course of your choice. So ifyou're interested, prepare your swimwear and come join us.参考答案1~5 BABAC 6~10 BABCB 11~15 BBCCA 16~20 BBCCA21.C细节理解题。根据第一段“East Black Point,located within Fort Mason,was developed into原来是一个供人们休闲散步的公园。22.A细节理解题。根据第二段“Volunteerswillhelp toremoveinvasive speciesandreplant thegarden..."可知,志愿者将帮助清除肆虐该地的外来物种,并重新种植本地物种。23.B细节理解题。根据Age,Skills,What toBring部分“Training and tools will be provided."可知,园艺工具将由主办方提供,所以志愿者不需要带园艺工具。24.A 细节理解题。根据第一段"I loved to argue. My crazy passion for being right had been the mostimportant part of my life and had often led to trouble in my family; there were moments when my·英语(一)参考答案第2页(共4页)】
本文标签:
