
首页
最新联考
2024高考名校导航金卷(一)英语答案查看
2024高考名校导航金卷(一)英语答案查看正在持续更新,目前2026百师联盟答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024高考名校导航金卷英语答案
2、2024高考名校导航金卷一
3、2024名校导航金卷4
4、2023-2024高考名校导航金卷四
5、2024高考名校导航金卷(四)
6、高考名校导航金卷2024
7、2024高考名校导航金卷三英语
8、2024高考名校导航金卷二
9、2024高考名校导航金卷六英语答案
10、2024年高考名校导航金卷三英语
选择性必修二UNIT1参考答案及部分解析参考答案1-5 BABCB6-10 ABABA11-15 CCBAC16-20 ACACC21-25 ACDBC26-30 CDCAA31-35 BBAAC36-40 GAFEC41-45 ABDAD46-50 DBDCA51-55 DACAC56.completing57.to study58.the59.treatments60.into61.what62.given63.was64.effective65.globally写作第一节One possible version:Positions in scientific research are available in a wide variety of fields,but the characteristics of asuccessful scientist are similar they must be curious,courageous,creative,persistent,anddetail-oriented,which I believe is the most essential one.In science,answers are built upon observations and collected data.Close attention to details isimportant in the development of science theories.Even the smallest change can affect theresults and the outcome of the study.That's why the best research scientists are detail-oriented.第二节One possible version:Looking into Jenna's face was like looking into a mirror!Their features,coloring,and even theirvoices were the same.Jenna was a little bit taller.And Jenna showed Becky a photo of herself atage seven on her phone and said that it was her seventh birthday...October 12.Becky froze.Shesaid in a weak voice that it was the same as her birthday."That's impossible!"shouted Jenna."That we look alike is odd enough,but having the same birthday?"The two girls went for a DNAtest.Then finally,the results arrived -they were twins!The truth was uncovered when Jenna and Becky arranged a dinner and invited Mrs.Marlow andMrs.Darling.It turned out that Mrs.Marlow who couldn't have children but wanted one somuch met Mrs.Darling at her doctor's.Mrs.Darling had twins but she was poor and couldn'traise two children.Then Mrs.Marlow decided to raise Jenna,so Mrs.Darling could give Becky abetter life.The two families were drawn together by the girls'friendship,and Becky's dreamcame true when she was cast as Jenna's twin sister!Sometimes fiction is a lot like real life!部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与社会一一艺术本文是应用文。文章是一则致敬抗疫英雄的邮票设计竞赛活动。21.A。理解具体信息。根据第一段中的Children aged4-14 years are invited to design astamp可知,该竞赛的参赛人员很可能是学生。
