
首页
最新联考
全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1
全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1正在持续更新,目前2026百师联盟答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
makelives,but I just didn't know why.Then it allhowcomes to me in one summer holiday when Icamewas volunteering at a clinic for a local neighbourhood.I was deeply moved by some sick kids'innocence eyes and sweet smiles.innocentFrom then on,I made a determination that I would work as a qualified doctor in futures.And Iwould do everything in theirfuturemypower to help kids stay away from illness and pain,into which I believed would be meaningful.书面表达One possible version:How to Reduce Mental Internal FrictionRecently our class had a hot debate on how to reduce mental internal friction such as anxiety,depression and self-doubt.Different students held different points of view.Some students argued that we should have positive attitudes towards our study and life.Onlywhen we believed in ourselves could we achieve our goals.Others suggested not comparingourselves with others because every flower has its own beauty.Besides,a top student encouragedus not to be afraid of failure,for failure is the mother of success.Personally,I think it is unnecessary to care about others'comments.Just focus on your ownbusiness and try to do as well as you can.He who laughs last laughs best.部分解析阅读理解第一节A篇主题语境:人与自我一一生活本文是应用文。文章主要介绍了一项水下探险游活动的相关信息。2l.C。理解具体信息。根据第一段中的Walk on the seabed using underwater helmets or ridealong under the waves on scooters可知,游客可以戴着水下专用头盔在海床上行走,也可以骑着轻便小车在水下行驶。22.B。理解具体信息。根据Before you go部分中的Please book at least48 hours in advance可知,游客得至少提前48小时预约,故选B项。23.C。理解具体信息。根据Tickets部分中的Helmets cost e47 and include a deposit of E12(For adults))和Helmets cost€37 and include a deposit of E7(For children)可知,一位成人需要花费47欧元,一位儿童需要37欧元,那么一家三口共需花费131欧元(47×2+37=131)。B篇主题语境:人与社会一一科学与技术本文是新闻报道。美国17岁男孩Robert Sansone设计出一款可能改变电动汽车行业的新型同步磁阻电动机。24.D。理解具体信息。根据第一段中的most electric car motors require magnets made fromrare-earth elements,,which can be costly.to obtain和第二段中的The high schooler had heard
