
首页
最新联考
全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1
全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1正在持续更新,目前2026百师联盟答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
居全国@©所名校高考使以五地much attention as they need,while ensuring that we're not expending scarce resoureepatients who don't benefit from them."he said."AI can help us target those services whess32.What does John Piette say about the AI-supported CBT?successful.37Worrying is lik雨组在研究设can help the most.oup did high-A.It's in the early stage of clinical trials.Everybody cannever worried andainer for fourB.Many patients have difficulty in accessing it.risks.“381td group saw段莱文说的C.It's an alterpative to painkillers in clinical practice.sometimes it goes心脏会变得D.It functions less effectively than the traditional one.33.What does paragraph 4 mainly talk about?anxious and hopelB.Ways to select participants.39as small andD.Therapists'role in treatment.Optimism ispeople toA.Two therapies.parents,and byne make theC.The cause of chronic back pain.行进一步的34.What does the last paragraph suggest?write an outcomA.AI helps people use medical resources.B.AI expands the time of treatment.your next grade非凡的,C.AI helps patients get more energetic.D.AI reduces patientspain greatly.day after schoo35.【拔高题】Which of the following can serve as the best title??A.LearnA.AI frees patients from sufferingB.SometirB.AI helps patients increase clinic timeC.Part ofD.Worry,来文发现C.AI promotes the reform of the medical systemE.Howe能帮助改善D.AI could help patients with chronic pain avoid opioidsF.Think【答案与解析】锻炼中他一项新的研究表明,由人工智能支持的认知行为疗法可以取得与治疗师提供的传统认知行为疗法相同的数果G.It'sthem32.客索BJRE解题分析细节题。根据第3段第1句可知,许多患者很难接触到人工智能支持的认知行为治疗活动。【答案与解析)本文主男33.答索A主旨大意题。第4段主要介绍了人工智能支持的认知行为疗法与治疗师提供的传统认知行航36.含索F解题分析解题分析法。ghtened;相信大多lly34,答率Aurvival;解题分析推断题。根据最后一段可知,人工智能可以帮助弄清楚如何为每个人提供尽可能多的关注,同时37.答系C保我们不会浪费稀缺的资源。由此推断,人工智能可以帮助人们更好地利用医疗资源。解题分朝着目ision35.客索D38.答累解题分析主旨题。本文介绍了人工智能支持的认知行为疗法与治疗师全程参与的传统认知行为疗法治疗慢an out解题分性疼痛的结果是一致的,这样可以帮助患者避免使用药物治疗。报警男第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)39.含累阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填人空白处的最佳选项。选项中有两项为多余解题选项。schooutIs your glass of milk half-full or half-empty?This saying is often used to test pop40.含系kasitution do they focus on the positives (a half-full glass)or the negatives(解usempty one)?36-and it's known to boost your well-being.文为Why is thinking positively good for you?第三Research shows that peopehoare optimistic and think positivey eo第一and opehen fced wth challenge People ho are more pesmitito belive that these chalengel Scientists have eve found that thnkinglongmake you live longer.Being optimistic about the future can make you happier and morg
