
首页
最新联考
2024届福建省福州市第一中学高三8月开学考试英语试题及答案
2024届福建省福州市第一中学高三8月开学考试英语试题及答案正在持续更新,目前2026百师联盟答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、福州一中2023-2024学年高三第一学期1月调研考试英语
2、2023-2024福州第一中学高三下学期开学质量检测英语
3、2023-2024福州市第一中学高三开学质检英语答案
4、2024福州一中高三月考
5、福州一中2023-2024学年第二学期高三考试
6、福州一中2024高三期中考试
7、福州一中2024高三质检英语
8、2023-2024学年福州一中第二学期高三质量检测
9、福州一中2023-2024学年第二学期高三开学质量检查考试
10、2023-2024福州一中高三上开学考试
5.What does paragraph 3 mainly tell us?A.How exercise is related to health.B.The ways people prevent illnesses.C.The advantages of the new guidelines.D.Why the new guidelines have been issued.6.Why does the government add exercise guidelines for kids aged 3 to 5?A.They do fewer activities than before.B.To take up scientists'suggestions.C.To meet parents'requirements.D.They are more likely to get ill.7.What change do the new guidelines make for adults?A.What activities they should do.B.How long they should exercise.C.How often they should do activities.D.How strong their exercise should be.8.Who needs to exercise most every day according to the new guidelines?A.Teenagers.B.The elderly.C.Preschool children.D.The middle-aged.【语篇导读】本文是一篇说明文。文章主要讲述了美国政府领布了新的全民健身指南,并与2011年的健身指南作了对比。5.D段落大意题。根据第三段Since20l1,scientists have learned more about how helpful exercise is..以及So,now..a new set of guidelines..可知,本段主要讲述了美国政府颁布新的全民健身指南的原因。6.A细节理解题。根据第四段This was not included in20ll..they are moving less..可知,2011年的全民健身指南没有涉及3到5岁的孩子,因为当时他们运动较多,而现在的孩子因为看电子产品运动减少了,所以新的健身指南增加了3到5岁孩子的运动指导。7.B细节理解题。根据倒数第二段Now based on..raise the heart rate are helpful..可知,基于新的科学发现,政府表示短时间的、能提高心率的运动对成年人也是有益的。因此新的指南在成年人锻炼时长上有所改变。&.C细节理解题。根据第四段children between3and5 should have at least three hours of active play a day;第For children aged 6 to 17...they should get at least an hour of medium to very active movement every day.以及倒数第二段even short periods of movement that raise the heart rate are helpful可知,根据新的全民健身指南,3到5岁的学龄前儿童每天的运动需求量是最高的。二、完形填空(共20小题;每小题2分,满分40分)阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。I am sure I will carry this experience with me until my last days:my first hike to the mountains.Before my trip to the 9,I used to be a homebody.I had friends,several hobbies,and I felt completely10 spending weeks or even months in my hometown or sometimes even in my block without going anywhere.I 11 thought there was no difference between 12 something on TV and with one's own eyes.The 13changed when one day my best friend came into my room and persuaded me to 14 him on his journey to theRocky Mountains.This was my 15 time in the mountains,so I was turning my head in all directions.16,the weather was foggy most of the time.Even so,I still 17 the hike.I felt like I was Bear Grylls,who is my18 explorer and whose show I used to watch in excitement.On the first day,we were making our way along the foothills,but the next day,we started to 19 one ofthe mountains.20 it was not that high,I was still excited.When we finally got to the top,nothing had21.The same fog was covering everything.I felt 22,because I expected to see the view from above.Sowe decided to 23,when the wind suddenly blew away the clouds and the place we were standing on became24 with the sun.I saw a 25 view in front of me,and I couldn't believe my eyes.From then on,I 26that I wouldn't be able to live a life without 27 the mountains at least a few times a year.I will always 28 the feeling of being so high up,with my head touching the skies and the cloudsswimming below.9.A.hometownB.mountainsC.riversD.school·6·
本文标签:
开学考答案
