
首页
最新联考
内蒙古2023-2024学年鄂尔多斯市第三中学高二年级第三次月考英语答案
内蒙古2023-2024学年鄂尔多斯市第三中学高二年级第三次月考英语答案正在持续更新,目前2026百师联盟答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
《双语学报》2023一2024学年高一N版·新教材新高考第6期测试题参考答案及部分解析第6期测试题参考答案1-5 BABCA6-10 CBABB11-15 CCAAB16-20 BACBC21-25 ACDCB26-30 ADBAC 31-35 DCDBA36-40 ECDFG41-45 BACDB46-50 DCDAA51-55 BDABB56-65(One possible version)56.improves57.loneliness58.actively59.an60.to study61.covered62.who63.doing64.ours65.for写作(One possible version)第一节Dear Linda,I hope this email finds you well.I'm writing to express my sincere apology for not being ableto meet you for the movie this morning as we had planned.The reason why I couldn't make it was that my grandmother suddenly fell ill in the morningand I had to rush her to hospital with my family.I feel terrible about letting you down and I wouldlove to make it up to you.Please let me know when you're free,and we can watch anothermovie together.I apologize once again and hope you can forgive me.Yours.Li Hua第二节Paragraph 1:She smiled,continuing,"If my kids haven't eaten them,you are welcome to have them."Thankfully,I accepted her kind offer.I tried to pay for her to-go order,but she refused.As shelived nearby,I followed her home.The woman quietly walked into her kitchen and opened herfridge.Standing beside her,I prayed for good luck in my heart.To my delight,she handed me abag filled with four large potatoes.While I was showing my thanks to her,her kids showed up andwondered why their mother was giving away their potatoes.Paragraph 2:The woman then introduced me and explained the reason to her kids.Knowing my trouble,the kids were full of pity.They were glad that their family could offer something to help me.Myheart was filled with warmth and thankfulness at that moment.Again,the woman refused my offerto pay for the potatoes and they simply said,"Merry Christmas."On Christmas afternoon,thewonderful smell of scalloped potatoes filled our house.The stranger's simple gift touched ourentire family.Sometimes,the smallest act of kindness means a lot to others!第6期测试题部分答案解析阅读理解A导语:本文是一篇应用文,属于“人与社会”主题语境。主要介绍了丹麦哥本哈根城里或附近的四个博物馆。2l.A。理解具体信息。根据第二段Interactive rooms keep children of all ages interested..可知,这个博物馆很适合小孩子去参观。
本文标签:
