首页 最新联考

百师联盟 2024届高三一轮复习联考(一)1 新高考卷Ⅰ英语WT答案

最新联考 29

百师联盟 2024届高三一轮复习联考(一)1 新高考卷Ⅰ英语WT答案正在持续更新,目前2026百师联盟答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

mountains",to modern stories like "Great changes in my hometown".At the end of the contest,there was an award ceremonyEveryone thought highly of this activity,for it not only offered us students a good chance toimprove our English but also deepened our understanding of Chinese culture.第二节One possible version:Our fat candle wasn't very fat anymore.Daddy's running nose was red.My feet were freezing.It became quieter outside the car.Above,the snow showed no signs of stopping."It shouldn't betoo much longer now,"Daddy said."I don't think I can wait much longer.A tear rolled from myeye.Daddy wrapped me in the blanket and lifted me into his lap.He lowered his face to mine andsang softly.Finally,sunlight fought back the clouds and filled our car.It warmed the air a little.Then,red and blue,red and blue -The police had found us!A police officer took us into his car.It was so warm I took off my hat and gloves.After a while,Daddy did,too.The officer gave us eacha cup of hot chocolate."Daddy?I want one more chance at the warm-thought contest.OK?"Henodded."Being in a warm car,drinking hot chocolate,with you as a snuggle partner."Daddy smiledand said,"I owe you a chocolate bar,young lady.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与社会一一体育本文是应用文。文章是一项体育知识竞赛的参赛须知。21.C。理解具体信息。根据文章前两段中的your favorite sport、your favorite team、sportscolumns、sports enthusiasts等信息可知,体育运动爱好者最有可能参加这项比赛。注:第二段中的head-to-head为副词,意为“正面交锋”。22.C。理解具体信息。根据Competition Rules部分中的Participation is open to all B-Schoolstudents either in teams of3 or as a lone wolf可知,参赛选手可以以3人一队的方式参赛或以个人名义参赛。根据本部分中的only the top2 teams from that B-School will be allowed to playin the Finals可知,每所学校最多只允许最优秀的2支队伍进入决赛,也就是说每所学校参加决赛的最多只能有6人。注:a lone wolf意为“单干的人”。23.B。理解具体信息。根据Competition Rules部分中的The qualifying teams will beannounced on https:/sprint-.spjimr..com/on23 October可知,10月23日公布进入决赛(第二轮比赛)的参赛队伍名单。【背景知识】Zoom(Competition Rules部分)是一款多人云视频会议软件,为用户提供兼备高清视频会议与移动网络会议功能的免费云视频通话服务。B篇主题语境:人与自然一一自然生态本文是记叙文。文章记述了西非内陆国家布基纳法索(Burkina Faso)的一名农民使用传统农业方式,巧妙储藏雨水和肥料,将荒漠变为良田的故事。24.D。理解观点、态度。根据第一段中的The villagers laughed as they watched theirneighbor,farmer Yacouba Sawadogo ..his field,The people laughed even harder"Do youactually expect those seeds to grow without water?”someone called可知,Sawadogo的邻居嘲笑他的种植行为,还出言相讥,认为他根本什么也种不出来。也就是说,他们认为
本文标签: 百师联盟答案

扫码二维码