首页 最新联考

文博•河南省2025-2026学年第一学期学情分析试卷(9月)九年级英语答案

最新联考 1

文博•河南省2025-2026学年第一学期学情分析试卷(9月)九年级英语答案正在持续更新,目前2026百师联盟答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

W:Good evening, everyone. I recently learnt Arabic in Cairo as part of my degree. My interest in thelanguage was due to the passion of our Arabic lecturer and as the course progressed, my interest inthe culture also grew with it. I considered studying in the Middle East, but ultimately decided onCairo due to its energetic cultural scene. However, in the city, we faced some challenges, includingdifficulties finding a hotel and accommodation as we were a group of unmarried individuals. Oncesettled, the culture shock was intense for some of us. One member of our group returned homewithin the first week. Luckily I became accustomed to the life in Cairo gradually. The biggestchallenge of learning Arabic is the disconnection between the written and the spoken forms. Despiteinvited to a traditional Arabic meal at one of the locals’ home and being able to confidentlycommunicate. Overall, this experience was outside of my comfort zone and allowed me to learn andgrow in interesting ways. I encourage others to consider involving themselves in new cultures andlanguages. Thanks for listening.参考答案1—5 BACBC 6—10 BCAAC 11—15 CABAB 16—20 ABBCA21.D细节理解题。根据 Rob Hill Campground 部分“It also hosts the Camping at the Presidio(CAP)program,providing low-cost camping for educators and community groups."可知,该营地对于教育工作者有价格优惠,所以对于老师来说选择这个营地更实惠。22.C细节理解题。根据四个野营地的规定可知,所有营地都不能带宠物,所以这四个营地都是禁止携带宠物的。23.D推理判断题。根据第一段"Love camping?You can set up a tent,view the stars and listen to the s nd oe so文信息可知,本文的目标读者最可能是野营爱好者。24.C推理判断题。根据第三段“Hobart was a‘ghost town’when retired piano teacher and furniturerestorer Don Dales moved there in 1999. Hoping to make the whole town lively ..."可知,在 Don 到25.B细节理解题。根据第四段“...The couple enjoyed collecting books and needed somewhere to26.C细节理解题。根据第五段“...Their first book sold was on the Celts.‘We didn't have another27.C推理判断题。根据第一段、第三段“Hobart was a‘ghost town”...Hoping to make the wholetownlively..."以及末段信息可知,因为“书”的缘故,原本暮气沉沉的Hobart有了活力,这也是Don所希望的结果。28.D细节理解题。根据第一段“I think we've almostbeen conditioned tobecome tourists,to theextent that a lot of people engage in tourism without actually considering why they're doing so. "和【2025考前猜题卷·英语卷(一)参考答案第3页(共6页)】
本文标签:

扫码二维码