
首页
百师联盟一轮联考
炎德英才大联考·雅礼中学2024届高三月考试卷(一)1英语试题
炎德英才大联考·雅礼中学2024届高三月考试卷(一)1英语试题正在持续更新,目前2026百师联盟答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、炎德英才大联考雅礼中学2024高三月考试卷四
注意:1.续写词数应为150左右;2.请按如下格式作答。Finally,he figured out a design and beganbringing his idea into reality."Are you creating it for me?"Betty said,lookingat the nearly-finished wheelchair,surprised.g【写作提示】David和Betty因徒步结缘。一次意外,Betty双腿致残,为了帮助Betty实现继续徒步的梦想,David决定为她制作一个特殊的轮椅。根据续写第一段的首句可知,David想出了一个设计方案,准备付诸实践。本段可围绕Davidf制作轮椅的过程展开。结合续写第二段的首句可知,在第一段还将体现Betty发现David秘密的内容。根据续写第二段的首句可知,Bey发现了轮椅。听到Davidf的回答后,Bety有什么反应g?轮椅制作成功了吗?One possible version:Finally,he figured out a design and beganbringing his idea into reality.He immediatelybought all the required parts and set aboutcreating the desired wheelchair according to thedesign.He became busier and spent most of thetime in the garage.Betty was curious to find outwhat he was doing.Finally,one day,she managedto enter the garage and saw the unusual9wheelchair.She understood all this at once."Are you creating it for me?"Betty said,lookingat the nearly-finished wheelchair,surprised.Davidnodded and explained the wheelchair's unusualfunction.Hearing it,Betty was moved and criedfor joy.A few days later,the wheelchair wasfinished and Betty tried using it.Thankfully,itworked so well,and she could enjoy exploring theforest again.It all happened because of David'sdesire to continue hiking with his wife.详见答案解析页
