首页 最新联考

[九师联盟]2023-2024学年6月高二摸底联考答案(英语)

最新联考 19

[九师联盟]2023-2024学年6月高二摸底联考答案(英语)正在持续更新,目前2026百师联盟答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、九师联盟2023-2024高二1月联考英语
    2、2023-2024九师联盟高二摸底考试答案
    3、2024九师联盟高二期末
    4、九师联盟2023-2024高二摸底考试巩固卷
    5、九师联盟2023-2024学年高三2月质量检测巩固卷英语
    6、2023-202422届九师联盟六月摸底考(老高考)
    7、2023-2024九师联盟高二一月联考英语
    8、九师联盟2024高三二月质量检测英语
    9、九师联盟2023-2024高三模拟卷下英语二
    10、九师联盟2023-2024高二摸底考试
大单元学三步一体高效训练製红讲评记Seville was pitching itself to the world as a place of beauty and historic landmarks.Tens ofmillions of people visited Seville that year.Billions of dollars were invested (in the city:bridges were built over the Guadalquivir River;dozens of new hotels were opened;a high-speedtrain connecting Madrid and Seville was inaugurated.But before the wave of the Expo investment,the region of Andalucia had an astonishing 30%unemployment rate,which skyrocketed to more than 50%for young people.So tourism is an engineof the Spanish economy.In 2022,it represented more than 11%of the national GDP.It's even moreserious in Seville,where tourism provides an estimated 20%of the city's economy.As for me,my dream of owning a house in the city center is long gone.Instead,I now liveoutside of the city center,where locals live and where businesses still survive off of them.But thingscan change fast.And I can't help but wonder:How long will it take for my neighborhood to change?11.What can we learn about Barrio de Santa Cruz?A.It has lost its value.B.No locals live there except tourists.C.It has changed a lot.D.There are many modern landmarks there.12.Which of the following can best replace the underlined word "inaugurated"in paragraph 4?A.In service.B.On duty.C.Under repair.D.Beyond control.13.How is paragraph 5 developed?A.By sharing stories.B.By comparing facts.C.By giving explanations.D.By listing investment data.14.How does the author feel about the changes of his city?A.A little sad.B.Rather excited.C.Quite puzzled.D.Very annoyed.【答案与解析】西班牙的Seville在1992年举办国际博览会后成了旅游的热门城市,旅游业使当地经济迅速发展,但同时也使Seville失去了以前的魅力。11.C根据第2段可知,因为旅游热潮,许多长期居住在这里的居民不得不离开。在作者及很多之前在这里生活或工作过的居民眼中,这个地方已经失去了灵魂。由此可知,Barrio de Santa Cruz发生了很大的变化。l2.A根据第4段可知,数十亿美元被投资于这座城市,在Guadalquivir河上建造了桥梁,数十家新酒店开业。由此可推知:连接Madrid和Seville的高速列车也投入使用了。l3.B根据第5段可知,作者通过对比Seville在1992年国际博览会前后的一些经济数据,体现了该地区的巨大变化。l4.A根据第1段和最后一段可知,尽管国际博览会给西班牙的Seville带来旅游业的兴旺、经济的改善,但作者还是很怀念之前的城市,因此有点伤感。三、补全短文(共5小题;每小题4分,满分20分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Self-confidence:one's belief that they can meet all the demands of a task.Some people are bornwith it,and everyone else is out of luck,right?Wrong!Self-confidence is not something people areborn with,like their height or hair color.15 So,here are some good tips for building self-confidence.One simple self-confidence builder is positive self-talk.16 Telling yourself "I can't doanything right"or asking"Why did I even try?"could ruin you.Instead,if you get a bad grade on atest,try saying "I'll do better next time."Rather than focusing on your failure,identify ways that1425ZCYK·英语-BSD-必修第一册-Y
本文标签:

扫码二维码