
首页
最新联考
2024年全国100所名校AB测试示范卷高三24·G3AB·英语-R-必考-QG 英语(一)答案
2024年全国100所名校AB测试示范卷高三24·G3AB·英语-R-必考-QG 英语(一)答案正在持续更新,目前2026百师联盟答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
4900:1858C992%9☐英语寒假试卷答案pdf文件预览M:Now,I would suggest something that gives you time to study while you're workingW:Yeah,that sounds great.What kind of job lets me study while I work?M:How about something in the library?Usually it's just assisting students with finding something.That only takes a couple ofminutes.In between students,you can study.And it's a quiet environmentW:OK.How much does it pay?M.It pays s20 an hour,but half of that goes toward your loan.That's what this program is all abouthelping you pay off yourdebt.So if you work six hours a week,you'll pocket $60.W:All right.It sounds fine.Text 10Good morning,everyone.I'd like to begin by telling you that Smithfield College isa small ollege ocated in Great Falls.Montana,which is a very small American town.You may wonder what life would be like in such a small place.Above all else,think you'll notice the friendiness of our people.Town eventsseem more like large family gatherings.Academically speaking,thesmall town atmosphere will help toimprove your English.In larger cities with Chinese populations,you are often able to spendyour free time using your native language,but in Great Falls.you will be forced to use English 100%of the time.And living in asmall town will give you a unique opportunity to experience the real American culture.Furthermore,Smithfield offers the benefits of a small college.You will receive personal attention from each of yourteachers.However,don't be misled into thinking that because our college is small.we don't have good teaching staff.On thecontrary,each of Smithfield's instructors is expected to hold at least a Master's degree,and they are expected to have at last tenyears'experience in their fields beforewe will consider employing them.(五)】1-5.CAACA 6-10.ABCBC 11-15.ACBBA 16-20.CABAC21,D。细节理解题.第一部分Dying Plant谈到,浇水过度和浇水不足都会导致家养植物的死亡。拯救的办法都是换盆子(repot)。22.A。细节理解题。根据A Sore Neck部分的描述可知。23.B。细节理解题。根据Yellowing Photos部分第二句可知。24.A.细节理解题。根据第二段首句可知,Gabe Dawson和Jordan Achilli两人停下来做一些细微的修理(make a minor bicyclerepair),由此可以推断骑行途中有一辆自行车出了故障.。25,B。细节理解题。根据第四段内容可知。26.B。细节理解题。根据第六、七段内容可知。27.A。推理判断题。根据第七段内容可以推断出,这对夫妇是非常机智勇敢的,28.B。推理判断题。根据第一段内容可知。29.D。细节理解题。根据第二段内容可知。30.A。词义猜测题。由本段第二句可知,离地8千米的高空氧气稀缺,气压很低,紫外线辐射强,温度低至零下20度,这样的环境是“可怕的,难以对付的”。3L.C。段落主旨题。由该段第-句【is thought that high flying in daytime may help to keep the birds c.可知,本段主旨为高空飞行对迁徙鸟类的益处.32.A,细节理解题。根据第二段最后两句可知33。B。推理判断题。根据最后一段可以推断,像巴西世界杯足球赛这样的大型体育赛事极易引发球迷的心脏病突发。34,D。细节理解题。第四段通过具体的数据对比说明地震海啸等毁灭性的自然灾害对心脏病患者的影响。故选D。35.D.主旨大意题。第一段第二句指出心脏病患者有些可预见的“危险区"(There are certain predictable“danger zones,”especially for patients with heart disease),下文4个段落分别列出了4种会加剧心脏病突发的情形,故选D,36.E。本段主要谈婴儿潮这一代的特点。首句中提到他们最成功、最自信、最有个性。空后内容为老年人的寿命问题。E项中的the longest-lived提示了下文内容,而且句中的ako也是一个重要的行文逻辑提示。37.C。本段主旨为老年人面临的共同问题一退休后再就业困难。承接上文可知,此句意为“尽管婴儿潮这一代很多人都享受着令人美幕的生活,但是他们正陷人一个共同的困难:…”38。B。本段主要谈论婴儿潮这一代经济方面的各种状况。此空上文说大多数老年人都享受着不菲的养老金,但也有些老人因并不富裕,退休后还得继线工作,下文说民意调查显示,半数老人想(继续)工作,尽管不一定是全职的。故选B项,意为“还有些老人想继续工作,因为他们实际上喜欢工作,”39.R,They may not get the chance.承接上一段:(尽管老人有继续工作的意愿,但)他们不一定能有机会,下文说雇主以各种各样的理由拒绝聘用老年人。40.D,Older workers in many cases do particularly well as part of mixed--age teams..段末句,对本段内容小结.本段首句说老年人固然有体力差,动作慢等缺点,但他们经验丰富,技术娴熟,这是年轻人难以替代的。故选D项,意为:“在(老少)混合的团队里,老年工人很多时候也做得特别好.”名师导学·名校名卷经典试题汇编英语参考答案一13通过「QQ浏览器」使用以下文档功能?全屏播放☑标注/填写囚转为图片去使用)
