
首页
最新联考
高三2024年普通高等学校招生统一考试 ·最新模拟卷(六)6英语试题
高三2024年普通高等学校招生统一考试 ·最新模拟卷(六)6英语试题正在持续更新,目前2026百师联盟答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024年高考答案
2、2023-2024年度下学年高三年级模拟考试四
3、2024年高三毕业班4月模拟试题英语
4、2024新高考优秀模拟试卷汇编45套英语答案
5、2024年高考外语
6、2024年高考3+1+2
7、2024年高考英语会取消吗
8、2024高考答案
9、2023-2024年度下学年高三年级模拟考试四
10、2023-2024年度下学年高三年级模拟考试(四)
1,根据续写第一段的首句可知,一位护士捧着五朵美丽的鲜花走了进来。接下来又发生了什么?Amy心情如何?这些花带给了Amy什么样的影响呢?Ay顺利生下孩子了吗?本段可围绕这些内容展开叙述。2.根据续写第二段的首句可知,Amy来到Laura的房间,发现她的花都不见了。得知Amy的困感后,Laura会做些什么呢?意识到花是Laura送的后,Amy是怎么做的?出院以后,两人还会继续联系吗?Amy还会感到孤单吗?本段可围绕果这些内容展开叙述。One possible version:A nurse came in with five beautiful flowers."Amy,someone sends them to you anonymously,"the nursesmiled and left the flowers.Then,nurse after nursecame in until the room was filled with every flowerimaginable.Amy was so excited and shocked.She hadno idea who the flowers were from,but she felt lovedand supported.She knew someone was secretlywatching her.And she didn't feel lonely and scaredanymore.That night she gave birth to a beautifulbaby boy.Days later,she walked around the hospital.Any stopped by Laura's room to visit andcuriously found all her flowers gone."Laura,whereare all your flowers?"Amy asked.Laura just smiledAmy suddenly realized who had sent her flowers,and gave Laura a big hug.After leaving hospital,they still kept in touch with each other.And Laurahas been Amy's best friend for many years now.Tocelebrate their friendship,every year on their kids'birthdays,they send each other flowers.And Amynever feels lonely.She has many family members,including her kid and the lovely people fromLaura's family.本期其余部分参考答案第1版Paragraph 1:A brief introduction to Jingxi TaipingDrum.Paragraph 2:The history and development of JingxiTaiping Drum.Paragraph 3:The structure of a Taiping Drum andhow it is played.Paragraph 4:The Mentougou District's efforts topreserve Jingxi Taiping Drum.Paragraph 5:Jingxi Taiping Drum's popularity onnational and international stages.7
本文标签:
最新模拟卷答案
