首页 最新联考

炎德英才大联考·长沙市一中2024届高三月考试卷(三)2英语答案

最新联考 20

炎德英才大联考·长沙市一中2024届高三月考试卷(三)2英语答案正在持续更新,目前2026百师联盟答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

扫描全能王创?。世纪金榜世纪金榜—2023全国高考原创月考金卷(九)英语grades at a difficult college..】could go to the|【文章大意】本文是一篇记叙文。文章介绍了作者和朋友University of California.but I don't think they have在就餐时,遇到一个乖巧懂事的男孩。作者和朋友送good teaching.Most importantly,I want to go to a份甜点给男孩,并感受到了人性的美好。生活中总有一school that is famous for teaching.些小事,让我们感动。W:Those are all excellent schools,James.If you're24.B细节理解题,由第一段“There was a young boy ataccepted into all those schools.you should considerthe table next to ours and my friend,a mother of 2yourself very fortunate.When I went to school,I wentboys herself,commented how well-behaved and sweetto a very small college.and I still got a great job as athe boy looked and how she wished she had a cupcakeprincipal.You will be successful because you work veryto give him.”以及第二段中,“yet we couldn't helphard.ourselves from peering over and admiring how wellM:Thanks for your help.Principal Skinner.mannered he was,how he was not complaining orText 10asking for some phone even though he was likely boredgiven he was the only child'"可知男孩乖巧懂事,举止For years,Stanley Beach has been known as the得体。故选B。dirtiest beach in the country.But that's about to be25.A词义猜测题。由“So we decided to call our waiterchanged.3 Volunteers from a number of local high schoolsand asked him to deliver a nice dessert to the boyhave set out to clean it up.As a matter of fact,they wentsaying that it was“on the house”and to put theon their first cleaning trip last Sunday,spending fourdessert on our bill..”可知,我们是自购一份甜点,让服hours picking up trash along the coast.In the end,they务生以免费的理由送给男孩,实际上是记在作者的账went away with five hundred kilograms of plastic waste!上。故选A,Now,their next trip has been scheduled for the coming26.C细节理解题。由最后一段“In fact,we watchedSaturday.Meanwhile,they have also put out a call tohim share it with his mother and sister feeding theminvite more citizens to join their efforts.If you wish tobites in between his own.”可知,作者看着男孩与母亲help,please be at the Sea Cafe at 8 a.m.on Saturday.和姐姐一起分享,你一口,我一口,让作者更为感动,Over there.gloves and garbage bags will be provided.故选C。What all the volunteers need is your kind support!Several27.D推理判断题。由文章全文及最后一段“Alinnews stations will also be there to film the event.So pleaseall-a fulfilling small moment.It doesn't take muchbe prepared to see yourselves on TV soon!and the smallest things go a long way!"可知,事情不大,却让作者感叹人性美好,生活中总有一些小事,闪1~5.ABBCC 6~10.BCBCB耀者人性的光辉。故选D。11~15.ACAAC 16~20.BACAA【文章大意】本文是一篇说明文。文章介绍了近几年肯尼【文章大意】本文是一篇说明文,介绍了美国Zion国家公亚气候干早,气候的变化对大象生存的威胁甚至超过了园最著名的悬崖步道,惊险刺激,令人叹为观止,感叹大非法捕猎。科学研究发现这可能预示着全球变暖影响着自然的鬼斧神工。虽然危险,但有理由成为最受欢迎的全球生物的存活,步道之一。28.C细节理解题。由文章第一段“Kenya is currently21.B推理判断题。由文章第二段最后一句“The lastfacing an extreme drought that is threatening thestretch is the real test of bravery."和第三段第一句livelihoods of people and wildlife within the area."The last half mile of the hike is what really ranks it知,肯尼亚正面临着极端干旱,威胁到了该地区人类as one of the nation's most dangerous.."可知,最后-和动物的生活。故选C,段步道危险,要抵达山顶,需要一定的胆量才行。故29.B观点态度题。由第二段“Poaching has been a选B。longtime threat to elephant populations and it's22.D推理判断题。由全文判断可知,本文介绍了美国become alarming how large climate change's effect isZion国家公园最著名的悬雀步道,并介绍了从起始到on these elephants.”可知,Najib Balala注意到除了非山顶的攀爬过程,而且着重介绍了最危险的悬崖步法捕猎外,气候变化对大象的影响有多大。故选B。道,这才是徒步旅行者喜欢的原因之一,故选D。30.A细节理解题。由文章第四段“The African savanna23.A推理判断题。由全文判断可知,本文介绍了美国elephant has long since been listed as an'endangeredZi0加国家公园最著名的悬崖步道,属于旅行类话题,species'and is threatened by poaching.habitat loss.and weather extremes brought on by climate change."所以可能在旅行指南中看到对此悬崖步道的推介可知,非洲象被列为濒危物种,受到捕猎、栖息地丧尖故选A。和极端天气的威胁,文中未提及食物缺乏。故选A:扫描全能王创

扫码二维码