
首页
最新联考
全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1
全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1正在持续更新,目前2026百师联盟答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
mpreNCAA indoor long jump title in 2015 followed byn名a“心nnu aideimel ber r near reeOlmpe ram t e e题共4小题,nand posted them to her TikTok page.束条件PDuring the trials for the Tokyo Olympics,her hard work paid off.At age 25,with a long-jump personal best ofxo meters.Burks took an overall third,securing her spot on the Team USA ro为前n项和书,是阴阳图3,结村is toEven if she doesn't medal at Tokyo,Burks hopes it's her legaey of hard work and determination thatilzpimtioaeghserkpndce06Ompansworkingadayjowumilheyenleeea2in24.What suppored urkn face of hardship?数,四角A.Her great ambition.四位数,C.Her love to grandparents.B.Her passion for sports.四位数25.When did Burkrealie the imporance of or?D.Her family's encouragementopA.After she attended college.C.When she got a medal in 2012.B.When she was in high school.2.How did Burks encourage herself when injured?D.Before she worked at MeDonald'sA.She recorded her past success.C.She continued to train in secret.B.She watched positive words.0分.27.What message does the author want to convey?D.She shared her life on TikTok12分A.Practice makes perfect.B.Well begun is half done.2C.The early bird catches the worm.D.Nothing is impossible to a willing heart2=1本文是一篇记叙文。文章介绍了运动员Quanesha Burks的成长经历以及地所取得的成就。4.A细节理解题。根据文章首段以及第三段内容可知,是Bk。她的志向让总能够微笑着面对国苦和挫折。25.B细节理解题。根据第二段中“n high school,herealieher athletie talentsih be the tieket原scholarship.”可知,在上高中的时候Burks意识到了自己的运动天赋是获得大学奖学金的敲门砖。款选B。6.B细节理解题。根据倒数第三段内容可知,在Buks受伤后,为了让自已振作,她把-些积极肯定的话语录下来发布到自己抖音的首页。故选B。27,D推理判断题。文章讲述了Buks坚持梦想、努力训练、永不放弃的品质和毅力,由此判断D选项可以更好地体现她的特点,且文章末段也是提示信息。Ndahmowa and his friends were born into a world of portable devices and have grown up interacting with artificialintelligence.They belong to the Generation Alpha.This term was first coined by social researcher Mark McCrindle to describe those born between about 2010 and2024.And he's been pleased to see the name picked up across the globe.He even wrote a book,Generation Alpha,aimed at helping parents,educators and leaders understand the world in which children are being shaped.The Generation Alpha have access to more technology,information and external influences than any generationbefore them,McCrindle says,and at a younger age.Just like his brother,nine-year-old Ndahmowa is a football fan.He likes watching soccer on his iPad or playinggaming videos on his Switch.Sometimes he watches YouTubers such as Wisp or Dream play Minecraft.When he was even younger,he would have long conversations with Siri."It was so funny,he used to say,Siri,what's the password for Sunny's iPad?'"At that time he couldn't understand why Siri wasn't intelligent.Generation Alpha says a generation who grew up with intelligent playthings such as Siri and Alexa will see artificialintelligence and voice recognition become increasingly common methods of communication between human and ma-chine."This will lead to keyboards and screens giving way to controller-free gestural interfaces and two-way conversationsbetween device and human."But in the book GenerationApha,McCrindle warns that Generation Alpha will be faced with hard decisions whichwe can hardly imagine,particularly when it comes to robots and sentience(),the ability to think,feel and expe-"In a world where you will be able to give some level of human intelligence to machines,and where there ispo-riencetential for super intelligence,the Alphas will face issues like transhumanism(超人类主义).”精品模拟信息卷·英语教用三[第5页]
