
首页
百师联盟二轮联考
高中英语2024届高考复习常考短语与句型汇总(共330个)
高中英语2024届高考复习常考短语与句型汇总(共330个)正在持续更新,目前2026百师联盟答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2023-2024高中高考英语短语归纳总结
2、2024高考英语必备短语
3、2023-2024高中英语高考高频短语
4、2024高考英语重点短语汇总
5、2023-2024高考英语短语总结
6、2023-2024高中英语考试常见短语
7、2023-2024英语高考短语大全
8、2023-2024高考英语常用短语和句型归纳总结
9、2023-2024高中英语高考常用词组
10、2023-2024高考英语必备短语与句型
Belinda is on guard against "stranger danger"and ensures her privacy settings,which mean that only herfriends can join her in games.On occasion Belinda has wiped all her apps off her iPad,worried that she hasdisclosed too much,such as her date of birth and photo.When she downloads apps now she doesn't use her realdate of birth.In his book,McCrindle says,"In some ways,Generation Alpha is part of an unintentional global experimentin which screens are placed in front of them from the youngest age so we should pay attention to the addictivenature of devices and internet security."5.Why is Siri mentioned in paragraph 1?A.To prove Siri is very intelligent.B.To point out kids often feel bored.C.To indicate Siri needs to be improved.D.To show AI is part of Belinda's life.6.What distinguishes the Generation Alpha from other generations?A.They are more independent.B.They are more willing to help others.C.They are exposed to more technology.D.They are more devoted to social activities.7.Which word can best describe Belinda?A.Adaptable.B.Caring.C.Shy.D.Cautious.8.What is mainly talked about in the last paragraph?A.MeCrindle's book.B.McCrindle's concernC.The harm of screens.D.Ways to deal with devices.【语篇导读】本文是一篇说明文。文章介绍了“阿尔法一代”这一说法的由来,同时也介绍了作为“阿尔法一代”的一员,Belinda从小接触电子产品的情况。5,D推理判断题。根据第一、二段的内容可推知,作者提到Sii的目的是表明人工智能已经渗透到Belinda的生活,成了她生活的一部分。6.C细节理解题。根据第四段He said this generation..at a younger age.可知,阿尔法一代的孩子们比其他代的孩子们能够更多地接触到科技。7.D推理判断题。根据第六段可知,Belinda对“陌生人危险”非常警惕,而且因为担心暴露自己的隐私会时常删掉一些应用程序,可推知,Belinda是非常谨慎的。8.B段落大意题。根据最后一段可知,本段主要讲述了McCrindle的担忧。二、完形填空(共20小题;每小题2分,满分40分)阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项I spent many years doing things seemingly "important"to me.I was told that college is great and that all that9 in life is to get a good job,a partner...These 10,just like for many of you,were so 11 fixed in mymind from childhood.During one of my summer holidays,I finally realized my 12.I already studied for a couple of years,andI spent almost no time 13 what I would actually want.I studied throughout weekdays and did things 14me nowhere at weekends.The last year of my studies was 15 Something was bound to change in difficulty.I had already begun16 going to the gym to make the 17 that I was after.Doing physical exercise,I can not only 18 mybody,get rid of stress,but most importantly,I can 19 my willpower.By having decided to go to the gym 3times a week,I was already making 20 changes in life.Taking care of my body also 21 me to look after what I was 22 I no longer ate fatty and sugaryfood.To my 23,I wasn't leading a bad lifestyle anymore.So I was becoming 24.The best part about itwas that I didn't even have to try hard,so I enjoyed the 25 It might be a paradox()to some,but I feelmore 26 by doing intense(exercise.27,exercise keeps me cheerful and I realize one's 28begins with physical health.·49·
本文标签:
