首页 最新联考

高三2024年全国高考冲刺压轴卷(一)1英语(新课标)答案

最新联考 11

高三2024年全国高考冲刺压轴卷(一)1英语(新课标)答案正在持续更新,目前2026百师联盟答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024年全国高考冲刺压轴卷(四)英语答案
    2、2024高考冲刺压轴卷四英语答案
    3、2024全国高考冲刺压轴卷四答案
    4、2024高考压轴冲刺卷四
    5、2024高考冲刺压轴卷4新高考
    6、2024年全国高考冲刺压轴卷3英语
    7、2024新高考冲刺压轴卷四英语
    8、2024全国高考冲刺压轴卷四英语答案
    9、2024年全国高考冲刺压轴卷四英语答案
    10、2024高考冲刺压轴卷四英语
【答案】As a final attempt,I messaged the coffee shop's Facebook page asking if they'd seen it.Leastexpecting a reply from them,I logged off with enormous disheartenment and continuous self-blame.How I wishedI was careful enough so that the note would not slip out without my notice.However,five minutes,an alert fromFacebook broke off my negative thoughts."Yes,we indeed found a 20-dollar note.Please come ASAP!"The abovewords from the coffee shop instantly fueled me with energy.Without hesitation,I rushed back with a rapturousheart.Hardly had I entered the shop when a sweet-looking barista handed me a shiny 20-dollar note and askedtentatively,"Sir,is it yours?"I said,"Oh,...This isn't mine;my note was an old worn one."Beaming a most radiant smile,the baristaexplained gently that this note was from my most kind-hearted roommates,who,after witnessing my despair anddevastation,would like to extend a helping hand.Hearing this,I felt a surge of warmth swelled up in my heart andmy eyes were instantly moistened with grateful tears.Yes,life might be hard for me in a new city.But with theunreserved generosity and unwavering support from my roommate,I knew I could pull through any difficulty andrise to any challenge.Indeed,life is not a bed of roses,but love from my roommates make the world go around.Plus,I am bound to pay forward their kindness by helping more needy people like me【解析】【导语】本篇文章以人物和故事发展为线索展开。作者家庭贫困,但因为母亲的年薪多了100美元而失去了申请奖学金的资格。虽然家里无法给作者提供经济支持,但作者决定靠赚来的兼职收入支付大学费用。作者在学校里渴望交朋友,但很多活动都很费钱,所以作者选择了和室友一起喝咖啡这种便宜的出行活动。后来作者发现自己的20美元钞票不见了,这相当于作者两周的生活费,但作者和室友却无论如何都找不到了。作者抱着一丝希望在咖啡店的Facebook上留言,然后很快就收到了咖啡店的回复,但作者去认领钱时发现这不是自己的那张钱,原来是室友悄悄让咖啡店给作者的。这件事让作者很感动,不再害怕在新城市中的生活,因为有一群慷慨有爱的室友。【详解】1.续写线索:①由续写第一段首句“作为最后一次尝试,我在咖啡店的Facebook页面上发了一条信息,问他们是否看到了。”可知,第一段可以描写发完消息后作者收到了咖啡店的回复,上面说找到了作者的钱,于是作者快速过去取钱,去了之后店员拿出一张20美元询问是否属于他。②由续写第二段首句“我说:‘哦,…这不是我的,我的钞票是一张破旧的。’”可知,第二段可以描写店员解释说这张钱是室友给的,室友的善意让作者非常感动。2.段落续写:在咖啡店Facebook上询问一一内心很沮丧一一Facebook上回复找到了作者的钱一一作者去店里取钱一一店第22页/共23页
本文标签:

扫码二维码