首页 最新联考

安徽省2023~2024学年度第一学期高二9月考试(4044B)英语试题

最新联考 24

安徽省2023~2024学年度第一学期高二9月考试(4044B)英语试题正在持续更新,目前2026百师联盟答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、安徽省2024一2024学年度第二次月考(期中)试卷英语
    2、安徽省2023-2024学年度第二次月考试卷英语答案
    3、安徽省2023-2024学年度第2次月考期中试卷英语
    4、安徽卷2024
    5、安徽省2024年联考高二下学期
    6、安徽省2024高三期末考试
    7、2023-2024安徽省高二下学期期末试卷
    8、2023-2024安徽高二四月联考
    9、安徽省2023-2024学年度第二学期期末考试
    10、2024年安徽省高二联考
spoke with his father and soon I was driving to Jace's home.I was excited to see Jace.It tookseveral trips back and forth to my car to get all of the gifts inside.We filled the room with all ofthe carefully wrapped gifts.He was so surprised and happy.I was glad that I had an unopenedbox of chocolates that I could give to him.Jace's happy smile that evening lit up the sky like shinylights.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与自我一一生活与学本文是应用文。文章介绍了南得克萨斯学院开设的四个青少年营。21.C。理解具体信息。根据Beginning Sewing Camp部分中的Time:9a.m.-12p.m.July2529可知,Beginning Sewing Camp的开设时间为七月二十五日到七月二十九日上午九点到十二点。22.C。理解具体信息。根据Beginning Sewing Camp部分中的Cost:S84、Biology Explorers部分中的Cost:38、Aviation Camp部分中的Cost:$105及Cybercamp Basic部分中的Cost:S142可知,四个青少年营中,Biology Explorers的费用最低。23.B。理解具体信息。根据Aviation Camp部分中的Student Ages:Ages11-17和CybercampBasic部分中的Student Ages:Ages11-17可知,这两个青少年营均适合十一至十七岁的学生参加。B篇主题语境:人与自我一一生活与学本文是记叙文。高中生Bianca Brown在网上售卖自己亲手制作的肥皂及其他个人护理产品,学业生意两不误。24.D。理解具体信息。根据第一段中的Bianca Brown.had always enjoyed arts and crafts asa child when her busy schedule was crossed out by COVID-19,Bianca looked to her past todesign her future、第二段中的She ordered ingredients and mixed them together to createsoaps of different shapes and other personal care products及第三段中的Bianca createdSimplyB.LLC,a beauty brand selling personal care products ..Through the use of the socialmedia app可知,疫情期间,Bianca Brown开始亲手制作肥皂及其他个人护理产品,并在网上进行售卖。25.A。理解具体信息。根据第四段中Bianca Brown所说的I woke up to50 orders the nextday after my first video spread on the Internet It's unbelievable.I don't even know how Ireally got all that done可知,让Bianca Brown惊讶的是,她的第一条视频在网上传开后,她便收到50个订单。26.D。理解具体信息。根据第五段中的Bianca is among the busiest at her high school..Sheplays volleyball,runs track and field,and recently started a Black student union With her highmarks,it's clear that none of her academic responsibilities take a back seat to her small business可知,Bianca Brown积极参加学校活动,学成绩也很好。take a back seat退居次要位置。27.C。理解具体信息。根据最后一段中的Bianca hopes to continue building her brand in thefuture and possibly help other young children follow their dreams及Bianca Brown所说的lreally want to influence other kids and show them how to be young businessmen orbusinesswomen可知,Bianca Brown希望自己将来可以积极影响其他孩子,激励他们追求
本文标签:

扫码二维码