
首页
最新联考
全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1
全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1正在持续更新,目前2026百师联盟答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
M:Good.Let's tell Jim and Alisa about that tonight.I'm sure they'll jump in wild joy.W:Yes.They really hate staying indoors on the weekend.M:Me.too.(Text 9)W:Mike,what do you like doing on the Internet?M:I used to love watching movies and reading news on the Internet.But now I love watching YouTube videos the most.Ithink many people have changed their lives through making such videos.W:I agree.Have you heard about Ryan?He's a first-grade student.He started making YouTube videos at the age of four in2016.So far he has been doing that for over three years.He has become a major influencer in the toy industry.M:I don't really know about him.Could you tell me more about him?W:Certainly.The videos made by him usually show him opening a toy,playing with it and then waving goodbye to viewers.His most watched video,in which Ryan hunts for large plastic eggs,has more than 1.5 billion views.And his YouTubechannel,Ryan Toys Review,has more than 16 million subscribers.Now he makes a lot of money out of his videos.M:How can he do that?W:Toy makers have paid Ryan and his parents.And now the boy himself has become a toy.M:Really?W:Yes.Last month,Walmart started selling Ryan's action figures()for $9.It also sells clothing and toy animalsunder the name Ryan's World.And Ryan helped with the creation of some of the toys.M:That's amazing.(Text 10)Have you ever wished that you could exchange your parents for new ones who wouldn't force you to go to school,tidyyour bedroom,do your homework or eat your vegetables?Well,it might be time to go to The Parent Agency to get your dreamparents.In this book,a nine-year-old boy called Barry goes to The Parent Agency with a list of 10 reasons why he doesn't likehis parents;things like being really strict.He is given a 5-Day Parent Trial Package with 5 different sets of new parents,who each have to give him a 10th birthday party,so that he can decide which parents he wants to live with in future.Hespends the next 5 days with the different dream parents and has a party with each of them.However,when he cannotdecide which parents he likes best,the story gets very interesting...I enjoy this book because it is full of imagination and the pictures add to the humor in the book.I think this book willappeal to girls and boys.If your teacher read it aloud,it would make the whole class laugh.I'd like to say it's worthwhile toread for anyone aged 7 ~11.参考答案1~5 CABAB 6~10 ACBAC 11~15 CBCAA 16~20 AABAC2l.A细节理解题。根据第二段中的“One of the biggest distractions during study is your smartphone.Forest helps puta stop to that..”可知,学时最大的干扰之一就是你的智能手机。Forest有助于阻止发生这种情况,由此可知,Forest的特别之处是能够帮助你集中注意力,故A项正确。22.D细节理解题。根据最后一段中的“Quizlet is one of the most popular flashcard apps for language learning.”可知,Quizlet是最流行的语言学抽认卡应用程序之一,你可以选择该程序学语言,故D项正确。23.B细节理解题。根据第一段中的“Price:Free/$15per3 months/$24 per year'”,第二段中的“Price:Free/Upto$1.99”,第三段中的“Price:Free app,book costs vary'”及第四段中的“Price:Free/$l9.99 per year'”等信息可知,这四个应用程序都会针对一些服务收费,故B项正确。24.B细节理解题。根据第三段中的“And all of us guys would lean against the wall until she passed.Then we'd burstinto laughter..How rude is that??”可知,Bruce和其他男生都紧靠着墙,直到Kathleen走过去,然后他们突然大笑起来,这是非常无礼的;并结合前两段内容可推知,Kathleen曾经受到同班同学的伤害,故B项正确。25.D细节理解题。根据第三段中的“And all of us guys would lean against the wall until she passed.Then we'd burstinto laughter..How rude is that??”可知,Bruce和其他男生都紧靠着墙,直到Kathleen走过去,然后他们突然大笑起来,这是非常无礼的;并结合第四段中的“The women said none of the teachers cared about it'”和“We just kept it toourselves'”可知,没有任何老师对此表示关心,她们也不对别人说;据此可推知,it指代Kathleen因受到同班同学的嘲笑而遭受的精神上的痛苦,故D项正确。26.D推理判断题。根据第五段倒数第二句“The idea of revisiting the pain was not well?received by Kathleen,whohad never married,let alone gone on a date”可知,Kathleen不想接受重新体验痛苦的建议,她从未结过婚,更不用说去约会了;据此可推知,对于三人的会面,Kathleen一开始是不愿意接受的,故D项正确。27.C推理判断题。根据尾段中Bruce所说的话“ButI'm so happy that you're still here and that I can finallyapologize'”可知,Bruce对能有机会向她们道歉感到很高兴;根据尾段中Lorraine所说的话“This is a beautifulthing.It's just wonderful that a person can ask for forgiveness after about 60 years.It's like a miracle to us.It's healing【2022单科模拟检测卷·英语参考答案第2页(共24页)】
本文标签:
100所答案
冲刺卷答案
冲刺答案
全国高考冲刺压轴卷答案
全国高考冲刺压轴卷 答案
冲刺0X答案
2023年普通高等学校招生全国统一考试·冲刺卷答案
2021届冲刺答案
普通高等学校招生全国统一考试冲刺预测·金卷答案
