首页 百师联盟开年联考

河南省2024届高三名校联考入学摸底考试(24-10C)英语试卷试卷答案

百师联盟开年联考 26

河南省2024届高三名校联考入学摸底考试(24-10C)英语试卷试卷答案正在持续更新,目前2026百师联盟答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2023-2024年度下学年河南省高三模拟考试四
    2、河南省2023-2024学年高三下学期阶段性检测(四)
    3、河南省十所名校2023-2024学年高中毕业班阶段性测试四
    4、2023-2024年度下学年河南省高三模拟考试(二)英语
    5、4月份河南2024年高三联考
    6、河南省2024名校联考第一次模拟考试英语
    7、2023-2024河南省第四届名校联盟考英语
    8、2024河南高三四模
    9、2023-2024河南省第四届名校联盟考初三英语
    10、河南省联考二模2024高三
选择性必修一Unit5参考答案及部分解析参考答案1-5 BACDB6-10 BADCC11.realised 12.extremely13.which14.amazed15.for 16.impressive17.organizations 18.and19.hurting 20.be caught21-25 BBCBC26-30 CDDCC31-34 BCAD35-39 DACEB40.They filter water better than regular grass.41.They help prepare the soil for planting and remove invasive plants.42.Students who participate in SONG learn about the river and work in the meadows to cleanthe river with the help of their parents.According to the passage,it's environmental experts who work with students in the SONGprogram.43.Rivers are home to many kinds of fish,birds and other animals.Rivers also give peoplechances to live a better life.For example,people can use the water to water the farms and makeelectricity.One possible version:NoticeTo raise our students'awareness about wildlife protection,a famous nature documentary seriescalled Big Cats will be shown from 4 p.m.to 6 p.m.in the school hall next Friday.The seriesuncovers the secret lives of big cats,using the latest technology and scientific research to bringthese animal superstars out of the shadows.After the documentary,there will be a free talk forstudents present to share their feelings and ideas on how to protect wildlife.You're all welcome!Join us and enjoy Big Cats!The Students'Union部分解析知识运用第一节主题语境:人与自我一一生活与学本文是记叙文。菲律宾青年农民Neil Anthony Aban鼓励年轻人从事农业工作。1.B。根据文章首段、本句中的rather及下文中的He chose a nursing degree in college可知,Aban最初并不打算从事农业工作,而是想成为一名白领。2.A。根据本句中的However,,for financial reasons及下文中Aban参加农业培训项目且创办农业学校的经历可知,他没有完成护理课程,最后只好在自家的农场帮忙干活挣钱。3.C。根据下文中的Inspired by the other farms they visited during the training可知,Aban参加了当地政府组织的农业培训项目。4.D。本句中的as I wasn't busy then说明Aban是临时决定参加农业培训项目的。5.B。根据本句中的Inspired by the other farms they visited during the training可知,培训期间,Aban参观一些农场后深受鼓舞,于是,他决定自己也要经营一个类似的农场。6.B。根据本句中的where they trained at regional host farms及下文中的Aban.l0
本文标签: 名校联考答案

扫码二维码