首页 最新联考

上进联考 吉安市2024届高三六校协作体5月联合考试试题(英语)

最新联考 10

上进联考 吉安市2024届高三六校协作体5月联合考试试题(英语)正在持续更新,目前2026百师联盟答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、吉安市4月联考2024
    2、2024吉安市高三上学期期末教学质量检测
    3、吉安市2024年高二下学期联考
    4、2023-2024江西省吉安市高三联考
    5、江西吉安2024年高三期末联考
    6、2023-2024江西吉安六校联考
    7、2023-2024江西省吉安市高三上学期期末教学质量检测
    8、吉安市2024重点中学五校联考
    9、吉安市高三上学期期末教学质量检测2024.1
    10、吉安市高三上学期期末考试2024
W:How much exactly?M:$40.000W:What?Where on earth are we going to get that kind of money?M:Well,we have saved up $25,000 and we could,um,take out a bank loan for the rest.W:I don't know what to say.We should be cautious about the investment.M:Honey,I'm sure it's going to be a very successful business.Text 10Black Friday,Small Business Saturday,and Cyber Monday are all about purchasing holiday gifts for loved ones.However,Giving Tuesday,which will be observed on November 28,has a more selfless purpose.It is markedannually on the Tuesday after Thanksgiving.It encourages people worldwide to give their voice,time,money,andgoods to support communities and causes.Giving Tuesday was started in 2012 in New York City.The movement helped raise 10 million for charitiesworldwide in a single day.In 2022,20 million US residents donated $3.1 billion to their favorite cause.Even better,over 85 countries now have their own Giving Tuesday organizations.While giving money certainly helps,there are many other ways to show compassion for the less fortunate.In2022,a record 35 million Americans participated in this activity through various forms of generosity,includingvolunteering and donating goods.Other ways to help the less fortunate are by giving gently used clothing and toys to local shelters or organizing acommunity clean-up event.1-5 ACCBB 6-10 BAABC 11-15 ACBAC 16-20 ABACA2本文是一篇应用文。文章介绍了今年必读书目中四本比较有代表性的书籍。2l.B推理判断题。根据Memphis,Tara M.Stringfellow部分中“I had heard about this novel months before itsrelease and looked forward to reading it'”可知,这里的“I”指的是这本书的书评人。22.B细节理解题。根据Very Cold People,Sarah Manguso部分中“It follows a girl's coming-of-age in the 1980sand 1990s.”及“this is an unforgettable book about the loneliness of growing up”可知,该书讲述了一个年轻女孩的成长烦恼。23.A细节理解题。根据Tell Me I'm an Artist,Chelsea Martin部分中“feels out of her depth at art school'”“forself-realization""To finish an experimental-film assignment,she has decided to remake the movie Rushmorewithout ever having seen it..”可知,Joey想在艺术上有所突破,有所成就。b本文是一篇记叙文。文章讲述了作者母亲生的感人事迹。24.D推理判断题。根据第二段“Mom gave him a plate of stew(炖菜)plus two slices of bread.”及下文关于作者母亲的故事可知,作者提到这件往事是想说明他母亲心地善良、富有同情心。25.A推理判断题。根据第三段“In her later years,my mother established Georgia's Garden Club,the ProfessionalWomen's Club,the town's first lending library and other‘firsts'.”可知,作者的母亲在晚年仍然志向远大而且很活跃,积极推动各种社区活动。精品押题卷·英语六第3页(共6页)
本文标签:

扫码二维码