
首页
最新联考
江西省九江十校2024届高三第一次联考英语x
江西省九江十校2024届高三第一次联考英语x正在持续更新,目前2026百师联盟答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、江西省九江市十校联考2024
2、2024江西省九江市高三一模英语
3、2024年九江高三联考
4、2024九江十校第二次联考
5、江西省九江市2024年高三第一次模拟考试英语
6、2023-2024九江市十校联考
7、2024九江十校联考答案
8、2023-2024九江十校联考时间
9、江西省九江市2024年高三第一次模拟考试英语答案
10、2024九江十校联考答案
第二节(满分25分)【参考范文】As the days passed,Sammy's garden began to take shape.She planted flowers and vegetables,arranged stones and pebbles,and even built a small pond.And every day,she would come outside totend her garden,feeling a sense of peace and joy that she had never experienced before.But the bestpart was yet to come.One evening,Sammy was sitting on the porch when she heard a soft tinklingsound.It sounded like tiny bells,and it was coming from her garden.She went to investigate,andwhat she saw took her breath away.A group of pretty fairies had gathered around her statue,dancing and singing in the moonlight.Their wings made soft swishing sounds as they fluttered about,and their voices were like whisperedsongs on the breeze.Sammy couldn't believe her eyes.It was as though her garden had come to life,infused with a magical energy that she could feel pulsing through the air.And as she watched thefairies dance,she knew that anything was possible if she just believed in herself and kept workingtoward her dreams.【解析】第二部分阅读理解第一节A体裁:应用文主题语境:人与社会一一翻译学课程大纲【语篇导读】本文是一篇应用文。以西葡语系翻译学课程大纲的形式呈现。21.A细节理解题。根据文章前三行出现的“Virtual Class Hours”“wia Webex”“VirtualOffice Hours”等信息可知,该课程是以网课形式授课,故选A。22.C细节理解题。根据“Ob.jective”项下的最后一条“Inform students about the professionalcontexts involving the work of a documentalist,translator,editor,proofreader,reviewer,and quality assurance manager..”可知,译者除了翻译以外,还可能承担文献资料工作、编辑、校对、审校、质保等工作,故选C。23.B细节理解题。根据文章最后一句“After four absences your grade will go down by5points for each absence.”可知,前四次缺勤不扣分,从第五次开始每次扣5分,故选B。及体裁:记叙文主题语境:人与社会一南丁格尔的介绍【语篇导读】本文是一篇记叙文。介绍了南丁格尔的生。24.A细节理解题。根据文章第二段第二句“Growing up in a wealthy family,FlorenceNightingale was homeschooled by her father and expected to get married at a youngage.”可知,南丁格尔的父母在她小时候希望她早早结婚,故选A。英语参考答案·第2页(共9页)
本文标签:
