
首页
最新联考
河南省2024-2025学年第一学期七年级期中教学质量检测(B)英语(RAB)答案
河南省2024-2025学年第一学期七年级期中教学质量检测(B)英语(RAB)答案正在持续更新,目前2026百师联盟答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
双语学报24-25上X版八年级GD专版解析第9期责编:张颖hard work,come true,achieve,perseverance,determinationI believe that...As I look to the future,I hope to make my dream of...a reality.【范文展示】Hi,everyone!I am Li Hua.Today I would like to share my dream with you.As thesaying goes,"Interest is the best teacher."My greatest love is painting,and I dream ofbecoming an artist when I grow up.I hope to create more beautiful paintings in thefuture.First,to make my dream come true,I am going to keep practicing hard.Second,Iplan to send my paintings to different competitions.Third,to get the necessary skillsand knowledge,I am going to study painting at a university where I can get a goodeducation.At the same time,I will care about the world around me and get ideas fromeveryday life.I believe that with hard work,my dream will come true one day.选做题:【短文大意】文章讲述了数字感知能力不仅限于人类,许多动物也具有这种能力,比如鸟能感知数量的变化。此外,通过对比人类婴儿与乌鸦的数量感知,文章指出在某种程度上人类的这种能力并不比动物强多少。56.B【解析】段落大意题。根据第二段内容,主要描述了一个人试图拍照却无法靠近乌鸦,以及通过增加人数的方式来尝试欺骗乌鸦的过程。因此,这一段主要讲述了人们是如何进行这项研究的。故选“How people did the study.”。57.A【解析】词义猜测题。根据文中内容“One man left and the other stayed,.butthey did not fool the bird.The crow stayed away until the second man left,too."推断出,他们试图让乌鸦相信只有一个人在塔里,但实际上并没有成功欺骗到乌鸦。因此,fool的意思应为“使…相信……是真的”。故选“Makebelieve.is true.”58.B【解析】推理判断题。根据第三段内容,作者举例说明了大约14个月大的婴儿总能发现东西从少量物品中被拿走,但当数量达到三或四个时,孩子们常常会被愚弄。这个例子用来展示人类的数量感知能力并不是很好。故选“To show aperson's number sense is bad.”。59.C【解析】细节理解题。根据文章最后一段“It seems that the number sense issomething we have in common with many animals,and we are not much better than acrow in a way.”可知,乌鸦的数量感知能力可能并不比人类差。故选“A crow'snumber sense may not be worse than people's.”。60.D【解析】主旨大意题。根据整篇文章的内容可知,文章主要讲述了数量感知的概念,以及人类和动物在这方面的能力对比。故选“To show something aboutthe number sense.”。9
本文标签:
