首页 最新联考

九师联盟 2023~2024学年高三核心模拟卷(上)·(一)1英语(新高考)答案

最新联考 24

九师联盟 2023~2024学年高三核心模拟卷(上)·(一)1英语(新高考)答案正在持续更新,目前2026百师联盟答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、九师联盟2023-2024学年高三核心模拟卷(上)英语
    2、2023-2024九师联盟高三核心模拟卷下一英语
    3、九师联盟2023-2024学年高三核心模拟卷二
    4、九师联盟2023-2024高三核心模拟卷中英语三
    5、九师联盟2023-2024高三核心模拟卷英语一
    6、2023-2024九师联盟高三核心模拟卷下答案英语
    7、九师联盟2023-2024学年高三核心模拟卷(中)英语六
    8、九师联盟2023-2024高三核心模拟卷一
    9、九师联盟2023-2024学年高三核心模拟卷下英语四
    10、九师联盟2024高三核心模拟卷下二
必修一Unit1同步评估参考答案及部分解析参考答案1-5 ACBCB6-10 ACBCC11-15 BAABB 16-20 CACAB21-25 DBCAB 26-30 BDCAB31-35 DDBAB36-40 EGBAD41-45 CBADA 46-50 BCBDD51-55 ACACD 56.left57.knowing58.excited59.and60.who61.greatly62.were told63.for64.to discover65.countries写作第一节One possible version:My dear classmates,I'm so excited to stand here and share my experience of the first day at high school with you.Onthe first day,I met many new friends who were very friendly and outgoing.They invited me toplay football on the playground.All of my teachers were kind and helpful,which made me expectmore from my school life.I deeply believe that high school will be a very important period of mylife.I will study hard to get good grades and fight for my dream of going to university.第二节One possible version:When the ball came towards me,I froze.My teammates were very tired and seemed worried.The opponents rushed towards me.Without thinking anymore,I found courage,and with all mymight,I kicked the ball.The opponents didn't think highly of me,so they didn't think that I wouldbe able to kick the ball so powerfully.As I kicked,the goalkeeper jumped towards the ball.As theball hit the back of the net,I heard a big cheer.The Big Blues won the match!All my teammates ran towards me to lift me in the air.Since that day,I have gained someconfidence and started to play better.My coach and teammates are also happy with me andthey try to improve my skills every time I play.Now I have realized that i always liked this sport,but my problem with it had something to do with the lack of encouragement I got.Now I canbuild on my confidence and I've realized I can also play this sport very well.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与自我一一生活本文是应用文。文章介绍了四家位于伦敦的剧院。2I.D。理解具体信息。根据National Theatre部分中的The Olivier Theatre一its main stage一is a beautiful hall modelled on the ancient Greek theatre of Epidaurus可知,NationalTheatre的主舞台仿照的是古希腊剧院的风格。model sth.on/after sth.模仿;仿照。22.B。理解具体信息。根据Adelphi Theatre部分中的it's a specialist in musical theatre以及

扫码二维码