首页 最新联考

全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

最新联考 18

全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1正在持续更新,目前2026百师联盟答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
    2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
    3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
    4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
    5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
    6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
    7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
    10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
Street.Then turn left,and the movie theater is the second building on the rightM:Got it.Can you recommend any nice restaurants?W:The Blue Flamingo serves excellent Spanish food.Starting from the movie theater,go south onPine Street,cross 2nd Street,and 15you'll get to Palm Street.The restaurant is there.M:OK.Is it open late?W:16It's open on weekdays from 9:00 in the morning to 9:30 at night,but it stays open halfan hour later on weekends.M:Great.Thanks a lot.Text 10M:The Boryeong Mud Festival takes place during the summer on Daecheon Beach in Boryeong,about 190 km southwest of Seoul,South Korea.It attracts about 2.2 million visitors around theworld to Boryeong every year.17The festival was first held in 1998,and its 24th 10-dayversion was held here,which began on July 23,2021.Many tourists took part in the grandfestival.18 This year's festival mixed online and offline events,which were different fromthe ones held before.Every year,during the festival,visitors take part in activities such as mudsliding and swimming in the mud pool.A large stage is set on the beach,which is used formusic performances,competitions and many other activities.Boryeong is famous for its widemudflats formed along the western coast,19with its high-quality mud that is rich inminerals and known to help prevent skin aging.Making use of this,the central South Koreancity has organized the mud festival as part of efforts 20to promote its natural materialsamong international tourists.第二部分阅读理解(满分40分)第一节(满分30分)A篇文章出处:选自Timeout2022年7月8号由Ellie Walker-Arnott Claire Webb&Rosie Hewitson所写的文章。Best Walks Near London,From Countryside Routes to Coastal Trails(timeout.com)主题语境:人与社会语篇类型:应用文词数难度:283+110易主旨大意:主要介绍了伦敦四个步行旅游的方案,包括路线、距离和休息地等信息。2l.C细节理解题。考查步行旅游不同方案的距离。通过阅读文章每一个步行方案,GoigGap and the Thames Path方案中的距离是5英里,Box Hill是6.8英里,A South Downs ridge是l4.3英里,Chess Valley in the Chilterns是4.9英里,最短的是Chess Valley in the Chilterns,故选C。22.B细节理解题。通过文中的post-walk pubs'”可以看出每个步行道之后都有小酒馆,并且有17世纪的风格的、吸引人的菜单、十种啤酒、老式驿站,都是有特色的小酒馆,故选B。23.B文章出处题。考查文章出处。根据这篇文章步行旅游方案的话题,可以推论出这篇文章可能会出自旅游宣传册,故选B。B篇文章出处:选自BELJING REVIEW2022年9月5日的文章有删减http://www.bjreview.com/Lifestyle/202209/t20220905 800305672.html主题语境:人与动物人与自然语篇类型:记叙文词数难度:366+116中主旨大意:本文主要介绍了导演曾海若耗时4年所打造的纪录片《众神之地》。文章首先以该纪录片的开篇场景引导读者进入气势恢宏的场景。接下来文章聚焦使用四种神奇动物作为纪录片主要内容的原因一古代的图腾,在当代则可以反映出当地的生态状况。文章后半部分,采用描写和导演自述相结合的方式,让读者了解到《众神之地》这部纪录片独特的风格以及传递的深意,看似描述动物,实则聚焦人与动物,人与自然之间密不可分的联系,呼吁读者尊重动物,尊重大自然。24.C细节理解题。根据第二段中的they are the species that best reflect the region's ecological第3页

扫码二维码