首页 最新联考

安徽鼎尖教育·2024届高三10月联考英语答案

最新联考 22

安徽鼎尖教育·2024届高三10月联考英语答案正在持续更新,目前2026百师联盟答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024安徽鼎尖教育高三10月联考
    2、2024安徽鼎尖教育英语答案
    3、2023-2024安徽鼎尖教育联考高二
    4、鼎尖教育安徽名校大联考2023-2024学年高三年级考试卷
    5、安徽鼎尖名校2024高三联考
    6、2023-2024安徽省鼎尖教育试卷高一英语
    7、安徽省十联考2023-2024高三教学质量检测卷英语
    8、安徽高三2024十月联考
    9、2023-2024安徽鼎尖名校联考
    10、2023-2024鼎尖教育安徽名校大联考高二
全围®0所名接单元测试示范老教学札记D.To prove the new method is more powerful than the previous.30.What does Shenoy hope the system can be applied to?A.Translating speeches.B.Typing on smartphones.C.Assisting speechless people.D.Playing computer games.31.What is the text mainly about?A.Advantages of smartphones.B.Ways of reading handwritingC.A new power of the human brain.D.A system to read the human minds.【答案与解析】本文介绍了一种新系统,它能读懂人们脑中所想的字母,或许还可以帮助失语的瘫痪者表达自已。28.B根据第2段可知,新系统会将擁痪者脑中的书写活动翻译并呈现在电脑屏幕上。29.D根据第5段可知,研究人员对比数据发现新的方法比之前的更有效率。30.C根据最后一段可知,Shenoy希望新系统能帮助失语的瘫痪人士表达自己。31.D通读全文可知,研究人员研发了一种新系统,它能读懂人们脑中所想的字母,或许还可以帮助失语的瘫痪者表达自己。DIt wasn't hard for researchers to conclude what had killed the blue whale.The huge mammal,found on Chile's southern Patagonian coast,was young and had no signs of disease.But beneathits stomach were wounds that were sure signs of "blunt trauma",says Frederick Toro Cortes,amedical veterinarian at Santo Tomas University."The only thing that can have that kind of impacton a blue whale-the largest animal on the planet-is a large ship,"says Mauricio Seguel,a col-league of Toro Cortes.The whale death alarmed marine (researchers,in part because it was one of threedeadly crashes reported in Chilean waters over just 8 days last month.Between 9-16 April,shipstrikes also killed a Bryde's whale off the nation's far northern coast and a humpback whale nearits southern tip.Now,Chilean scientists are asking the government to take steps to prevent more accidents.Earlier this month,65 marine mammal experts made an urgent request,published in La Tercera,one of Chile's most read newspapers,for the government to keep ships away from sensitive re-gions,set speed limits in certain shipping lanes,and establish an alert system to warn vessel pilotsof nearby whales.The letter is an outcome of an effort to organize Chile's scientists under a new Chilean Societyof Marine Mammal Specialists.Organizers say such a group is needed to focus research and atten-tion on whale,seal,and other marine mammal populations in Chilean waters,where there are anestimated 40%of the world's whale species.Some of those populations face worrying threats,they note.And last year,a study reportedthat the number of marine mammals found dead on Chile's southern coast has been rising in recentdecades,with shifting climate patterns one possible cause.Chile has already taken steps to protectmarine mammals.But many protections are on paper only,the researchers say.Still,the letterwriting effort might represent a sea change in how the nation's marine researchers work together.【23新教材老高考·DY·英语-R-选择性必修第二册-N】85
本文标签: 新向标教育答案

扫码二维码