
首页
最新联考
辽宁省辽南协作体2023-2024学年度高一上学期期末考试英语试题
辽宁省辽南协作体2023-2024学年度高一上学期期末考试英语试题正在持续更新,目前2026百师联盟答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2023-2024辽宁省辽南协作体高三下学期第一次模拟考试英语
2、辽南协作校2024高三期末英语
3、辽南协作校高一期末2023-2024
4、2024辽南协作校高二期末
5、辽南协作校2024高一期中
6、辽南协作体2024高三
7、2023-2024辽南协作体高一上期中考试
8、辽南协作校2024高一上期末
9、2024年辽南协作校高三
10、2024辽南协作体高三二模四月模拟考试(辽宁省高考冲刺)
W:Yes,so I was wondering whether I should put him into a nursing home.I'm always busywith my work.Therefore I'm afraid I can't take good care of him.Speaking of nursinghomes,on the one hand,I'm worried that when my dad sees other old people get sick ordie there,he may be in a bad mood.On the other hand,I heard the environment is pleasantand the services are professional in the nursing home.I'm puzzled.M:Well,let me tell you something about my mother.Three years ago when she was 57,sheoffered to go to the nursing home,which astonished us.Very soon we supported herdecision and I realized why she did so.Elderly people easily become lonely.W:I know what you mean.I'll have to think about it.听下面一段独白,回答第17至第20四个小题。现在,你有20秒钟的时间阅读这四个小题。(Text 10)W:Many rules govern drivers on American streets and highways.The most common onesare the speed limit.The speed limit regulates how fast a car may go.On streets in the city,thespeed limit is usually 25 or 35 miles per hour.On the highways between cities,the speed limitis usually 55 miles per hour.When people drive faster than the speed limit,a policeman canstop them.The policeman gives them pieces of paper which people call traffic tickets.Traffictickets tell the drivers how much money they must pay.When drivers receive too manytickets,they probably cannot drive for a while.The rush hour is when people are going towork or going home.At the rush hours,there are many cars in the streets and traffic movesvery slowly.Nearly all American cities have rush hours.Drivers do not get tickets very oftenfor speeding at the rush hours because they cannot drive fast.第二节到此结束。现在,你有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题卡上。听力部分到此结束。试题答案听力:1-5 CBABA 6-10 BABAA 11-15 BCCBC 16-20 ACCAB阅读:21-23ABBA篇:本文是应用文,介绍了International Language Camps的四个度假营项目。21.A【解析】细节理解题。根据第一段第二句可知,International Language Camps提供语言教学课程。22.B【解析】细节理解题。通读最后两段可知,Summer Day Camp和Winter Day Camp最大的差别在于它们的活动内容,前者提供艺术和文化活动,后者提供体育活动。23.B【解析】推理判断题。根据第一段中的关键词your kids并通读全文可知,本文最有可能是写给父母的。【¥高一英语·参考答案第4页(共9页)水】
本文标签:
