首页 最新联考

[陕西三模]2024年陕西省高三教学质量检测试题(三)3答案(英语)

最新联考 17

[陕西三模]2024年陕西省高三教学质量检测试题(三)3答案(英语)正在持续更新,目前2026百师联盟答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024陕西省高三四模
    2、2023-2024学年陕西省高三教学质量检测测评卷(四)
    3、2024陕西省三模英语
    4、2024年陕西省高三教学质量检测试题三英语
    5、2024陕西省高三教学质量检测卷四
    6、2023-2024陕西省高三四模
    7、2024年陕西省高三教学质量检测3
    8、2024年陕西省高三教学质量检测试题二英语
    9、2024年陕西省高三教学质量检测二
    10、2023-2024学年陕西省高三教学质量检测测评卷三
全国100所名校高岁冲刺卷W:That's cool.I've always wanted to try photography.What camera do you use?M:I started with a basic DSLR.I mean a digital single lens reflex camera.It's user-friendly全国100所名校高考冲刺卷、beginners.M:Thanks,Laura!I hope to continue as long as I can.(Tert 1o)W:Maybe I should join a photography class.Do you know any good ones?M:There's one at the community center on Saturdays.It's quite helpful.M:My name is Michael Bryce,and I love to ski and snowboard.I am 16 years old,and I haveW:Great,I'll check it out.Have you thought about what you want to photograph next?been skiing since I was five,and snowboarding since I was eight.Both my parents like skiing,andM:I'm planning a trip to the mountains next weekend.The landscape there is fascinating.my elder brother likes snowboarding.In my opinion,snowboarding is more fun and exciting thanW:That sounds amazing.You'll have to show me your photos sometime.skiing.When I ski,it feels really easy to control where I go and how I move.The ski poles makeM:Definitely.If you're free.you could join the trip.It might be a good start for you.it very simple to change my direetion.There are no poles in snowboarding,however,so when youW:I'd love that.Thanks,Brian!snowboard,you have to understand the snow very well to make sure you don't fall.The feeling I(Text 8)get while I'm snowboarding is more exciting than when I'm skiing.I enjoy the challenge.M:I noticed you've set up some beehives in your backyard,Lisa.Really?In my opinion,snowboarding is actually safer than skiing,because when you ski,you areW:Yes,it is!I started a few months ago.I'm fascinated by bees and their impact on thestanding on two skis.If you fall while on skis,it is very easy to break your bones by getting yourenvironment.skis stuck in the snow.On a snowboard,your legs stay together even when you fall.M:What got you interested in beekeeping?试题答案W:I attended a local environmental fair and learned about the importance of bees for putting【听力J15 BABAC6~10 ABBCC11~15 BBCCA1620 BBACCpollen into a flower or plant so that it produces seeds.【阅读A】你准备好在有高耸的石灰岩悬崖和清澈的地中海海水的地方进行曲棍球之旅了吗?直布罗陀是一个值得去的地方!M:That's quite interesting.How many hives do you have?21.BW:Currently,I have two hives.I'm planning to add one more next season.【命题意图】本题考查考生的细节理解能力。M:It sounds like a rewarding experience.Have you harvested any honey yet?W:Not yet.I'm focusing on helping the colonies establish themselves first.Maybe next year.【解题分析】根据Itinerary部分Day2、Day3以及Highlights部分第5点可知,这次曲棍球之M:Do you have plans to expand or take this further?旅,每队将有两场比赛,根据能力、年龄和国际规则匹配对手。因此,这将是两场势均力敌的比赛W:I might.I'm considering selling honey and beeswax products in the future22.DM:That's a great way to contribute to the environment and community.【命题意图】本题考查考生的细节理解能力,W:Absolutely.I'm really enjoying it.(Tert 9)【解题分析】根据Itinerary部分Dayl的Supper at horel、Day2和Day3的Breakfast at hotel和Supper at hotel以及Day4的Breakfast at hotel可知,酒店为游客提供六餐。W:Hi,Kevin,I heard you started volunteering at the animal shelter.How's that going?23.AM:Hey,Laura!It's been really interesting.I help out with feeding and caring for the animals【命题意图】本题考查考生的细节理解能力。W:That sounds meaningful.What inspired you to start volunteering?【解题分析】根据Itinerary部分Day2的行程安排可知,游容在第二天上午可以观赏海豚M:I've always loved animals and wanted to help in some way.Plus,it's a great way to meet like【阅读B】作者的博士生研究课题被人抢先了,但是她通过反思找到了新的职业方向、minded people.24.AW:Do you have any favorite animals at the shelter?【命题意图】本题考查考生的推理判断能力。M,There's this one dog,Max,who's just full of energy and affection.He's a crowd favorite.【解题分析】根据第1段可知,作者在攻读博士学位期间,经历了2年的失败后,终于在6个月W:That's sweet.Do you think volunteering has changed you in any way?前找到了一个有前途的研究方向并投入了全部的精力。因此,当她听到教授说她的课题被别M:Definitely.It's made me more responsible.It's a commitment,but seeing the animals happy人抢先研究时,她很可能感到沮丧。25.Dworth it.W:It must be hard to not get too attached to them.【命题意图】本题考查考生的段落大意归纳能力。M:Sometimes it is,but knowing they'll find loving homes makes it easier【解题分析】根据第2段可知,作者从小就执迷于科学研究并延续至今。再根据第3段第1句可W:Keep up the good work,Kevin.It sounds like you're making a big difference.知,作者在第2段主要回顾与反思了自己对科学研究的探素过程。口。英语卷参考答案(三)第2页(共8页)【24·(新高考)高考样卷·英语·州○英语卷参考答案(二)第3页(共8页)【21·(新高考)高考样卷·英语·Y】
本文标签:

扫码二维码