首页 最新联考

吉林省BEST合作体2023-2024学年度高二下学期期末考试英语试题

最新联考 4

吉林省BEST合作体2023-2024学年度高二下学期期末考试英语试题正在持续更新,目前2026百师联盟答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2023-2024吉林省best合作体数学
    2、2023-2024吉林省best合作体哪些学校
    3、2023-2024吉林省高中英语竞赛
    4、2023-2024吉林省普通高中联合体
    5、吉林省2024高二期末联考试卷
    6、2024吉林高二联考
    7、2023-2024吉林省best合作体成员
    8、2023-2024吉林省高三五校联合模拟考试英语
    9、2023-2024吉林省英语比赛
    10、2024吉林省高中英语会考真题
写作(划线部分为精彩表达)第一节One possible version:An excellent drone showLast Sunday evening witnessed a two-hour fantastic drone show on the school playground.Organized by ourschool's Sci-Tech Club,the event drew a large audience.At the beginning of the show,groups of drones gracefully flew into the air from the ground,painting the sky withvarious patterns and colors.Then the club members demonstrated the practical uses of drone technology,including taking photographs and delivering first-aid packages.Short as it was,the event was a huge success,leaving many students eager to join the club or anticipate futureexciting activities.第二节One possible version:The response from the children was encouraging.They laughed heartily at the comical appearances of thecharacters.However,they soon grasped the underlying message -if they followed Chef-Boy-Junky,they wouldbe missing out on essential nutrition.One little boy,his eyes wide with concemn,approached Ashley and said,"Isthat really what you ate for breakfast?That's really bad!"Another boy promised to eat more vegetables.Theevent was highly successful.The children not only enjoyed the performances and delicious dishes but also gainedinsight into the importance of a balanced diet.The event benefited more than those disadvantaged children.The Dilworth students came in before school andstayed after school to work on Kids'Cafe.They changed their own eating habits,and so did some of their familymembers.Parents said this was the most meaningful curriculum they had ever seen.Ashley agreed."Kids'Cafehelped me to understand some of the problems in the world and the different ways we can help.Plus it was a goodleadership experience.I had never worked on a project where the adults stepped aside and let the kids do thework.”部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与社会一一艺术本文是应用文。文章介绍了四座美丽的地铁站。2l.B。理解具体信息。根据题干中的the Crater de Luz sculpture可将解题信息定位至Toledo Station部分中的its underground room dominated by Crater de Luz,a sculpture,根据其中的Naples,Italy可知答案。22.C。理解具体信息。根据Old City Hall1 Station部分中的Though it hasn't been in use since 1945可知答案。23.B。理解具体信息。根据题干中的a submarine theme可将解题信息定位至Arts et Metiers Station部分中的Arts et Metiers Station lies below Paris's surface like a submarine,根据其中的The station was updated inl994 by Belgian comic book artist Francois Schuiten可知答案。【词汇链接】porthole(the last para.):舷,船舶或飞机上的圆形窗户,通常用于提供光线和通风。【知识链接】Jules Verne(the last para.):儒勒·凡尔纳,l9世纪法国小说家、剧作家及诗人,代表作包括《海底两万里》《神秘岛》《地心游记》等,被称作“科幻小说之父”。B篇主题语境:人与社会一一社会服务本文是新闻报道。在目睹残疾人遭受痛苦之后,Vivek Jacob在退役后创办了CLAW Global组织,帮助残疾人体验冒险运动。
本文标签:

扫码二维码