
首页
最新联考
国考1号6(第5套)高中2025届毕业班基础知识滚动测试(五)5英语试题
国考1号6(第5套)高中2025届毕业班基础知识滚动测试(五)5英语试题正在持续更新,目前2026百师联盟答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、国考1号5英语答案2024
2、2023-2024国考一号五英语答案
3、国考1号6英语答案解析2024
4、2023-2024国考1号5答案
5、国考一号6英语答案2024
6、国考一号6答案2024英语
7、2023-2024国考一号6英语答案
8、2023-2024国考1号5英语答案
9、国考一号5英语答案2024
10、国考一号五英语答案2024
全校学生征集照片。你打算参与,请你写一封邮件,说明相关信息,内容包括;1.描述照片内容;2.选择该照片的理由;3.表达入选期望。注意:1.写作词数应为80左右;2.请按如下格式作答。DearEnglish club,I'm Li Huafrom Class 3,Senior 2.Attached is the photo. Best wishes!Yours sincerely,Li Hua第二节读后续写(满分25分)阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。It was the first week of Mia's middle school. The bell's ringing brought her out of her daydreamingShe nervously gathered her books, preparing to reach another classroom for the next new class.Mia followed the other kids and rushed into the hallway. Others walked in groups, chatted, andlaughed, using the break to socialize. Mia, instead, walked alone along the wall of the hallway, with herhead down. She was a shy girl, afraid to speak in front of other kids, and didn’t think others would like herMia finally sat in Mr. Johnson’s Language Arts class nervously. “Welcome to Language Arts," said Mr.Johnson. He told jokes as he talked about English. Mia forgot to daydream and laughed along with the restFun was far beyond what Mia desired. She just wanted to be like other kids—running with friends inthe hallway,laughing and joking between classes.Reminded of herpimply(长粉刺的)face,she felthopeless and disappointed.“Take out a piece of paper," the teacher continued, when pointing at words on the blackboard. “Writefor the next thirty minutes on this topic." Mia began writing crazily as idea after idea fought for recognitionin her head. The final result was a short story about a beautiful beach house. As she wrote, she could smellthe salty air, hear the crashing waves and feel the pull of the sand beneath her feet. For just a moment, sheforgot where she was. She was lost in the story“OK, pass your papers forward," said the teacher. “Let's see what we have." For the rest of the classtime, the teacher read each individual work aloud. Mia originally thought it would be awkward. However,she was gradually attracted by the excitement in the teacher's voice. “He's actually enjoying this," shethought. When the class would be soon over, there were still fifteen students’ papers not read, includingMia's paper. Then, Mr. Johnson announced his decision, asking these students to read their workthemselves in front of the class next class.注意:1续写词数应为150左右:2.请按如下格式在答题卡的相应位置作答。Paragraph1A week later, the bell rang and theLanguage Arts class began againParagraph 2After Mia finished her reading, the clapping from her classmates continued for a long time.高二英语学科试题第8页(共8页)
本文标签:
