
首页
最新联考
全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1
全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1正在持续更新,目前2026百师联盟答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
recompnes more bananas when they gow only nedesign30教学31札记which means they can make more money.But as all Cavendish bananas are genetically the samefor the banana industry.,rise towhen a disease such as TR4 strikes,they are all eqally weak.esDale,pofe ho studies pantdisesisworking with a team of sctworks.iekind f hTh the firat ime in historyate the artHe habv dgerefindyb risiscould historyence he hapeat itself again in decades to come?"Dale says.more beau15.What can we know from paragraph 1?B.Banana plants are at great risk.19.A.muA.Bananas will be cheaper.D.Bananas are in great need.20.A.avC.Bananas will be less fresh.21.A.re16.What makes the farmers fail to treat TR4?22.A.chA.TR4 infects the leaves of banana plants.23.A.o1B.They have planted too many bananas.24.A.dC.TR4 is a newly-found disease this year.D.They need more than half a year to track it.25.A17.Why do large companies plant Cavendish bananas?26.A.A.To make more profits.B.To advertise a type.27.yC.To avoid storm damage.D.To resist Panama disease.28.A18.What does Dale want to express in the last paragraph?29.AA.Banana crisis may happen again.30.AB.We should hold a positive attitude.31.AC.We have to learn from the past.32.AD.Today's banana crisis can't be dealt with.【答案与解析】33.A本文介绍了香蕉所面临的问题」【答案上15.B根据第1段第3句可知,香蕉正面临灭绝的危险。16.D根据第2段第5、6句可知,蕉农需要半年以上的时间才能发现TR4,到那时,这种病已经很难治疗了。19.Cl7.A根据第3段可知,种植公司种植同一品种香蕉(Cavendish香蕉)可以获得更大利润。20.D18.A根据文章最后一句可知,香蕉危机可能会再次发生。21.B三、完形填空(共15小题;每小题1分,满分15分)22.C阅读下面短文,从每题所给的A,B,C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。23.BGabi Rizea,a former forest engineer from Craiova,Romania,became a carver completely byco24.Dincidence.Three years ago,after purchasing himself a new chainsaw ()he started "playing25.Awith it on a block of 19 he had in his workshop.He 20 carving a human face into the wood,26.Eand to his 21 it tured out pretty good.He liked using the chainsaw for art,so he kept 2227.his skills.Today,he iss goodat it that he is 23 by local authorities to work his magic onthe28.old tree stumps(树桩)in the local parks.29.He sometimes drws the sketches of the designs he wants tocarve,but in most cases,the wod30.just doesn't match his24 He has n choice but t in order to match the 26availa1.ble.Gabi'smostcrio Water Pourng Bucketamasterpiece carved from23384h tree.After he that half the stumpas oten,the artist knew that the middle part of hiI22新·G3ZC英语-R-HAN)
