首页 最新联考

2024年普通高等学校招生全国统一考试模拟试题英语一衡水金卷先享题分科综合卷

最新联考 20

2024年普通高等学校招生全国统一考试模拟试题英语一衡水金卷先享题分科综合卷正在持续更新,目前2026百师联盟答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

11-15 CBCAB 16-20 ACBCC21-25 CBADA 26-30 BCAAC31-35 DDBCB 36-40 CEGBF41-45 DAACC 46-50 BABCA51-55 BDBDC56.preservation 57.the58.to educate 59.country's60.reminds 61.in62.raising 63.effective64.that /which 65.shared写作(划线部分为精彩表达)第一节One possible version:Schools in our city have been using a variety of technologies to improve their students'learningexperience.According to a recent survey,85%of schools have computer labs.Additionally,60%of schools have access to interactive whiteboards which allow teachers to engage students ininteractive lessons.3D printing is being used in 15%of schools while about 5%of schools evenprovide VR headsets to assist students in learning abstract concepts.The survey has shown that most students can enjoy some benefits of technological progress,butmore efforts need to be undertaken to ensure that all students have equal access to technology.With proper investment,these technologies can help to create a more effective learningexperience.第二节One possible version:He asked me what was wrong,and I explained the situation to him.He listened attentively andthen reassured me not to worry.He went back to his car and returned with some tools and aspare tire.In record time,he changed the tire and before I knew it,I was back on the road.Iexpressed my gratitude and offered him some money as a token of appreciation,but he refused.He simply said that it was the right thing to do and drove off into the night.As I drove into the night,I felt a sense of renewal and optimism.The experience taught me avaluable lesson:no matter how bad a situation may seem,there is always hope.It also remindedme that there are still good people in the world who are willing to help a stranger in need.Myfaith in humanity was restored,and I knew that the road ahead might be long and challenging,but I could rely on the kindness of strangers to help me along the way.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与社会一一社会服务本文是应用文。文章介绍了Arthritis Queensland招募筹款支持志愿者的相关信息:2I.C。理解具体信息。根据About this opportunity部分第二段中的These volunteers will callour donors and supporters to let them know how much we appreciate their help可知,志愿者需要给捐赠者和支持者打电话表达对他们的感激之情。22.B。理解具体信息。根据Additional requirements部分中的Comfortable with using Microsoft

扫码二维码